KOH PHANGAN

LOVE

happy b-day mami

idag fyller världens bästa mamma år!
hon, björne, ja, micke, bror o thess ska iväg till koh Phangan o käka (:

älskade små brorsdöttrar

Hejhopp! När jag vaknade imorse blev jag bara så iiiiih att ja va ledig, måste ta tag i dagen då fan, så åkte snabbt hem o duschade eftersom att jag fick en snabb tid hos frissan så fixade lugg (: efter det tog vi oss till Norrtälje och umgicks lite med världens sötaste brorsdöttrar & bror o vickan såklart :) sen blev det även en tripp för att se deras tomt där de håller på å byggs ! kommer bli najs när det är klart asso :)

Blev även en tripp till kista där 2 st tröjor fick hänga med hem ;) är ju tydligen så inne med metallic just nu så vad gör man inte...... hö-hö



me & bus livvan


bus livia igen med lil sis lilly

nej nu får pojken allt komma hem, sitter här o väntar..han är o köper food och sånt, förstår inte hur man får igång tv'n..........




igår blidde det vinter vit choklad & rosa rattar. kan man säga att man längtar tills på måndag? läängtar gör man ju inte precis men på ngt sätt gör man det iaf, det kommer gå bra! jag vet det! vill bara att det ska vara över men nu är det inte det så vi får kämpa tills det är det och det klarar vi galant för vi är så jvla starka tillsammans! <3


vet ni?

imorgon fredag befinner jag mig på jobbet mellan 08-20 SWEET! typ.

resaresaresa!

när jag tänker efter så var det inte så himla länge sedan som jag var hos stjärt i USA, ändå är jag så sjukt jvla res sugen ! Sitter och kikar på resor både till ullis i Kina & Thailand resor.... Helst skulle jag vilja båda... dock så går det inte att få så mycket ledighet från jobbet som man vill! men om jag inte minns heelt fel så ska jag iaf ha 2v kvar?

AJA NU: JOBB! riktigt halt ute o vi har inte bytt till vinterdäck ännu + att våra sommardäck inte är så bra :/ måste köra försiktigt..hihi ääääh hejdå

6999:- GIVE!

åkte omkring överallt kändes det som ... först bromma blocks där jag köpte mer rengöringsprodukter till facet, 950:- fan som hittat! eller?? sen köpte jag en bok och en stor latte :) hittade en jacka för bara 6999:- som jag blev kääääääär i !! oh... men det fick inte följa med hem hur mkt jag än ville.. fan . Efter det blev det snabbt förbi jobbet, mjukisar & skor till pojkvännen snäll som man är !! sen vidare hem till pappa för att hämta 2 fulla kartonger med priser! han ska sälja huset , snyft , där man växte upp och hade alla barndomsvänner, lovar att man inte hade kunnat bott på ngt annat ställe har helt klart haft e grym uppväxt där! känns lite trist att det ska säljas :/ men men ... sen fick det bli vällingby också där jag b.la. hittade en tröja jag kikat på en del som nu va på rea hihi 124 spänn ;)

Nu sitter jag & kollar på oth (: as hungrig! matmatmaaaaat ! Ikväll ska jag o pojken på bio ! =)
Himlen är oskyldigt blå blir det , HEJDÅÅÅÅÅÅÅ

HEEIPA!

efter träning, allevo & lite små lockigt hår sådär så känner jag mig redo för att brumma iväg heeeipa!

monday morning

fan va skönt att bara så slappa en morgon som denna ! jag ser fram emot den här dagen för jag ska verkligen bara chilla o göra saker jag gillar helt själv :) nyss kollat oth avsnitt, ska börja göra mig redo för gymmet . Blir löpning & bodypump! Efter det ska jag brumma iväg & kika lite affärer, köpa ego women eftersom att jag läste ut ego girl på ganska precis 1v.. så fyller ju min lilla mami snart år så ska väll kika lite på den fronten :)

men först träning!

