...

35 dagar sedan som jag drack senast, inte en liten droppe alkohol efter det & är inte minsta lilla sugen! Bojkottar valborg ikväll. M slutar jobba vid 17 så vi ska fixa lite gott & mysigt här, drar nog upp till "ollan" och träffar mina fina fram till dess.

Detta ska jag lyxa till det med ikväll! GOTT!
Ha en trevlig kväll vad ni nu får för er att göra! (:

You've got to work for it. So stop wishing and start doing.

Tänkte bara dela med mig lite av min energi! Var lite små seg imorse men efter att ha varit ute & sprungit samt kört styrka så känner jag bara för att dra ut igen! Tonfisk, ägg & sallad blir det till frukost/lunch.
.

Jag backar inte!

Känns bra nu, 4 gången på 4 dagar & jag längtar redan till imorgon då jag ska springa igen .. Nu ska jag dricka upp kaffet sen snöra på mig skorna! :D

Igår drog jag in till stan för att träffa syster en snabbis innan dom tog färjan över till djurgården. Vi satt på en uteservering mitt i stekande sol! Lagom tills dom skulle röra på sig så kom min Micke. Vi mötte upp lite folk och gick sedan till Big Ben stand up för att tillbringa kvällen där! Var en kille som va riktigt rolig! Han kommer man helt klart få se mer av..nya Björn Gustafsson?...typ


söderböna?

Suttit och pratat en massa skit med min fina elin och jossan, mer än vad man kollade på matchen?haha blir lätt så.. Pappa var där också, han & ove smed planer om vårat kommande lag... Skulle vara så KUL!

Nu ska jag ta på mig något lite varmare och sedan bege mig in mot stan för att hänga lite med systeryster. Senare blir det till att hänga i medis med pojkvän och folk!

fortsätter..

Dags att gå ut & röra på sig!
Sen blir det till att kolla fotboll.


ME & MY SUPER(HERO)FRIEND!

Jag kärade ner mig i mycket idag! Otroligt charmig liten lägenhet har hon... så avis! Söder,the place to live!
Måste även ge cred till juiceverket! :) så cred cred till er

kärade ner mig i en ELLE tidning hos U .


finally .

Godmorgon lördag! Mina ben var 20m bakom mig när jag sprang imorse men om det ska hända något så är det bara att tvinga med dom. Inte så konstigt att dom får en chock efter att ha "chillat" i mer än 4 månader.. Började morgonen med en promenad med dogsen och nu blandar jag styrka med spotify :)
Får se om jag lyckas få Ullis i liv snart så drar jag nog en sväng till söder om ett tag. Har inte sett hennes lägenhet ännu!! Får se om jag kommer hem med ett par jeans....? Borde inte shoppa mer men efter det och kanske ett par skor(?) så har jag nog allt jag vill ha... hehehe eller.......


what to do with l i f e

Världens möjlighet till att börja spela fotboll igen
även världens möjlighet till att göra vad fan man vill

Let me puke a rainbow

Började dagen med en kaffe och avslutar dagen med en kaffe. Riktigt bra dag idag vad det gäller mat & träning! Tvingar mig inne ikväll, alkohol förstör ju bara och jag ska ju ut och springa imorgon igen...inge kul att vara bakis då... Istället ligger jag i soffan och myser med 2st underbart gosiga hundar!
Har egoboostat min kalender lite, bara för att jag har så otroligt mycket att göra! Älskar M.Cyrus jacka på bilden, är på sånt humör då jag bara vill klicka hem MASSA saker från internet!!
känner mig kreativ.. kanske ska försöka trolla lite med bloggen?

min header börjar kännas lite off..?


Day one

Morgonen började med en PW med dogsen på 40min. Blev 30min löpning efter det i underbart väder följt av styrka. HERREGUD vilken extremt dålig kondition, känns otroligt bra att man genomfört första nu.. Imorgon kör vi igen, skrämmande hur dåligt min kropp mår just nu. Verkar som att alla ska ut ikväll.. Tänkte först dra med ut men känner att jag måste jobba på träningen först. Alkohol får vänta... och nej man har inte lika kul utan
Så som jag är just nu så skulle det vara omöjligt att ens känns sig snygg hur mycket smink eller fina kläder man än skulle ta på sig!

