FULENS LANDSTÄLLE KAN SE UT I STIL MED DETTA...

 



                       

håller med hille.. det hände ingenting samtidigt som det hände en jvla massa, kvällen gick så jvla snabbt! för snabbt.
haha vi blev stoppade av polisen påvägen dit & jag trodde fan det var körförbud på bilen eller ngt.. :P
polis: vems bil är det ?
jag: min.. el min mammas...
polis: okej.. och vart bor du ?
jag: ehh sthlm..vällingby..nälsta
polise: ehh okej oooch va gör ni här???

haha beeef, tur att du inte hade druckit nånting då thessan ;p


igårkväll blev det mys på klipporna tills en av flippmedlemmarna behöve lite stöd och idag blev det mera party då vi var på alices konfirmation, tog nattvarden så nu har gud rensat mig från mina synder , känns skönt höhö därefter åkte vi hem till dem och myste (: fick åka fyr hjuling och fan va kul det var ! :p nu är jag trött som fan !! sjukt.. blir tidigt imorgon också dock.. ska till farbror doktorn och kolla min fot, om det är ngn fraktur i den vilket det verkar som..

tjillevippen!

tummen upp för fulens land!

... nu hade jag kunnat sitta på bryggan med en cider och snacka massa skit el kanske vara ute på vattnet med ngn båt och bara rororo vart fan man vill men är hemma istället..  om vi hade planerat att stanna till imorrn så hade jag lätt gjort det men nu hade vi varken dricka eller mat så .. men får ta en vända dit igen nångång!
det var super mysigt iaf, riktigt bra! ((:
hemvägen satt vi 5 brudar i en liten gullig tjejig cab då kan man ju faktiskt inte ha annat än skojj! gillar att elin sitter och ska ha ett seriöst samtal med mig samtidigt som hon har käkat sin glass med hela ansiktet haha!

aja nu måste jag ta på mig något & fixa lite sen ska jag typ träffa elin o hillgur igen höhö looove :) får se vad som händer.. kanske ska förbi strandbadet o kika där lite folk ska chillkröka o grilla men time will tell... verkar ganska tröttsamt på vår front .. eller?


bilder kommer när fulen orkar fixa in dem till datorn (: 


fulens landställe, nu kör vi!

TJOOOOO !

nu sitter jag & elin och taggar inför fulens land ikväll tsm med 12 andra sköna nissar (:
nej nu måste jag skynda mig! HÖRS

if you still care don't ever let me know


slipknot - snuff .
fick precis denna goding av jannica, riktigt skön .

jag kommer förhoppningsvis aldrig riktigt få veta precis hur du känner/mår men jag kan tänka mig på ett ungefär & du är så jävla stark bruden, hela din familj..  om det fanns något jag skulle kunna göra så hade jag inte tvekat en sekund det hoppas jag att du vet  ♥



dags för lunch i vby

om man skulle börja tänka på refrängen...

nejfan time for bed nu va ? ingenting kvar i skolan nu ... fett skönt! men ändå fett boring/sorgligt ... AJA NATTTTTI

THE GIRL NEXT DOOR

låten.. filmen.. så gullig!


men det är bara en film

inte så svullen... inte så ont... kul att man kan gå (:

pajjade min fot igår på idrotten, körde lite fotboll men men .. hejdå fotbollen ett tag(?)eller?... bara den blir bra till nästa vecka.. tänker inte precis ha jumpadojjer till studentklänningen, time will tell, hoppas på det bästa! ohhh känns sådär asso.. skönt att man fick skjuss hem från school idag iaf..

ikväll är det PLUGGA som gäller, hur det nu ska gå har INGEN plugglust alls...
är ensam till på fredags, sweet el ganska iaf...

måste fortsätta plugga nu.. sista arbetet, verkligen ingen ork! men sista... hallå? ett till, kör bara


pluggiskväll




sanningen är att jag tror inte vi kan sitta tysta sådär läänge! då blir  man irriterad, vi måste röra på oss, flippa, höras, ha rooligt!

blev inte så jvla mkt gjort för mig.. men har imorrn på mig också.
bara så att ni vet brydar så älskar jag er ! ((:

NATTI

har blivit faster igen, skadad & fått kort hår!

okej.. vet inte om jag var såå seriös när jag sa att jag ville skada mig på träningen igår (för att jag inte va sugen på att träna) men självklart gjorde jag det då också :p ! eller alltså vi lirade 1 mot 1 och jag skulle dribbla av cicci haha höger,vänster,höger,vänster nej tar höger! men då vare försent så snubblade på bollen o kändes i hela jvla knät haha men jag knatade på & gick liksom bort det onda tillslut...
sen igårkväll när jag reste mig från dator stolen så kunde jag knappt räta på benet och det bara vek sig när jag försökte stödja mig på det...  så jag tog massa tigerbalsam och gick sedan och la mig ...
men inte är det bättre idag inte.. fan! har ju idrott idag, dagens första & sista lektion.. men tvekar på att man kan vara med.. ohh vill ju lira boll :( (fotboll på fritiden är såå mycket roligare)

blir ingen träning ikväll iaf.. men det hade det inte blivit även om jag hade kunnat gå för jag måste plugga . imorrn ska alla arbeten vara klara så ikväll blir det jobbajobbajobba! vi ska ha mysplugg kväll here ja & mina brydar :)

förresten så drömde jag att min bror & vickan fick tvillingar, en kille & en tjej, o daaamn va söta dem var! sen drömde jag att jag skulle till frissan då innan studenten och jag bad henne ta bort allt slitna o jag kommer ut från salongen som korthårig! aaaja lite nödvändig fakta där!

