ännu en härlig dag

Tänkte jag skulle hinna med ett sista inlägg på mamis dator innan jag och Micke ger oss av mot Norge ikväll. Det är lite oklart väder just nu .. Vi drog till klipporna, solade & badade tills det kom väärsta molnen med åska & blixt. Så vi packade in & körde iväg till ett nytt ställe på smögen där vi nu står stilla. Mamma står och lagar mat och jag sitter här & dricker Mojito!
Blir nog en sväng ner till bryggan efter det & kanske lite minigolf! Sen vid 18 har pojken final (troligtvis;)

Nej men hörni nu är det ju faktiskt strålande sol igen så dags att ge sig av! ÅÅhh vill  inte att semestern ska ta slut! 1v kvar! NJUTNJUTNJUT. Ett par dagar i Oslo väntar följt av pojkens land lite längre ner i Norge :)

Min semester hade inte kunnat bli bättre.


SMÖGEN/KUNGSHAMN

Efter en frukost ute i stekande sol så packade vi ihop & drog vidare! Nu efter en dag här i smögen/kungshamn så kan jag inte annat än älska detta sommar paradis! Vi har vandrat längs strandbryggan, ätit räkmacka, åkt ribbåt(!), solat & badat! Om 1h har pojken match så vi ska alldeles strax byta om lite och leta reda på hallen :)



Köpte en fin gullig vit klänning som jag ska ha nu hihiiii aja bye bye =)

husbil semester fram till söndag

TJEEENA! Haft det super i Göteborg tillsammans med min Stjärt! Det var kanon att bo på Gothia Towers & ett stort jävla + med frukost buffé haha viktigast! Minns inte när jag sov så skönt sist! En hel dag på Liseberg igår (där ja höll på att dö av "upswing" FYFAN haha) följt av en misslyckad utgång haha besvikna tjejer vad det gäller göteborgs kvällsliv!! På onsdagen när vi kom fram började vi nästan direkt med en kall öl i solen och bara njöt! Blev middag på Hard Rock och ytterligare någon öl efter det!
Idag checkade vi ut runt 11 och låg mest & njöt ännu mera av solen till det var dags att lämna Carro vid centralstationen!


Jag hoppade in i husbilen tillsammans med hundarna, mami & B för att börja resandet som avslutades på Tjörn där vi nu står på Almö Camping haha! Markisen är ute, bordet.. stolarna & mamma står och fixar med salladen medan B står och steker köttet på grillen! Haha jag lever helt enkelt campingliv!
Imorgon startar vi motorn igen för att dra iväg mot smögen där vi ska sola ännu mera (fast solen inte tar!) & mööjligtvis hejja lite på pojken som spelar innebandy där!
På söndag börjar då min och bebjis resa mot Norge. Där jag det första vi gör ska köpa en vit ros från mig och mina fina vänner & lägga i Oslo..












.. OCH NU! PÅ ALMÖ CAMPING!





NU SKA VI ÄTA! :D

bra dag

Blidde först en sväng på stan med stjärt där vi fixa viktiga saker ;) Sen fick vi fnatt, hittade en sista minuten biljett till götet som skulle gå om 2h.. så snabba ryck panik packa men biljetterna han bli sålda när vi skulle boka! Lika bra det så stressade som vi var haha men hittade nya så imorgon bitti FAR VI! :)
Gjorde om packningen lite eftersom att jag ska packa för 2veckor (ska till norge med pojken på söndag). Efter det drog jag hem till Finus & myste med tjejerna <3
Pojken plockade upp mig nu så nus ka vi mysa & finslipa packningen <3
.


beautiful day

Mys morgon! =) Så skönt med att mamma är hemma, får passa på att tillbringa lite tid eftersom att hon & B snart drar iväg med husbilen haha men stöter nog på dom nånstans i landet senare (:
Idag SKA jag & stjärt in till stan och planera våra älskade framtidsplaner på riktigt ! yeäjjyeäjjyeäjj :D
BTW någon som är villig att dela med sig av sitt boende i götet kanske några dagar nu i veckan till 2 08 tjejer? Haha "08 tjejer" ehmm hur fånigt lät inte det men sant juu aaaaja see u



