Välkommen hem Linn...

Från dörren i Shanghai till dörren i Nälsta tog det ungefär 24 timmar! Vad välkomnas man av?
Ett tomt rum, mamma har flyttat ut! Hur sjukt är det?? Halllllåååå mammma?? :o
...& om c:a 2 veckor sticker hon och jobbar i Liberia ;(

Tiden gar for snabbt!

Det kanns verkligen som att vi kom tillbaka fran Beijing igar och som att vi kom hit till Kina for max 2 dagar sedan... Vad hander med tiden! Vi har varit pa stan och shoppat det sista(nastan). Ska hoppa in i duschen nu och satta pa mig mys klader sen formodligen traffa ullis for en sista traff pa starbucken innan hemfard sent ikvall.
Planet ska lyfta 0235 och vi landar runt halv 10 i Moskva dar vi ska vanta pa att flyga hem till Svedala i hela 9h haha! Den ar skon =)
Jag langtar tills jag far mysa med min prins lejonman <3 Men att man snart varit ledig fran jobb i 2 veckor kanns det INTE som......


 

Igarkvall innan vi gick pa Kinesisk med de vi bor hos =) Det var riktigt mysigt med fondue och huuuuuur mycket mat som helst! Hall i hattarna nu men vi smakade faktiskt pa bade ko mage och gris hjarna!! Tro mig hjarnan sag verkligen ut som en ..hjarna! Psyket som staller till det eftersom att man vet vad man ater...... Sa inget jag njot av men kul att testa haha! Det var inte ackligt... Som sagt psyket som forstor. Men hellre hjarnan an ko magen!


Nej nu ska ja skutta in i duschen! See u in sweden,
efter nio timmar i Moskva................+ 9h till moskva + 2h fran moskva =)


packing

For att inte behova tanka pa packningen allt for mycket imorgon sa fixar vi med det nu. Micke far ju ta en del av mig i hans vaska haha kommer inte vaga kolla pa vagen sen nar vi vager in vara.... Har nog iaf hittat det mesta forutom TROJOR men det vet ni ju redan hoho. Har ar iaf de conversen ja kopt hittils hihi ska nog kopa 2 par till imorrn !



btw, fick varsta tararna idag pa tuben nar jag pratade om Akilles! GIVE MEEEE! Saknar min hund!!!!!!!!!!!


stor tjej

kul att man inte kan kopa nagra trojor har for att storlekarna ar dvarg stora!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Tro det el ej men ikvall ska vi ut med Janne,Tina och Liam och ata kina mat for forsta gangen under den har resan!

Morgondagen kommer ga ut pa att hitta trojor till mig!,vilket e omojligt =(
Ja och Micke har levt sa jvla bra har borta under den har tiden sa nar vi kommer hem med start pa mandag sa blir det hard traning samt sa jvla nyttig kost! Maste gatt upp 10kg den har tiden...MINST

forra veckan var vi pa zoo




Det far racka for nu ar klockan snart 11 och det ar var SISTA hela dag! Buuuuuuu
Nu, hopp in i duschen sen bege oss mot stan och pruta pa det sista haha hur ska vi fa med oss allt?
Det ar sol idag! =) Vadret ar inte stabilt precis.. regn igar, 32 grader dagen innan det och blixtrar i mellan! hoho


vi lever

hinner inte blogga nagot.. full rulle har och vi gillart!
Sjukt att vi snart ska hem... buuuuu. Vistelsen i Beijing gick sjukt fort och vi besokte muren + den forbjudna staden vilket va riktigt fint ! (mamma du skulle vant eller kravt att du skulle fa ga upp for bergen haha, man fick aka ngn liten lyftkran hela vagen upp till toppen for att komma till muren).

ANYWAY kan inte beratta allt! Har shoppat galet , vet inte hur ja ska fa med mig... ligger i nulaget pa 7 converse... micke maste ha kopt typ ett ton t shirts.. och massa mer.
Nu ar det onsdag igen vilket innebar Ladies Night! Sjukt lyckat senast sa vi kor igen hihi.
Vi maste fixa oss nu !!



Beijing



Pavag upp till Muren




Forbjudna staden

Vi slangde i lyckopeng baklanges for systra miii


Back in Shangahi!

Kinesisk tradgard

lata



sry Asa men alla festbilder har Ullis! vet att det ar dom du vantar pa haha Nu maste ja sminka mig! Snart aker vi hem faaaan va tiden gatt fort !!! Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu


BRA PAR..