Tjollahopp

jag vill också kunna sjunga!

seriöst! kolla den här!, 10 år ??! say whaaat

du har tagit mitt självförtroende och slängt det åt helvette

FOTBOLL ÄR SÅ JÄVLA KUL! ((: finns liksom ingen lust längre ..



för c:a 3 år sedan skickade stina den här till mig .
sen dess har jag alltid lyssnat på den när jag som nu bara vill gräva ner mig och försvinna!

mooooorning !

sovit s-ä-m-s-t kunde aldrig somna men nu sitter jag här & vet inte vad jag ska ha på mig.. känner för att vara klädd som om det vore slask & snö ute men icke då det är ju sol idag och då ska man inte klaga!
känner mig stressad, måste kika runt i garderoben nu så jag hinner ta ut akilles en snabbis också ifall han behöver spy kanske.....


önskar att jag hade dessa converse att dra på mig

DOMARJVL!

matchen dåe... blev torsk, 4-3 inte rättvist! visst det är svagt att skylla på domaren men i det här fallet så a deras sista mål var såå inte mål! blinda jvla domarhelvette som inte kan se världens mest klockrenaste offside!! sen efter de att dem vågar dömma bort ett mål för oss som skulle betytt 1p...?!?!?! ohhhhh blir inte bättre av att ha planetens mest negativa tränare heller.. du kanske inte har tänkt på att det är du som är tränare ? det är du som tränar oss, det är du som coachar laget att det kanske är hos dig felet ligger? det kanske är vi som ska skämmas ;)
gjorde iaf nickmål men det kvittar när det ändå slutade med torsk..

vi skulle igentligen varit lediga på tisdag men nu slängde han snabbt in fys & löpning istället, men jag förstår honom för jag tror också att vi blir sjukt mkt bättre till nästa match av att straff träna (:

aaaaaaaja skitsamma... har gjort lite svenska nu ikväll, har redovisning imorrn efter det är det bara en filosofi uppgift som ska skrivas klart sen är allt klart... no more school.. waaaa panik


herregud klockan är ju över 22 & jag är döds trött! GODNATT



jag skulle aldrig kunna gå bakom ryggen på en nära vän..

mufasa (mr.R) i lejonkungen är MIN!

så sitter man & käkar köttfärssås då och taggar till inför match! blev myspys igårkväll med lite tv tittande & massa tjockisgottis sedan blev det lite fotbollsspelande med 3 andra tomtar och därefter mera film och tjockis (:
ikväll måste jag plugga .
hoppas min dumma nacke håller på matchen idag ...




min lilla bebis äter fortf ingenting men han dricker o kissar såå... men han måste ju äta.. iaf lite om han inte får i sig lite mer ris ikväll så måste vi ringa till farbror doktorn(?)  ♥

YOU MADE IT

undrar hur mycket som igentligen var sant

 

nu ska jag fixa till mig lite, ska mysa me hillgur & elin ikväll ♥

 


when it was good



blööööö bög väder!! inge roligt väder alls... ingen bra dag alls.. har ingen ork el lust för nåånting, känner mig fet men orkar verkligen inte träna idag, har match imorrn... min hy är förjvlig! mitt rum el garderob är kaos måste städa, vill ha ny mobil (samsung, omnia) & byta till comviq har ångest inför studenten är fan bara 2 veckor kvar .. och hur fan ska jag få ihop fickpengar till Rhodos ?? el räcker det med 1000?

SÅÅÅ TURKIET -09 PÅ DENNA;



-


ni existerar inte


har precis myst med ullis, bjöd henne på pannkakskalas sedan såg vi på låt den rätte komma in. Min bebso är sjuk me, han äter inte.. stackarn imorrn ska han få ris, hoppas han får i sig det ...

 

måste sova, ska ut & springa imorrn + gymmet , sweet! rensa tankarna

ser igenom er allihopa.


nu dags för träning .


träna - plugga - skiva

go'morron go'morron go'morron!

tänkte fortsätta med filosofin idag men jag har så mkt spring i benen så ska ta ut hundarna en snabbis sen knata ner till gymmet!
kanske hinner göra lite innan det är dags att ta sig hem till jannica för att föra & tagga till cajjos skiva! wihuu (:

DET FINNS INGA BRA KILLAR, BARA BLÅÖGDA BRUDAR.






Storebror! jag förstår inte hur du alltid lyckas.. hur du alltid lyckas pricka in stunderna jag mår som bajs! Du bor inte ens hemma längre och ändå lyckas du !? TACK du räddade min kväll :)


tack big bro' (':

vår tränare har mens varje tisdag

Gahhhhhh !!! glömde att det var tisdag idag.. vår tränare har mens på tisdagar .. vi brukar vara vana men idag var det fan mens ggr 1000!!! och BARA för att så bestämde jag mig för att tala om att jag kommer hem 2 träningar senare än vad man får efter uppehållet i sommar , 2 träningar.... och han dampa! HAHA!
en till bara för att är att han flyttade fram träningen en kvart på torsdag så vi tränar alltså 11:15 torsdag morgon och hej carros skiva imorgonkväll!
det är sånna som han som förstör mina kvällar! Träningen gick verkligen RENT åt HELVETTE! hejdå 27points, 27 hela poäng!! fan va DÅLIG jag är!!

