mot söder


DEAR GOD

minns inte när jag sov en hel natt senast
minns inte när ja sov utan att få ont senast
minns inte när ja va nöjd med min säng senast
den här natten var inte rolig, inte sovit en blund

varje dag är en dag närmre

När jag vaknade imorse trodde jag att jag var lite smått döende. Fan vad sliten jag känner mig, helt sjukt. Skule vara skönt att ta bilen till jobbet idag.. Men neej klart jag cyklar! Vilket innebär mer springande på jobbet & mindre matintag under dagen! Spec efter gårdagens träning. Ska försöka träna ikväll igen, tvinga mig ut! Måste även ta mig i kragen på rasten och fixa en ny slang till däcket! Inte så jääätte kul att cykla med ett däck...
Iallafall! När jag börjat vakna till liv något ringde jag & grattade papi på födelsedagen! =)

Jag försöker hålla humöret uppe så gott det går. För varje dag som går så blir det allt klarare om vad jag vill med mitt liv. 2012 kommer vara året då jag bara går efter drömmar & ingenting är omöjligt! Längtar tills att min vän Ullis kommer hem! Hon om någon följer sina drömmar, det finns inga gränser. Gör det du känner för!
Bilden är från Kina, Shanghai i våras. Älskar att vara på resande fot.

VÄRDELÖS

Hur fan kunde det gå så dåligt? Hur fan kunde tiden bli dubbel? DUBBEL!?
Ikväll är jag fan varken värd mat el sällskap . DÅLIGT LINN. RIKTIGT ILLA!

time

Nu har jag tänkt & drömt jag har drömt och tänkt och grubblat och jag tänker boka snart, YEPP! Kan inte kännas mer rätt. Fan vad underbart! Mår bra bara av tanken!
Nu: promiss till jobbet följt av jobb sen springgga!

Midsommaren 2011


Ni ser ju själva.. låt bilderna tala för sig självt! hahah vilken natt!

Idag har jag & killen varit på jakt efter en säng åt mig så får se hur det blir.. Jag måste ju ha en iaf... Efter det åkte vi hem till hans syrra, camilla & kim och pratade av oss lite :)
Imorgon är det jobb igen och även TRÄNING IGEN! Blir en promenad till jobbe sen vid 20 hämtar M mig så är det Grimsta spåret som väntar!

MIDSOMMAR

Helgen blir inte riktigt som tänkt men blir bra vilket som.. Jag är ju ledig fre-sön så kan inte bli annat än bra! Fixat så jag slutar 18 imorgon, pojken plockar upp mig så åker vi direkt mot landet,Dalarna!
Midsommarbad, grillning, massa mat, dricka, spela kubb, volleyball, dansa runt stång & bara NJUTA! Love it! De som vill komma får komma helt enkelt ♥
Nu ska jag packa!
.

GIRLS NIGHT

6 tjejer var vi här inatt och mysit hade vi :) Släppte av Nea i Barkarby imorse när jag var påväg till jobbet. Det var sista gången man ser henne innan hon far iväg! Fan vad kul du kommer ha tjejen och NJUT!


..där kom blixten också! cooosy

Fan vad regn luktar GOTT! Det verkligen öser ner så har balkongen öppen så att Kilroy får lite luft! Han ligger utslagen i buren, antingen är han bara trött på livet nu efter dryga 2 år? Eller så är det för varmt! Käämpa råttan!
Var riktigt skönt att få lyxa till det lite med en behandling även fast jag är helt röd i fejjan nu :p Produkterna kom även fram idag så nu är det bara att tuta & köra!
Hittade lite smått & gott i centrum också, efter det sprang jag & pojken spåret! Hepphepp vad duktiga vi blivit :) älskar när man både ser & känner resultat!
Nu måste jag väll få i mig ngt i magen och sen väntar jag bara på att tjejerna ska komma! =)
.
finally, älskar(!) halsbandet, blev även ett enkelt linne & 2 par haremsbyxor likelikelike

guess what

Idag står det träning på schemat ! Men först ska jag försöka hitta rätt i Huddinge! Ska på ansiktsbehandling, så nu startar jag en ny omgång nu med acnespecialisten.. Om inte det här hjälper så skiter jag i mitt face.
Innan träningen ska jag svänga förbi Vällingby bara och ikväll kommer mina tjejer hit på en pyjamas & sleepover kväll!