btw så drömde jag sjukaste... jobbskada? så jvla många ligor som kommer in o stjäl men ist för kläder osv så rövade de bort mig och sa att jag skulle med dom till schweiz o gud vet vad jag skulle gjort där.. när dom slängde in mig i skåpbilen lyckades jag iaf slänga iväg ett sms till papi o bror då så att dom skulle lyckas rädda mig. Överallt hörde jag polisbilar osv och visste att dom letade efter mig.. + att varje dag typ teasade dom butiken med att dra in mig i butiken o såfort mina kollegor fick syn på mig så stack de med mig igen.. skulle kunna bli en bok fan ! men den va läskig fy.. vaknade upp innan någon hunnit rädda mig så jag antar att jag aldrig kom till schweiz iaf ? =)
bebis igår, flaskan är ju större än hela hnm :p

FINA NEA 20 ÅR

Efter jobbet igår var det bara att göra sig redo för att åka hem till födelsedagsbarnet Nea som blev 20! :)
Ett gäng härliga tjejer, Kan inte bli annat än hur trevligt som helst ! Klockan tickade iväg & när dom drog in till stan för att supa sig ännu fullare & dansa hela natten drog jag hem och sov så man pallade med jobbdagen idag också!

mys

vilken dag! var som att jobba en lördag....
fredagkväll är det iaf även fast man jobbar helg.. hundarna har fått mat & varit ute så nu ligger de o myser med lite fredags godis mina små älsklingar :) pojkvännen är & köper mat och godis nappar! (och massa annat till honom!) känner att jag kommit in i en bra form just nu, maten går bra och träningen går bra (: men lite godis nappar och en god kycklingsallad från orion får allt slinka ner :)

jag älskar min familj

love

det kändes så bra, det kommer gå bra, jag kände det, finns inget annat. ni är så jvla fina hela gänget 

iggy, sister, charlie and me

ligger & kollar på oth och äter frukost, mysmys. Bestämt mig för att jag ska träna som en dåre tills jag och papi ska åka till syster senare ♥


cool .

bara så att ni vet. jag älskar tovas (i paradise hotel)  tattoos hon har på ryggen loooooove
spec. revolverna! sjukt cool tjej ! skulle man våga? vet inte om jag skulle vilja ha dom om 4-5 år liksom :p



Fields of gold


det finns tillfällen där inte ens träning får en att sluta tänka


jag känner mig så dum om jag gråter, vet inte varför men jag gör det. Varför ska jag gråta när jag vet att vi kommer fixa det här? Jag ska inte gråta jag ska ge stöd! Jag ger stöd, såklart. Jag finns här hela tiden! Hela tiden! Jag vet att du läser det här & jag vet att du vet att jag älskar dig. Du ser hela tiden hur man mår, du vågar alltid ta upp det, du vågar alltid se sanningen. Jag är så glad att jag har dig även fast jag inte säger det.. Men du vet det, jag vet att du vet det. Jag kan alltid prata med dig. Även fast du inte precis bor 10min bort så var det till dig jag drog när jag & mamma hade trafsat hehe kommer du ihåg det :) du är min trygghet, du kommer alltid vara det!

EGO GIRL

ledig, köpte boken Ego girl med gynning igår som jag legat & läst nu på morgonen, hon är så cool! när jag väl börjar tar de slut på 0tid.. tur då att hon har Ego Women också, vet inte vad det är men älskar den här typen av böcker. Blir helt inne..
ska strax ner till gymmet, träna är så underbart, man tänker bara på träningen, inget annat .


Tillsammans klarar vi allt! Och mer..

Det blev lite mys i stan , slottet och små mysiga kullerstens promenader. Så fort jag stannar upp och hinner tänka så känner jag mig så jvla liten, måste finnas nånting man kan göra??


why

den här helgen blev inte alls som jag hade förväntat mig, inte för att det ens går att förvänta sig det här..
men livet slutar aldrig att "överraska" & det är inte alltid positiva saker. Nu är det så att jag VET att det här kommer sluta bra. Men det skrämmer mig, det skrämmer mig så oerhört mycket, det är så orättvist, varför??? varför "igen" måste det alltid existera? och varför DU?

