känner mig fortf. lagom seg...

Bror - hur känns det att vara 19 nu då?...
Jag - skönt faktiskt
Bror - va? händer ju ingenting
Jag - sant men man slipper känna sig som en nybörjar 18 åring...
Bror - att vara 19 är ju typ som att sitta och vänta på bussen.....

Nu har man fått i sig god mat + kaffe & tårta! Känner mig lagom uppsvälld! Fick min efterlängtade boxningsäck av brorsan! alltså typ, WOWOO! fan va najs! ska hänga upp den i hans gamla rum. Fick även min efterlängtade jacka från tommy hilfiger av mami igår blev så galet glad! som sagt.. det är inte svårt att göra mig glad... men det kostar haha!



Händelserik kväll

När jag kom hem idag var det bara att sätta igång med disken... det tog ett tag kan jag lova men nu är det gjort! Har badat och gjort mig fräsch igen så nu är jag redo för middag med bror, mamma & hennes grabb. Blev en lyckad kväll igår Tack tjejer för att ni är dem ni är ! och tack för alla superfina presenter haha ! Kvällen började som sagt hemma hos mig med käk och lite förkrök, såg precis att jag har röda små fläckar här på väggen som måste komma från bålen haha fan trodde först inte att vi skulle få i oss allt men efter att bongen dök upp gick det undan! Senare mot kvällen tog vi oss in mot staden till nineteens men kön lockade inte så vi drog till toxic istället, där vi stannade kvällen ut ((:
Idag mår man väll som man förtjänar....  Ska nog ta det lungt idag och försöka komma tillbaka till verkligheten hoho

lite bilder från igår:



                    


B-DAY

med en enkel tulipan på min märkelsedag ......  sanningen är att hille skrev den när hon grattade mig och det var först då som jag fick reda på vad man faktiskt sa.. har alltid bara nynnat när "märkelsedag" komit mohah anyway! 19 barre nu, känns skönt faktiskt en skön ålder (:  När jag fyllde 18 var jag i Thailand även när jag fyllde 17...  vad hände? haha nej men det blir en rolig dag! Ska alldeles strax knata ner till gymmet och ojoj vad jag ska träna! Hille joinar mig sedan drar vi upp hit. Ikväll kommer några brudar hit så ska vi käka och föra efter det är det UTGÅNG!! men vart?



  
min mami väckte mig 07 imorse med hennes ljuva stämma


 


Träningsläger

ÄNTLIGEN! Det blir turkiet 5 April. Fan vad skönt, sol, värme & bara en massa träning, underbart.

kompis det går bra nu



bättre sent än aldrig

oooops! dålig uppdatering? .. men okej i måndags-tisdags var jag på kryssning som sagt & det var galet najs! Vi var ett super mysigt gäng, helt perfekt helt enkelt ((:  Det kändes som att det hände en jvla massa saker på en kväll som kändes som 1h lång? haha nej men kvällen gick ruggigt snabbt men kul var det! Dagen efter var väll kanske inte lika soft...  Att vakna upp i vår hytt (min,hilles,carros & jannicas) var vidrigt.. det stank! sprit/vin över hela heltäckningsmattan! , gamla öl/cider burkar, gamalt snus and you name it.... Det var bara att ta sig i kragen och vakna till igen! ..tiden gick och till slut var vi äntligen hemma! haha! dagarna efter det har det bara handlat om mys & chill!


Idag har vi varit hemma hos tudor (läs: fan va fräsch lägenhet!) har fixat lite med vårt projekt! men känns som att det kommer behövas ett besök till....
Senare kom mamma och hämtade mig direkt efter att hon landat på arlanda så vi åkte och handlade lite inför imorrn eftersom att ngn fyller 19 hihi ((:  skönt att hon är hemma nu! mindre ansvar för hundarna....  Känns inte som att jag kommer få någonting... as skumt ju men aja ! haha Finns typ 2 saker jag vill ha..... mest... men aa blir nog inget av dem buhu :( Ska ändå ha GALET KUL IMORRN!


Nu måste jag fan städa lite osv... För imorrn måste jag träna toook mycket!!! PÖHH EKK!