hatar telia hatar iphone älskar träning

Sådäär varför inte börja veckan med att betala en påminnelse på 89 spänn för en telefon räkning man redan har betalat !? Hatar Telia just nu, haft problem med min Iphone fan fram & tillbaka ett tag nu !! Tog mig även i kragen och beställde ansiktsprodukterna för fan 1700 spänn! bäst att det hjälper... Måste få tummen ur röven och ringa jannica också, vill färga mitt hår rött igen , färga(!) så det inte går bort på en gång! Funderar även på en keratin behandling! Ja ja känner för att lyxa till mig själv nu!

 

Igår efter jobbet tog jag och pojken iaf oss till Grimsta och sprang. Fyfan va sega vi va! Men vi krigade och fan vad skönt det är efter! Köpte med oss sallad och chillade hos honom. Idag är det Måndag & imorgon är jag LEDIG! Yeääjjj Ska snart hoppa på cykeln och börja pumpa till Barken ! See u !

 

När jag mår som bäst <3


morning sunday

morgons ironi..
JOBB följt av TRÄNING.

love ma homies

Älskar mina vänner.
Fina Nea bjöd på en riktigt trevlig kväll! Jag stannade inte alltför länge då hundarna väntade på mig hemma, mina pluttisar <3 När jag begav mig varr det iaf full fart inne på Neas dansgolv! Så en rolig kväll kan jag lova att de fick! Hinner träffa tjejen iaf 1 gång till innan hon åker!
.
FINEN & ELIN mina flippis vänner som jag har på en jävligt säker plats i mitt hjärta :')
.
..& VÄRLDENS EGNA FINA NEA
.

kolla en vit arm!

Älskar mina jeans, bra jag är som lyckades krympa dom :)
Nu ska jag sova! & Imorgon efter jobbet ska jag TRÄNA!

hepphepp

Snabba ryck! Ska hoppa på min punkterade cykel & kriga iväg till jobbet! Efter det är det bara snabbt hem för att fräscha till sig & sedan röra sig till Neis! "Hej då" fest ikväll eftersom att den jäveln drar till USA & jobbar 1 år!
Nu äääär det brådis!

experience

tänk om man hade som jobb att bara åka omkring och utforska/uppleva olika ställen på jorden.
nu ska jag sova & drömma mig bort. långt bort. jag-vill-RESA

EFFEKTIV TJEJ

Yepp! Idag var jag riktigt duktig, hade fan kund tills det var dags att stänga! Dagen bara flög förbi och hade trevliga typer att babbla med sånt gillas! Får se om helgen blir likadan!
Blidde gröt till lunch för ovanlighetens skull eller? När jag cyklade hem stannade jag till på konsum för att lyxa till fredagen med Avokado! Mummmma! med macka & kaffe..såklart.
Nu ska jag se klart filmen "Water For Elephants" med Robert Pattinson som jag började se igårkväll, hittils riktigt bra!

walking on sunshine

Ska bara få i mig c-vitamin glaset också sen ska jag börja knata till jobbet! Seg i benen idag men har cykeln där så måste gå.. går lite tidigare så jag kan chillii & lyssna på musik (:
Det blir inge resande för mig i sommar! Måste lägga pengarna på ansikts kittet istället! Men det är väll kul..?

bra linn.fast bättre kan du

yeäjj tog mitt rekord idag (: (sprang snabbare idag än min bästa tid förra sommaren) Kändes skit tungt & segt i benen men tydligen inte, min & pojkens rundor i spåret börjar ta sig. Fan vad bra det känns nu! Älskar när man är i form! Har en ny favvo låt btw.. Inte så pepp kanske, inge pepp alls men bra är den!
Nu ska jag äta min tonfirre till middag! yeppyepp åt pyttttt till lunch sååå..
Förresten 1 anledning till min hy är min träning, svett osv... Tycker att om det är någon som ska få dålig hy så är det väll ändå slöhögar!?
Jaja.. Nu är frågan, Ska man pallra sig ner & köra ett body jam pass med stjärt el ej??