cosy


min lilla mamma

Vilken bra helg jag haft! :) Synd att den redan är över bara ! Måndag idag, första riktiga dagen på semestern.. Det firar jag genom att mamma är hemma & hälsar på :D Hon landade på Bromma imorse så mötte henne och B i Bromma Blocks, tog en paus på wayne's och hittade lite smått & gott som fick följa med hem ! 2 st tröjor/linnen från Twist & Tango och igår hittade jag lite fynd från Levi's b.la. :) Var i Kista igår & kollade på Harry.P med Micke , Ullis & Louise. Aldrig varit ett "fan" av de filmerna.. men den var la bra..
När vi kom hem idag så drog jag ut och sprang en runda & nu sitter jag här i morgonrock & smuttar på lite skumpa haha bra återhämtning ;) Ikväll blir det troligtvis middag ! Vet inte vart bara, ska söka runt lite nu ..
.
drinkar från i lördags, fan ser ju riktigt smarriga ut! törstig blir jag iaf :p

söndag som den ska vara

seeeg söndag, as bra. Jag & Ullis har chillat heela långa dagen ! Ikväll blir det biorio.
Och imorgon kommer min fina mami hem & hälsar på :')
Måndag imorgon, dvs första dagen på semestern (på riktigt) vill bort här ifrån. Ska INTE vara hemma!

ROCK

ROCKTEMA Ikväll, varför inte?... Älskar att du är hemma. Började tidigt, staden snart!
ÄLSKAR! att vara ledig PUNKT
Fixat Strawberry Daquiri ocksååå värsta kocken jag ÄR + middag ! ehhh fan vad jag är bra :) Heeejdåååå :D
vi lyssnar på Notch ! jaaa allt för att ja ska komma ihåg det, bra låååtar TACK EEELIN! <3 :))

lovely lördag

Morning sunshines! Ska snart starta min helg med ett Bodypump pass! Fasen vad jag ska ta i! Efter det ska jag ta en sväng upp till vby, Best Of Brands startar sin rea idag så ska dit och mysa lite tänkte jag & vänta in Ullis som är påväg hem från västkusten :) Blir mys hos henne senare följt av en tripp in till staden mot kvällen i think :)

hej alla glad

S.E.M.E.S.T.E.R inte en dag försent.. fast jo lite. De senaste dagarna har jag verkligen dött! Igentligen börjar min semester på måndag, det här är ju bara min lediga helg så lite extra på det och det gillas!
Började med en promenix med hundarna efter jobbet haha höll på att svimma, både jag & dogsen!
Nu har jag tagit en dusch och satt på mig en långklänning(fast oversize tröja över), Iza springer och jagar en fluga och jag sitter och väntar på pojken. Blir middag  & bio ikväll :) Transformers.. riktig kill film ?
.

just so u know i just told u so

Grävde i frysen i hopp om att hitta en matbit.. Jag kan ju alltid äta taco-bröd =)
Med några år i baken blir det extra smakrikt! (slutade med en champis stuvning på knäckemackor! ehhh SKOJJA!
och en kopp kaffe såklart! När jag är ledig ska jag unna mig riktig mat .. eller?
Nu gott folk har jag endast 2 dagar kvar + att jag lyckades deala till mig en 9-18 tid on friday! LYX
.
mina bästa vänner gömmer mig från verkligheten

ge mig ledighet nu


TYPISKT

..Ändrade planer.. Jag & stjärt hade ju faktiskt ganska stora planer för dagen
men hon fick jobba idag så det sket sig haha menmen money is money :)!
Har varit ute i värmen och sprungit och kört mage! Ska hooka upp med
Elin & Finen! Kuuuul kommer se till att jag aldrig riktigt står bredvid Fulen...
Hon är en sån tjej som alltid är brun & nu har hon tillbringat 2 veckor i Grekland!!
Jävla unge asso men men om man inte tänker på det så ska det bli kul att ses haha
.
LOL

jävla gubbe

okej. sitter & små gluttar på nyhetsmorgon där en gubbe(såklart) precis vann 5 miljoner !!
Annars då så gick den här helgen snabbt, det var sista jobbhelgen innan semestern wiwiwii
På kvällen igår myste jag med Stjärt framför Systrar i jeans och smidde framtids planer!!!
Jävligt trött är jag idag.. Jobbar 10-20 & vet att jag har massvis att göra idag så dagen borde gå hyffsat fort, Imorgon är jag ledig! Sen återstår det 3 dagars jobb innan jag kan andas ut ett par dagar ! sköönt

Om 1 vecka kommer mami hem och hälsar på !!
jag & stjärt i Philly -10

me like

Snart kommer det en present till mina Ray-Ban Alligators i brevlådan! likelike
Skönt väder idag men jobb väntar! Sista jobbsöndagen innan ledighet.
1 vecka kvar... ingenting ju & semester planerna börjar hamna på rätta platser :)
.