Happy B-day

Idag är det min syrras och hennes son Iggys dag! Skitungarna befinner sig i varma Thailand där de har varit sen ibörjan av januari! Själv är man i "varma" sverige...  Men som sagt jag komemr fira deras dag genom en galen kryssning med underbara vänner :)) Hoppas allt är bra med er iaf! snart ses vi igen , saknar er!!!!!





jag har hunnit träna nu på morgonen och precis tagit en dusch! vet fortf inte vad jag ska åka i eller vad jag ha på mig ikväll! blir nog något skönt & inte alltför uppklätt skulle jag tro. nu måste jag fixa resten!!  PÖHHH


Är det så här det känns att va lycklig?

vad-fan-ska-man-ha--sig-imorrn--kryssningen-?

där har ni dagens/kvällens stora fundering. har nu testat allt i garderoben ett x antal ggr och tro det eller ej men jag har sagt det förr och jag säger det igen... jag har inga kläder!! Iaf inga skor... ohhh ledsen jag blir


 


tröstar mig med en massa snook!underbara, yes! blir så sjukt glad hihi :) och tjejer... (läs: flippgänget) läs vad jag skriver nu... snook oskar är snygg! där har ni en "kändis" som linn kan säga är snygg hihi (: alltså jag driver inte shittttttttt kolla bara på honom här & här  ;) till höger på första & vänster på andra.. se & njut eller neee för han är min

Se mitt stora problem är att mina problem är så pass små att dom knappt räknas som problem när det inte handlar om klädvalet till imorrn....



'

Nu får det mer än gärna sluta snöa! ...........




John ME - Love is my drug                                                                     Don't Trust Me - 3Oh!3





sluta sluta och börja börja

tjabbatjena! startade morgonen med att kirra iordning pannkakor till mig och hille & sedan begav vi oss in mot staden! tänka sig att man inte hittar några snygga skor!!!! självklart finns det ett par jag vill ha! men dem är typ 1 år gamla så de görs inte längre, hittade ett endaste par av dem i hela stan storlek 36!!! kul.
kom iaf hem med en skjorta från h&m herr men får se ifall jag behåller den. Har varit förbi brorsan också & ikväll måste jag försöka klura ut vad jag ska ha på mig på kryssningen imorrn, shitt vilket problem alltså..

men nu nu måste jag ta mig i kragen och springa ner till gymmet innan jag får rå ångest!! PUSS





i väntan på hille....

om 20min kommer hille hit! haha bättre sent än aldrig! PÖÖÖHHHHH ps. är på bäst humör ((: ds.


tonight

klockan är 01 och det är nog dags för linn att ta sin 3:e kaffe för kvällen! jag vet att helena älskar när jag är speedad :)



träningsmatch mot vasalund...

om tyyyp 30min ska jag åka till skytteholm för match! kommer ju inte vara lite folk där eftersom att AIK, herrarna lirar samtidigt! ha-ha! aja! fan måste tagga till nu, varit grymt otaggad hela morgonen! dags att lyssna på ECUADOOOOR ! :))




+ en gammal goding! haha






update: vi torskade med 4-3 jvla skit vad onödigt! men som sagt bara en träningsmatch vi tar dem i serien sen istället! (:

lite USA pixs från brorsans lur


det allra första jag la pengarna på när vi klivit av planet

   
typiskt new york, från central park & nej jag ska inte göra lumpen hur coolt det än skulle vara!

SAKNAR NEW fucking YORK!!!!



nu ska jag lägga mig i sängen och kolla vidare på MTV där det är The Killers live! hur bra som helst!



Är du/jag en tränings-narkoman?

Har googlat runt lite och fastnade när jag kom till tränings-narkomani, tyckte det var lite skrämmande hur väl jag kände igen mig själv. Jag älskar att träna det gör jag verkligen, jag mår sjukt bra av det. Kör hellre på gymmet än fotbollen.. Om jag är sjuk så kan jag gärna missa ett fotbollspass men då kan det mycket väl sluta med att jag drar ner till gymmet och "kör lungt" istället...  Jag tänker alltid att "man ska inte träna/springa när man är sjuk! dvs spela fotboll men man kan ju småträna lite iaf". Kom även att tänka på när jag hoppade in i bryggan i somras haha jaja skratta ni men ont gjorde det!! och jag minns att smärtan inte var det första det kom tårar för, nej jag var rädd.. jag var rädd att jag skulle ha brutit någonting. det första jag tänkte på var att jag inte skulle kunna träna mer på väldigt länge! Som tur var så var ingenting brutet men kunde inte träna på c:a 3 veckor iaf, vilken ångest jag levde med då!!
Om jag skulle vara med om någon olycka som skulle innebära att jag skulle vara tvungen att sluta med fotbollen och att träna rent allmänt så vet jag fan inte vad jag skulle ta mig till.. Träna är min frizon!

  • blir du irriterad och orolig om du missar ett träningstillfälle?

  • tränar du trots att du har feber och värk?