Precis varit uppe i vällingby en sväng, gjort lite nytta samt hämtade ut mina ansiktsprodukter! Självklart kom jag hem med 2st bas linnen också.. why not..


låren ska bort nu! samt allt(?) annat..
mer redo än någonsin

yellow beauty

Hemma från landet.. Drog bara på mig joggingskorna och tog hundarna på en PW i regnet, laddar inför att dra igång med löpningen imorgon!! Shoppade lite smått i Leksand, bl.a en ljusgul tunn tröja och ohh vad jag tycker om den. Nu ska jag kolla vidare på OTH vilket jag påbörjade innan landet!
Har hittat ett par klackar jag är sugen på också...
.

Livet på landet

Har det alldeles perfekt. Mys med pojkvän och Ullis! Har matat de 3 minsta lammen med flaska & shoppat lite i Leksand :)
Livet som arbetslös <3 man får(!) vara kräsen!


happiness

Tänk vad mycket lite reggae kan göra... Sitter här hemma på golvet och lyssnar, får sånt härligt lyckorus. Allting löser sig , det må vara den absolut bästa repliken! Det är ju så sant!! Vad som än händer/inte händer så löser det sig!
Micke kommer snart hit, ska bara slänga in hundarna i "nybilen" och ta oss till Johan & Ninni! Inte grattat till magen ännu!(säger man så....?) Och ohhh så kul att min fina kusin(har ett par)fick en liten knodd härom dagen.. Gulligull!
.
Har jag sagt att jag flyr till landet imorgon? Tillsammans med pojkvän + vän, fy så mysigt!
Gulla med lammen och andra djur, mysa och spela spel framför brasa hihi perfekt tid :)




ps. när jag kommer hem från landet drar vi igång med träningen!! hejdå tjockis!

förtjänar det...

Vänta & se..
Sitter på ballen med hundarna i knät och VRÅL NJUTER av vädret!! Helt underbart! Kanske prata lite engelska med sig själv också......mm


m o n d a y

Blev inget besök hos doktorn... trodde någon något annat..:p Istället har jag precis varit ute med hundarna och pratat med en jehovas vittnen grupp. Tänkte ta mig mot outlet senare och säga hej till pojken bl.a. :)


110% MOTIVERAD

Grimsta & Ursvik blir mina bästa vänner snarast.

mamma gillar impulsköp!

Igår blev det en tripp upp till Norrtälje för att träffa bror och gänget efter mer än 4 månader! Det var mysigt som alltid, syster kom också förbi (lagom till lunchen haha!) :) Mamma blev så sotis när systeryster kom förbi med sin bil så påvägen hem så bytte vi till en ny bil.. yepp det gjorde vi haha hejdå PT'n!
Redan på kvällen så snodde jag bilen till heron där jag och pojken såg The Hunger Games.. Världens kanske mest udda film! ..jag tycker dock att den var helt ok men kan inte fatta att den är från 11? Filmen går liksom ut på att barn dödar varandra..
.
mina finisar

Imorse kl 04 sa jag hejdå till lilla mamma som nu är framme(?) i Liberia igen.. Men snart snart är hon hemma, klar med Afrika! Och att du stannar hemma efter det tror jag på när jag ser det ..
Är fortfarande inte helt 100 frisk ännu, 1 vecka senare.. så imorgon ska jag ta mig till farbror doktorn. Även om jag mår bättre så är det någoting som inte är rätt.. Jag vill börja springa nu, få tillbaka min kropp!!!!
När jag är frisk igen ska jag snöra på mig dojerna och bara springaspringaspringa varje dag tills kroppen kanske till och med är något bättre än förut!
.

Påväg till Norrtälje

Trängs med 2 andra nissar bak i bilen och lyssnar på ....melodikrysset!


Känner mig helt plötsligt lite bättre


antingen eller

Känns så bra att vara på rätt bana igen.. Önskar dock att det gick snabbare än vad det gör.. Vill tbx till mitt vanliga jag igen! Idag mår jag hyffsat ok. Kör på lite eget hemma + promenader med dogsen. Lyssnar på chill musik som får mig att tänka tillbaka på resan. Vad hände? Drömmer tillbaka till allt som har med Nya Zeeland att göra! Önskar att jag fick uppleva allting igen! Fan vad saker vi gjort, helt underbart! Seglingen i Australien... :') UNDERBART!

