yeäjj

woopidoo bagaget kom ikväll :)
.. & blev en lite "mörkare" linn om man kan säga så efter besöket hos frisören, köpte lite produkter som ska få mitt hår lent precis som DITT CARRO! =))))

p u s s

ps. vill faktiskt att mitt bagage ska komma nu... ds.

tvingade mig upp

klockan är så mkt som över 12 och jag är helt död! fan vad trött :p men har tid hos frisören kl 14 så upp & hoppa! missade även telefontiden angående en lägenhet :/ ska slänga iväg ett mail & hoppas på svar..

MacBook Pro

det blev en sådan till trötta lilla mig =) vi sitter just nu och försöker lista ut hur den funkar....

Beer keg stand & inget bagage!

eminem <3 derulo massa bra musik som kommit åt mitt hjärta dessa dagar


resa resa resa! leker tiden med mig??? känns som att det var 2h sedan som jag & stjärt hade våran sista frukost tillsammans samtidigt som det känns som att jag har rest i ett dygn! jag hänger inte med alls just nu så vet inte hur jag ska skriva men iaf så vår sista kväll fick jag testa på lite hur det är att leva som student i swarthmore! SJUKT mysigt ställe! förstår att dom som pluggar där trivs... blev intalad till att testa "Beer keg stand" som innebar att du tog händerna & höll dig fast i öl tunnan samtidigt som 2st höll upp dina ben i luften & en pumpade in öl i munnen! och jag kan lova att det var såååå mkt värre än att bonga, alla runt om en räknade högt och efetr 4 sek kändes det som att jag skulle dö(?) men stod ut 34! (även fast jag kanske inte fick in all den öln korrekt,utan spillde väll kanske en del) men det är nog största anledningen till att huvudet snurrade ordentligt när vi vaknade upp! min frukost bestod av vatten vatten vatten samt resande...
okej att usa är stort men måste det vara så jvla speciellt att flyga? man måste gå igenom det & det och göra si & så... OCH SJÄLVKLART! så är mitt bagage kvar i newark.... (: får det förhoppningsvis imorgon....



jag hänger inte med alls, vad är klockan igentligen? 13? 03? 22? 17? whatever.... pallade helt enkelt inte så dog precis i sängen ett tag, skulle kunna sova nu och hela dagen men micke låter mig inte, sitter här och försöker trycka i mig starkt kaffe.. klockan är snart 12!?!?! hur fan ska jag orka :p


Stjärt! tack för underbara dagar , började mig liksom känna mig hemma hos dig när det var dags att åka, vart tog tiden vägen? det bara rann iväg.. saknar dig!!!!!!!!!!!!!!! kändes så "självklart" att va där med dig..



Inte shoppat klart, Kanske tar vi oss iväg en liten tripp, kanske köper en macbook pro till mig höhö kanske får mig att vakna till lite ;)


me love you M


ROCKY

gårkvällen spenderades inne i philly ! vi besökte rocky! (: & var lika hurtiga som hnm & sprang upp för trapporna!
sen gick vi runt lite och tittate bara blev en sväng förbi love sign också (: kvällen avslutades på fridays för lite mat. när vi var hemma igen fixade vi lite med min packning så att vi inte skulle behöva ta onödig tid till det idag!
Idag ska vi steka vid poolen hela dagen! Ska ut nu direkt efter att ja skrivit klart :) Idag är sista dagen :'( Den ska vi spendera inne i swarthmore för att förhoppningsvis festa lite med college ungdomarna :) vi vet dock inte vad förö typ av fest det är ännu men det blir nog bra (: stannar kvar där över natten så kör stjärt mig vidare till flygplatsen imorgon ... hemma igen måndag morgon























dags att steka! & ta vara av sista tiden...


snabba ryck!

snabba ryck! legat vid poolen hela dagen men nu ska vi duscha och fixa oss för att ta oss in till philly! jag ska b.la. springa i rocky trapporna och posa med honom! de ni! wowooo brotttttttom hejsvejs!