  • använder du träningen för att dämpa din oro

  • väljer du att gå till gymmet framför att träffa vännerna

Då är du troligen träningsberoende och riskerar att drabbas av depression, du befinner dig i riskzonen för att låta träningen ta över helt visar en ny svensk undersökning.

- Det är inte mängden träning som avgör om man är beroende, det finns idrottare som tränar två gånger om dagen utan att vara träningsberoende. Det är den störda inställningen, känslan av att man absolut måste träna som är avgörande, säger Klaus Seigel.


Fredag. 1 vecka kvar

 
                 REM-The One I Love                        Metallica - The Day That Never Comes


Chillevippen!  Har nyss varit & gymmat lite tsm med Hille och snackat massa skit, love it, bra start på  dagen. Har bollträningen lite senare, sen match imorrn och sen är jag fotbollsledig en vecka som sagt! "vågen"


 
 
söta Mary-Kate olsen

livsglädje! tänk inte, kör bara



nästan farligt att vara så taggad som jag är, finns risk för att jag inte är taggad när det väl är dags, men tvekar jag starkt på!


   



my day



<3

ikväll har jag bollträning, wihuu as taggad ((: Idag var dessutom sista dagen så nu är det sportLOV! naajs! Ingen fotboll på hela nästa vecka, sweeeet! så sjukt mkt skönare att träna på gymmet. Men lov var det! och på måndag är det kryssning som gäller wowoo kommer bli galet skoj (:

nu är mamsen framme i varma Vietnam.. AVIS!



morning

hille är så sneeeeeeeeeeeeeeeeeeell ! går upp tidigt för min lilla skull för att följa med mig till stan snabbt innan skulan ((: trogen vän! får se om jag hittar klänningen nu då.. men har inte ens testat den så förvånar mig inte om jag inte ens  vill ha den när vi väl hittat den haha..

nejfan måste tagga iväg om 10min och jag vet inte vad jag ska ha på mig!! ohhhh har aldrig nå kläder.. fattar inte


återstår 10 dagar..

Tjollahopp!

ingen skola idag ((:  Hade bara temadag så tog en dag off! Gjort lite psykologi istället (läs: behövdes!) men startade dagen med att dra upp till vby o luncha/käka frukost med elin & hille :) Hittade en klänning jag vill ha! Kan tänkas till min B-day (a) men fanns inte i min storlek buhu :( måste leta!
Senare idag är det bollträning som står på schemat! Jag har ont i hela kroppen efter bodypumpen igår....  men det är en härlig känsla ;p

imorrn drar mami till Vietnam nejnej inte ett dugg avis................ så är ensam en vecka, skönt. då känner man sig smal.. ja eftersom att jag inte kan laga mat. illa linn.. illa... får ta & bli mitt 19 års mål! att lära mig alltså men det är bara det att det är så sjukt tråkigt att stå och laga käk ju! man lagar det.... sen äts det upp innan man ens hunnit stänga av plattorna!

nej nu ska jag forts. med psykologin! P o K /L


I LOVE OLD PIXS & Helena saksing!



  

varsegoda! massa gamlingar på mig & hillepille från björkeby tiden :D ! vad kan det vara ..typ 3-4 år sedan?

keep dreaming....


alessandra ambrosio

Is this the world we created?

Galet skön sovmorgon! All kärlek åt min säng ((: Ja och mami kom överens om att jag inte behövde gå på matten ha det var ju omprov & eftersom att jag klarade det för en gång skull! så tog ja mig en liten sovmorgon istället för att sitta där och jobba med ngt som är omöjligt att förstå!. Ingen träning idag, najs! Redan bokat in mig på bodypump senare idag så det inte är fullt som det var förra veckan! vet dock inte om jag orkar, min kropp är död! men ett bodypump pass var alltför länge sedan!



Queen - Is this the world we created?
sitter och nöter den här låten då robin sa att man älskar den efter ett tag. Första gången jag hörde den tyckte jag den var grymt seg, nu blir den bara bättre och bättre!

 

en dag/kväll hemma hos papi

sådär nu är jag hemma, sitter med en vaniljlatte o myser med skön musik eller a latten är slut men iaf hoho. var trevligt hemma hos papi, mkt bus med gullungen Livia såklart! gosh man smälter när man ser henne! Tog även en titt i mitt rum fan är verkligen aldrig där :// känns lite sorgligt men jaja man märker verkligen att det är mitt "gamla ungdomsrum" haha alla priser man vunnit inom fotbollen...  :) 
kl 21 är det beck som gäller! myyyyyyyyyyyyyyys
fan är riktigt otaggad för skola imorrn + att jag har ont överallt! har blåmärken på verkligen hela benen! och på hakan!! sen har jag as ont i foten & ryggen , svar ja! jag är shleten!

