linn älskar paket

gahhhhh mysig morgon :) tog hundarna på en långpromenad :) mornarna brukar vara mamis uppgift men eftersom hon så illa är i thailand så får ja väll lov... haha nejmen skulle också velat vara där :p
Ska alldeles strax göra mig iordning för en tripp till vby, ska hämta ut ett paket som kommit :D mina hunter stövlar wihuuuu :) kollar nog efter lite mer saker också hihi blir nog utgång på fredag med fotbollsbrudarna <3

3 dagar kvar tills helg!

första dagen på nya livet

Det allra första jag gjorde första dagen på mitt nya liv var att gå ner och träna! Kändes förjvla skönt... sprang sprang & sprang... & mage :) Nu har man druckit kaffe och sitter och chillar, tänker... på allt. Känner för att bara skriva av mig hur jag känner för er men till vilken nytta? Älskar er mina fina bp tjejer, ni är oslgbara! helt jvla fucking amazing, de som inte fått vara med oss kan inte förstå vilket jvla gäng vi ÄR. Ingen kan splittra helt på oss, aldrig! Vi är för starka för det. Och stjärt du gör så mkt även fast du inte vet om det, när jag tänker på dig, klarar jag allt! nu ska jag kriga så att jag snart är med dig på andra sidan jordklotet, där ska vi äga du & jag =)

4 dagar kvar ju sen är jag  l e d i g  i 3 dagar !


& micke... me love you

hatar er. bokstavligen

orkade inte se alla kläder överallt så in med allt i garderoben var det men nej jag ska rensa! oh no...

seriöst det värsta jag varit med om hittils. det som känns mest surt är att: om det inte vore för er så hade jag fortf. spelat.. jag hade precis kommit hem från ett bollpass i spångahallen.

Underbara tjejer, ni vet att jag älskar er. jag pallade helt enkelt inte trycket

ofta du inte ens kollade på mig

ofta du inte ens sa något?

så jvla nonchalant

"det som är bäst för mig?" jag gör fan det som är bäst för dig!

nu är kvällens samtal avklarade och hmm aja ska sitta fint med en flaska champagne nu!
6månader med bejbi hoho nu blir det mat och aa 1flaska bubbel hörs!


det här suger

yepp det gör deeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet

OOOOOOOOOHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH

OOOOOOOHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH



löningshelg

06:50 ringde klockan & jag drog på mig kläder och stack ut och sprang! va så jvla skönt inte en kotte ute förutom några hundägare.. tankar snurrar i huvudet, vill bara få ett slut på det.

Jobb för min del denna helg, löningshelg! Kommer nog vara fullt upp. kaffe på den


X


jobbigt



igår blidde det våffellunch med joss, elin o finus & ikväll efter jobbet blir det mys med elin, finus o hillgur =)
7 arbetsdagar väntar .

nu ska jag ta ett bad! blev ingen träning idag, har typ sträckt rumpan ajaj :p


TACK FÖR *host* STÖDET

  1. sluta/skaffa nytt jobb
  2. sluta med fotbollen
  3. träna som nu dvs. 1-2ggr i veckan & lira match med div 3

har helgen på mig.


ska ta beslut om det som ÄR mitt LIV och varit i 14 ÅR .


?

ledig idag, små jobbigt att inte ha ngn bil bara men blir nog en snabb tripp själv till kista c iaf.. ska kika på hunter stövlar. Blir skönt att bara gå själv också, för mycket tankar som jag inte kan göra nånting åt, Tankarna går in i varandra och allt känns bara som ett jvla trassel. Funderar iaf på att dra till träningen idag..
Löning idag var det också, har bestämt mig för att lägga undan en summa och det ska jag fan hålla! stjärt nu börjar sparandet! i now i can

sovit på saken

och jag kan inte säga att det känns annorlunda än igår kväll. "vad ville du få ut av mötet?" ja, ja kanske hade hoppats på lite stöd & pepp? "gillar du verkligen fotboll?" nej(?) därför jag sitter & gråter?
Jag är ledsen men era så kallade "alternativ" passar inte mig och som ni sa: När du är 40 spelar du ändå inte fotboll... "sånna här beslut kommer du få göra tusentals ggr i ditt liv" a visst speciellt när det handlar om något som varit en liv i 14 år? När jag tänker efter så kommer jag inte vinna något nytt som jag inte redan vunnit, kommer inte spela på en högre division än vad jag gjort, utan det jag vill, det jag inte vill lämna är laget! varför i helv*tte tror ni då att ett annat lag skulle kännas bättre? det är för mig samma sak som att sluta.
Ville inte kliva upp ur sängen idag ville ligga kvar där, under täcket.