Nu sitter jag här iklädd i skinnjacka & päls + uggs! Jag har fått med mig pojken på att dra in till stan, söder för att bara gå omkring, sitta på ett mysigt kafé, kolla i gamla butiker och bara finnas.
Den här helgen blir till att bara finnas. Imorrn ska jag hem till min storesyster <3!! jag älskar dig.

zzzZzzZzzZ

igår var jag på sportakademin vinter 2010, dagen tillbringades på quality hotel globen från 08-17 i mörka rum och bara lyssna lyssna o åter igen lyssna. Slutet på dagen kunde jag knappt stå upp längre, all information som skulle in i huvudet, är det meningen att jag ska kunna stå på hårt nu & kränga skidor i olika slag till folk nu? för så känns det inte :p men är väll en bit på vägen iaf ...
blev en muffins för mkt den dagen så skyndade mig hem & drog ut och sprang ! fan vad bra det gick helt sjukt :p kändes som att jag kutade hela rundan till & från riktigt härlig känsla <3
nu ska jag ta mig till jobbet ! F R E D A G . Ledig den här helgen, heeeeeeeeeeelt okej!
ps. i love you micke ds.

uppleva

jag vet vad jag vill. att dra iväg på "obestämt tid" nästa vinter. vill uppleva nya zeeland & australien.
Det är precis det jag vill hinna göra innan jag tar tag i livet på riktigt(?)
nu ska jag dra iväg till jobbet, ska lägga undan pengar fram tills nästa vinter... om det blir så..
så sugen på att flytta hemifrån men det bara måste vänta för annars kommer det inte att bli av.

MYS

Förutom att jag har hiss skräck så var det såå mysigt igår!
Vi åt god mat i kaknästornet :) såg ut över sthlm och bara myyyste hihi :)

 

Har precis varit på gymmet, kollar lite oth nu innan man ska bege sig till jobbet !


11 oktober

jag är van att mamma kommer hem med alla möjliga frisyrer när hon varit hos frissan & idag är nog första gången som jag verkligen "wow mamma, vad har du gjort?" haha cooooool du ääär :)



Jag är klar att åka nu, väntar på att pojken ska hämta mig :) tänk att det redan gått 1 år. LOVE


HÖST

blev en tripp till vby efter mötet & nu har jag precis kommit hem från en lååång mysig promenad med hundarna (:
längtar tills senare hihihoho ska snart göra mig lite redo med ett bad osv. (; härlig dag !



ledig .

MEN ingen sovmorgon här inte... ska va på jobbet 09-11 för möte .. sen ska ja fixa lite grejer snabbt + träning sen ska jag fan lägga mig i sängen ! yeppyepp (:

det här trädet ba lyste in i rummet när klockan ringde, fint =) hösten e myys

dö hy DÖ

gahhhh vad jag inte vill upp imorse, sängen var så jvla skön! men men kom hem från jobbet igen strax innan 6 & då begav jag mig hem till finus för o chilla me henne o elinpelin (: va så jvla sugen på glass så kommer inte vilja äta ngt igen på lääänge ha..ha.
Sen gav min snälla Micke och hämtade mig så nu ska vi ba glutta lite film innan det är dags att sova, jobb imorrn me jö poss



WHO AM I

Idag på lunchen så blev det att jag & karin snackade ut toootalt! Får tacka för det, behövs ibland (:
Jag har fan tappat mig själv totalt, förut var jag någon nu är jag bara en tjej som bara finns & råkar heta Linn .


HELT KLART DEN ABSOLUT BÄSTA TIDEN I HELA MITT LIV

runnnnning

okääj det här är en sån där dag då jag verkligen inte har lust att springa , så därför ska jag dra på mig kläderna & sticka ut innan jobbet iaf! längtar efter känslan man kommer ha efter (:

saknar faktiskt lite att vara ledig varje helg . Men nu är det inte så, jobb denna helg för mig!

hi dinner

"riktig" mat till lunch för att orka med dagarna & en sådan till middag (förutom helgerna) blir nog bra (:
Var ute & sprang imorse, kändes myyyyycket lättare än igår , fast vädret är som det är & värk i benen,
bara tacka och ta emot (; blir nog en vända imorgon också innan jobbet , börjar komma igång igen ! =))
älskar! skit bra att träna till ;)


update:
alltså FY sjukt äcklig! finns det inget sånt som faktiskt är gott? hört om "modifast"? från apoteket som fint med purjolök/potatis låter typ bättre?

tycker julen ska vara här snart...