      

1: jag
2: docksöta livia
3: världens sötaste livia
4: priser
5: priser
6: 2 gothia cup guld, 1 gothia silver & EM guld

godemorning

först och främst.. vilken jvla natt.. sovit kanske 2h sen var jag tvungen att dra ner på poweryogan också! så nu har jag iaf tränat varje dag den här veckan, känns bra, riktigt sweet! Igårkväll träffade jag som sagt hillgur , vi drog till spången och tog några cider ((: sedan kom felix också och 2 söta vänner till hille :) Kom även förbi lite annat trevligt folk senare :) Vi stötte på 2 stora jvla randoms asso! Har typ tvättat min hand 10 miljoner ggr, OFRESH! 

Nu ska jag ta mig upp till vby snabbt och byta lite saker på gina sedan sätta mig på 116 hem till far... vilket inte var igår precis... Lasse min bror kommer dit också tsm med sin familj, lilla söta livia ohh :)) + mini brorsan om man kan kalla honom för de haha sry patrik :D


dags att tagga pööööhh EKK ! HAHA visst hill (:


    

  


 

en mysig alla <3 dag

vet ni vad att nu snart ska jag ta mig till spånga & möta upp duktiga helena som jobbat! vi ska sätta oss och ta några cider & snacka massa skit, hur mysigt som helst :)  bara att komma in & joina om ni känner för det (;  Blir nog inte så mkt iaf (så ska man aldrig säga) men har bokat in mig på poweryoga 0915 imorgonbitti! HAHA känner att jag MÅSTE! sen ska jag hem till pappa och äta dit även brorsan kmr med sin familj + andra brorsan också hihi ännu mera mys :)

puss! ha en bra kväll


   

Fall Out Boy - I Don't Care               Plan Three - Triggers       Shinedown - Second Chance



en enkel liten linn ikväll

ytterligare en vinst...

måste säga att vi börjar försäsongen bra! lirade vår andra träningsmatch idag & slutade med ytterligare en vinst, 1-2! Vi mötte bollstanäs och dem hamnade 3:a i ettan förra året så känns kanon att vi tog dem! fick vara kapten så då blir man lite extra taggad själv (a) ! Älskar att mötta gäng som gillar att "ruffas/tjaffsa" hoho
Igår var jag med Carro & Jannica , vad vi sysslade med är nog bäst att bara vi 3 vet om ((: HA piiiiiiiiiiiiiiiinsamt!
Ikväll har jag inte precis bokat upp mig på ngt spec ännu! får se vad som sker! time will tell!

PUSS /L

2 veckor kvar...

2 veckor kvar då och jag vet inte riktigt vad jag ska önska mig hihi ((: pengar till resan i sommar är ett måste och det stör mig för jag har verkligen hittat världens snyggaste trench coat från tommy som jag verkligen vill ha! + min efterlängtade boxningssäck!! och ett par helvita converse skulle inte sitta helt fel.. har dock inte bestämt mig om jag vill ha låga eller höga... vore kul med ngt nytt så kanske låga? svårt det blev nu då...


Fredag den 13: onde

OM det var skönt att sova imorse, gosh! Har precis varit & gymmat och solat ((: Bröt av en nagel me, faaaaaaaaaaan!!! fixade dem liksom igår :// får se till & laga den snabbt.. Nu sitter jag och äter omelett & ikväll vettja 17 va som sker, tror jag ska träffa carro & jannica kanske? time will tell PUSS! 

Årets första match slutade med vinst!

yes, 3-0 blev det! sweet! Nu ska jag sova så jag orkar gymma imorrn!



söta Lindsay Lohan

idag har jag:

... fixat mina naglar som blev fina som alltid & snackat en jvla massa skit också som alltid, lunchat med flippisarna i 2h på CC , köpt ett par jeans leggins som jag troor jag ska lämna tbx får se..  Om c:a 1h ska jag börja bege mig mot vby, har träningsmatch idag, hoppas det går bra. lilla mamma kommer hem idag också.  puss


miranda kerr. kolla armarna, vill ha

bara för att jag såg min älskling på träningen

hejsvejs. det var en galet skön och rolig träning :) det gick rätt bra hihi, väl hemma tänkte jag faktiskt knata ner till gymmet men det stängde om 40min så orkade inte. Istället hoppade jag in i duschen, gick ut med hundarna och gjorde min egna vanilj latte, hur sweeet som helst! Som ni märker blev det ingen utekväll allting sa emot. Sitter och myser med hille på andra sidan datorskärmen iställe :) Tänkte passa på att tipsa om en bra sak om man vill få rakt hår istället för att platta det varje morgon vilket slite grymt på håret!! Det är från nivea och man bara kletar in lite i fuktigt hår & sedan borstar man det så blir det rakare hihi :) funkar faktiskt riktigt bra, brukar ta det då & då istället för att platta så att inte håret tar alltför mkt stryk!

