-

bloggen får inget mer för i år.

Make Up Store

OM det var skönt att träna imorse! kändes riktigt bra :) Har varit & fixat lite idag, bytt lite julklappar & använt lite julklappar hihi. Va på Make Up Store i skärholmen hos en jätte söt tjej som gick igenom lite sminktips för mig. Visade vad som passade min hy osv... självklart blev det så bra så man bara måste ha med sig typ allting hem.... Billigt är det ju inte ... Fick iaf med mig alla produkter till grunderna + en otroligt fin puder borste som det liksom stod mitt namn på ! :) Smink produkter för fan 1500:- , skulle vara billigare att vara kille? eller
'
bytte storlek på mina ralph ja fick av älskling (:
man hittar ju lite smått & gott nu på rean men faktiskt klarat mig ifrån den.. Hur mycket av det man hittar behöver man verkligen? Fick iaf med mig en grymt mysig stor mjuk svart halsduk från carlings som blev min för 99:- (och då betalade micke allt förutom 17:- ) haha. Jag & pengar.. Sparar så mycket så jag blev tråkigt snål! om det inte gäller ytligheter vill söga :p
petter - stockholm i mitt hjärta LIKE

DUE DATE

tjuuuu! nyss hem kommen från kista där jag sofi,micke och en till... kollade på Due Date ! Jag som inte gillade "The Hangover" var lite skeptisk först men fa-AN va bra den var! :) Haha sofis jävla garv måste typ höras i alla biosalonger i hela kista haha!
Nu ligger jag i sängen och lyssnar på Man Down såklart ;) laddar ipoden och taggar inför gymmet imorgon! Köpte med mig ett par nya älsklingar från jobbet som jag gillar starkt, har legat undanlagda alldeles för länge nu så idag fick de följa med mig hem :)!
Innan bion va bror & thess här och vi åt mat och mys wie :)

Drömmer mig tillbaka

Cypern med älskling i somras va så jävla mysigt! Vill tillbaka. Älskar dig! :)

VÄRLDENS SÄMSTA HUMÖR.

1700:- i telefon räkningar denna månad.
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
HELVETTE. KMR VARKEN KÖPA ALKOHOL EL KLÄDER TILL NYÅR. HEMMA SKA JAG VA. :)

måste ha varit snäll 2010

en rosa One Piece, mössa & vantar från märket SVENSK, filmen Twilight, en par till Ralph Lauren sneakers, 500:- på Kicks, 500:- på Make Up Store, Pilgrim örhängen, mysiga sockor från Canada Snow, ett lotion kit från The Body Shop, en Volumaster från Björn Axén, 600:- på Face & body + ansiktsmask, bok, 2 klöver ljus, ett paket med olika lotter & 2 glas från Kosta Boda.
Tack för allt underbara familj! <3
min gulliga bror som faktiskt är hela 2,5 år äldre än mig!? haha
har gått omkring i mina fina mys dress hela dagen ;)

MAN DOWN

Wääääj va BRA denna låt är. Helt sjukt ju.
I förr går var iaf micke hemma med lite grabbar & firade honom så jag & Sofi drog också dit efter jobbet det var mys :) Dock lite mindre skönt att behöva gå upp tidigt dagen efter ....julafton för att bege sig till jobbet! Men det gick och kl 14 stod pappa,bror & micke och väntade så drog vi till Riala hem till syrran och träffade alla. Älskar när alla vi syskon är tillsammans, kärlek. Efter att vi hade ätit massa god mat, träffat tomten öppnat massa paket & lekt med alla barnen så begav oss vi hem. Då öppnade jag,mamma,björne,micke & patrik våra julklappar och myste lite mera :) Fan vad saker man fick? Nästan så mycket så man skäms... Tack så mycket för ALLT! hihi
Vi avslutade med att dra upp till vby på midnattsgudstjänst! fick till och med med mig micke ! haha Tände massa ljus för min syster <3 Jag var så trött så jag nästan somnade, bara nästan. Direkt när vi kom hem somnade jag iaf bums!

