lite pixs i väntan på ulrika...


Beyonce- Disappear










ullis! dags att komma nu?


@ papi

inge jobbande idag heller, suck! tog med hundarna på en prommis hem till papi så nu väntar vi bara på hnm så vi kan snacka massa skit sen ska jag väll knata hem igen..

Ikväll ska jag hooka upp med min vän ullis, yiiihaaa :)
förresten så igår var det en jäla massa läsare?  vrf vettja fan men fortsätt så , kul :)


bättre sent än aldrig iaf...

lite SENT! men vafan! OM det är så asso FYFAN VA GLAD JAG BLIR!
men man ska aldrig ta ngt för givet förns det har hänt, det har man lärt sig


David Guetta feat. Akon - Sexy Chick



söta lilla fina gina modellen pernille...


....var tvungen, mitt humör är inte på topp och som mamma sa så kan det vara för att jag påbörjade mitt nyttiga liv idag höhö memen det blir bra bara man kommer in i det! Övrigt då så är jag så sjuuukt shopping sugen! mor kmr in och jag sitter gråtandes framför datorn , ångest över att jag kmr behöva lägga min kommande lön på julklappar (?) haha men det skulle vi lösa så hoppas de me! jag och stjärt är så jvla övertaggade på London så det inte är sant, komma bort lite liksom, shoppa lite och åka london eye som carro drömt om sedan barnsben? haha! :D



förresten.. brorsan ringde och berättade om att han och thess hade köpt pizza, och därifrån så åker en bil bakom dom och tutar och självklart?! så hade dom lagt pizzorna på taget och lyckats glömma dom där? HAHA hur kan BÅDA glömma att dom ställt pizzorna på taket??? så jvla roligt höhö så dom låg en bit bort dårå, grattis igen brorsan haha :))!


mindre än 1 månad kvar

snart ska jag dra iväg till träningen. vilken tur att jag tycker det är så jvla roligt!



GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA BRUR!






mitt framtida yrke?

PPBRAK15-20071104

PPRAN1-20070212

PPPOLISHUND10-20080205


mina barn behövde inte mig idag (?)

blööö blev inget efterlängtat samtal imorse, damn it! va ska man göra istället...? hmm söka lite jobb kanske? fast det gjorde jag ju faktiskt i helgen men man kan aldrig söka för mkt :)

Idag går jag in på mitt nyttiga liv igen, behövs. Ska bli skönt att komma i form igen.. Blir te, banan & 2 ägg till frukost (: ska väll ta hundarna på en långprommis tsm med ullis(?) när jag vaknat till och när dörrgubben är klar (sätter in en ny ytterdörr) . Bollträning ikväll. roligare än såhär blr det icke! ..eller jo förresten my mum rocks! ((:


slapp dag kan vara hur skönt som helst när man inte har det för ofta.

det bjöds på mkt skratt igårkväll, riktigt trevligt :) ni är så sööööta
somnade tidigt och nu sitter man här , absolut ingenting att göra! hur jvla skönt som helst haha ;p dagiset är stängt idag men hoppas hoppas att jag får jobba imorrn igen + veckan ut.... hoppas kan man ju iaf göra.

Funderar på att dra ut på en liten promenix och lite senare gå upp till vby för att fönstershoppa massa innan jag ska fixa mina naglar ;) :) tänk om man bara kunde få en huuuge summa pengar att shoppa upp! Finns masssssa saker jag behöver lägga pengarna på just nu, det är ju höst nu/snart (?) så hallååå .. :) får inte så mkt för mina hela 6,11kr jag har kvar på kontot (:
ikväll är det bollträning ehm.. WOHO!

good times


sometimes i really miss it


BÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖG

FETTTTTTT TRIST ATT ÅKA UR!  jag kan dock inte göra ngt åt saken ((: !


Idag har jag iaf varit i stan med Carro, fyfan vilken tur jag har som har dig !!! iiiiiiih :)) London baby! london... (?) 
Nu sitter jag och väntar på att patrik och thess ska hitta hit, vi ska fira att min lilla brur fyller år på tisdag :)


 
krullig huh ? höhö


idag är det stört viktigt att vinna!!!!!!!!!!!!!!!

god damn va skönt de va med sömn!

jag är inte på världens bästa humör just nu

kommer nog inte vara det imorgon heller..
vänta nu , jag tror jag börjar bli sjuk? a fan vad sjuk jag plötsligt blev! eller fasen vad SYND om man skulle råka försova sig.
nej ska inte vara sån! hej hopp och klackarna i taget! high on life typ, ska bädda ner mig i sängen nu, trött som ett svin är man!