Ziggy Marley = Koh Phangan ♥


Förbereder inför en ny natt


erkänner att hon alba har bra smak!


ny start

Bara för att Ullis tycker att jag är dålig på att uppdatera..? Har inte haft så jäkla mycket att skriva om.. Jag är fortfarande febrig. Besökte Arlanda imorse för att lämna av mamsen som ska till Oslo ett par dagar. På tal om det så har jag fått en chans som skulle göra en stor förändring. Blir nog ingenting med det, ska hitta något nytt på hemmaplan istället?
Förutom att jag fjällar totalt på armarna så är det Måndag och nya mat rutiner, känns mer än bra! Ska friskna till lite bara sen ska jag komma igång med löpningen :)
Har sökt lite kurser inför hösten precis så nu ska jag njuta av mitt goda kaffe!
.

vilken kille !

Var precis en på tv4 som skrapade fram 5 000 000kr! Helt okej om ni frågar mig! Annars så håller det här vädret på att ta död på mig.. Frös ihjäl under natten och imorse var jag så varm så killen bara drog på sig kläder & åkte iväg och handlade massa saker till mig innan han åkte till jobbet.. Kände igår kväll när jag la mig i soffan att kroppen verkligen var helt slut! Allt har gått i ett sedan jag kom hem. Nu blir jag nog liggandes här hela dagen iaf.. Ullis som var ledig idag! Boooo
Ska se till att vara duktig idag när jag ändå inte kan göra ngt spec! Oh jag vill så mycket! Har ju hela livet i händerna nu. Dags att låta hjärnan få arbeta!
nöjd tjej i fredags ;) lite piggare än nuläget..

4 månader är en lång tid...

..men inte tillräckligt?
Det har varit full rulle sen jag landade på Arlanda. Händer mycket samtidigt som att det inte händer någonting.. Håller på lite nu, men datorn vägrar att sammarbeta! Och vad fan är det för väder ute.. får se om jag vågar mig utanför dörren idag, mina älsklingar kom ju hem igår så blir nog ett möte med dom iaf! :) Igår fixade jag till barret, en sväng förbi bromma blocks samt middag på O´learys! händer mycket på 4 månader haha........
Nu ska jag fortsätta med mitt!

HOME.....!

Efter ungefär 27h och lite shopping på flygplatserna så landade jag och min fina vän på Arlanda igår strax innan 15. Min pojkvän väntade såklart på mig och när vi närmade oss bilen så kom tårarna så fort som jag hörde hundarna i bilen! Klart att mamma & B satt i bilen också för att få mig på bil när jag med tårar på kinderna kramar & pussar dogsen! Klart att det är helt underbart att vara hemma hos dogsen,Micke och alla fina MEN klart man har ångest... Vad hände med tiden?? Vi har rest i mer än 4 månader och det känns fan inte som att man har varit borta!
Väl hemma packade jag upp väskan direkt och började dela ut lite presenter! Tog en dusch lagom tills att Bror & Thess kom hit för mat och mys :) Efter att ha varit vaken nästannäästan 2dygn så skjussade vi hem dom innan mina ögon stängdes helt! Somnade direkt när jag la mig i sängen hemma hos M! Vaknade hyffsat tidigt imorse, gick ut med prinsen & fixade KAFFE! Svenskt kaffe....<3!
.
Åkte upp till Vällingby, gick in i telia med min trasiga iPhone3 och kom ut med en ny fin vit fyra :)! Glad tjej så shoppade jag lite följt av en sväng till Intersport i Barken för att hälsa på lite efterlängtade nissar :) Blev köttbullar på IKEA till lunch och sen åkte vi hit till Nälsta där jag började min garderobsrensning!! Ledsen syster men som det ser ut nu så blir det till att köpa ett bord och dra iväg på loppis! Vet inte när men kanske nästa söndag! Har precis ätit mat och sitter nu och försöker ladda ner lite skön ny musik till nya luren hihi :)
Idag fick jag mig en tankeställare och har en sån härlig känsla i kroppen! Jag har världens tillfälle att göra det jag vill! ...men vad vill jag?? Finns en sak... som jag ska kika lite på NU!
.