Imorgon har jag ingen skola (läs: igentligen en lektion) men jag ska fixa mina naglar! wihu alltid lika skönt :)
puss

 







från vitt till svart

Humöret kan fan ändras lika snabbt som man knäpper med fingrarna..
  Nu ska jag byta om sedan är det snart dags för träning. Stod utgång på schemat ikväll (läs: fira peter) men min ork säger emot, kanske ska man springa ner en runda på gymmet efter bollträningen istället? Behöver rensa tankarna, det gör man bäst på gymmet.
Bågskytten gick väll helt ok, eller nej inte alls men det dög, va rätt kul.

Vet ni vad jag längtar till? TRÄNINGSLÄGRET!
Fan vad skönt att dra iväg till ett varmare klimat och endast ha fotboll & träning i tankarna ((: !





Bandit rock gör hela morgonen

 
Creed - One Last Breath      creed-With Arms Wide Open

YES detta är vad jag gjort nu 2h på morgonen, lyssnat på bandit rock och blivit kär i flera av Creeds låtar! Dags att kila! TILLBAKS till BÖGdalen! sen museum sen hem sen träning! PUSS

 
dagens linn ser ut som värsta mullisen på första :p

dessa söta människor

  


Vilken OTROLIGT onödig morgon!

HAHA alltså....... jag och elin tar oss alla 30 stationer till hökarängen, ringer finen & kollar vart hon är då säger hon högdalen! så vi lite kaxigt ba amä finen fan orka du har åkt så fel!! Men icke då! För isak vår otroligt smarta lärare har skrivit på lappen att: vi ska till högdalshallen i högdalen! MEN han har samtidigt lite längre ner på samma papper skrivit att man ska ta sig till russinvägen 2 i hökarängen där då jag & elin var! Så vi traskar till russinv 2 och möts enbart av massa lägenheter! Vi ba noo här kan man ju inte lira bågskytte.... så ringer anton som är i högdalshallen som säger att vi inte ska vara där för han hade frågat dem i hallen. Fan asso haha så jag ringer micke men då ligger han och sover! Och visade sig att det var imorrn vi skulle dit! KUUUUUUUUUUL! NOT! Så vi fick sätta oss på tuben och åka de 30 stationerna tbx igen! där möttes vi av hille så gick vi till CC och käka innan dagens enda lektion, matte c!  Fan Isak kommer vara lagom kaxig imorrn när vi ska tillbaka till BÖGdalen! Men ska fan visa pappret han skrivit så även han får känna sig lite dum! mohaha

Nu har jag precis kommit hem från stan, vi har tagit lag & enbildsfoto med laget på stadion, som vanligt kommer jag se ut som en säck potatis! Men kragen säger jag bara.. Linn kör alltid med kragen uppåt :) Innan det käkade jag tsm med elin, finen &  hille (läs: nej vi får inte nog av varandra). Har även hunnit med att gymma eftersom dagens bollträning var inställd idag :)

Nu ska jag njuta och avsluta den här dagen tillsammans med mitt goda te :) Har varit på kalashumör idag, men det blir man ju efter för många kaffe & en tur & retur till högdalen på morgonen :) Vi kör en ju på en repris imorrn! men då får man förhoppningsvis lira lite bågskytte mellan resorna också!

Xoxo / Linn


YOU FOUND ME YOU FOUND ME !

Svar: JA, jag är pigg idag hihi :) lyssnar på the fray - you found me hela morgonen! wieeeee nej nu ska ja kirra det sista innan det är dags att knata upp mot vby. PUSS


dagens linn , och nej jag har ingen bulle i ugnen även fast det ser ut så ,elllllller? Ha nej