nu ska jag duscha, göra te + mackor, tanka hem säsongens SISTA gossip girl, gosh chuck är så jävla söt just nu tycker så synd om grabben...vill bara vara blair en snabbis och springa och hoppa på honom! ska även tanka nya oth som slutade jävligt spännande sist !
ohhh är så jävla sugen på choklad!!! Carro ja ska äta choklad på rhodos!! ska leva på det! nudlar, choklad & sprit! nu kör vi bruden haha vi har varit sjyyykt duktiga nu !
utan godis, chips & läsk sen nyår, har du hållt dig ?  vavavaaaa annars får du en kyyk i din studentmössa :D

microdermal

detta verkar ju vara det nya ...
om jag skulle få för mig att göra (vilket inte skulle förvåna mig) så skulle det nog bli en fin liten diamant bredvid ögat som på filmen eller en snett bakom örat (:



man kan verkligen peta in dem vart fan som helst haha :p

RHODOS KOMMER BLI GALET!!

nu har jag varit duktig och gjort lite svenska .. det är inte många dagar kvar nu = å n g e s t !
det enda som är bra med att tiden går är att jag vill till RHODOS!!  54 dagar kvar nu..

 



jag erkänner....jag lyssnar på darin

dags för träning snart! fick reda på att vi inte har någon träning imorrn (har typ aldrig det på onsdgar) men det tänker väll inte jag på så gissa om jag blev glad när camilla sa att vi inte har det ??  för imorrn är det dags för carroluttens skiva!!

vet inte vilken jag ska ha på lunchen samt utspringet..





träningen bra , fast blev jvligt trött! höhö men vann 5p så de e najs! nu sitter jag och väntar på att gossip ska laddas klart..

DON'T WORRY ABOUT ME, I'M NOBODY'S MISERY


det måste vara jobbigt att gå och mytta hela tiden för att känna sig speciell

FUCK YOU! :)




1vecka.. jag behövde det här, behövde sakna & jag saknar!! måste till planen nu, måste sparka på bollar måste träffa laget !
hostan håller i sig även snuvvan men ikväll kör vi !

AKILLES och hans syskon FYLLER 2 ÅR IDAG ! SAKNAR <3



blää va tiden går fort!! saknar alla bebisar !! GRATTIS TOKISAR (:


tufft nu. INGEN skola den här veckan



inte så ångest när man ser vad som är kvar av skolan ...


imorrn har vi alltså en lektion, veckans första & sista haha ! fan det är tufft nu! tror till och med inte att jag ska gå på den, har en hemskrivning så kan lika gärna sitta och arbeta med den hemma (: . elin & hille drar iväg på sin kanotresa dem har med natur & friluftsliv tomorrow och kmr tbx på onsdag, fan va kul ni kommer ha skitungar!!!

3 points

BRA TJEJER !!!! :D :D vinst 3points! yes!! nu har vi 4p haha wähäääj !
imorrn tänker jag träna . skiteri.. jag ska träna . orkar inte vara borta mer än 1v.......  just så som jag har nu hade jag för cirkus 3(?) år sedan när jag hade twar och tränade inte på ungefär 5-6månader jag dör seriöst om det skulle vara det men tycker inte att det borde vara så.. har ju trots allt inte tränat när jag vari sjuk så mkt nu ...  vi får väll se! jag börjar imorrn iaf så får vi se om jag blir sämre igen el inte höhö

köpte en till klänning idag btw så nu har jag ett nytt problem! vilken ska jag ha på student lunchen och vilken på utspringet???

jag vill inte vara hemma!!! vill göra något!!!!!!!!!!!!!!!!!

match mot serieledarna idag!

go norge ! hans låt var bättre när man såg honom, nte för att han är så snygg men charm hade han allt, tror jag också ska satsa på en kille som lirar fiol haha ! då kan ju vi lira tsm har nog nå kunskaper kvar ;) sverige borde dock satsa på annat än melodifestivalen... spelar fan ingen roll vad vi har för bidrag vi kommer ändå alltid vara...sverige.

om cirkus 1h ska jag & akilles möta fulen och bege oss till grimsta och heja på elin och resten av tjejerna! serieledarna nu, kriga kriga KRIGA!! är så sjukt taggad, vill spela! men icke då! Blev iaf glad när jag vaknade för jag la mig igår med världens halsont och sånt skit brukar bara bli värre under natten men inte nu :D  hoppas det här håller i sig nu så jag blir frisk snart!!

efter matchen ska jag och prinsen hem & äta hos papi och snacka lite om studenten .. 


 
♥ jag fulen & elin i turkiet iår (:  ♥

du kmr alltid att vara min lilla lilla akilles :)

todaysis;





om 2 dagar fyller du 2 år !

worse

den här natten har varit ett rent helvette, min hosta har varit grymt störande sen när man väl fick sova lite så vaknade man upp med halsont?!?! det blir ju bara bättre.... både igår & idag hostar jag upp blod haha känns ju sådär.. men säkert bara "luftvägarna" el vad det är som är irriterade.. el hoppas det iaf .