Nu sitter jag hos micke och väntar på att han ska bli klar. De ska iväg på Eric Prydz ikväll. Jag & Sofi skulle precis köpa biljetter men slutade med att sidan stängdes ner för jag är så sjukt trött haha. Vi börjar kl 08 imorgon så jag ska bara gosa in mig i min rosa One Piece & kolla på en film. Mamma & B är inte heller hemma ikväll så jag ska mysa med mina älskade hundar ! :)


flummigt värre brorsan

kom precis hem från jobbet ! haha skön dag faktiskt alla kändes så flummiga ! Har packat väskan snabbt för att kunna åka direkt till syrran imorgon efter jobb.. Slängde bara ner ett par jeans o ngn tunika.. fan PALLA , så känner jag. Fettigt hår & naglarna vet jag inte när jag fixade senast !
Väntar på Sofi, så ska vi dra & lämna bilen hos Natalia sen drar vi till Micke & chillkrökar lite! NAJS jag känner mig hel flummig efter idag haha blir spännande imorgon, jobbar 09-14. Känns som att det kommer bli en skön natt !
Nej nu är hon typ här om hon hittar ! HÖRS!

julbrev

ojojoj... har precis haft högläsning här för Micke. Det bästa julbrevet i år stod syrran & järngänget för. Helt klart :) Ett brev fullt av kärlek . Du är så otroligt stark syrran <3 Världens finaste är ni.
Nu ska jag mysa ner mig med pojken, varit 2 långa jobbdagar så mina ben värker(!). Imorgon börjar jag 09 och Micke fyller år wiee haha jag är typ mer taggad än honom !
Btw så köpte jag "curling kängor" idag, vuxenpoäng på det! Dom,jeans och en svart kappa! YES


love

Victoria Beckham, en av jordens snyggaste varelse.

kommer alltid tycka det

jobbajobbajobbaaaa

lång dag idag & flera blir det ! men det gick fort hade rätt trevligt på jobbet faktiskt :)
städat & röjjt på mitt älskade skolager ;)

såhär ser vårat kylskåp på jobbet ut .. inte okej. & såhär ser min gosiga Akilles ut ! =)

nytrimmad

Finns det något mer irriterande än när allt hänger sig & försvinner efter att man skrivit långt? Svar: ja det finns det men iaf !
Var hos frissan idag & finjusterade barret lite ! Ingen större förändring då jag faktiskt börjar gilla mitt orange/guld/blonda hår.. Tog bort lite slitna toppar och fixade utväxten ba! Kom på lite sent att det snart är nyår men snäll som Jannica är så klämde hon in mig i en liten lucka. Både hon & Josephine slingade & tog hand om mig, lyxlyx. Tror att massagen i hårbotten när de tvättar är det absolut bästa som finns! Blev även lite produkter eftersom att jag fet satsar på barret just nu då det börjar må så bra (:

Har även insett hur jag vill se ut på nyår, ska skippa den där korta svarta tajta klänningen (om jag hittar det jag söker). Just nu sitter jag hemma hos Micke medans han är borta på äventyr på jakt efter julklappar åt mig ! maha take your time älskling !

tjena påre

amän tjena ! tjockis här! shaaajse va jag ätit skumtomtar i helgen ! haft ett helt rum på jobbet fullt av dom & jag som typ älskar det ... fy.  Fick en julklapp av jobbet också, som jag inte är så jääätte sugen på nu om jag ska vara ärlig! men perfekt att ta med sig i jul kanske?
Hade öppet 1h längre i helgen men konstigt nog gick helgen snabbare än någonsin? Nu väntar jag på mat sen ska jag & pojken åka till heron och kolla bio :) Ska se the other guys !
min fina julklapp..... längtar tills efter nyår , jag & sofi ska deffa tillsammans ! taggad asso haha vi kommer typ svälta oss själva men tillsammans så kommer ingen ge sig haha ;p

i have a dream

..och jag hoppas att någon vill uppfylla den med mig nästa vinter.

jordens finaste julgran

♥ för dig syrran ♥

NY DAG

... och sjuk IDAG OCKSÅ. Hela jävla veckan, tänkte jobba idag men känns jävligt onödigt med tanke på att jag lär behövas i helgen? + att det snart är jul, kul att vara sjuk då?
Ska iaf proppa i mig alvedon, halstabletter & saker för näsan samt te & varmt vatten m citron!
Imorgon ska jag vara på benen igen!
Har fan inte varit sjuk på 1 år så den här gången tar jag det säkra före det osäkra !

challenge me

okej.
bloggen börjar spåra ut.. för många drömmar, vill alldeles för mycket.
2010 har varit allt förutom mitt år. tror mer på 2011, slutet på 2011.
Time för en ändring?
Jag är inte född för det här! Det händer alldeles för lite.
Mer intresserad i andras liv än mitt egna, jag erkänner!
Älskar alla typer av bloggar från andra sidan världen!
Vill ha något större, nytt nästan något omöjligt!
Är det någonting jag gillar så är det utmaningar!
Kom igen livet, utmana mig!