Hur duktig man än är så kan man alltid bättre. Så är det


CHRIS MEDINA

så sjukt fin!


freee day

Jag fick med mig en jacka hem från jobbet igår, ser det som en investering! Den är jätte mysig, & fin :)
Efter jobbet drog jag & mötte tjejerna hemma hos Emelie. Riktigt fin lägenhet måste jag säga, helt perfekt! hahah inte ett dugg avis! Nejnej.. Vill också ha en egen liten gullig lya! Vi åt iaf Tacos så vi blev spräng mätta följt av Emlons egna brownies! Satt och babblade och kvällen bara flög förbi!
.
Idag är en ledig dag! Drog igång första tvättmaskinerna kl 7! Håller på med sista(?) 3 nu, försöker krympa ett par jeans.. Får se hur det blir.. Vågar inte köra sådär jätte hårt så får bli att sy in dom lite annars. Städa måste jag också. Vid 13 ska jag befinna mig i Sumpan hos acnespecialisten för en hud konsultation(?). Hoppas att det här kommer ge resultat.. är väll på tiden att någonting funkar......
.
Annars då! Måste träna idag! Ska höra om pojken vill köra i spåret med mig idag :) Det går ju faktiskt rätt bra nu så gäller att inte tappa det! För övrigt så har jag fortfarande inga planer för midsommarhelgen....
Ska försöka plocka fram lite plagg som kan tänkas säljas också!

GRATTIS VILDIS!


"inge liv veckan"

Sååå ere! Den här veckan jobbar jag 48h. Ledig torsdag annars är det jobbjobbjobb som gäller denna vecka!
Men på lunchen så fick Carro mig att inse att det är midsommar nästa helg!? Vafan?? Nu? Vad händer på midsommar???
...Så med andra ord känns det helt ok att den här veckan ser ut som den gör!
Imorse kom jag på lite för sent att jag ville ta en promenad till jobbet så det blev en kvick jvla promiss för att hinna i tid! Efter de dryga 7 km så väntade 10h arbete! Som alltid så är måndagar de dagar som går snabbast även fast det är den längsta jobbdagen. Strax efter 20 plockade pojkelojken upp mig så körde vi till Grimsta & sprang spåret följt av styrka! Kompis det går bra nu :)! Längtar tills klockan ringer imorgon så jag får ta min kaffe ! ♥
bara för att vi är så jävla lika & för att jag älskar dig !!!

maximal mysfaktor som alltid

BILDREGN!




Bra helg

Aaaallå! Är så hungrig så jag inte ens kan äta ..typ!  Bra helg!
Igår var det nog jordens segaste fredag att jobba men tiden gick & feter det hyrde jag & Micke film.. "PUSS" , SE INTE DEN! Även fast det är bröderna skarsgård så var den så OTROLIGT DÅLIG!!! Så dålig så vi stängde av och tog oss in till stan istället! Glad för det för där inne mötte jag upp mina fina fotbolls brudar på Sommar. Najs ställe, nog favoriten :) synd att de stänger 02 bara men men..
.
Imorse mötte jag först upp en tjej i spånga som jag köpte mina älsklings jeans av  ;) de turkosa längre ner i bloggen.. Följt av en sväng i Vällingby, solning hemma hos stjärt & snabba ryck för att hinna gymma innan det stängde! Hurtiga tjejer! SkönT!
Nu ska jag chilla med mina hundar & äta min gröööööt, får se om det blir Rålis ikväll kanske?
.
Suddig bild från igår på sommar. Jag & min vän Elin som jag tycker så jävla mycket om!
Den tjejen har ett så stort hjärta! Går inte att förklara hur mysig hon är. Me LOVE HER
När jag ser henne vill jag typ bara skrika av lycka & banka huvve i marken