Mitt livs värsta beslut har kommit och jag vet att det kommer kännas förjvla jobbigt men jag vet också att det handlar om att vänja sig.

STJÄRT I NEED YOU! du anar inte.. vill till dig nununu vill bara försvinna.. till dig

kommer ingen vart med det här, inlägget kan bli hur långt som helst, vet iaf att jag måste göra ett val dels för mitt eget bästa så jag slipper må dåligt av det här.


                       
                                                                         john mayer <3


lite av en favorit

JOHN MAYER



Free fallin' , Says who, Perfectly lonely, Heartbreak warface, All we ever do is say goodbye, ska jag fortsätta?

jobbiga beslut

det är med tårar som man tänker på det. att något som man byggt upp under 14 år bara kan ta slut så snabbt. att det som varit ens liv så länge inte längre ska existera? att man inte kommer vara samma människa? man kommer leva med saknad & känna sig så jvla LITEN, man kommer inte längre betyda någonting, inte på det sättet. kanske bara handlar om att bli van med nuet? hela tiden nuet... kan inte se framför mig om hur jag går ner till rummet hos pappa och ser den stora svarta bokhyllan där alla hundratals priser står, galgen som håller på att spricka pga alla medaljer, alla lagbilder. Att inte fortf vara en del av allt det där skulle kännas förjvla jobbigt, förjvla kasst! men åter igen så tror jag att allt handlar om att bli: van.
Det känns som att jag går omkring och bär en vikt på flera kg

sweet dreams

så var det monday och sista lediga dagen innan jobbbbbb. Skiter i att träna extra idag i think, ska försöka ta mig ut på 2h promenad med hundarna ist (: Sen ska jag fixa naglarna och dra till banken! Ikväll är det bollträning ha STIII


haha drömde inatt stjärt, kom och hälsade på dig och du hade verkligen gått in i rollen som amerikan.. Vi tog din feta bil en kväll in till New yorks bakgator, du drog på dig hoodtröjan så åkte vi omkring och muckade med småpojkarn från bilen haha men slutade med att vi fick ett helt gäng som sprang ikapp bilen :p

den lilla våren blev snabbt till vinter igen

efter att ha sprungit ½ km i uppförsbacke + massa annat så sitter man hä med en banan och kollar ut genom fönstret hur snön bara vräker ner! Snöflingor stora som fotbollar, jag-orkar-inte-med-mer-SNÖ!
Aja livet går vidare... ska skutta in i duschen & fixa innan det är dags att möta upp pojken.



nu känns allt kalas igen efter att ha skypat med världens bästa ! =) så nu är linn glaaaaaaaaaaaaad :) me <3 stjärt. Men nu ska vi kolla film ciaooo


tjockis



gör inte så mkt mer än att babblar runt lite med sofi på face.. kvinnan fyller ju år imorrn så vet inte om det blir något ikväll eller så (: vill men ändå inte, vill orka springa & träna imorgon haha :p uppsvälld mage_90x1000(!)

Något som är bestämt är iaf middag + bowlingen med 4 andra brydar (= Får väll helt enkelt se vad som sker med denna lördagskväll..

Kul att det typ ska komma 1dm snö imorrn? kill me. hoppas vädergudarna bara driver

i don't know what to do ;/

mitt hjärta säger BIG NO men du får mig att gå emot det. lätt


frrrrrrrrrrrrrreeedag!

woowowo ***lla alla brudar tjabbbbbbbbbaaaaaaööö tränat & ätit frulle, redo inför fredag och sista jobbdagen innan 3(!) dagars ledigt!