 

fyfan vad jag vill TRÄNA ! inte tränat sen i måndags ! gaaahhh vill bara dra ut & springa men det kan jag inte /; ska slå lite på säcken (a) hihi men bara lite ... sen ska jag ta akilles på en långprommis också i think

Picture of Natasha Poly Picture of Natasha Poly
Natasha Poly  så jvla SÖT

JAG ÄLSKAR MIN AKILLES




liten bebis

rolig fredagskväll

Lovar du att vara ärlig? absolut !
Du heter: linn åsa marie lissel nilsson
Smeknamn: linn, linnsan, snuffan, lingling, limpan, länn
Låt som när du är ledsen sörjer till? takida - curly sue
Beroende av: tuggummi
Vem behöver du mest just nu: akilles, mina syskon....
Vad tror folk om dig? att ja är kaxigare än vad jag är
Stämmer det? kan vara kaxig men bara mot dem som förtjänar det
Vad får du oftast komplimanger för? mitt hår
Vad säger du för att imponera på någon? oj vet inte... vunnit gothia 2 ggr i silver 1 gång kanske
Hur imponerar man på dig? charmigt stort leende räcker
Brukar du skratta för dig själv? om jag gör !
Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: "okej dem är gölliga :)"
Var bor du? sthlm
Trivs du där: yepp ..
Äger du några converse: aa men vill ha fler!
Sprit, cider, vin eller öl: cider
Brukar du bli för full: naee.. men kan hända
Vad har du för mobil operatör: telenor men ska snart byta till comviq
Är du allergisk mot något: yes! katter & hästar mest
Har du haft sex idag: nej
Nästa mål i ditt liv: skaffa jobb
Hur svarar du i mobilen: "hej de e linn" ibland.. "snoop-dog!"
Vem ringde du senast? mami
Vad sa den du senast pratade med i telefonen: att vi ses imorrn
Antal timmar sömn inatt: hömm c:a 7h
Sov du ensam: jag & akilles
Brukar du komma i tid: yes
När mår du bra: när vissa andra mår som sämst
När blev du fotad senast: inatt
Hur känner du dig nu: sådär...
Vanligaste färg på dina kläder: ehh lite solpuder typ
Vad tycker du om fötter: inge spec.. mer ofräscht än fräscht iaf
Vad saknar du: min bror
Hade du en bra kväll igår: har väll haft bättre
Favorit dryck på morgonen: te/kaffe
Rakar du benen: yes
När brukar du oftast gå och lägga dig: runt 11-12
Är du blyg? lite kanske
Sysslar du med någon idrott: fotboll
Vill du hellre ha mail än brev: roligare med brev
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: kanske
Har du spytt offentligt: mja
Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: ha sex, runka, pissa, förfesta med grabbarna
Är du nöjd med ditt liv: mja
Är du bortskämd: nej.. men får det mesta :p
Vad gör du i morgon: ingen aning
Vad är det värsta du vet? vara osams med mami
Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka? ingen aning har knappt ngn inkomst
Vad behöver du just nu? vatten
Vilken kändis tycker du är en bra förebild? ehh mina syskon
Vad längtar du till? rhodos
Har du bra vänner och äkta vänskap? jaa
Vad använder du för shampoo? silvershampoo
Vad är det finaste du fått? akilles
En speciell dag du minns: när putte gick bort
Tycker du om någon just nu: nej tack & lov.. men gjorde
Om fem månader: har jag förmodligen ett jobb
Du samlar på: pengar just nu
Gröna eller röda äppeln: gröna
Vem ringer du när du är arg/ledsen: ingen
Gillar du golf:
Vilken tid gick du upp idag: först 09:20 sen somna jag igen till halv 12
Har du sovit i din egna säng inatt: aa
Har du strumpor på dig nu: japp
Vad ska du göra ikväll: ingenting , mysa med akilles
Är det okej att gråta: mm
När grät du senast: igår....
Laddar du ner musik och film från Internet: japp
Vad skulle du göra om du vann en miljon: SHOPPA!!!!!!!
Bär du glasögon eller linser: nej
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: inte viktigt men har det gärna (:
När går du upp ur sängen en helgmorgon: runt 10-11
Har du piercing: öronen, naveln & tungan
Vill du gifta dig: jadå
Vill du ha barn: mja
Solar du ofta: naej
Är du bra på att laga mat: nix :p
Gillar du att dansa: aa men kan inte :D
Är du flygrädd:
Hur vig är du: inte så jätte
Vad dricker du helst när du är törstig: water baby
Vilken är din favoritglass: daim strut !!
Tror du på ett liv efter döden: aa
Tycker du om sushi: nix
Vad äter du helst när du ser på film: naturgodis
Bor dina föräldrar tillsammans:
Har du tandläkarskräck: nope
Är du morgon- eller kvällsmänniska: kväll
Vilken ögonfärg har du: grön/blå
Har du någon gång gråtit dej till sömns: japp
Biter du på naglarna: nej
Röker du: aldrig testat
Hur ofta tränar/motionerar du: cirkus 5-6ggr i veckan
Senaste låt du hörde: fugees-ready or not
Vad gör du på helgerna: tar det lungt om jag har match annars fiesta

Nu ska jag inhalera lite Oleum Basileum

nu har man iaf rört lite på sig ! tog en prommis med akilles & fulen och kollade på när tjejorna tränade, snackade me coach-christer och kom fram till att jag inte ska spela på söndag , matchen på söndag är viktig men matchen efter de är viktigare. jaja är väll bara att gilla läget ! ni får fan se till att vinna!!

har varit på apoteket och köpt oleum basileum höhö aldrig testat men nu ska jag bli frisk! man kokar upp vatten och tillsätter cirkus 3 droppar sedan ska man inhalera ångan i ungefär 10min, 2-3 ggr per dag. det ska få bort täppt näsa och hosta, hoppas det hjälper hatar hosta ...
förresten vad händer ikväll? lungt iaf