HAR MAN VILJAN SÅ LYCKAS MAN.

okej ja vet inte men jag fyller 21 om c:a 2,5 månader..  Jag tror jag missade någon period i mina tidigare år så tar det nu istället. Jag jämför mig mot allt, mänskliga ting & omänskliga ting. Börjat lyssna på Miley Cyrus?!! Hennes 2010 album är faktiskt bra?

HANNA MONTAZAMI

Favorit bloggen just nu. Så naturligt söt tjej! Tror att jag skulle trivas att bo där det typ är sommar hela tiden! Sen om man vill ha snö el liknande kan man ta en liten resa någonstans .. ohh så skulle jag vilja ha det! Micke......

LET ME INTRODUCE...

...SOME OF MY GIRLS
Josefine FINEN - min typ första vän inom fotbollen(?), från 6-7 år gamla till nu, säger en del.
Förutom att vi krigat i fotbollen tillsammans så har vi gått i samma klass från 7:an-Studenten!
En av mina närmsta vänner som jag haft ett gäng knasiga dagar tillsammans med, de sista 3 åren i skolan var lätt de 3 bästa skolåren i mitt liv! Tror ingen hade så kul i gymnasiet som vi hade! Nu har vi gått ut skolan & jag har slutat med fotbollen... Jobb har tagit över men du är fortfarande samma Finen, samma vän som alltid!
Ulrika ULLIS - En av mina längsta vänner men även den vännen som jag har minst kort tillsammans med ! Min trygga bas, min trygghet. Vad skulle du till Kina att göra (förutom att erövra världen). En som du behövs här hemma, jag behöver alltid dig och nu är du liite för långt borta tycker jag. En sak som är säker är iaf att vill du ha något så tar du det. Vill du bli något så blir du det! Jag är ganska så säker på att om någon av mina vänner kommer tjäna ganska mycket pengar så är det du ! haha.. Ingenting är fan omöjligt för dig!
ELIN - Elinelinelin... Blev också vänner inom fotbollen men kanske ännu starkare under skoltiden
då även du fick tillbringa 6 skolår tillsammans med mig!! Glad för det är jag, för en tjej som du finns det inte fler av. Tror att folk som inte känner dig kan få fel bild av dig, tror att dom tror att du är kaxigare än vad du är ;) Du är en person FULL av fantasi! Att jag har fått ha dig som en nära vän är jag evigt tacksam för. Du förtjänar det bästa, jag har aldrig varit en som älskat att kramas..eller? Finns inte många kramar som betyder så mycket som dina, kärlek rakt igenom!
Caroline STJÄRT - För det första: fräsch bild va? Bilden är från USA & det var sjukt svettigt den kvällen! Samma klass från 6 års - 6:an sen skildes vi åt, hördes inte vid på ett helt år? Sen kom kontakten sakta men säkert tillbaka & tillslut blev den starkare än någonsin. Kanske så kände vi under det året att det var något som fattades? Det är till dig jag vänder mig när jag behöver prata, både roliga & mindre roliga saker. Även om jag vet att du inte kan ge mig de rätta svaren så känns det så mkt bättre att prata med dig. Jag har alltid så kul med dig. Glad att du tillslut kom iväg till USA, gjorde ngt du drömt om! Ångrar inte en sekund att jag åkte & hälsade på dig i somras, årets höjdpunkt! Livet leker när jag är med dig. Jag vill fortfarande uppleva världen med dig stjärt!
Josefin JOSSAN - Josskoss! En vän som alltid tänker på sina vänner! Även vi träffades inom fotbollen, & eftersom att du, finen & jag bodde hyffsat nära varandra så sågs vi rätt mycket utanför fotbollen också! Men då vart det såklart fotboll då med, i ert område. Vi lattjade mot killar, mot varandra mot allt! Livet stavades fotboll och kul hade vi! Tur att du finns jossan, en som faktiskt ser till att saker sker! Middagar, myskvällar osv.. En som bara ser det fina i alla, FINA GOA JOSSAN!
Helena HILLE - Även vi gick i samma klass tillsammans de 6 sista åren. Du,jag,finen & elin, vilket j ä v l a gäng! Du & jag hittade till varandra under 7-9:an dock lite fram & tillbaka men när vi väl var med varandra så var det sjukt bra :) Minns första gången jag försökte få kontakt med dig haha i 6:an :) Hur det gick till är kanske inte ngt jag skryter om här i bloggen men glad att jag töntade mig lite :) Du är världens mysigaste tjej. Man blir så glad av att se dig & vill bara springa fram och krama om dig !  Glädjespridare till 1000 är vad du är. Den killen som får dig..... ska veta vem han träffat & han ska vara evigt tacksam över att ha hittat dig! Lika tacksam som jag är !