borlänge imorrn.. vinna eller försvinna(?)

go'kväll! cyklade och köpte godis påväg hem från träningen, sweeet ! blev så jvla otaggad när jag fick höra om the game imorrn... nödvändigt att ens åka med? en heeeeeeeeeel dag går åt för att vara stöd(?) haha! whatever..... öljväoierhgheldab!

skönt med helg ändå men hade varit skönare med sovmorgon... känns lite tråkigt när man inte vet om man ska tillbaka till dagiset nästa vecka eller inte då man bara är vikarie, men känns ju som sagt som att man börjar komma in i det och jag gillart faktiskt :) måndag är ändå en planerardag så är stängt då men på tisdag är jag redo igen! plzz (:

om 20min är det idol! kom igen nu, ut med henne. men jag tror dock att dom kmr behålla henne eftersom som att hon aa är som hon är ..tyvärr.


FÖRRESTEN SÅ KOMMER MIN STJÄRT (caroline) HEM INATT! ♥ ♥ ♥


update:

YEEEEEEEEEES! SHE'S OUT!




FINALLY



detta + idol, nu är livet på topp haha ;p från och med imorrn ska jag skärpa till mig igen.. vet inte vart det gick fel men efter rhodos har jag typ inte brytt mig om vad jag petat i mig? nästan.... min mage har gått och blivit så jvla svullen så nu har vi fyllt på med frukt som jag kmr käka till frulle bl.a. bröd går fet bort sen ingen pasta till middag (: jaja idol väntar och gaaahhhh vad jag rent ut sagt hatar en tjej där.. den lilla stroppiga 16 åringen!
UT MED HENNE


JOBB JOBB STRESS STRESS

kom nästan precis hem.. ska bara slänga i mig lite käk sen cykla iväg till träningen.. den börjar om 40min :O
usch vad jag längtar till ikväll ! då ska jag lägga mig i sängen och läsa skvallertidningar! (: kärlek..

heiiiiiiiiiiiiiijejejejHEJ!

..är trött.

om sisådär en halvtimme ska jag ta med min lilla prins akilles och knalla till hby hem till min storebror ! (: vi ska lira wii ! så jvla ruuligt (:

 


vet inte varför.. men de senaste dagarna har jag varit så sjukt sugen på att bara dra till London över en helg haha, bara för att knata omkring där i någon mysig halsduk o sitta på ett fik med en god latte :D
haha värt att tänka på morsan !


ännu en dag avklarad...

fan vad dagarna bara försvinner! snart firar man väll 50! haha nejmen aa undrar hur ens liv ser ut då hmm.. men det får allt vänta några år :p !

idag har jag bara jobbat & tränat ...... haha seriöst, jobb mellan 8-halv 5 sen var jag halv 6 på grimsta och nu kom jag hem runt halv 9 :p
nu väntar jag på M och kollar på systrar i jeans (kul eftersom att ja läste alla bäcker när jag var yngre). blir väll till att sova tidigt så man orkar med att jobba imorgon också. känner att jag inte riktigt har kommit in i arbetslivet liksom... men finns det igentligen en dag då man gör det?

godnatt typ :)

träningen gick bra ! (: det var ruligt att träna ikväll hihi (:
Nu är jag hemma & myser hos mickepickepäron :) men han duschiliduschar så nu ska jag lägga mig i sängen och kika på roast og berns eller vad fan det heter haha :p

ska upp tidigt imorrn, jobbjobbjobb... $$$

saknar shotracen med carrolutten

ohh ! jag fick sms av stjärt imorse! hon satt och shottade kamikaze, utan mig buhu önskar att jag vore där med dig bruden. saknar våra shotrace tsm me henkipenki (:

 
kom heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem



blöö

inge jobbbbbbbbbb, blä. Bara fortsätta söka lite olika.. tänkte lämna cv nere på worldclass(om det blir av).. ska bara ta mig i kragen och orka mig dit, måste ändå träna. Men nu fick jag precis reda på att jag ska jobba imorrn :D! wiee,, skulle typ jobbat idag med(?) men the boss is sick så de hade inte mitt nummer.. illa men men en dag ledigt kan ju vara rätt skönt ändå :p ..

ikväll är det bollträning och jag längtar typ?! haha va händer ((:

ANYWAY! Nu ska jag bege mig ut på promenad i det härliga vädret med världens finaste & goaste hundar (: sen gymmet därefter en fet jvla lång varm dusch följt av mys med vovvarna & vänta på att mams ska komma hem för dagen så att vi kan övningsköra ;p


19 maj -07
här var akilles bara 1 dag gammal! (:


NEVER HAVE I EVER

tja

inte så mycket att säga om igår... förutom att det var riktigt trevligt hos lisa! mycket spel blev det och allt på engelska! + på det.