Glider i sommartider

ready or not here i come

21 dagar kvar till studenten
58 dagar kvar till rhodos

 
vet att vi kommer ha så grymt jvla kul!


det är seriöst as härligt väder ute & linn sitter inne! är fortfarande sjuk, fuck! vill träna idag men kan inte.. funtar på att dra till träningen och kolla iaf, snacka lite me coachen vad han tycker & tänker om matchen på söndag .. det är fan mot serieledarna ohhhh vill spela! men har inte tränat sen i måndags :( om jag är bättre imorrn kan jag ju dra ut och springa men det återstår att se .

känslor suger dags att bli neutral



blev tidigt.. skönt nog... och svar ja du skulle nog filmat jannica ;)  fick iaf skjuss hem av min papi från södra station inte så skönt!! äckliga människor det finns............
ska ja lägga mig & sova och sova lääääääänge imorgon, hoppas de går bra för dig hillgur :D

jag förstår mig verkligen inte på dig .

shit happens

ÄLSKAR MINA BRYYYDAR





kvällens låt + lite pixs nu kom mikaela också :D
nu ska vi tagga stenhårt jag elin fulen hillgur o miiiiiiiiiiiika

ta en ipren eller ta 2 förresten



där har ni lite från idag ..  var rätt onödigt att dra dit, det blåste som fan och jag orkade ändå inte medverka.. sprang kanske 20m på en stafett och blev helt död . har precis sovit nån timme & är så jvla opigg just nu... om cirkus 1h droppar brudarna in en efter en, vi ska fixa lite käk och sedan föra till ikväll.. Borde igentligen stanna hemma och ligga död i sängen men biljetten är ju ändå redan betald så känns lite halvt onödigt att skita i det + att vi fan taggat för den här skivan ett bra tag nu haha fråga inte vrf men nu kör vi !

wähääääj ja svettas ! dvs, febern sjunker kanonbra!

Frisk ? näe


vill inte gå, vill ligga kvar & mysa med min prins!
men det får jag inte för nu ska jag, mina ipren & halstabletter knata iväg till tippen, vi har tema dag, medeltid typ vet inte va vi ska göra men går rykten o att vi ska håll apå med bågskytte, fäktning(?) osv... ni får väll höra sen..

fan det här är inte bra, jag vill verkligen spela matchen i helgen :/ är mot serrie ledarna FUCK! kom igen nu kroppen !


btw du är så inte värd det här

i hate this FUCKING part



THATS IT orkar inte, ja ber att det inte är sant du lyckades.. igen


Förresten! Säg hej till Killroy!

här har ni honom ;




akilles är stolt storebror, ja vill ju bara slicka lite på honom....

inte mkt i skolan nu ... lite föör segt ?

tjollahoppi ! mkt piggare nu (: men så är det väll alltid.. värst på mornar & kvällar.. blev ingenting me vårat arbete istället drog vi till staden :) haha sjuka underbara varelser :) fattar inte att folk ens vill snacka med oss dem måste ju tycka vi är jobbiga xD men verkar inte precis som de haha och galet roligt man kan ha med kläder? ni förgyller min dag/ar, jag älskarälskarälskar er!! blev lite shopping också :) kan dock inte bestämma mig angående skorna... fan petar ju gud i arslet när ja har dem men a är man långeman så är man! orättvist!!! om man ändå vore 5cm kortare.. så nu är det dags för mig att leva fattigt igen! ska inte köpa ngt förns rhodos nu ! om det inte är ngt man skulle kunna ha med sig dit eller att mami & papi bjuder typ ? haha jaja



mina prylar



tagga tjejer.. tagga! (:

fel riktning ...

morning ! sitter med duntofflor, mjukisar, t-shirt o tjocktröja + ett extra element som är i full gång! frös hela kvällen igår + natten och nu när jag sökte på google så är det när man fryser som febern stiger fan hoppades att det skulle vara tvärtom! inga c-vitaminer hade vi kvar heller så har gurglat mig med saltvatten , käkat tomater, petat i mig ipren, strepsils och nu sitter jag & dricker te ! fanfanfanfan det här händer bara inte imorrn ska jag vara frisk!
 borde igentligen bara ligga hemma och dega idag men... 1. måste köpa dojjerna ja lagt undan på topshop, 2. äta med brudarna, 3. jobba med vårat natur arbete(?) , 4: hitta ngn klänning till imorrn! då jag är frisk... :)



somewhere only we know - keane , sjukt fin 


Förresten så är det min lilla namnsdag idag hihi (: det första jag såg i köket när jag kom dit var ett litet paket från min kära lilla mami :D självklart var det dag & natt kräm så slipper jag sno av henne hela tiden ;)

kom gärna med förslag på hur man blir frisk SNABBT! :)


BARA cirkus 3 veckor kvar....?? ÅNGEST

I 2 JVLA TIMMAR LETADE VI EFTER SKOR! ... men vi hittade inga . la därimot undan ett par från topshop som jag ska köpa imorrn, vet dock inte om jag ska behålla dem el ej, men lika bra att köpa dem medans dem finns kvar sen kan man lämna tbx dem om det vore så (:
Så när jag kom till vby efter stan trippen så möter jag brydarna utan shoppingpåsar.. el jo en påse hade jag.. en från apoteket! (y) bra jobbat linn...