ändrade planer

okej nu blev det lite jobbigt, hade precis gjort klart för hur morgondagen skulle se ut: träna på morgonen - ha matte c - ta sig till stan & köra bågskytte - vandra omkring i stan - äta i stan - ha fotografering med laget. Hur sweet som helst! Men sen meddelar Elin mig om att bågskytten tydligen var på morgonen + att det var långt åt helvette (läs: hökarängen!) ..jag som  var så inställd på att dra upp och gymma innan allting men nej nej nu blir det till att: sitta på en tub 47 min! - ha bågskytte - sitta på en tub ytterligare 47 min och förhoppningsvis hinna till matten - hem och gymma - sen fotografering.. Missar myset i stan & att käka med tjejerna för jag måste fan gymma tror jag, annars blir det ändå en ångestfylld linn som inte alls är lika rolig att umgås med.
Nej fy vad otaggad jag blev! riktigt otaggad... men känns onödigt att skita i det, nej nej det här blir bra får pigga upp dagen med ngn trivsam outfit eller ngt haha! tönt linn! yeah yeah men nej elin är snäll och tar sig en omväg till vby på morgonen för att göra lilla mig sällskap hela vägen istället för halva :D wihuu GULLUNGE! Vi kör en fet latte på den älsko :D

hoppas fan det finns någonting som skyddar folket från andras pilar.. ja menar mina pilar kommer ju gå kors o tvärs allt annat än rakt iaf! och mina naglar... usch stackars dem haha nej har ändå tid på onsdag morgon som tur är så det gör inget om dem går av + att dem ändå inte kommer synas på fotograferingen på kvällen! Haha nej det är precis såhär jag lovade min "nagel-nina" år 2006 när jag började med detta att jag inte skulle bli! Alltså en såndär typisk mesig brud som blir helt invalido pga naglarna.. nejnej sån kan jag inte påstå att jag är.. gör väll ändå allting förutom bowling typ 

Idrottsgymnasium, Bågskytte, Nordenbergsskolan


övrigt så har jag typ lyssnat på Brolle jr hela kvällen, haha yes han är skön oh ja cool är han! eller okej ska inte överdriva, skäms fan lite över att lägga ut hnm här el vet att min bror skäms iaf HAHA men ja menar han ser ju ut som typ 5.. men behagliga låtar några iaf ! (:

 

dumma kex


Digestivekex är farliga, vet ni vrf? jo för om jag tar 1 så tar jag 100.. går inte att sluta.. så innan jag tryckt i mig hela paketet ska jag slänga på mig träningskläder & springa ner till gymmet! Tänkte köra bodypump idag men var fullt buhu, istället ska jag ta o plåga mig själv på en av step maskinerna efter det massa mage & rygg + in/utsida lår.  naaaaajs nu måste ja ladda min ipod!    

ikväll kmr bror hit & han ska stanna här till torsdag WOWOO ! ((: mamma är uppe i Umeå & jag kände inte för att vara ensam så länge (läs: jobbigt med hundarna) HAHA  PUSS

 
bodybuilder är inte fint nånstans             -                   nicole richie's ben ! gief me!





sakta men säkert börjar felix förstå...

... vem jag är.


Felix; Seven nation army could´nt hold me back! säger:

Hon har fått sjyscht kropp iaf:P

linn säger:

mm men skulle hellre ha mitt ansikte me värsta brännskadan än hennes

:D

Felix; Seven nation army could´nt hold me back! säger:

haha

Ja hon var mycket sötare förrut:P

linn säger:

innan hon blev påkörd el ?

linn säger:
ärret vid ögat asso MJAOU

Felix; Seven nation army could´nt hold me back! säger:

haha stackars kille som ska vara tsm med dig måste fixa nytt ärr varje vecka för att du ska bli upphetsad hahaha!:P

Hit me baby! hit me!

linn säger:

haha hit ? .. du här är det knivar

säger alltid att jag ska vänta tills grabben somnat så ska ja ta fram kniven hahaha

Felix; Seven nation army could´nt hold me back! säger:

Alltså du är ju fan cp skadad:P

Fan tänder du på lixom:P Sadist typ haha

linn säger:

om ja är

Felix; Seven nation army could´nt hold me back! säger:

Kan tänka mig ditt rum lixom fyllt med massa piskor och sånt sen typ hänger du fast folk i skinnet i taket och sånt haha.. :P

linn säger:

du, du ska se min säng

ja brukar köra me sånna här tvångsdräkter du vet

Felix; Seven nation army could´nt hold me back! säger:

haha nej jag vet inte vill nog inte veta heller:P

linn säger:

bakgrundsmusik har jag ett litet barn osm skriker

hatar småbarn

Felix; Seven nation army could´nt hold me back! säger:

Alltså sluta... snacka om att få en avtänd!


flippgänget ...