Idag åkte jag med papi, ken & iggy och kollade på fotboll, bp-djurgården. Grattis till segern, den behövde ni! Efter det åkte vi vidare hem där även syrran var med noa & vilda. Vi åt mat och myste på baksidan :)
Nu väntar jag på att ullanpullan and her sisters boyfriend ska hitta hit så ska vi bege oss och kolla på innebandy!  men nu fick jag brått! TJOS

tonight's gonna be a good night

efter en tripp till staden med finus o elus så fick man med sig en väska, ett linne o lite armband med sig hem.. inte alls något som jag var ute efter! måste ta hand om mina sista pengar nu!

ikväll kör vi. blir kanske 16 tjejer från laget som ska föra hos lisa haha galet (: sen utgång hihi :)


blir en svart & enkel outfit ikväll! tur att man är blond då iaf ;) blir nog bra... 
ska göra mig en liten drink, dra på musiken och fixa mig nu :)


ÄLSKADE 80-TAL!

Guns N' Roses

Knockin' on Heavens Door

Patience

Sweet Child O' Mine



Red Hot Chili Peppers

Under The Bridge

Scar Tissue

Hey There Delilah



Skid Row

18 and Life

I Remember You



Green day

Good Riddance

Wake me up when september ends



där har ni några favoriter! älskar 18 and life med skid row.
förutom 80-talet så finns det en hel del sköna från t.ex. 70-talet också!
en kväll hemma en fredagskväll som denna är inte så tokigt.. sitter och lyssnar på massa musik kollar lite tv och bara tar det mega lungt! :) gick 1h med vovvarna förut och la mig i badet när jag kom hem asso det är verkligen ISkallt här hemma :S inatt sov jag med mjukisbyxor & t-shirt på mig + täcke och överkast! imorrn blir det partaj och vi ska föra nästan hela laget tillsammans (?) följt av utgång! låter som att det kommer bli riktigt kul!  hoppas jag lyckas fixa hundvakt bara...


..helt plötsligt så blev det inte lika skönt med helg längre...

... innan jag gick hem idag så fick jag höra att dom ringer mig måndag morgon ifall jag behövs... fy, började ju typ precis komma in i det hela..men men that's life i guess... snyft är väll bara att fortsätta! kanske ska lämna cv på worldclass? time will tell!

nu snart måste jag iaf ta mig ut, det är inte alls okej med min kropp nu, den är rent åt helvette :p måste sluta äta bröd som jag börjat med.. man blir så jvla svullen! missade träningen idag igen så funtar på att dra ut och springa , gymmet eller bara en låååång promenad med hundarna(?) röra på mig är ett måste iaf..

de flesta ska på premiären av flickan som lekte med elden ikväll så får se vad jag hittar på.. mami är borta så får passa hundarna hela helgen iaf ..


 


bara för att carro hatar att läsa.. även fast hon gjorde en själv!

ÅTTA SAKER OM DIG SJÄLV
1. Är du singel?: i guess(?)
2. Är du lycklig?: ja
3. Är du uttråkad?: njae
4. Är du ledsen?: nej
5. Är du italienare?: nej
6. Är du cooling?: om jag är!
7. Är du från Irland?: nä men önskar.. haha sajk!
8. Är dina föräldrar fortfarande gifta? nope

ÅTTA SAKER OM DITT KÄRLEKSLIV
1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet?: ne tvek
2. Har du någon gång blivit sårad?: jadå
3. Har du någonsin tänkt på samma tjej/kille flera gånger under samma natt?: haha ja
4. Har du gillat en tjej/kille utan att berätta det för henne/honom?: hm aa
5. Har du kysst någon under de två senaste veckorna?: japp
6. Har du haft en hemlig beundrare: inte vad jag vet?
7. Vill du gifta dej när du blir stor? ja
8. Gillar du någon just nu? yepp