Finaste Livvan redan 4 år!!

hur ska jag bli frisk?! som jag är nu är det tvek om jag ens kan jobba imorrn, vad är det här.. jag vet att jag behövs framför allt i helgen! Ska man gå till doktorn ändå? men vadå .. -hej hej kan jag få ngt? gör mig frisk! jag har inte ont i halsen längre men jag är fortf tung i huvudet (febrig) och allmänt seg & hängig.. Legat hemma nu i 3 dagar och gjort ingenting , borde man inte va bättre då? Förutom halsen då så har jag fan inte blivit nå bättre....
Anyway! Prinsen ligger här och myser med mig :) somnat så gott så han ligger & drömmer hihi :)
Dessutom så är det fetaste snö ovädret ute! svaga lilla jag kommer blåsa iväg när jag tar mig ut med hundarna! Huvudet kommer sprängas av allt oljud från "stormen" och benen kommer vika sig av all snö! nene hundarna får hålla sig ett tag !
Ska försöka piggna till liite iaf så rösten håller så man kan ringa Livvan & gratta på 4 års dagen !! Underbara unge! Fan vad snabbt åren går ! läskigt...
..och ja, ja vet det är mega jobbigt att jag inte kan hoppa ner någon rad fattar inte vad problemet är. Men får helt enkelt acceptera att texterna oftast måste sitta ihop...
Min fina Akilles
Fasters fina Livia februari -10

Läser om Australien -

"Det är ganska vanligt att man ser delfiner leka i vattnet vid stränderna. Den som gillar natur, fina stränder men ändå lite hålligång i byn på kvällen har hittat rätt."
"Det går en fin vandringsslinga runt Cape Byron. Den går genom regnskog, stränder och klippor. Man ser nästan alltid wallabies (små kängurur)."
Fastnade för ett spec ställe i Australien, låter så underbart, allting. Vet att nästa vinter kommer bli min.
slappare än såhär kan det knappt bli, el de va väll igår när jag inte ens kom upp ur sängen!

Svettas grisar?

suck. vet inte vad det är med mig.. Har inte ont i halsen längre men lock för öronen hela tiden sjukt obehagligt & ont i huvudet! Nämnde jag att jag svettas som en gris hela tiden också? (vrf säger man så? svettas grisar??) Gick precis ut med hundarna, trodde jag skulle ramla ihop! Tänkte ändå försöka ta mig fram & tillbaka upp till Vällingby för att hämta ett paket som kommit!
Sen om jag kommer hem igen hel så ska jag bädda ner mig i sängen igen & äta skinkmacka! mums för julskinka!
älsklingen


Ralph Lauren Tröja Sökes!

Ralph Lauren är lite av ett favorit märke för mig. Har velat ha den här tröjan sen första gången jag fick syn på den! Har dessvärre bara sett den på folk och aldrig i butik! Vet att den varit med ett tag & kanske gjort sitt ute i butikerna? Men känns konstigt, för mig är den en klassiker! Tradera, blocket el vad som! Någon som vill sälja kanske? De är väldigt små i storlekarna så Large baby ;) Har inte riktigt kaggen för att använda magtröjor höhö

har fan legat i sängen precis hela dagen! Blir samma imorrn och troligen torsdag!
Kom igen gott folk gör mig glad nu tack :)