slutet blir till början

När man tänker sig 2st tjejer båda med ordning och reda i huvudet så kan man inte tänka sig att det ska se ut som det gör efter att vi lämnar ett ställe! Tror att resandet har fått oss att bli så chill som det går att bli, allt löser sig. Vi har iaf samlat allt på samma ställe! Vad mer kan man göra? Kanske bli någon glad när personen hittar ett par Nike skor iaf! Tycker att dom har gjort sitt efter en tur i Kina, hundpromenader samt 4 månaders äventyrande! Tack Lunarfly, måste väll svälja stoltheten och säga att ni funkat helt ok... :)
Kanske var det bra att jag la upp väderprognosen förut.. Vi har klarat oss från regn om dagarna och idag bjöds det på strålande sol! Det tackar vi för, sista solningsdagen är förbi & nu återstår det lite shopping i Bangkok. Kan hoppas att solen tittar förbi lite där också.. Man är väll blek igen innan man ens hunnit gå på planet i Bangkok!
Imorgon tar vi iaf taxi härifrån vid 14 sen återstår det båt+buss! Framme vid 02 på natten & kommer bosätta oss på samma ställe som vi startade vår resa i Thailand!
Om solen steker imorgon också så hinner man nog klämma in några strålar på kroppen iaf!




För att försöka slippa övervikt så ska jag försöka göra av med så mycket som möjligt...
svårt.... vääldigt svårt!
Fan vad konstigt det kommer vara när man kommer hem & inte umgås med min Stjärt varje dag...


.


7 DAGAR

Ärmlös Topp Flow Grå

Om det är något som ska bli skönt med att komma hem så är det så att jag har massa saker som jag ska springa iväg och shoppa! YEPPYEPP :D 1 vecka kvar.. Jag är så gott som redo för hemkomst! Vi bokade resan till Bangkok idag så nu är allt sånt fixat. Får se hur mycket shopping det blir där, tror inte sådär överdrivet mycket faktiskt(man ska ju få med sig allt hem också). Vet inte varför men jag är liksom pirrig över att komma hem, ska bli så himla mysigt att få träffa alla finisar där hemma och som sagt att få fylla på garderoben lite haha blir en garderob rensning när jag kommer hem! ..jag borde längta efter min säng så som vi har bott under den här resan men ärligt talat så känns det inte så mycket skönare att komma hem till min säng än de 32 våningsängarna som var i Sydney...okej kanske överdrev en aning men inte mycket! En ny säng ska införskaffat också! Samt en lägenhet.. Låter som ett jobb behövs fixas också va? hehe.. Men först ska jag gulla med min hund som om det inte gick att släppa honom! Jag veeet att man ska njuta av de sista dagarna men jag kan inte rå för att jag räknar ner dagarna nu, det är så nära så jag kan känna mitt lilla lejons man med händerna!
När man tänker efter så känns det helt sjukt att den här resan som jag drömt om så länge snart är över,slut..Vad hände? Jag har iaf äntligen fått göra den & tillsammans med min fina Stjärt! Så mycket bilder & minnen som man kommer ha för resten av livet och jag är glad att jag delar dom med dig! Kommer komma hem som en mycket gladare Linn, redo för nya utmaningar! Vara nöjd med nuläget och att göra det man vill! Ingenting är omöjligt men vill man något så får man inte ge upp! Jag tänker iaf bli rik och bada i pengar om några år! :D Visst U :)


i DON'T love koh tao



hej blekisar om 10 dagar kommer det 1 till! :)
bra avslut på resandet, TACK Thailand !


10 dagar kvar... av typ 125!

Hej Skulle bara säga att jag lever! Har ju haft min fina Micke här i 2 veckor och igår sa vi hejdå igen! Han borde landa på arlanda när som helst nu. Vi har haft fullt upp med både det ena och det andra! Nu har jag och Stjärt bara 10 dagar kvar av vårt resande! Hur sjukt är inte det? Klart som fan att det regnar idag för det! Vi ska snart snöra på oss dojjerna och svettas lite!(för det gör man ju inte annars).
Nu får ni en "2veckors period" i bilder typ & är nog 99,9% säker på att detta blir mitt sista inlägg på den här resan.. Snart är man hemma igen, känns rätt bra ändå. Ska mysa sönder både med min pojkvän & min HUND! och träffa alla fina människor :) Lär ju dock ta c:a 1 vecka max innan man vill bort igen haha!

ses snart <3




problem i paradiset: vattnet är så varmt så det inte svalkar för fem öre..


RSS 2.0