10 TVÅ ALTERNATIV
2. Hår eller ögon?: ögon
3. Katter eller hundar?: hundar
4. Några få bästa vänner eller jättemånga "vanliga" kompisar?: få bästa
5. Tv eller internet?: oj svår, typ internet...
6. Coca-Cola eller Pepsi?: spillerill
7. Utekväll eller romantisk hemmakväll?: båda
8. Pengar eller lycka?: båda :D
9. Dag eller natt?: båda :p
10. Msn eller mobil?: mobil

TIO "HAR DU NÅNSIN..."
1. Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån?: ne.. skrev en lapp när jag rymde
2. Brutit ett ben?: aa nyckelben , smärta säger ja bara
3. Gjort nåt du ångrar?: aa
4. Hoppat Bungee Jump?: ne men vore ballllllt
5. Ljugit för någon du tycker om?: ja
6. Ätit en hel tårta? : haha nä
7. Gjort bort dig offentligt?: har jag säkert!
8. Viljat bli tillsammans med ditt ex igen?: om precis efter räknas ?
9. Gråtit när ett husdjur dog?: ja !!
10. Velat försvinna?: säkert


SENASTE
1. Telefonsamtalet du gjorde?: papi
2. Telefonsamtalet du fick?: mickepickepäron
3. Personen du var med?: mami
4. Roligaste grejen som hänt?: säkert ngt på dagiset .. :p
5. Personen du smsade: mickepicke
7. Du skrev till på myspace?: har inte det :p
8. Du kommenterade? vet inte
9. Du tillbringade natten med?: micke 
10. Du kramade: micke
11. Du kysste: micke :p


låg i sängen och glodde på idol, shitt mina ögon! orkade knappt hålla dom öppna! nu är det myspys framför kändisdjungeln! ska hejja på Rafael haha fan han e SKÖN! pusselipuss


kompis det går bra nu

TJAAAAAAAAA! ;p

ytterligare en dag avklarad! nu återstår bara fredagen ! (: sjukt vad snabbt veckorna går ändå.. haha tidigare skrev jag precis att det går långsamt xD men ne jag har det rätt najs ändå.. det tar på ens krafter att vakta massa ungar hela dagarna men tiden rinner iväg hyffsat snabbt.

När jag kom hem drog jag och mams ut och körde bil.. blev lite nya kretsar kring bromma och blackeberg, gick helt okey.. måste bara lära mig att bromsa lite bättre... alltså bromsa tidigare och sånt.. låta folk gå klart över gatan innan jag kör höhö mami blir tokiii (: men det går bra.
Nu väntar jag på käk, ska lägga mig och bläddra igenom H&Ms höst/vinter katalog nu, MYS! synd bara att det händer rätt ofta att man sätt någonting jätte fint sen är det inte alls som man tänkt sig i verkligheten!
Jag & mami pratade också tidigare om att prioritera saker och ting.. då säkert många tycker jag är rätt snål av mig haha! men sanningen är att jag bara hellre lägger pengar på kläder än att t.ex. gå ut och ha kul med mina vänner haha ! inte alltid dårå men mår man bra av kläder så gör man ;p i helgen vill jag iaf parta!


aja livet är tufft .. :p nej men det känns bra nu hihi (: pussi


fan vad party

... om 9h & 35min slutar jag ! då återstår det bara en dag kvar tills det är helg!
veckorna känns så långa om man jämför med skolan eftersom att vi bara gick måndag-torsdag.. då hade det varit sista dagen idag! men icke då....

...klart man inte blir ensam ikväll (:


sitter & kikar på efterlyst som inte alls är lika bra som förr.. det var mer grova inslag förut haha hemsk ja låter men sant ju.. kmr aldrig glömma han kiss-mannen som gick och kissade på folk som satt och väntade på bussen..  sjuka människor det finns! Men minns hur jag kunde längta till efterlyst när jag var yngre, ungefär som jag kan längta efter oth eller liknande serier idag haha xD


annars så sitter jag och kollar bilder på datorn, jag har verkligen sjukt mycket verkliigen SJUKT MYCKET bilder på min dator :p måste lägga över allting på ett usb-minne eller ngt, fett synd om datorn skulle pajja :/ (som den hos pappa gjorde förut......) Hittade iaf en på syskonbarnen från i påskas nångång och ohh vad jag saknar er.. kan ni tänka er? jag jobbar på ett dagis med huuuuuuur många ungar som helst! men ingen jvl är i närheten så bra som ni ((:



♥ Livia ♥ Iggy ♥ Vilda ♥ Noa ♥


2 dagar kvar !