BÖG MSN vägrar fortf. att funka.. antingen har ngn mobbad jvl loggat in på min & bytt lösen.. eller så är det bara ngt allmänt mega fel.. sak samma

Blev ingen träning för min del idag, lika bra det..

Hille min lilla vän sa att det bara var c:a 3 veckor kvar i skolan ehhhh ÅNGEST!?


nu har jag gjort en ny msn el jag och jag.. jag ruttnade tillslut så tack flexi !! (: kul att man har 0 kontakter nu bara ..
ADDA ADDA ADDA ADDA ADDA ADDA ! finns på face (:


får inte bli sjuk nu !

Ohhhh !  känt mig sliten ett bra tag nu men har aldrig blivit sjuk tills nu (?)  har sjuk huvudvärk, gör ont när jag hostar + att "pipandning".. fanfanfanfan inte den här veckan, inte nu!.. är ju så taggad! sitter med te & gröt just nu, jag ska fan inte bli sjuk nu.. det får vänta en vecka, kom igen kroppen you can do it!!

Idag ska jag möta mami inne i stan runt 11 på jakt efter shoes! sen 14 har jag idrott.. borde skippa den om jag nu inte vill bli sjuk men jag kan inte, missade förra veckan så måste! får vara klädd som om det vore -30
sen ikväll är det träning.. ännu bättre, får se hur jag känner mig senare under dagen om jag ska vila från den el inte men jag vill lira i helgen så då måste jag ju typ träna :/ hömmmmm

nu ska jag gå å knapra lite c-vitaminer kanske lite alvedon o ipren också sen en å annan clarityn skadar väll inte.. Kommer vandra omkring med idrottskläder i city höhö idag får bli en sån dag då jag inte orkar bry mig
PEACE


takida - burning inside  lovelovelove

MSN helvette

 

haha hittade den här otroligt charmiga bilden på vår hemsida idag under rubriken 1p mot sundsvall som var nu i helgen, det komiska är att den här bilden inte ens är tagen under den matchen då jag inte hade hårband på mig maha synd!!


BP - Helsingborg slutade 0-3 .. ingen höjdare.. men henki va bra som alltid :)) nu har jag lite smått damp för msn vägrar att funka ! grrr . Träningen gick skit btw men men

morning

seg natt har vaknat pigg flera ggr & bara väntat på att klockan ska ringa .. nu såhär på morgonen har jag tagit bort min lampa och hängt upp min boxningsäck ist . ! Fint är det inte! men vad gör man inte ...
Har typ inga lektioner den här veckan haha 1 per dag och inga alls ons, tors& fre ;p Ska göra mig iordning nu för att dra upp och käka lunch me brydarna - elin.

Ikväll är det träning och då kommer Elin :D Hon kom hem från London idag :) ! sen efter det ska vi & hillgur kika på BP - Helsingborg el Mr.x vs Henke ;) ;)
Ska köpa en älskling efter skolan idag också haha :D vad det är får ni se senare :) jag må vara 19 .. men i vår familj har man aldrig tackat nej till detta. (vet inte om jag ska hålla hnm utanför bloggen så han kan röra sig på stan oberörd)

övrigt:
Min lilla finen fick besked om att korsbandet är av idag ;( helvette ! Vi behöver verkligen dig bruden :( men finns ingenting man kan göra åt saken, lovar att kriga extra för dig :)) Fattar inte hur ks kan vara så jvla dåliga alltså ska fan aldrig åka dit när jag skadat mig, sjukgymn. dirr! men nu ska jag inte skada mig iaf så.. men läskigt hur enkelt det faktiskt är att pajja korsbandet :// 
be strong fulen <3

MY BEST FRIENDS GIRL




precis kikat på filmen my best friends girl & den var bra. Dane Cook i den filmen alltså RAWR

och nej jag kollar inte på hockeyn eller jo har det på i bakgrunden så hänger med iaf hihi håller inte på ngt lag men hejjar väll på ryssland då så blir grapparna glada (:

det här mina damer & herrar är HUMOR


"du ser gladare ut nu när du shoppat lite"

... alldeles riktigt lilla mamma! jag blir alltid på bättre humör när jag fått spendera lite pengar ! Hittade dock inte det jag var ute efter dvs. ett par högklackat eller 2 hähä som jag kan ha på stunden och eller vid utgång.. men men ska kika igen i veckan sen...  b lev en disco bikini, linne, jeans shorts, och knallrosa nagellack maha ! ..sen gladiatorflajjerna köpte jag förra veckan.
Carro den lilla loppan hittar alltid massa fint när hon är med mig, hon köpte skitfina klackisar ..... vill också ha men kan fan inte eller jo men onödigt för jag går aldrig i det om det inte är utgång ..