sjukling

okej jag hatar att bara ligga här... idag blev min första sjukanmälan sen jag började jobba den 26 jan, skulle ju klara 1 år men men nu är jag sjuk bara att erkänna. Min hals är inte alls bra och det börjar sakta röra sig mot öronen, ajajaj. Vad kan man göra när man är sjuk? Städat lite men så fort man rör sig så kommer värme attackerna & man vill bara sätta sig ner.. Tänkte rita men så fort man tänker och fokuserar blicken så får man ont i huvudet . Äta kan man inte heller göra, fått i mig lite sallad (man kan ju inte äta vad som helst när man inte rör på sig) . Pojken köpte iof sorbet glass till min hals igår <3
Ohhh ja har igentligen inte råd att vara hemma! Behöver varenda liten peng nu till min resa ju !
-
ja & nea <3 ge mig ledig tid tillsammans med värme!

Resande fot

Pratade nyss med Sara som varit på resande fot nu i 3 månader, Australien & Nya Zeeland! Nu efter 3 månader är hon påväg till Thailand för att det är billigare där! Sara gör det jag vill, det jag drömmer om. Och jag har redan börjat spara ! Målet är 100 000:- sen DRAR JAG.

Australien - Nya Zeeland
Om jag sätter min fot på Nya Zeeland vet jag någon som bara måste hoppa Bungy Jump!

längtar till nästa vinter


dumma hals

Oh jag vill till syrran men har så förbaskat ont i halsen ! Vill träna också men det går ju inte. Jag är ju ledig, jag vill ju göra något ! ohhhh hatar att bara ligga i sängen får panik ...

mina fina vänner

låt mig presentera mina 2 vänner finen & elin !
jag gillar dom 2 väldigt mycket ! :) Bilderna är från igårkväll då jag åkte iväg till Kungsängen & hejade på dom i skinkcupen ! likelikelike
annars då så har ja mega ont i halsen ... oh no jag som ska träna imorrn !

träning <3

Denna lördag började med att pojken kom med frukost på sängen :) Sen drog jag ut & sprang! Fan vad skönt det var! Tänk att en springrunda kan få en att må så mycket bättre, träning är verkligen det i livet som jag älskar. Min kropp är gjord för träning så det är inte så konstigt att man blir grinig/trött/irriterad när det inte blir lika mycket träning som man är van vid... Men den här morgonen började bra iaf !
Ska klä på mig nu sen dra in till staden på jakt efter julklappar ! Senare blir det julbak med mams, myyys :) !
ps. lycka till ikväll tjejer!

klump i magen

vet inte vad jag ska göra.... ovanligt.. vet iaf att jag är LEDIG i helgen!

bajs linn he he he

Asso jag kan tycka så synd om min lilla micke.. Undrar hur många ggr per dag som han måste höra på mitt - ohhh va jag ätit mkt skit - jag har fan blivit fet, seriöst! - sådäääär vill jag se ut - rör mig inte! - titta inte på mig - vill va själv ikväll o gräva ner mig - vill inte dit för hon är för söt - bajs hy,bajs hår,bajs kropp - hur kan du vilja va med mig - ska träna tills jag seriöst svimmar - ska inte äta på evigheter - o blablabla asso en applåd till honom som står ut med mig???? Jag står inte ut med mig själv... Ibland kan jag faktiskt erkänna att jag snarare gått ned än upp som jag påstår såklart. Vet inte... Hur som helst så måste jag på något vis börja gilla mig själv.. Det är inte bara jobbigt för Micke utan även för mig. Mår dåligt över mina miljarder tankar varje dag. Hur najs skulle det inte vara att tycka om sig själv?

Förresten, sa jag att jag nu är Linn den sko a n s v a r i g a . Vuxenpoäng? Synd bara att det är Gyses sista dag imorgon! Fan vad LONELY jag kommer bli! Det kommer vara Linn & skorna.. "alla på barken och linn", ensam till 1000 kommer jag vara, vem ska jag nu prata skit med alla sega/långa dagar? skorna?! Inte för att det är nå fel på skor, gillar skor men a inte alla som har skor som sitt sociala liv?
-
hihi kul det ser ut när fallskärmen vecklades ut! Börjat fundera på om jag ska önska mig någon annan upplevelse i 21 års present!