Tja fan



kändes rätt bra idag (: tiden gick undan , har övningskört också & köpt liiite gott till ikväll (a) höhö känner att jag får unna mig liiite ((: mamsen ska sova i husbilen inatt så blir själv.. blir nog helt själv i think om inget ändras... känner för att kolla på film (17 again) och bara myyyyyyyyysa !
har en saftig sovmorgon till 09:30 imorrn, den ni (: slutar dock klockan 6 vilket betyder att jag missar träningen som börjar halv 6...? shit happens... typ

nu ska jag äta maaaat !


sweet dude...

... trodde det var min sista dag på dagiset idag men ickerå, får se hur länge det håller i sig men snackas om den 6 oktober tyyyyyp.. kan ju hoppas iaf.. moneymoneymoney.

8 pers på kvällens träning *tummen upp

nu: idol & väntar in mysipysi, girl next door på tv sen och den är schöön :))) får bli hyffsat tidigt ikväll(eller efter den filmen hihi), är sjukt trött på mornarna! 8-halv 5 imorrn också dock ingen träning ;p

tvingar er inte att läsa men har man tråkigt så har man.

Vem ringde du senast ? papi
Vad har du för bh på dig just nu? ingen ;p
Vad har du för trosor på dig just nu? svarta spets från gina
Vad står det i ditt sjätte sms och vem är det i från? 
 "ja det får hon :) tar med dom imorgon om jag kommer ihåg :)" från elin
Vad brukar folk få för intryck utav dig? olika.. från dryg till skön typ haha
Har du kallat någon för slampa? njaee
Har du slagit någon riktigt hårt? boxningsäcken höhö
Använder du parfym? yepp
Vilka slags killar faller du för? bad boys
Vad kollar du på först hos en kille? hår, mun, ansikte , kläder eh allt haha
Vill du ut och festa nu ?
Vad är klockan? 22:05
Vilken färg har din mobil? black baby
Vad ska du göra nu? väntar på mickepickepäron
Är du social? rätt så.. helt ok
Vad tänker du när du vaknar? ..ännu en dag
Kan du gå ut utan smink? nemas problemas

dagen rullade på trots alls.. jobb & träning och allt har gått bara bra (:  en dag imorrn också som ser ganska så likadan ut, dock längre träning!


älskar den här bilden på lilla livia ! (: saknar mina små bebis barn! dags att ses snart tycker jag, allllihopa!

VILL BARA LÄGGA MIG I MIN SÄNG IGEN...

ohhhhhhhhhhhhhhhhhh vill bara SOVA !!!!! jag.orkar.inte.
men lika bra att gilla läget... på onsdag kanske jag inte jobbar igen.. kom igen linn, you can do it!


bara så att ni vet liksom..

har tråkigt. har ingenting alls att göra samtidigt som jag inte orkar ngt.. sitter framför spegeln nu och inser att jag gått upp i vikt(?) usch, inte okej! Väntar på mickepicke, fy vad seg han är, tycker han ska komma nu.. Akilles har flipp i sängen ! han tycker också att micke ska komma nu, han vill leka... micke älskar att leka med akilles...

Har varit lite busig och laddat ner lite filmer; 17 again, wallander - kuriren, He's not that into you & out of time.

imorrn är det dags igen ! den här helgen gick på tok för snabbt!! 8- 17:30 (lång dag) imorgon följt av träning! känner mig inte fit for fight men efter titten i spegeln så är det inge snack om den saken....




alla älskar akilles. säger dom något annat så ljuger dom


match på grimsta mot rågsved kl. 13:00

..om vi vinner idag har vi goda chanser att hålla oss kvar till nästa säsong.
viktigt nu tjejer hejjar på er!

idag får min kära T.Hilfiger trench komma fram ur garderoben! yiihaa


update:

FAN ! 2-2 ohh så typiskt nu ser det mörkt ut. riktigt mörkt. hej div 2 & hejdå bp? eller hejdå fotboll? näe låter helt fel! finns det en gud så får han fan börja visa det nu!