Filmen igår då, i mitten av filmen fick jag och ullis våra vanliga jobbiga ryck då det inte går att sluta skratta sen i slutet så sitter båda och gråter! hemsk film! men bra kanske ingen toppfilm men bra. Innan den så köpte jag en gullig liten vit med svarta kanter kavaj och ett linne med spets upptill bak riktigt hint :) hittade även ett bar burberry sneakers! blir dom mina nästa torsdag? hmmm det man inte vet får man ta reda på :)

Ska åka manuell till jobbet idag haha inte kört med växel sen jag tog körkort så får se hur detta går :p

Remember me

hej & håå grått väder det var idag då buhu.
Igår efter att vi stängt drog vi in till stan ett gäng och myste på ett ställe som heter galloway(?) en irländsk krog, firade st patricks day hallååå klart man ska det liksom! Drog dock hem hyffsat tidigt eftersom att jag börjar 10 idag men credd till dig sofi haha ses kl 12 ;p 2 dagar kvar till helg.

Idag efter jobbet ska jag direkt iväg till kista för att möta upp ullis för bio mys med Remember me. 


pain

godemorgon! bodycombaten från igår sitter i ryggan kan jag säga.. ajaj men duktigt nog kom jag precis upp från gymmet hihi, nu blir det kaffe & ägg sen ett snabbt bad på det för att mjuka upp mina mukler... tror vi ka flytta skoväggen idag på jobbet så blir mkt bära & lyfta precis vad ryggen längtar efter =) seee you

saknar dig mer än varje dag,hela tiden

efter gymmet idag har jag mest legat i soffan.. mitt i allt pep mobilen och jag fick ett sms från stjärt i USA som verkade vara på ungefär samma humör som mig? förstår inte hur du alltid lyckas pricka in de rätta tidpunkterna :) har mer eller mindre tänkt på dig hela långa dagen, att du känns så nära fast du är så långt borta.
Du är så jävla rätt, ser mig själv i dig. Det finns liksom inga gränser, du bara kör. Jag gillar hur du kan prata innan du tänkt hihi, att bara sitta med dig och snacka känns så sjukt jvla bra. Om du hade varit hemma idag är jag 100 på att det hade blivit en lång jvla promenad med snack om allt mellan himmel och jord. Jag saknar ditt leende! snart ses vi <3

 


adrenalin

när den här låten kommer och man vet att det är den sista så pumpar adrenalinet till tusen och man bara står och slår & slår & slår tills armarna inte orkar hålla sig uppe längre, great feelings <3


N-Trance - Set You Free


min lediga dag;

  1. långpromenad med vovvarna.
  2. gymmet, crosstrainern 30min följt av bodycombat 1h.
  3. ansiktsbehandling & banken.
  4. fotbollsträning.


helt plötsligt blev inte dagen lika bra längre, helv*tte . ska ner till gymmet nu och stanna där .
vill bara gräva ner mig ..











en tripp efter jobbet sådär

Smygtitt från när vi lekte lite med björnes branduniform i fredags hiihhoho


livsglädje

vet inte varför men blir glad av honom .



7 dagars arbete avklarat & imorrn är jag LEDIG! =) Väntar på pojken, vi ska ut och gå i det underbara vädret :)

HATE THIS

Värsta som finns är när man bestämt sig för något och det inte blir av. Börjar 1055 idag, gick upp 08 för att dra ner till gymmet men de öppnar såklart kl 09 på helger bläää. Men ska ner ändå! 9-10 1h kondition på crosstrainern bloir det sen är det snabba ryck hem för att hinna ta en snabbdusch och sedan bege sig till sista jobbdagen innan en ledig måndag! fast jag drömde faktiskt att jag skulle på utbldning på måndag så får se hur det blir :p

annars då melodfestivalen igår aso hur tänker folk! visst den där anna kanske har "skön" röst men depp låt eller? kmr ju sluta på 2p i eurovision sen, like always! manboy va iaf bäst lite go i liksom :) gillade fakiran också hihi, KOM var också bättre än anna + ola ..fan alla va bättre men men grattis swädän!

