sol-bad-massage-thai mat-shopping

 

oj vad jag trivs


kortfattat

- jag älskar thaimat & förstår inte folk som "tröttnar" på det
- min färg har typ stannat så kör olja faktor 2 och hoppas på mer resultat
- det börjar gå bra för thailandet märks då man knappt kan pruta längre!
- hämtade upp min fina micke på världens sötaste flygplats för 2 dagar sedan!
- red på elefanter & gosade med en 2 månaders tigerunge igår
- fisk spa är nu gjort och kommer nog inte göras om. Var bara en sjukt konstig känsla!
- jag trivs som fisken i vattnet och känner inte att det är dags att åka hem ännu!
- .........stället vi bor på heter Lucky Mother!
- Micke hade med sig 3kg med godis!
- carro & jannica ligger som 2 döda sillar i sin bunge och väntar på datorn nu ;p



jag lever livet & tänker fortsätta med det tills jag dör ;)


trist inlägg med avsked & inga bilder

Klockan är 15:30 & jag ligger ute på altanen nerbäddad i en stor mysig handduk. Legat här typ hela dagen,pillrena har fått fart på magen! Sov i samma säng som en katt har gjort de senaste månaderna & min hals retas med mig.. Kompis det går bra nu, förutom magen så kan jag ändå erkänna att jag har det rätt mysigt. Har chattat med mamsen precis.
Igår vinkade vi av syster & gänget som skulle hem till Svedala. Konstigt att vi vinkade av dom och inte tvärtom, att vi bor kvar här utan dom. Gud vad tyst det är,för tyst! Saknar alla barnen redan och Åsa & Ken såklart! När vi vinkat av dom och torkat lite tårar så mötte vi upp Jannica för lite shopping och matmys :) Senare tog vi en TucTuc hem hit igen & alltid lika glad att man överlevt resan över bergen i en kolsvart djungel med en fartdåre bakom ratten ;p Vi lyxade till det med att packa upp våra kläder & hänga det på galgar! Första gången på 3 månader snacka om lyx och att känna sig som hemma :)


Carros dator funkar igen, hon köpte ny sladd i Bangkok så går att ladda nu ;) Är bara lite osäker på om man vågar sätta in sim-kortet eller inte. Blir nog lite sämre uppdatering nu framöver samt dåligt med bilder..? Gud om 6dagar landar min pojkvän på Samui haha tror nog inte på det förrens jag kramar om honom!

Khom loy

När små grapparna snarkade så gick Vilda, Ken & Åsa iväg på en sista mys stund på stranden & jag, Iggy & Stjärt stannade här och kollade på film. När de kom tillbaka så skickade vi upp en lykta gjord av rispapper(kallas för khom loy) & önskade. Nu packas det för fullt, eller dom är nog nästan klara. Känns konstigt att dom ska åka hem imorgon! Att vi ska stanna kvar här utan dom.. Vi åker nog med till Thong sala imorgon iaf om vi får plats i bilen! Vinkar av dom vid hamnen följt av lite shopping? Jag behöver ett par mysiga thai byxor!
.
Annars då, problem i paradiset: Jag har som sagt haft problem med magen sen vi lämnade Australien så idag införskaffade jag mig bajs tabletter! Inte hänt något mirakel ännu.. Magen blir mer svullen för varje dag som går snart kan jag inte ha några kläder längre! typ...
Halstabletter har jag köpt också, inte kul när man vaknade imorse.. Kan bero på spöregnet som kom under fullmoon :p + att vi rest konstant i snart 3 månader och nu börjar våra kroppar verkligen slappna av då vi snart varit på samma ställe i 1 vecka! Super skönt verkligen.
Berättade jag om våra ben? Syster tror sandflugor.. Jag vet inte vad jag tror förutom att det kliar satan och att det inte är någon vacker syn. Förkyld är jag också.. Jvla katter smiter ju in i rummet :p ahhja Nu ska vi snart gå & lägga oss!
IKVÄLL

I ♥ Phangan, Fullmoon

Imorgon åker syster & gänget hem :( Men om 1 vecka så landar Mickepicke!
Nu ska jag, stjärt, vildis & Åsa gå till en liten smyckesaffär och kika!