Takida - As you die !




senare idag blir det till att fika me carrolutten innan hon ska vara barnvakt :)
följt av filmkväll med josskoss, elinget & fulen (:

 

jossi, me,  elin & finus


mina små favoriter hittils (:


ryser när han får guldbiljetten och knatar ut hihi  (:


haha så jvla iskall. borde väll va skit nervös när bagge kmr bara sådär med en kamera rätt i fejjan?




blidde ingen träning.. övningskörde rätt länge + köpte gudis (: så blir idol ikväll sen film höhö


har inte tid med att blir sjuk nu...

ohh fuck.. sov i mamis säng inatt , hur skönt som helst ! min är typ alldeles för mjuk , tror den kan ha att göra lite me att ja har så fruktansvärt ont i ryggen :// anyway ! vaknade upp med världens lock för öronen, täppt i näsan och hur tung i huvudet som helst ! neeeeej en dag kvar , måste palla!! de e ju pengar på spel :p har 2 mackor framför mig nu samt juice och te + 2 alvedon. Träning ikväll igen... woho..sajk! har tränat lite smådålig hela veckan... men i kväll får vi se hur det blir asso :/
den här helgen är fan efterlängtad!

så jvla TRÖTT(!)

fy måste ta en dusch och vakna till.. riktigt trött idag, för trött. Jobbar 9-4 idag så dagen borde gå hyffsat snabbt ändå? Känner mig dö sliten.. vill jobba idag & imorrn sen ha en riktig slappis helg! BLÄ för träning ikväll.


 


3 doors down spelas kvällen ut ♥ !

puhhh, nu känns det bra (: ! när man väl sitter på den där jvla cykeln så vill jag bara gå av och dra därifrån.. men det går ju inte ... fatta pinsamt! då skulle jag verkligen aldrig någonsin kunna sätta min fot på gymmet igen! alla skulle ba: kolla där är klenot! haha nej så jag pinar mig igenom de där jvla passen och det känns så sjukt bra efteråt som sagt (:

sjukt vad fort dagarna kan förändras ändå.. innan dom ringde mig från dagiset så vaknade jag runt 11, sen satt jag bara och degade tills bollträningen som är på kvällen... Nu; går man upp - äter frukost - dagiset - träning, sen är dagen slut? känns sjukt skumt men det är najs iaf ! hoppas det håller i sig !!
börjar redan funta på vad man kommer göra med första lönen haha, vill verkligen bara shoppa upp det ! men när jag väll har pengar så är jag en riktig sparare och det börjar luta mot att spara det ifall jag får för mig att hälsa på syrran & brorsan med familjer i thailand i vinter (a) ((:

c:a 1½ h kvar nu tills det blir myspys & sömn! är ju en dag imorrn också

phöhössi nu ska jag kika på idol och skratta lite (:


dags för andra dagen...

dags för dag 2 ! fick lite sovmorgon idag höhö, men slutar dock senare.... hoppas det går lika bra som igår eller kanske bättre....? fan ja hoppas verkligen det blir bättre & bättre med tiden men det borde det väll? när man vågar säga åt ungarna ordentligt osv.. just nu kanjag inte slappna av förns 17:00 när man är hemma igen :p haha men nu på morgonen ska vi knata till ängarna och leka lite :) wowoo ungarna kommer ju bråka om varenda jvla pinne som de hittar :p(?)

ingen träning ikväll fan vad skönt! men kanske ska på spinning (a) så jvla jobbigt men så damn skönt efteråt..
AJA PEACE


btw.. saknar min stjärt! finns en unge på dagiset som heter caroline(cajoliiiin) haha hon påminner så jvla mkt om dig! kopior!! så blir att jag säger carro till henne och då får man tbx " hon heter faktiskt cajoliin" .. "aa ja heter faktiskt CAJOLIIN!"


carrolutten = lycka


... tänk att linn jobbar på dagis... :p

wihuuu !! halv 8 imorse ringde dom från trolleborgen och frågade om jag kunde jobba hihi :)) MONEY!
kom precis hem därifårn och typ helt slut haha , barnbarnbarn men det gick bra :)) ska vara där tills en som är sjuk kommer tillbaka (läs: hoppas han är sjuk länge haha). Träffade på lite bekanta och så så det är najs ((:
känns som ett bra ställe men hi-sport skulel fortf inet sitta helt fel (a)
AJA ska byta om & käka lite snabbt, har träning 18-20:00 , någon kommer vara död ikväll? men det får jag inte får då är det forts. på myskvällen från igår :)


när man vill plugga bara sådär är man fan trött på att va arbetslös..

haha OMG!
sitter och snackar med carrolutten på msn tills hon tillslut säger:


"nä men kanske ska leta fram de gamla spanskaböckerna.. lite allmänbildning har väll ingen dött av."

hahaaa! gjorde ett teoritest på datorn .. :p

38 av 65 rätt (58 %) = UNDERKÄND (minst 80 % rätt krävs på Vägverkets prov)

dags att skaffa sig en teoribok.......... :p


update: ett test senare:

53 av 65 rätt (82 %) = GODKÄND (minst 80 % rätt krävs på Vägverkets prov)


måndag... ännu en arbetslös dag

idag händer väll så gott som ingenting(?) ...som alla andra dagar när veckorna drar igång. jag vill ha jobb, yes det vill jag! och därför har jag smörat till mig ett cv + personligt brev som jag ska knata iväg & lämna på josskoss jobb senare när "butikschefen" kikat in. Hur kul vore det inte att få jobba tsm med dig? fan dagarna skulle bara rulla iväg man kanske till och med skulle gå omkring och längta till jobbet? haha aja chansen att jag skulle få det är ju rätt minimal eftersom att ni inte ens söker? men testa kan man ju alltid, vem säger nej till mitt cv liksom (a) ((: haha


ohhh va jag vill shoppa ! moneymoneymoney ! rawr

annars då.. tog år för mig att somna, hade ont i magen, ont i huvudet och irriterande hosta.. låg bara och vred på mig. Vaknar upp gör man också med en galen huvudvärk som nästan blivit värre istället för att släppa.. fy
har träning senare men som det känns nu är jag inte alls på humör fört... men om jag känner mig rätt så pinar jag mig iväg dit iaf.. jag är ju inte dödssjuk lksom..



jag är för envis för att bry mig, do whatever you like

synd om det ska sluta såhär... nej fan som vi sa igår tjejer när vi såg matchen.. varför gör vi aldrig sådär ? eller varför spelar vi inte som vi brukade göra på waltherskamperna ? vart är den glädjen nånstans? vi ägde då ju!
nu får vi fan börja kriga! nästa år är vårt år! men då gäller det att vi fixar det här nunuNU!

 
jag må bara trött på fotboll.. men jag fan lever för det!




idag ville jag kika på hockey men en viss stjärtonge ligger hemma med huvudvärk.. hm hon som partar så mycket borde väll ha lärt sig att klunka vatten när man kommer hem vid det här lagret ? ellllllllllllller? maha :D
istället blir det väll av att kanske dra & kika efter ett par shoes, sen biorio med mamsen senare(?) följt av café 60 med brudare till kvällen ? ingenting planerat men är väll ungefär sådär planerna ser ut just nu. TJOS!


lördag

  • match mot bollstanäs 15:00
  • ta sig hem, duscha & fixa lite
  • ta sig till stan hem till Camilla
  • fixa sig
  • FÖRA
  • UTGÅNG

känns som att det blir en lång dag eller igentligen inte men vill bara att matchen ska vara över, men först måste vi vinna den !!!!! då blir kvällen mycket roligare också ((: Om vi tar 3p idag och det slutar som vi vill i de övriga matcherna så ska vi ligga över strecket efter den här helgen...
Efter 2 ipren igårkväll kunde jag tillslut somna, var lite orolig över hur jag skulle må idag men mår varken sämre eller bättre så det får funka helt enkelt!



GE MIG JOBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB

tidigare idag var jag i stan och kollade min rygg (.....fot & knä haha) , han knäckte både ryggen & nacken, damn va skönt det var! men ska dit nästa vecka också, ryggen blir ju inte bra för ett litet besök och dessutom kollade han ju foten och knät också så nästa gång blir det mer fokus på ryggen! han sa att mitt knä verkar stabilt förutom att jag måste träna det extra för att mitt korsband är försvagat, drf ja har så ont i knät typ.. sög så får jobba på det .

efter de besöket drog jag mig till vällingby, tog mig i kragen och tog mig till banken, sen hälsade jag på ullis på inspiration och bestämde en träff till senare ikväll :))
Nu har jag precis skrivit in mitt CV på en sida angående jobb & liknande i norge höhö så får se vart de leder.. men det vore najs viiiiiiisst tjejor (a) :)
har sökt på en 7-eleven i stan också som sökte en person som var redo att jobba kvällar & helger aaaah perfekt för mig som inte alls tränar varje kväll o match på helgerna(?), gillart! starkt.. :p men då är frågan fotboll el pengar ? haha gahhh PENGAR !!!!!!!!!!

för övrigt så sitter jag här i mina svarta jeans & rolling stones t-shirt och har på martin stenmarck i bakgrunden hmmm?