full fart

såååå första gången jag andas ut efter att jag började cykla iväg till jobbet vid 10 imorse.. sen dess har det varit full fart! När jag slutade vid 20 så drog jag bara hem & bytte om sen sprang jag och pojken grimsta spåret följt av styrka! Energin började ta slut kan man ju säga efter att bara fått i mig lite gröt vid 13 tidigare idag... Men nu har det blivit lite omelett också ;) Fan Killen är nästan 2 meter lång så känner mig duktig som hängde med hans spiror till ben! Myggor var det också & det tackar man ju för! Nu har jag inte bara utslagen som kliar!
Lång dag imorgon, 10-20 heeipa!



-


för att the skatte money kmr imorrn !

Va sköönt! varit ute med dogsen & nu sitter jag på balkongen med kaffe & svalkar mig! Det är rätt svalt ute idag vilket mina prickar älskar! Nu jobbar jag ons-fre så det får gärna vara dåligt väder för min del ;)
Övrigt då så är jag så jävla TRÖTT på min kropp! Känner för att skita i att resa & bara använda hela min besparing på utseendet.. Laser el vafan det finns.. allt som funkar är fan värt nu. HATAR HATAR HATAR HATAR HATAR HATAR skulle kunna stanna hemma idag & bara gräva ner mig under täcket så ja slipper visa mig.
bra dag linn.. bra dagar linn... bra sommar linn..

ja o M lattjade lite boll efter att vi hade tränat igår =)

nånting

Jag kan inte vara i solen utan att få utslag på hela kroppen & mitt ansikte får aldrig vara fri från finnar.
Sprang 1 mil imorse & nu drar jag till Grimsta och tränar mer tsm med M.
Om man aldrig kan få känna sig snygg kan man väll få vara smal iaf.



inspiration

okej vart hittar man dessa jeans???? jag blev kär. Fan hatar det, kan inte släppa det nu, vill ha !
Någon frivillig som säljer sina från Matthew Williamson(?) kollektion? =)))))
.
Sitter i soffan & dricker massa vatten!! Det är sjukt varmt ute & jag taggar inför träning,milen. Fast blir på gymmet.. Fuck, min kropp mår ju inte sådär skit bra utan att överdriva.. Så Mycket pricker så jag ser helt svullen ut.. Det som är så jävla fint väder !! Anyway! Älskar att jag är ledig idag :) Ska träna sönder mig, känns som en bra dag. Annars då så står mitt liv stilla just nu.. Sämsta känslan när man inte har något att se fram emot.. Vill planera något, något stort!
.
snälla GE MIG

allt för dig


DET KLIAR!

.. Bara för att jag skulel roa mig i lördags & var ute i solen hela dagen så har jag fått alla jävla prickar igen! Mer är någonsin på hela armar & ben! Jag hatar det & det KLIAR!!!!!

nu ska jag & mina prickar svepa en kaffe och ta en promenad till jobbet , det är 100 grader men får väll gå i heltäckande kläder !!!



Från i lördags:

took a day off

skulle igentligen jobbat idag men istället drar jag in till stan och
dricker några goda cider & taggar inför sthlm summerburst! =)

1 juni

Hur sjukt är det inte att det är första juni idag?
Jag har liksom inte fått några sommar känslor alls ännu.. Kommer säkert bara under mina 2 veckor jag är ledig, som inte är än på ett tag....
Nu ska jag fixa i ordning mig sen cykla till jobbet. Blir ett långt pass idag.. Skulle igentligen kört 11-20 men enligt tidningen(?) idag så öppnar vi kl 10 & rean är inte klar i butiken så måste dit & fixa..
.
Igår slog vi iaf lite bollar & det känns i rygg/armar idag, fan felet är väll att jag tar i för kung & fosterland !

RSS 2.0