... är anledningen till att jag faktiskt nästan längtar till skolan..  vi har kul och vi vet att ni är avis ((:   

 



helena                                  elin                                         linn                        josefine
         
...och elin du hade rätt angående
halo låten, i annat fall så blir man lycklig om man inte redan är det, mitt humör är på topp just nu. Fan jag kommer sakna er efter studenten, kommer sakna att sitta på CC med er varenda dag, flippa omkring i skolan och se hur jobbiga folk tycker vi är men dem vet att vi vet att dem igentligen älskar oss! :D




du borde sluta tänka så mycket...

                                                                                                                                                 ... lev livet istället





och elin gör det igen.. hon tipsade mig om Beyonce - Halo precis en låt för mig, tror att det kan bli en av favoriterna ett tag nu..






inställd match blir en sväng på gymmet istället

naaaaaaajs när klockan ringde imorse hade jag fått sms av vår lagledare där det stod att matchen är inställd pga snö..  skönt att man slipper dra till örebro idag men ändå tråkigt, var ju inställd på det nu och skulle faktiskt bli kul med säsongens första träningsmatch men men kommer en ny på torsdag :)
Nu ska jag ut med hundarna sen ska jag tagga till för att dra ner till gymmet sen ska jag vara där tills jag inte orkar stå på benen, fan vad jag måste träna idag. Tänkte gå på ett bodypump pass men svårt när dem inte har ngt idag buhuu

P o K /L


Camilla och Jag




update: det gick typ kalas att träna! nu väntar jag bara på att hille ska övningsköra & fixa lite saker så att hon kan ta & fika med mig senare :D



I want to love you but I don’t know if I can

.. det blev en dag tsm med mamsen idag, kollat affärer & fikat. Imorgon har jag träningsmatch i örebro så ska slappa hemma ensam ikväll och bara tänka på mig själv tsm med hundarna, hur skönt som helst. Blir ansiktsmask, bubbelbad & skön musik (läs: the strokes!) lyssna på första låten till vänster..



 
du om nån är farlig, du fick mig att slappna av. linn slappnar aldrig av





hur fin är inte den här? The Fray - Look after you



brist på fantasi

hejsvejs! nu känns det bra med vårt projektarbete! vi är inne på slutspurten! Var inne på station idag och jobbade med fingeravtrycken osv.. hihi sen drog vi ut på stan på jakt efter min fina heidi klum t-shirt! och vet ni?! jag hittade den :D wihuu, blev lite annat också, även min efterlängtade ramones fick följa med hem + ett par svarta leggins med dragkedja nere och ett grått baslinne.. min ekonomi tillåter inte det här alls men men... kläder är kläder.. linn kan inte vara på stan och sedan komma hem tomhänt, det liksom går inte.

jag orkar ingenting ikväll är fortf. trött & sliten efter veckan så ska bli skönt med en dag helt ledigt från träning. blir myspys ikväll (a) men jag kan ju säga såhär att: tröjorna gjorde min dag! haha inga sura miner här inte ((:tack hille!!!


STJÄRT

Jag trivs med dig för att du är så jvla udda, du är verkligen störd ibland alltså , helt jvla klockren! Grabben som lyckas fånga dig behöver ju inte vara orolig för ett grått förhållande precis.. Lova mig att alltid vara samma du, såndär som springer & gör världens magplask mitt på kungsgatan, en sån som inte låter ngn hindra dig från att säga precis det du känner för,  en sån som t.ex. får syn på en snygg kille och bestämmer att den snubben bara ska jag ha! Det här med att du funtar på USA 1 år... .. jag har ju själv varit i florida, new york & kalifornien och kan lova dig att det är grymt! Jag stöttar dig till 110% vad du än bestämmer dig för samtidigt som jag vet att jag kommer sakna dig så stört jvla mycket om du beslutar dig för att dra! Men gör det du är bäst på bruden, live your life! .. bara jag får vara med i det /L



hörru carro btw.. att festa är sååå 2008! nu är det förberedelser för Rhodos -09 som gäller väääääässst! :D



Fan vad skönt med fotbollsträning ikväll...

... längtat som fan till träningen ikväll.. alltså planen är fan den enda platsen där man bara skiter i allting, det enda man har i huvudet är fotbollen!! precis vad som behövs orkar inte tänka längre...
aja måste packa trunken sen börja dra mig. puss


"vilse i skogen vandrar jag omkring.."