livsglädje

Ville mest bara dela med mig av att jag älskar Kho Phangan, Thong Nai Pan, Yai Beach! Så chill & underbart! Igår blev det ännu mera sol, bad & bus! När det närmade sig eftermiddag & det blev "svalare" så körde jag en favorit i repris med att springa på stranden med Ken! Sist var för c:a 9år sedan.. & det slutade med att jag nästan svimmade i vattnet bredvid syrran efter haha! Nu har Ken tränat till och från i nästan 3 månader & jag har sprungit sammanlagt EN gang under våra 3 månader haha! Envis som jag är skulle jag springa med honom anyway och satan i gatan vilket tempo! Hängde på honom 4längder, sprang 1 själv och gick 1. Helt slut men helt ok för att vara så gott som helt jvla otränad? Bir ändring när jag kommer hem, jag är ju på semester ;) haha. Mina tår började göra ont under springturen också och efteråt såg jag att blodblåsorna(?) var tbx.. Fick ju samma på Bondi Beach men trodde att jag klivit på en av de tusen maneterna som låg på stranden.Icke då, man kan få så av att springa barfota på stranden. Herregud aldrig fått det förut, men som sagt... det kommer väll med åldern!!
Efter träningspasset så var det ju perfekt för att basta hos munkarna! Iggy fick sitta och dra med naglarna på min rygg haha. usch huden verkligen ramlade av! Hem och fixade oss lite snabbt följt av mys-middag med stjärt, iggy & vilda på Pen's :):) Syster kom och joinade oss för en sväng till Dolphins! blev dock inte så sent då Iggy har ont i örat igen stackarn & min mage som är dum mot mig.
Idag har vi ....SOLAT haha ovanligt. Kommer knappt gå att blogga något under veckorna här då vi knappt kommer göra annat än att sola! Men jag klagar inte på det ;)
Jag & vilda tröttnade tillslut och tog oss en varsin massage! Fan vad jag ska skämma bort mig här borta! Helt underbart!!! Kommer vara vigare än vigast när jag kommer hem :p
Efter det tog jag & Stjärt oss en middag vid vattnet :)
Nu sitter vi här på Syrrans altan ensamma och bara har det jvligt najs! Alla barnen ligger nu & sover, Kenson & Systeryster är ute och tar 1 kanske 2 eller 3,4,5? drinkar hihi :)
Feta typ paddor som smiter in hit, as äckligt! Jagar ut dom med kuddar :p
Imorgon vankas Fullmoon!
så går det tydligen när man är gammal & springer...?
Mina finisar Iggy & Vildis
Någonting säger mig att Challe inte gillar att bli smygfotad?
Älskade Yai Beach
Stjärt under dagens middag :)
btw.. Första dagen här så beställde jag 1 chang & 1 singha.. CHANG VANN.

btw igen.. Syrran ringde.. Vi blir nog kvar här ett tag ;)

Kho Phangan, yai beach

Antligen sa har vi landat hos syrran & ganget! Bussresan samt batresan gick fort eftersom att man typ lyckades sova hela vagen nastan! saklart sa drog vi med oss regnet... Blixt & dunder under batresan! Val framme nar vi gatt av baten sa tog vi en tuctuc till Tong nai pan.. Chockade tjejer nar vi sag Ken & Charlie pa moppen..Kandes sa konstigt! Vi gick hem till deras lilla bunge och overraskade ganget haha. Blev lite grattis i efterskott firande for mig,Iggy & sister saklart :) Jag & Stjart bor i en bunge pa Pen's dar jag hangt lite de tidigare aren ocksa.Ken & Asa hade lyckats boka en bunge alldeles precis vid vattnet sa vi har det ratt najs!! Igarkvall satt vi pa deras altan ett gang svenskar och hade det trevligt innan vi som rest 2 natter i rad blev for trotta.. Imorse vaknade jag av att syrran knackade pa for fullt haha, solen var framme!! Vi tog oss en kaffe & yoghurt innan vi begav oss for att hamta resten av ganget for lite sol & bad! Sa mycket som jag busat och badat idag har jag inte badat pa typ 3 manader haha. Lanar deras dator nu och tankte forsoka komma ikapp lite med bilder pa facebook!
Kanns sa bra att vara har!! Konstigt ocksa....

PANG!kok

Cairns-Sydney 3h, Sydney-Bangkok 9h & vi landade har i Bangkok sent igarkvall! Vi lyckades fa 2st natter precis efter varandra & aven fast bade jag & Stjart vaknade tidigare an vantat imorse sa kanner jag hur mina ogonlock hanger!! Blir nog ingen bra somn for mig inatt heller! Sliten tjej..
Pa Sydneys flygplats fick vi panik nar vi sag en Victorias Secret affar, vi hade 15min pa oss & fan vad vi plockade pa oss underklader! hahah Nojda tjejer hoppade vi sedan pa planet till Bangkok som blev forsenat pga att en passagerare som skulle med inte fick lamna Australien for nagon anledning haha bra jobbat! Sa de var tvugna att leta efter personens vaska innan vi kunde lyfta!

Nu har vi 5 veckor pa oss att chilla innan vi ska hem! Gud vill inte tanka pa hemfard annu!! Tiden pa Nya Zeeland & Australien gick alldeles for snabbt! Vad hande med tiden igentligen??
... & om 14 dagar anlander min fina pojkvan ocksa! Livet ar allt BRA nu ;)



Vi lever iaf & alldeles snart far jag krama mina finisar :')

RSS 2.0