 



imorrn är det match och efter det börja spåra hos camilla efter det utgång ! fan va kuuuuuuul !
sist vi partade (förutom rhodos) va typ förra sommaren och det var galet hahaha :D iiiiiih så taggad !

imorgon kväll blir det all in


roligare än såhär blir det inte

wowooo ingen träning imorgon, sweeet! dagen innan match så får vila ;) va ska man hitta på då? springa kanske ? aja time will tell!
idag var jag hos frissan, blidde lite blondare och klippte lite här & där, sen nu har jag precis ätit efter att ha tränat !

......de e fan pinsamt hur du tror att du känner alla :p

tro inte att du kmr undan den här gången jävla idiot jävel !!!!


det går inte att förstå hur hemskt det är om man inte varit med om det. jag kmr aldrig kunna skälla på henne igen
jag hör ett eko i huvve om när jag skriker iza i ren panik. jag älskar dig, & jag hatar alla som har något emot dig... du vill aldrig någon illa, det enda du vill är fan att ha närhet. jag lovar att om den där hunden närmar sig dig en jvla gång till då får han fan något så mkt värre än ett hundkoppel sulat mot huvudet! jag tycker synd om han.. han borde placeras om, till en ägare som har han i koppel så han slipper få vara med om sånt här.. tror knappast att den där hunden mår så jvla mkt bättre mentalt..
jag kan inte förklara med ord hur skyldig jag hade känt mig om det hade hänt dig något,
ditt skrik blev som knivar i hjärtat.

vissa människor ska verkligen inte ha hund


IDIOT HELVETTE!!!!! :'( :@ !!!!!!!!!!!!!!

kul att man på 10min kan bli från typ världens gladaste till världens ledsnaste person ? fattar inte... om det nu har hänt 2 ggr förut ! vrf kopplar man inte hunden nu då för ?!?!?!?!?!?!?! en gång är till och med för mycket ! 2 ggr finns inte ! 3 ggr !!!!!!!!!!!!!?
iza har ju blivit "överfallen" av en hund 2 ggr förut .. samma alltså.. men när mamma varit ute med dom.. så nu märker jag hur iza blir orolig och bara drar rakt fram vill hem... sen kmr hunden lös full fart mot henne, försöker få tag i henne, jag hör hur hon skriker! aldrig varit så rädd i hela mitt liv.. Slutar med att ägaren till hunden slänger sig över den.. jag får inte kontakt med iza för hon är så rädd, shitt ja trodde fan hon skulle dö. Tog mina hundar och gick raka vägen hem igen.

3 ggr finns inte. det är 3 ggr för mycket. du ska va JÄVLIGT glad för att hon ens lever nu.
har fan fortf. ont i hjärtat.
IDIOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
fucking det värsta jag varit med om
hon är fan förstörd. ligger helt stilla , helt jvla stel. konstigt.........


aaaaaaaayyyyo !

iiiiiiiiih ! fan va skönt det var ! men jobbigt :o dom har börjat med något nytt nu eller nytt & nytt men inte kört det nångång... man har pulsmätare på sig så ser man sin klocka stort framför sig men man vet ju bara sin egen höhö (a) men på så sätt kan man se hur mkt man verkligen ger ! fan vad man krigar med sig själv , riktigt kul !
känns så jvla skönt efteråt.. försöker hitta en speciell variant av milow - ayo ... men hittar inte rätt, bläää va skönaste på passet nämligen hmmm... buhu

aja fan får leta vidare sen måste ut me jyckarna nu ! tycker att mamma kan komma hem fårn sin middag eller vad det är så vi kan köra bil nu.. blir ju så jvla mörkt :/ men måste köra så är det bara...




får väll bli vanliga sålänge..


mörkare fast ljusare tider

kom precis hem ifrån en tripp på stan med malin & nea.. fick med mig en foundation för 80:- (50% rea) , 2 st näspiercingar för 50:- till hålet i örat (vet dock inte hur ja ska få in dom tjocka .. ) ett par svarta tajta jeans 299:- thats it!  no more! nu ska ja va snål !

har även satt upp mig på ett spinning pass senare ikväll 60min , puhh va typ 1 år sedan som jag gick på spinning senast, får se hur det här går :p men lovat mig själv nu, meeera träning, mindre onyttigt & mera frukt ist för gudis! i know i can do it ! ((: kunde förut måste bara komma in på rätt spår igen så..
blir väll till att ta med sig duschsaker ner till gymmet eftersom att badkaret fortf är upptaget! ...EUW

... det kan ju liksom ligga kräftor i badkaret typ...

bäst man ser sig för innan man tänker ta sig en dusch här hemma.........


RSS 2.0