Ikväll blir det kväll a la linn dvs. ansiktsmask, ska färga ögonbryn & fransar o lite sånt där mys ((:


GE MIG RHODOS NU!!

ont i hela jvla kroppen

OM det var skönt att sova inatt...  känner mig sjukt utvilad samtidigt som jag fortf känner mig galet shleten...  Matchen igår slutade 0-0 .. bättre än förlust iaf så blev 1p & vi går mot rätt riktning.. tror fan flera lag kan tappa poäng genom att spela borta mot sundsvall så 1p va väll heelt ok.. lite smått jobbigt att en match tar en heel dag men nu är den iaf spelad vi tar 3p mot dem när vi har hemma sen ist! GRR

nu måste jag fixa till mig för carro kommer och hämtar upp mig om cirkus 30 så ska vi kolla lite kläder & skor :))

CIAO



har en tendens att inte gilla kvinnliga artister men den här är dock helt ok

VILL INTE GÅ UPP, VILL SOOOOOOVA!!!!!!

fan vad det här sugen! vill sovasovasovasova! men bara att gilla läget.. måste ge akilles mat & ta ut honom, få i mig ngt att äta, packa väskan och knata iväg till grimsta... tbx igen c:a 23:00, härlig dag

fredag (brist på fantasi)

i did it! tänkte skita i att gymma idag, åka in till stan istället men så blev det inte för jag pallrade mig ner tillslut och duktig var jag (: har så ont i vaderna så löpte 40min först för att mjuka upp dem men jag vette 17 om det känns så mkt bättre så paxade precis min tränare innan träningen senare idag för massage eller massage o massage det är mer tortyr eftersom att han trycker på alla de ställen där det gör som ondast men det behövs jag gillar tortyr!

Sitter o snackar skit med carrolutten på msn just nu haha vi har så mkt o snacka om så vi drar upp 4 ämnen samtidigt så tillslut går det inte att hänga med hoho


  


Ikväll blir de lungt lungt och åter lungt! Jag, akilles & hillgur ska hejja på flexie när han lirar fussboll.
Samling på grimsta 06:00 imorrn för att starta resan mot härliga sundsvall där säsongens 3:e match ska spelas, nu är det fan dags för poäng! vad händer....


jag älskar er inställning ...

... tjejer tjejer tjejer, RHODOS RHODOS RHODOS!


jannica & caroline

vill åka NU

It’s impossible


party like a rockstar


lindsay lohan


Har historia dagens första & sista lektion men är typ klar med allt? så gör inte så mkt... Idag åker Elin till London och vi kommer sakna henne MAASSSOR! Spec på lördag då vi har bortamatch i sundsvall... vem ska jag flippa på bussen med nu ?!? Vi torskade igår på straffar btw surt men men..
Funtar på att dra ner till gymmet nu men min kropp orkar inte så får se hur det blir, kör lite hemma hoho, ikväll blir det till att kolla på musikal där lilla markus har huvudrollen! gogo go markus !

igår på träningen: "det här är ödet nu blir jag träffad av blixten"

NY DAG NYA TAG

comhem funkade ju inte igårkväll men livet rullade vidare för det .. tro det eller ej men om det hade varit för ett halvår sedan hade jag låst in mig i rummet slängt lampan o somnat med kläderna på av ilska.
Nu när jag drar iväg till skolan för att plugga lite natur c:a 2h så kommer jag inte vara tbx hem förrens kring 00:30 ! Matchen idag kan fan sluta hur som helst med tanke på hur vi spelade senaste matchen men okej sa inte vara sån nu... hoppas det går bra.. Är svenska cupen idag så blir ju bara bättre & bättre lag ju längre man kommer, om man inte har världens flyt alal matcher vill säga

dagens: mina för små "matchoveralls/parad braller" som man inte får över rumpan, svart t-shirt + en svart tjocktröja från Victorias secret , adidas skor o nytvättat ofixat troll hår så jvla fresh!


en mer negativ människa blir nog svår att hitta just nu

klarade det så nu är jag godkänd i matte c! puhh... men allt annat suger ju ändå så...
dags att hitta tbx till samma motivation som ja hade förra vintern,det behövs.. Hej beach-09 gogo linn!


det här var värsta dagen i mitt liv. JAG SAKNAR DIG! VILL KRAMA KRAMA KRAMA


Träning snart JIPPIE!
Match,Norrköping imorrn JIPPIE! Lediga,fredag JIPPIE! Match,Sundsvall på lördag JIPPIE!
Skulle behöva gå i ide ett tag, vill bara gå å gräva ner mig i sängen och ligga där tills jag fått tbx min energi.

IDAG ÄR DET 1 MÅNAD KVAR

... och provet kommer gå rent åt helvette ((: men först ska jag käka me brydarna !




nu ska vi ut & cruisa, grattis thessan!

jag gillar att plugga till red hot chili peppers

   

update: nu är kl 00:18 och jag kommer drömma om matte inatt! zzzZZzzZ

så jvla trött på livet just nu

trött trött trött jag är TRÖTT! Jag tog mig iväg och tränade iaf.. bra var väll det för blev mkt points today (: Innan det fixade jag naglarna + att jag hittade ett par skor också hoho ett par gladiator sandaler med nitar me like! Har inte blivit mkt matte alls för min del, fuck! Måste starta nu... vill klara det imorrn orkar inte ha det kvar, är så trött på livet just nu.. Malin rättade mig även idag att det inte alls är 40 dagar kvar till rhodos det är fan 40 dagar + en hel jvla månad till! SUCK va långt det blev nu..

fram med matteboken linn! .. och varm o´boy hihi .
Elin bara så att du vet tack för att du tränade idag! Du kanske inte vet det men du är en jvl till glädjespridare!