ALL THE RIGHT MOVES


man måste våga för att lyckas


börjar 10 ist för 13 idag, men slutar fortf 20.. Efter den här dagen kommer jag vara svaret på trött . Är så sjukt mkt skor som ska få plats på lagret osv.. staplarna med kartonger får mig att känna mig som vilsen i new york.
Tänkte träna imorse men blidde ingenting av det , får bli till helgen ist (: fast jobb då med men på kvällen typ :) Längtar till på måndag! Då är jag ledig efter 8 dagars arbete, ska bli skönt! Ska på aniktsbehandling hihi =)

Funtar på att ta ett bad.. eller en långis med hundarna hmmm går nog faktiskt hellre ut :)
förresten så läste jag på stjärtis blogg att hennes pappa påmint henne om att det är fredag idag och det fick även mig att tänka på det... sjukt snabbt veckorna går när man har jobb. sköntsköntskönt snart är du hemma <3 tjiao

SER INGENTING!!!

aaaaaaaaaaaaaah ser ingenting!!!!! kan få så ibland fan as jobbigt för har flimmer för ögonen och måste kisa ett jääävla långt tag! fan vilken tur ändå att ja aldrig fått så när ja kört ännu iaf.... på tal om det, det är NI som gjort mig till den "allanballan" tänk på det muppisar :) faktiskt sant ..

dagen idag gick iaf snabbt och lärde mig faktiskt en hel del :) ska ren skriva allt jag kladdade också så att det fastnar lite bättre :) jälvklart kan jag la inte preci aaaallting men det blir bättre och bättre :) Tänkte på en sak idag eller 2 saker faktiskt..

1: dom stationerna jag lyssnade extra noga på var de om fötter & sulor så mina tankar nu är om jag ska försöka läsa någon sjukgymnastkurs eller något :) intressant om idrottsskador osv liksom ;D

2: fick en fråga med mig idag, Vad är ditt hälsosamma mål 2010? Det fick mig att tänka en hel del på fotbollen, jag är  inte redo att sluta, skulle sakna de gröna planerna, att kämpa för laget osv... Sen kom jag till träningen och det är första gången på länge som jag verkligen såg det som en fritid, inte som ett måste. Utan det var skönt att vara där. Shitt asso jag vill få det här att fungera, jag är inte redo att sluta! Jobba måste jag ju och jag klagar inte på det för jag stor trivs. MEN hoppas de alltså tränarna kan tillåta att jag tränar själv de dagar jag missar eller något :/ visst blir det inte lika mycket bollträning då men iaf ... buhäää

AJA nog om det jobbigt att skriva när jag inte ser något! jävla BAJS
 


sportakademin

godemorgon ! ingen ledig dag här inte, ska alldeles strax ta mig iväg ut till bosön för att 08-17 befinna mig på utbildning.. why not, utbildningar är bra =) ! Blir dock lite stressigt hem sen då min träning börjar 18 på grimsta :p men men ingenting är omöjligt!(?)

dags att brygga massa kaffe att ta med, hejsvejs

mjölk mage

hej & hallåååå sitter och äter frulle, äggröra, juice & kaffe! drog ner till gymmet kl 8 och körde på för fullt hihi måste bli av med min maaage typ bröd & mjölk mage ggr 10 000 blä .
Börjar 1 idag så ska förbi posten och hämta ut ett paket innan (a) men först njuta av frukost, duscha & ta hundarna en längre sväng :)
Blir nog mina nya nike sneakers och min lilla ljusrosa boomerang halsduk hihi jag gillar att ha jobb =) TJAOooOO

monday

blir ingen bodycombat kl 12, blir jobb idag, kanske lika bra eftersom att jag knappt kan gå pga nageltrång från matchen igår(?) fast hur ska jag kunna gå på jobbet då ? aja måste packa trunken nu så ja kan åka direkt till träningen senare (läs: ajj), pöss


Måndagar: 20:00-21:30 Bollträning Spånga
Tisdagar: 18:30-20:00 Bollträning Bosön jobbar
Onsdagar: 18:00-19:00 Bollträning Bosön jobbar
Torsdagar: 18:00-19:30 Fys Grimsta              jobbar varannan

match varje helg jobbar varannan


aja så är det, dags att kila

SKYPE DATE PÅ INGÅNG!


jag & stjärt -07


u gonna do what u gonna do

vad ska man säga, långt ifrån full ordinarie trupp, eller? men iaf! Första träningsmatchen avklarad då mot Gävle och slutade 1-1. Fick lira på mittfältet hihi de va kyyl :) Att lira kanske dock inte var det bästa för hostan men mami har köpt lite medicin nu så ska nog bli bra ;D Första jag gjorde när jag kom hem var att brygga kaffe! mums!