CRAFT

Gillar min nya jacka från craft starkt!
Drog på mig den efter jobbet och traskade ut på en promenad/löptur med dogsen.
Snaaart är det måndag & då är det bara 1 vecka kvar tills min mami kommer hem
ett tag, innan hon sedan far iväg igen & vem vet när vi ses efter det.....
(syftar på att jag inte vet om jag är hemma när hon är klar med att skapa fred på jorden)
blää tycker inte om att du är där borta!
.

U SMILE I SMILE

Kan man inte älska söder? Och kan man inte älska att ha ullis hemma igen? Älskar sättet vi tänker på. Ingenting(!) är omöjligt, gäller bara att man tar tummen ur arslet och tar tag i det! Typiskt svenskar att vara avundsjuka på allt & alla. Jag vet iaf att när/om jag väl kommer iväg här ifrån så ska jag ta mig dit jag känner för, tänk känslan att inte känna sig tvungen till att komma tillbaka på bestämd tid.. Hur underbart? Jobba när pengarna är slut osv..

i wish

 

Stockholm är fint. Men varför föds man om man inte ska upptäcka världen runt omkring?


LADY IN YELLOW

Nu har jag sett folk bära omkring ett mycket fint halsband alltför många ggr
meeen jag kan inte hitta det någonstans! Jag ska ha det.

jag ska måla hela världen

Bra start på dagen! Har iofs bara gått ner & satt igång 3 tvättar och rastat dogsen! Ligger i sängen nu med en kaffe och njuter av att vara ledig idag! :) Ska väll träna lite också, tänkte dra till gymmet. Därefter kommer Ullis och plockar upp mig så ska vi ta bilen till mitt nya favorit söder och ha pickinck! haha gillar att hon är hemma från Kina igen =)
Annars så har jag kommit på att det kliar i mina fingrar, är så sugen på att köpa hela panturo hobby och måla hela världen!
En annan sak jag och Carro diskuterade på jobbet igår som ger en lite smått med ångest är att det faktiskt är 14 JULI och jag har inte njutit ett dugg(!) av att det är sommar... är det ens sommar? tror jag missat det! Har iaf 2 veckors ledigt snart så får passa på att njuta då...
Ytterligare en sak är att mitt lilla öra bara dunkar & dunkar, pluppen försvinner in i örat liite mer för varje dag.. hömmm hittade nå tabletter i skåpet som ska dämpa inflammation & smärta så får se vad som sker!
nej nu ska jag ner och hämta upp tvätten!

INGEN FANTASI

Jamen typ sådärja! Startade denna morgon genom att vakna upp i en 1000 x skönare säng (fast ännu skönare) än min! Drog bara på mig springkläder & drog hem till mig. Duschat & fixat så nu sitter jag här och äter gröt.. Ska hoppa upp på cykeln sen och trampa iväg till jobbet (vart annars(?)
Imorgon är jag ledig! Jag ska tvätta kl 07 men sen ska jag tillbringa resten av dagen med ULLIS!
.
who knows? kanske gör ungen en björntjänst nu? iaf såå SÖT! mami också =)

I'm in love with mulberry

älskar den här, dör nästan lite.. GIVE

MÖRDAR VECKAN

MEN den här veckan lovar jag mig själv & folket i min omgivning att vara glad iaf! Ledig på torsdag annars jobbar jag till 20 alla andra kvällar (förutom 17 under helgen). Efter den här mördar veckan så är det bara en chill vecka kvar innan jag har 2 veckors ledighet!
Kan inte fatta att min Ullis kommer hem imorgon?! & om 2 veckor får jag träffa min mamma om inte min semesterplanering krockar?
.
I Shanghai -11 när jag hälsade på ullllllis :)

festival i parken

Godekvälller
Satt i vita-bergsparken igår och lyssnade på live musik till bubbelvin med elins syrra och hennes crew :) Det var mys! Efter det drog vi till någon hemmafest där det var...fullt ös? haha
När vi vaknade imorse tog vi oss en promenad på 90min till Kista C, sedan strosade vi runt där i typ 4h tills Micke kom och plockade upp mig! Jag tog ett nytt hål i pluppen i örat, gick ju sådär senast då jag fick en stenhård fotboll rätt på! Nu ska vi ha en hemmakväll together och myysa :) Tack Elin för en mysig helg !
.