seg linn med mycket plugg och för lite pengar

gomorron gomorron, idag är jag sjuk eller typ.. blir fan aldrig sjuk sjuk men dålig ha.. är dunder förkyld & 1000% seg! hemma idag, har redan pluggat lite matte men nu tog det stop för nu fattar jag ingenting ;/ jobbigt när man inte har ngn att fråga.. Vet inte om jag ska träna ikv eller inte, ngt säger mig att jag borde skippa det men samtidigt måste jag för att slippa få ångest. Är så sjukt mkt just nu, matte prov imorrn, har en filosofi uppgift jag måste avsluta + ett historia arbete som också måste avslutas sen en svenska redovisning som jag inte ens påbörjat ännu.
Halv 3 ska jag fixa mina naglar, var flera veckor sedan och dem sitter fortf som sten! gillar det nya stället ((: om det vore förr så hade alla förutom 3 varit trasiga nu men icke då (: Skulle sitta fint me en feeet plånbok just nu! då vet jag nån som hade släppt loss i vby senare idag! finns det ngt bättre än shopping när man känner sig hängig? el a de skulle va om man inte skulle hitta någonting...  


        ska väll forts. kriga lite med matten nu....

 


förresten! längtar så sjuukt till sommaren! känns som att den kommer bli oslagbar! det enda som fattas är ett najs jobb i ngn cool klädaffär, kanske kan fixa till ett hyffsat CV idag också när jag ändå är i full fart ...

carro, vi ska vara fria och ha kul som FAN!



har snackat massa blajj me carrolutten ett bra tag nu och jag älskart! Akilles är hemma och allt är som vanligt dvs. FULL RULLE! ska leka lite me prinsen nu så han inte blir ledsen ((: Känner mig as hängig så blir ledig imorrn!

ingen bra dag

nu har ja tillbringat dagen åt att sukta mig efter kläder och annat smått & gott, men de kommer man inte långt på, högst upp på listan är ett par svarta ray ban wayfarers!! Det har inte varit någon bra dag.. 1: jag vill ha pengar! 2: vill ha körkort! 3: vill vara 5cm kortare! 4: vill trolla bort mina fotbollslår....
Ja kan inte hitta några dojjer till studenten finns fan inget, men ska kanske kika runt lite nu i veckan me mams..
övrigt så känner ja mig mer hängig för varje minut som går..



måste få tbx min motivation

JAG VILL SHOPPA!!!!!!!! Så jvla shoppingsugen! ohhhhh.... ja vill ha ett jobb! i en klädaffär , annars får de va¨ ! :p
Igår drog iaf jag ut me mina brydar el ut & ut vi satte oss o chilldrack lite ((: myyys ! Saknar villan ngt enormt just nu.. Den var perfekt till att bjuda över lite folk på grillning buhuu

Idag händer så mkt som nada, jag måste plugga matte men får se hur det blir med det för jag orkar verkligen inte, tror att jag börjar bli sick också men det återstår att se. Är grymt sugen på att dra o bada haha beef vilket inte heller blir av haha mkt man vill.. Mina öron är fortf fulla me vatten från turkiet så aa måste fan dra iväg o spola dem i veckan.. :/ maha! vilka problem.. Är sugen på glass!! men det här håller inte, måste skärpa mig, få tbx min motivation.

idag kommer min prins hem!


olsen

go scatty!

matchen idag slutade med TORSK! mer behövs inte sägas faktiskt :p hej div.1 ... varje match blir tuff , bara att gilla läget o kämpa vidare!

vad händer ikväll ??? ja vill fiesta! helst ska det vara en fet villa med stor veranda, bra väder som nu, hög musik & massa härligt folk men så blir det nog inte om man inte heter patrik och är min storebror dårå.. blööö orättvist! ja tänker ta med mig folk dit vare sig du vill el inte ja vet att du vill! haha nejmen seriöst vad fan händer ikväll? nånting måste hända iaf, ska se till så att nånting händer! thats it

här har ni humor a la linn! LIVSLUST asso shitt!! va TAGGGGGGAD JAG ÄR


hela


I'm the Scatman!

Ski-Bi dibby dib yo da dub dub
Yo dab dub dub
Ski-Bi dibby dib yo da dub dub
Yo dab dub dub

I'm the Scatman

Ski-Bi dibby dib yo da dub dub
Yo dab dub dub
Ski-Bi dibby dib yo da dub dub
Yo dab dub dub

B-B-B-Be Bop a Bodda Bop
Bop a Bodda Bop
Be Bop a Bodda Bop
Bop a Bodda Boop
B-B-B-Be Bop a Bodda Bop
Bop a Bodda Boop
Be Bop a Bodda Bop
Bop a Bodda Bop


rhodos rhodos rhodos RHODOS!

har haft lite små ångest och inte varit helt säker på att jag skulle hinna kirra pengar till resan men räknade nyss samlingen och det är luuuungt! wiee :D 42 dagar kvar !


 


...hoppas vi får många hörnor idag så jag har chans att göra mål, behöver PENGAR ! (till att shoppa lite) haha

hemmapremiär idag! BP - Vasalund







"den mest pryda i gänget"


började med mys hos fulen, älskar oss c:a 1 månad kvar nu


vet att ni också blir glad av dem (;


 

       



ledsen finen men va tvungen att lägga upp bilden hahaha ääääälskar dig sid! :D Min kväll gick lite ut på att försöka visa lite känslor... det är inte riktigt jag men gick väll sisådär är iaf glad att jag hängde me er istället för att bara vara hemma.. Fuck it ni är allt man behöver ((: 


Om cirkus 1h ska jag dra mig mot grimsta för att ha bollträning haha inte så beeeeef ! Är ensam hemma nu till söndag hmm, najs men saknar redan min lilla vooooovve!


RSS 2.0