sitter här i hopp om att stjärten ska logga in men ser mörkt ut, lite senare kanske..

festen ÄR i bilen

tror jag är kär





asso idag ba waaaaa o vi ba wooo hähä härlig dag! sisisi blev en del saker med mig hem bl.a. ett så fint litet smycke"träd" hihihi blir skit fint i min nya lägenhet (när det nu blir) , god mat inne i djungeln blev det också :) avslutningsvis med alice i underlivet som var riktigt riktigt gullig! Imorrn är det Gävle! match då, längtat så mkt.

Nu ska jag fortsätta med att lukta på saker så som benskyddstejp & gummistövlar =)
men hey beck är på tv?! gundvald får vara med! (: ..och micke. blir nog en mysig kväll hihi

vår vår vår GE MIG

gick upp och körde bodypump imorse (: behövdes, inte tränat så mkt denna vecka då jag varit sjuk(?) fast näe men hosta som vägrar att ge upp osv... men men får se hur det går att springa på planen imorrn...

nu har jag precis duschat så snart ska vi bege oss iväg & hämta bio biljetter följt av skärholmen centrum och kika lite =) Senare är det bio på heron som gäller samt käk :) Alice i underlivet*host landet hähä den verkar bra :)

det är sol ute! det är vår! trött på vinter , ställer in mig på vår idag. Blir mina nya marinblå chinos från acne, röda converse och min skinnjacka ja fick när jag fyllde år från jofama by kenza, me like! mkt fin :D


puss och godnatt från oss


update

fredag . efter det har jag faktiskt helg hihihi :)

chillpill

missat allt för många andra avenyn avsnitt så ikväll blir till att äta lite gott och kolla alla avsnitt på datorn i min ensamhet, med andra ord; hur mysigt som helst ! =)

som att flyga på moln

goooooooodemorgon! Ny dag, nya möjligheter ! Måndag för mig idag då .. Men klagar inte (: Blir så glad när jag tänker på allt jag vill göra, dock lite mindre glad när man sen tänker på kostnaderna :p Men först och främst en tripp till stjärt i usa , ett  m å s t e. Så från och med den 25 mars är det dags att börja spara pengar! Om jag kommer till dig i augusti så har det ju gått 6 månader och efter det är det bara hälften kvar! :D Sen när du är hemma i sweden igen kan vi börja planera framtidsplaner hihihoho :)

Det jag lever på nu är hosttabletter, hostmedicin, alvedon & halstabletter men hey det kunde ju varit värre! Som jag brukar säga så räknas man inte som sjuk förrens man själv erkänner att man är det! Har lagom ont i kroppen idag efter passet igår :p Hoppas det inte kommit alltför mycket skor som ska in på lagret idag , fast joo då har man lite att göra :) anyway ska ut me vovvarna nu


längtar efter dig stjärt


tack stjärt!

var ett gulligt paket från victorias secret som väntade på mig på posten :) Frågan är om man ska spara det och satsa på att ta sig dit i slutet av sommaren? vad säger du om det stjärt ? =)


brev from the u s a

bodycompaten gjord! dock kanske det inte var så bra då det kändes som att jag skulle ramla ihop vilken sekund som helst men ja va strong hiihiii nu sitter jag här med hostan i halsen, snoret i nosen & locket för öronen. Dags för en lång & varm dusch! Saknade dig stjärt på passet! Sen när jag kom upp hit så hade ett brev dykt ner :D Så ska förbi posten och hämta ut något mystiskt från the u s a  sen innan en träff med ullan :)

steget ut i vuxenlivet

känns ganska sjukt att jag nångång i slutet av våren eller sommaren ska ta steget ut från ett flygplan 4km upp i luften, falla fritt i c:a 1min i 200km{h innan fallskärmen löses ut

fatta adrenalinet på den

 



annars då, ledig idag .. känner mig krasslig, hostar och snuvvar hela tiden men degat i soffan hela morgonen framför titanic nu och klämt i mig 3 koppar te så ska nog orka med bodycombaten kl 12 iaf..... Efter det blir det la kanske till att träffa ullis?

RSS 2.0