för snabbt

lite av dagen















äntligen var det sooooool! =) och såklart den dagen som det var andra planer än beachen som gällde! hihi vi "körde" parasailing, så då har man testat på det också , va inte så farligt (jämfört med tandemhoppet!) det läskigaste här var nog när de drog ner en så man doppade sig i vattnet, HAJ PANIK PÅ DEN?! men jag lever..

vid halv 4 nångång begav vi oss mot philly igen, droppade av tjejerna hos sin pappa & så far vi vidare mot ett köp center så jag kunde shoppa lite mer :D sa där att det kändes som att jag inte shoppat tillräckligt, sen nu när man kom hem hit och kollade igenom packningen lite så okej då har väll kanske shoppat en del (a) höhö
Vi var inne på victorias secret och försökte hitta en bh till mig haha tjejen frågade mig om jag verkligen ville ha en bh som gör att mina boobs ser större ut så ja ba: sure, asso den bh'n gjorde så att folk skulle tro att ja skaffat silikon! det var sjukt bra på det sättet men kanske lite fööööör mkt ? så nej den blev det inte :p

imorrn ska det förhoppningsvis bli sol igen och tjejerna ska vara här från 8-14 nånting så jag kmr iaf ligga vid poolen hela dagen!


när jag vaknar imorgon så har vi bara 2 hela dagar kvar, vad händer med tiden?!?!


ocean city




















my piercing belongs to new jersey

mulet idag med fast vi var vid beachen iaf ! =))
min tungpiercing ligger nu begravd i sanden i new jersey ! hihihoho har ju typ velat ta bort den hur länge som hekst nu men alltid ångrat mig så nu har jag inte val längre! känns konstigt..... fast befriande HA


trötta tjejer innan utgång i NYC


taylor swift är såååå USA :)

Imorgon åker vi till philly igen, hoppas det är sol imorrn så man kanske hinner ta lite surf bildern från stranden hoho


regnigt

idag har det varit mulet och små regnat lite hela långa dagen så blev inget badande & solande buhu...
istället tog vi oss till strandpromenaden och åkte lite gokart, vart inne i spelhus och åkte karuseller!
Nu sitter jag & stjärt äntligen inne i värmen! ätiti lite mat och kollar på grease, blir nog att vi sjärlva drar dit igen senare idag :) hittar nog något att shoppa hihihoho




det var fusk deras bil gick fortare än vår!


NEW JERSEY

jag vet verkligen inte vart jag ska börja så lika bra att inte börja? Nejmen det har verkligen varit fullt upp här sen jag kom hihi me like :) Idag har vi bara badat i vågorna hela dagen ! ! får se vad som sker senare :)




tänkte lägga in lite bildern från NYC b.la. men orkar inte..
Det får helt enkelt bli en bild från igår när vi precis hade kommit tillbaka från NYC ist (trötta) & är påväg att sätta oss i bilen för att ta oss med bilen till new jersey :) höhö


a pic to my family




resaresaresa TRÖTTA tjejer! blev iaf lyckat i NYC igår, blev ett ställe som heter Nicki Beach, v-i-p gratis dricka all night ;) Nu är vi tbx i philly igen men ska alldeles strax sätta oss i bilen mot new jersey till tha beach house!

nu ska jag in på nordea & kika hur mkt jag gjort av med.............


bästa

Då var man här då! sitter i carros rum och chillar ska väll slagga nu snart kl är ju faktiskt närmare 03:30 för mig & mina knappt 3h sömn natten innan var ju inte så mkt, men det har funkat! Redan hunnit shoppa ! :D känns as bra :)!