bestämt mig

Har bestämt mig för hur 2011 kommer bli, till viss del .. Jag ska jobba jobba jobba, sen... när kylan börja komma igen runt november kanske? ska jag dra, jag ska resa & bara leva. Det är värt allt jobb.. kommer jobba mer än vanligt & nu när jag tänker efter så är det inte så dumt? det är riktigt passanda!
Nästa vinter är jag på resande fot! Tänker Australien - Nya Zeeland - Thailand (hälsa på syrran o alla)
Det känns inte så jvla långt borta... mindre än 1 år ! me  l i k e. känns bra



nelly

...klickat hem lite saker från nelly nu he-he
bl.a detta till mig själv, vill ha vår nu ... klickade även hem julklappar ;) tomten är snäll i år..
dock lite tvek på väskan.. på vissa bilder e den sjukt fin, på just den här såg den för ljus ut.. tror den e lite mörkare el hoppas på det iaf..

vad händer igentligen

varför allting just nu?
ohhh vill igentligen bara vara hemma idag! vara med mamma & baka massa pepparkakor osv.. men nej ska sätta upp mitt skitiga hår i en hästsvans, dra på mig ngt billigt man kan slita sönder på jobbet och först röra mig mot apoteket !
tjao


igår: mamma & charlie och iggy <3

storesyster storesyster storesyster

Varit hos systeryster hela långa dagen ! Känns bra, Känns alltid bättre efter att man träffat dig. Du är snygg, Du kommer alltid vara snygg! Du är du det är det som gör dig så jävla speciell :) ♥

Annars så känns faktiskt allting b a j s. Vad gör jag igentligen? Lägenheten blev inte av, såklart. Allt är bajs, känns egoistiskt att säga så men vad gör jag som jag kommer säga till mina barn sen att jag gjorde?
Vem är jag? Jag kände igen mig förut men nu vet jag inte, den personen jag är nu gör ingenting som jag verkligen vill göra. fan

dear santa

tjobba har precis tjockat mig med lite våfflor!?ohmyy
vin är så jvla farligt, det sätter sig verkligen i huvudet! värkvärkvärk
har varit ute i snön också och lekt med hundarna :)
Nu kollar jag på top model, ska duscha snart och fixa lite sen bär det av till systeryster <3

ps. dear santa.. önskar mig en flygbiljett till ullis i kina.. ds.

ytterligare en helg + julfest

Ännu en helg avklarad ! Direkt efter jobbet idag korkade vi upp champagne flaskan som prytt vårat bord i x antal år? hehe så fixade vi oss och tog oss sedan till djurgården, hasselbacken för årets julfest! Det bjöds på mat & gratis dricka + alla anställda inom MAJEMA (de flesta sthlm butikerna) så det var fullt ös medvetslös. När kvällen började leda mot sitt slut(?) var Jimpa så snäll så han skjussade hem mig, så sjukt snällt!
Nu är jag så trött efter jobb + fest så jag faktiskt inte fattar vad jag gör uppe! G O D N A T T



hjärta för kärlek - klöver för tur

4 hjärtan, 4 syskon


zombie linn här

Det snöar så mycket nu så att jag nästan önskar att jag skulle bli helt insnöad. Då skulle jag fixa te & lägga mig i soffan hela dagen. Men nu kommer det inte bli så, även fast jag bara jobbar 13-20 idag så känns det som att det kommer bli en jätte lång dag + helg..

jag älskar min brorsa, fick fleera tuggummi paket av honom som han hade fått från jobbet. Så jvla bra, har alltid ett tuggummi i munnen. Bättre att tugga på det än på tänderna eller näe jo skitsamma bra är det iaf ! Hatar att vara utan, det är typ det mest irriterande som finns..... håller ni inte med? tuggummi måste vara det bästa som någonsin skapats av sånt som är till för att äta.. för vem spottar ut tuggummit när man inte vill tugga längre?
fett B.



FOREVER & A L W A Y S

'
det är verkligen vitt ute... var nyss ute med hundarna, Akilles blir helt tokig när man släpper honom nu han kan verkligen visa hur sjukt jvla överlycklig han blir, härligt att se. själv är man ledig idag, har tränat & ska snart till skärholmen centrum med micke.

idag startade kriget

...och vi kommer inte ge upp förrens vi vunnit! tillsammans är vi oslagbara! jag vill inte att du ska ha ont.. det kommer vara en lång & tuff vinter men jag & alla andra är med dig hela tiden!

RSS 2.0