Nämen TJAAA! Idag är det en fysiskt död linn som skriver, har så sjukt ont i låren haha träningsvärk alltså men men träningsvärk är ju bra som sagt. Igår var jag då i säfsen.. man har ju varit på bättre ställen om man säger så... men det blir vad man gör det till & vi hade det kul iaf :)  Skulle köra någon skogsväg så halkade jag efter Hille & Alex haha så skriker jag på dem så hör man: liiiiiinn kom inte hit... men det var ju försent så jag kommer dit & ser att dem två ligger helt fast och så slutar det även för mig och helt plötsligt så har vi 0 koll på vart vi är någonstans! Förstår inte men det var verkligen helt öde med bara orörd snö och en jvla massa granar! Men tillslut hittade vi rätt som tur va haha.. och när vi skulle åka med tudor så ser vi inte honom först när vi hoppar av sittliften sen ba vafaan där är han så alex, jag & hille ramlar allihopa på varandra typ haha ääääh ,åste sett riktigt roligt ut :p Var ju lagom död i kroppen när man kom hem igårkväll om man säger så så kvällen spenderades bara med massa mys framför lite filmer :))
Tog mig upp idag iaf för att ha historia 2h, dagens enda lektion, sweeeeet ! Sen drog jag , elin & hille upp till vby och käkade. Nu sitter jag här, funtar på att ta ett bad för att mjuka upp mina muskler lite så jag klarar av att springa på fotbollsträningen ikväll haha sen är jag galet sugen på glarre också! tycker jag är värd det! aja time will tell! Nu ska jag ladda ner gossip & oth!

säfsen i några bilder:


1: Carro & Jag
2: Alex & Isak
3: Jag (när vi gick vilse)
4: Hille & Alex (när vi gick vilse)
5: Hille & Carro



blev tipsad om den här idag också, Ozzy Osbourne - Dreamer. eh yyyp as skön :)
    

Äntligen är det kväll!

.. .mördar dagen är över! känns så sjukt skönt! Blev ingen bågskytte, vi ska göra det nästa vecka istället men istället stannade vi kvar efter idrotten & lirade fotboll sedan begav vi oss mot stan och käkade innan det var dags för boll + fystester på bosön! skönt skönt skönt att det är gjort nu! sa jag att det var skönt? Gick iaf bra hihi :) Känner redan av grym träningsvärk i låren (läs: fuck ! låren som behöver minst!) och imorrn är det samling 05:45 utanför skolan för att bege sig mot säfsen för att åka lite bräda! kommer bli MYS! men kommer ha gaaaaalet ont på kvällen haha snackar fortf om mina lår... :p Får se om det blir fler inlägg efter detta... man vet ju aldrig vad som händer i backen, efter vurpan sist så känns det tvek!

men nej fan nu måste jag fortsätta packa! sen sooooooova
PUSS


   

pixs från förra året när jag & hille var i bjursås

mardrömmar

varför drömmer man mardrömmar när man minst behöver det? hade behövt min sömn inatt men ickeråå

    


                                                                                    nu väntar världens längsta dag. + att det är galet med - ute!




curly sue, låten som alltid funkar

 
 
                                                   

ps. fyfan vad söt du är carro!
The heart is pumping for my life, the mind is happy and I, I will love you till the day I die   (takida - curly sue)

värdelös träning

ok-ej nu är jag full av energi!! skulle kunna gå ut och springa! ... ändå kom jag precis hem ifrån vår löp & fysträning, har precis duschat och sitter & äter soppa.. Vi har fystester imorgon så var inte meningen att vi skulle ta ut oss idag vilket jag kan förstå men ändåååå vrf inte bara skita i att ha träning då ? om man ändå bara ska ut & ta en joggingtur (läs: promenad) sen gymma lite i gymmet? nej usch & fy och blä ÅNGEST! man ska känna sig död och matt i hela kroppen efter en träning, då känns det bra!

imorrn väntar det en mördar dag.

> 09:00 - sjukgymnasten, sophiahemmet
> tbx till vby , lunch + skola!
> tbx in till staden, lira bågskytte på djurgården?
> 18:00 startar bollträningen på bosön
> Efter bollträningen har vi fystester till c:a 22:00

sen ska jag iväg runt 05:30 (läs: SNARK) för att dra till säfsen med skolan.. ngn kmr vara trött men ska bli kul att skada sig lite i backen :)

O n' O    /L


alltså typ dööhhhhhhhhhhh


okej update,,, ja är inte å leka med ikväll.. jag är som en tickande bomb. så sjukt jvla irriterad på allt!
det är mkt just nu och jag är grymt trött

.

      Time grabs you by the wrist;
directs you where to go.


jag ger upp pluggandet! fattar ju inget



snodde från carro & jannica

piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinsamt felix


utvilad till 1000

myspys


Nu ska jag gå & hjälpa mami med maten. Det enda jag fått i mig hittils idag är en kaffe! liksom wow...
Måste även kolla igenom matte c'n lite ikväll eftersom att det är prov imorrn.

pöss

RSS 2.0