Flygresan gick bra, första resan tog "bara" 8h kändes som typ 2 gick snabbt :) Sen stolt över mig efter mellanlandningen fan :p men det gick ! Och jag är GLAD att jag är framme, jag är inte den som är flygrädd men flyget från newark till philly varade bara ungefär 40min men ändå satt jag & bad till gud att jag skulle överleva :P Planet var MINSTA EVER! 9 rader...... 2&2.. förstår ni hur litet? propellerna orkade knappt lyfta planet och det LÄT och guppade heela tiden MEN JAG ÄR HEL :)

När carro hämtade upp mig drog vi bara snabbt hem till dom och lämnade väskan så stack vi iväg! Jag var sjukt trött, sved i ögonen & dunkade i ögonlocken :p Men skit glad av att vara framme så vafan :) Första jag sa när jag kom in till dom va: jag-vill-inte-hem . Carro lever en dröm, vääärldens mysigaste hus! me like! :)

Men nu kommer jag nog iaf somna med en duns!



mördarplanet


1 dkny väska & 3 st ralph lauren tröjor (:


NEW ARK - PHILADELPHIA

I MAJ bokade jag den här resan & om nästan 3h(!) sitter jag på planet som ska ta mig först till new ark, vidare till philadelphia! YEPP! Nu äntligen sticker jag till min stjärt (carro) =))))))))))))



fått oönskade saker i ansiktet! SÖG . tror det är för jag varit så stressad senaste dagarna, fy ...


ÄNTLIGEN

Dagen kunde inte ha börjat bättre (el sämre) med en frukostdejt hemma hos Ullis! Som igentligen var menat som en "avskedsdejt" det var sista gången vi sågs nu innan hon far iväg till Kina för att plugga 1år. Det blev lite tårar i slutet, i'm gonna miss you !!!!! Men som sagt nu har jag bara en anledning till att besöka det landet också :)!

Sedan bar det av till jobbet! Efter ett låångt & tufft jobbpass så börjar jag äntligen se ljuset igen... Känner mig helt överkörd :p Känner även att jag äntligen har lite koll på packningen, känns som att det är alldeles för mkt men när jag tänker efter så är det nog inte det? I värsta fall så får jag väll kasta något på hemvägen haha bort med gammalt & in med nytt!

Nu ska jag ta mig ett bad! Sedan blir det film, clash of the titans med pojken :)

uptown girls

nyss kollat på uptown grils, hade inte sett den förut. sjukt söt!
fast om jag hade fått bestämma så hade inte hon & killen blivit tsm...




nu återstår det bara 1 jobbdag ! sjukt... inte klar med packningen ännu ..pirrpirr

beautiful monster


BUMPY RIDE




Eftersom att jag jobbar öppning - stängning både tis & ons så måste jag se till att bli klar med packningen idag, känns skönast så. Suttit & tankat över massssa ny musik till ipoden hela morgonen så nu ska jag ta mig ut på en pw & stanna till vid forex för att växla lite pengar. Blir väll lite tittande i affärer också kanske, fast näe, eller?

får - inte - shoppa


YOU´RE A LOVEKILLER, YOU´RE A MURDERER


min trygghet ♥

hej & hallå, blev iaf helt tvärt emot gårdagens jobbdag idag, betydligt mer folk ! Direkt när jag slutat så drog jag & ullis till ursvik & gick 1mil (kändes som 2!) det var skönt, snackade om allt. Vill inte, vågar inte se sanningen, vill inte erkänna för mig själv att du också åker.... 1 år till Kina... inte du, varför?
Är så typiskt att ni har er avskedsfest dagen efter att jag åker till USA.

vill att du ska veta att jag kommer sakna dig hur mycket som helst

-08 haha


tack för en behövd mys kväll ♥


-09


vill bara åka nångång

sjukt jvla seg jobblördag idag..

1,2,3 jobb dagar kvar , 1 ledig dag & sen ÅKER JAG!