 

 

 


att fela är mänskligt

oh herregud, ibland krävs det lite vila för att hitta motivationen igen... i slutet på sommaren gav jag upp allt springande så nu sprang jag igen & det kändes att man inte sprungit på ett tag! + att jag älskar den här årstiden men får problem med andningen så fort det blir lite kallare ute. Va iaf jätte skönt så ska komma igång igen hade jag tänkt :p men gillar inte mina dojjer, är ingen adidas människa längre måste skaffa nya, nike men det får vänta ett tag...

när jag sprang tänkte jag på en sak, att saker man kan ångra att man gjort faktiskt gjorde så att du är där du är idag. Om jag inte hade gjort vissa saker som jag kan ångra så hade jag inte haft det jag har idag t.ex.

saknaden gör ont. trodde det alltid skulle vara vi, va svårt att tro något annat :')

BULLDAGEN

Efter dagens träning så begav jag mig till konsum & fixade lite bullprylar ! Nu vet jag dock i framtiden att det faktiskt räcker med EN sats fyllning, det blev liiiiiiiiiiiite för mycket med dubbelt, var fan fyllning i hela ugnen :p ha
sitter och väntar på att Micke ska droppa in så vi kan ta jyckarna på en långpromiss i det mysiga vädret, me love hösten !
btw, igår var det en bil framför oss som hade en skylt: tuta om du knullade imorse.
ska fizas till micke, så som han kör så är det inet sååå ovanligt att folk tutar på hnm, så då ere ba o dra ner rutan o ge tummen upp! haha sååå ROLIGT! =) nu kom han så ska dra tjohopppp

helgen

I lördags var på kalas hos bror eftersom han fyllt 23 barre (: De va mys, fan va man käkade den dagen , fortf mätt typ.. Efter det gick vi vidare till simhallen för att hejja på tess när hon lirade basket ;p haha stackars motståndarna :p sen strosade vi runt 1h i vby fick en jätte fin väska och la undan etet par stövlar jag köpte dagen efter , gryyyyymt fina(!) :) Kvällen spenderades hemma hos bekanta till mickes familj, mysigt förutom att de hade katt.. vanligtvid brukar jag inte reagera såååå mkt men inte den här gången ..

Igår vaknade vi upp rätt tidigt, gjorde pannkakor till frukost & drog senare till Täby en sväng där jag hittade skit snygga byxor(leggins) vet inte as balla iaf ;) går bra med mitt "hålla i pengarna" haha.. Tog även sväng förbi Riala & hälsade på syrran & com. :) sen drog vi tillbaks till Täby för att se när hans lag lirade innebandy match, gick dock inte alltför bra ...
Idag, nu ska jag träna! Ja det är ju måndag ! =)


Kid Cudi - Erase Me LOVE

FFFFFFFREDAG

..och inte vilken fredag som helst utan det är ojämn vecka vilket innebär att även jag har helg, 3 dagar till och med, sweet ! + på kanten att man börjar 13, satte klockan på 09 så jag skulle hinna slappa på morgonen, kollade lite oth åt frulle, tog en promenad, ansiktsmask, musik (fall out boy) och sånt där mys bara (:
nu ska jag fixa det sista innan jag ska hoppa in i bilen & köra till jobbet, imorrrrrrrn är jag ledig(!)


var så nära att ringa frissan o boka tid för färgning, men bestämt mig att håret får vara blont nu iaf, vill inte döda håret mer, det är så sjukt slitet så ska bara ta hand om det istället.. fast såklart.. lovar inget, är ju så sugen (a)

RSS 2.0