DJURGÅRDEN-TRAMPBÅT-ELIN

vi baaadade

RUN

Obeskrivligt skönt att vara ledig i helgen. Igårkväll myste jag & Elin här hemma till "Law Abiding Citizen"! Kan jag rekommendera ;)
Igentligen skulle jag bara velat sova ut idag utan att ställa klockan men vill ta vara på dagen. Ska äta upp mina 2 ägg nu och dricka upp mitt glas med c-vitamin. Sen kör vi löpning! Verkar vara perfekt väder ute också!
Därefter hookar jag nog upp med Eileen igen!
.
ses i luften big bro

lets try!

Rules By Mary, Donna Bag 250:- + frakt (ord.599:-)
Tunika/Linne från Gina Tricot 36. 99:- + frakt (ord. 199:-)
Oversize kavaj från Gina Tricot 34. 200:- + frakt (ord.499:-)
Tajt svart klänning från Monki med knäppen hela vägen. Small . 100:- + frakt (ord. 300:-)
Mejla för intresse ;) [email protected]

different ways to live life

Man lever bara EN gång. Vissa skiter i vad man borde göra och endast gör det som känns rätt för nuet. Tänker aldrig på konsekvenserna utan bara tar dagarna som dom kommer.  Testar olika typer av droger, dricker i mängder, festar flera dagar i veckan, hamnar i bråk, hamnar i registret, får slut på pengar & då hittar man något jobb så man får in pengar igen. Därefter fortsätter man leva i nuet tills pengarna är slut osv.. Jag ser varken något rätt el fel sätt att leva livet på. Så länge man inte lever livet genom att skada andra så tycker jag att man ska göra det man känner för. Man lever bara EN gång. Varför ska man hitta ett fast jobb och jobba 5 dagar i veckan tills man går i pension? Varför säger man passa på att leva livet nu medan du är ung? Så länge man kan ta hand om sig själv & sin familj så borde man göra exakt det man känner för att göra. Mitt motto är och kommer alltid att vara - allt löser sig.
Jag kommer nog alltid vara den jag är nu som gärna väljer träning före alkohol & som hellre sparar än slösar. Jag kommer vara lika nyfiken på världen som jag är idag vilket betyder att jag alltid kommer vara i behov av att resa & uppleva nya platser. Skulle vilja bli lite friare med den önskan & kunna uppleva mer än jag förväntar mig.


Förresten så drömde jag en dröm som gjorde att jag vaknade upp med ett leende. Skulle heja på mitt gamla lag som hade en viktig match framför sig då min vän Finen kommer fram till mig och frågar om jag kunde vara en ängel och ställa upp som målvakt då deras var sjuk. Jag skrattade och svarade- du om någon vet hur dålig jag är på att stå i mål! Så hon vände sig om, gick till tränaren och sa- Om någon ställer sig i målet ställer Linn upp och tar hennes plats på planen. Den glädjen att få hjälpa laget var helt amazing.



Löpningen gick bra, sprang 1min snabbare än vad jag brukar. Nu ska jag träna mage & armar. Senare idag ska jag hoooka upp min fina vän Elin och dra in en sväng till staden.

im just twenty one


HOME ALONE


beroende

JAG ÄLSKAR SKOR.
Tänk om dessa skulle komma till mig, bara sådär som en överraskning!
Skor får mig att må bra, när jag flyttar ska jag ha en hel vägg med SKOR. FINT.

klikliklikli

tjatja blogggggen! haha elllller?
Jobbet gick iaf snabbt och efter det drog jag som sagt till spåret & sprang! .. i hettan! satan i gatan för värmen men bra gick det! yeäjj! nu ska jag äta världens godaste MAT! så enkelt och så GOTT! och helt ok nyttigt ;)
Nu kommer min pojke! Köpte en present till honom idag hihi eftersom att han är så snäll och hjälper till med dogsen! tycker han är värd det :) (mest för att jag tycker han skulle bli så snygg i den haha,såklart).
KLIAR gör det också! Min dumma hud tål ju ingenting!!!!!!! Blir nog ingen "sol" semester i sommar iaf. P A L L A

..och så var det lördag

Skulle vilja sitta på balkongen hela dagen, fy så skönt! Men nu är kaffet slut och dags att fixa sig inför jobbbb!
Efter jobbet MÅSTE jag träna! så det är väll min dag.

STOREBROR L

Igår åkte jag , Micke & dogsen till bigbig bro. Det var lika mysigt som alltid!

RSS 2.0