SEVEN DAYS !

idag har jag tränat, lagat massssa mat så att det finns, slappat lite, skypat med stjärt om usa, varit & hämtat lite saker jag ska ta med till henne (t.ex. massa kockostoppar som jag ska hålla tassarna borta från & försöka hålla kalla tills dom landar i dina händer!) & nu är jag hemma hos pappa och tvättar! lär ta eh några timmar....

känns så sjukt att jag är hos dig om 1v ! & om 9 dagar är vi i new york! det jag faktiskt gillar är att vi inte har så mkt planerat och istället tar dagarna som dom kommer! =) Jag älskar den här känslan, jag älskar känslan om att jag snart är påväg, jag älskar känslan om att jag snart är på din hemmaplan stjärt, älskar att jag får se hur du har det & älskar att jag ska få vara där med dig i 10 dagar , att bara shoppa med dig, festa med dig & skratta med dig! Jag kommer må skit bra! för bra! kommer inte vilja åka hem igen...
Efter att jag hade varit hos dig nu & hämtat sakerna så satt jag i bilen & bara sjöngsjöngsjöng till alla låtar som kom & bara var så jvla glad! :)


så skönt ändå att jag jobbar alla dagar som är kvar förutom på måndag, då ska det packas & växla lite pengar!
SEN ÄR DET DAGS!

There's nothing i want more


USA om 1 vecka. nu går det segt

1 vecka är 1 vecka för mycket.

TIME FOR TRAINING

Funtar starkt på att få upp min boxningssäck igen.. dock med någon rejälare krok.. :p

glöm igår, lev för idag

okej, igår va inte riktigt min dag alls. men idag är det nya tag!
börjar iaf komma igång med träningen nu igen ! Körde i måndags så igår kom jag knappt upp ur sängen pga träningsvärken! haha så blev vila... men kom precis upp fråm gymmet nu & det känns riktigt bra! =)
Har även lovat mig själv att stretcha ordentligt efter varje pass eftersom att jag är olagligt stel(!)

Är så jvla shoppingsugen så det inte är sant!! Har hittat så sjukt mycket saker som jag vill ha .. Vet inte hur jag ska hålla mig .. men måste fan för nu är det bara 8 dagar kvar baby! Finns så inihelvette snygga(!) gymskor på jobbet jag vill haaaaaaa... Kom i 2 färger jag vill ha BÅDA, såklart! sen massa kläder på mq jag hittat ohhh men nejnej spara skas det & shoppas i usa skas det!! =)

Nej nu måste jag fixa & trixa innan jobbet! ska bada & töja lite extra på musklerna....aj


härliga cypern -10


Jaden Smith


Sjukt söt kille han Jaden Smith vill jag lova!
Karate Kid var huur bra som helst =) !

NU VÄNTAS JOBB!

kommer inte vilja åka hem igen

Om 10 dagar är jag påväg till USA, jag kommer må så jävla bra när jag är på arlanda & väntar på att jag får gå ombord på planet som ska ta mig till stjärt. Att komma bort från den här otroligt gråa bubblan kommer få mig att gå omkring och le som aldrig förr. Jag ska leva varje dag där borta som om det vore den sista helt klart !

När jag var påväg hem från USA hösten 2008 visste jag att jag skulle komma tillbaka .


emotive, coarser and deeper


JA el NEJ?





sjukt jävla SEG! vill igentligen bara sova, men kände mig tvingad att gå upp måste komma igång igen, sitter med en energy drink just nu och ska strax bege mig ner mot gymmet !

Bröderna Karlsson!

Nyss hemkommen från heron där vi såg bröderna karlsson! sjukt charmig film! =) blev en tripp till vby innan där vi mötte ullis & kirrade en enkel liten gift tills usa, samt snokande runt iphone men fick ingen med mig hem! det får la vänta då....

ledig imorgon också! DÅ SKA HÄR TRÄNAS !! & äta nyttigt .. Natti



me & little charlie igår när det bjöds på kräftskiva hos papi med alla syskon & barnen!


GÅR VERKLIGEN INTE ATT BESKRIVA, SJUKT GALET !


påväg mot planet...


om vi hade störtat hade det bara varit att hoppa ut iaf ..


här hade vi precis hoppat ur planet på 4000m höjd rätt ut i ett molntäcke!


efter c:a 50sek fritt fall i 200km/h så såg man marken !


en liten prick imitten där ja hihi


och då ungefär så drog de ur skärmen & då kunde man börja "slappna av"


så var man nere på jorden igen då hel... sjukt skön grabb man hoppade med !

 

kan lova att det var svårt att se "ok" ut av 144 bilder ! Så mångamånga coola närbilder som inte klassas som okej att lägga ut här? men who knows =) nog värt det iaf ! Som han jag hoppade med sa, det är ungefär 2 olika typer av resor.. först fri fallet (då man kämpar för att andas) & sen när skärmen är uppe.. Den första resan är verkligen GALEN! sjukt äckligt men fortf sjukt jvla coolt !! Den andra "resan" kan man hitta rätt, dingla med benen & bara fokusera på det coola..
Skulle nog vara mer nervös till andra gången än första för då vet jag vilken känsla som väntar i frifallet !

(film hittas på face)


BE FÖR BRA VÄDER

okej, det var typ as länge sedan som jag var sjuk.. tror inte att det är så farligt nu heller men känner lite i halsen och är lite hängig men tat lungt sister, frisk till ikväll !
Är ju planerat tandemhopp idag men vädret oroar mig !!! Ska ringa dit vid 13 och då får jag besked om det blir av el ej, hoppashoppashoppas!! Efter det drar alla syskonen med familj hem till papi & myser =)
btw så är jag ledig i 3 dagar nu wowooo ! Och för att börja det bra så är Micke iväg nu och köper frukost (:

BRA SKIT

 

Minns inte när jag köpte en CD senast... men nu är det nog dags, ABSOLUTE ROCK 2010


i'm just a simple liar


1 6 dagar !

imorgon är det den 3 augusti, dvs. 11 jobbdagar & sammanlagt 16 dagar kvar tills jag åker till USA.
Jag har fan väntat sen tidigt detta år på det här, känns nästan konstigt nu att det faktiskt är dags.

Om 16 dagar så kommer jag att vara påväg till Stjärt, jag kommer må så jävla bra de dagarna, kan inte förklara det jag känner jag vill typ bara IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIH !!!!!!!!!!

nej hörde jag fest eller? måndag .. nu ska jag & pojkvännen festa(!?) 4 jobbdagar väntar och på lördag ska jag
h o p p a. börjar bli nervös asso


4km, fatta att man faller fritt i nästan 1 min innan fallskärmen vecklas ut...


boende

dagen började med att vi trodde att vi sovit bort hela dagen men så farligt var det inte så vi tog oss upp & drog sedan till alla möjliga "hem butiker" & bara läängtade tills vi får vår egna lägenhet!!!! Skönt iaf att vi verkar ha hyffsat lika smak på saker & ting, slipper man tjafsa redan där ..

1 ledig dag känns som 0 lediga dagar, 2 lediga dagar känns som 1 så då borde 1 igentligen vara 2 om ni fattar...
aja nu rive mr.M runt i köket så ska gå dit och kontrollera lite, diska lär han väll inte göra heller



MAMMA DET FINNS INGEN MAT NÄR DU INTE ÄR HEMMA.
och allt man köper blir bajs & bara onödigt inget som går att äta iaf

vovvvvvvvvvvar

bläääääääää mina små tussar är på semester med mami, förutom på lördag
så får jag inte possa på dom förrens jag kommer hem från USA i slutet på månaden !




... och så har jag skaffat ett par älsklingar till (som jag ska åka i till u-s-a)
"fast linn det sa du om dina vita converse.. dina gröna också.." hihi

hörde jag ledighet imorgon ? YEYY

RSS 2.0