Ville bara dela med mig av att vi for skojj skull stressade tidigt imorse for att komma i tid till flygplatsen.. Saken ar bara den att nar vi skulle checka in fick vi veta att det faktiskt stod den 23 april pa biljetterna, inte 22.... Sa vi tog taxi hem igen. Jatte glad var jag imorse =)...
For att ta vara pa den har dagen ocksa trots det mulna vadret sa drar jag och bejbis till zoo . HEJ PANDOR OCH GORILLOR HIHI ..fast jag tycker faktiskt synd om dom ...

IMORSE - Pavag hem igen fran flygplatsen...






Dagarna bara forsvinner har! Man hinner inte ens blinka innan det ar kvall igen... Buuuu
Nar vi kommer tillbaka fran Beijing sa har vi bara 3 hela dagar kvar + 1 halv typ... Vi maste hinna ta en drink i sky bar och besoka kapsylen\handtaget, besoka ullis skola och shoppa en massa mera! Finns en viss ralph lauren polo jag vill ha men storlekarna har ar inte att leka med.. storlek L ar fan som en XXS inte kul.... Men maste ha den!
Syster vad tror du Noa onskar sig ???? Vi trivs som fan tillsammans med LEDIGHETEN ! Njuter av varenda liten sekund. Nu ska jag banka liv i pojken igen som somnade pladask! Dags att mota dagen =)

ps. mamma du ar vall snall mot min underbara Akilles?????


Onsdagen

Hej alla korvar! Jag och Micke ligger faktiskt och degar har i soffan just nu. Vi vantar pa att Ullis ska hora av sig.... Igar var det fulla muggar hela dagen, startade med mys pa terassen tillsammans med grymmm sol! Ja, jag ar sjukt rod nu haha, galler ju att passa pa! Vadret ar som det vill.. Idag ar det mulet )=
Men som sagt, mys pa terassen och sa bokade vi flyg till Beijing! Fredag morgon-Sondag kvall.
Nar det var fixat sa drog vi och motte Ullis ehm nanstans haha dar vi satte oss pa starbucks innan vi begav oss till fake market och prutade och hade oss hihi. Fick med mig 2 par skor, 2 par skit snygga vaskor och ett par jeans. Micke fick ocksa ett par jeans + skor och trojor.
Vi blev riktigt trotta efter ett tag och begav oss for att fylla kropparna med energi pa ett jatte mysigt Japanskt stalle. Good Jooooob Ullis! Bra att vi har henne som visar oss allt!
Slutligen begav vi oss hem till oss for att lamna av allting och fixa oss for PARTY! Basta stallet ever! Tank om det skulel finnas sant place i stockholm.... Det var sa snyggt med takkronor i hela taket overallt o disco bollar o de va scener o gar inte att forklara.. Sjukt BRA musik och gratis dricka hela kvallen for mig, ladies night. Micke behovde bara betala 100 for att fa dricka hur mycket han ville.

Det har stallet och det vi var pa carro i New York, baaaasta ! Tankte pa dig nar laten in neeew yooork spelades <3
Nu ska vi rora vara arslen och bege oss ut trots det mulna vadret , vi ar ju fan i SHANGHAI!

Lite bilder fran igar forutom party bilderna som ullis star for! Vet inte ens om jag vill se dom haha! fast jo... Har ser ni iaf hur fint vi bor och sota Liam !


 
 



Ytterligare 1 dag !

Har sitter vi i Shanghai, dricker vin och kollar pa Obduktion pa tv ! Cool var kropp ar asso... sjukt.
Igar traffade vi iaf lilla Ullis, hon fick aven se hur vi bodde och sen foljde hon med oss ut och kakade. Maste ju visa hur vi bor ocksa, riiiiktigt fint!

Trotta fiskar var vi iaf igarkvall samt imorse, men startade dagen med 1h massage sen begav vi oss in till city. Bra Linn.... Ar i Kina och det enda jag kopt ar ett par Converse fran converse affaren samt en bikini fran HM haha! Ullis var duktig och pluggade flitigt idag sa vi ska traffa henne imorgon igen.
Nar vi skulle hem fran staden sa for att slippa byta tunnelbana sa genade vi...trodde vi. Den biten som var saaa kort enligt kartan.. tog fan mer an 1h att ga ! haha men hemma ar vi ..
Maste saga att vi nog hade lite for hoga forvantningar po vadret... Varmare an hemma ar det ju och s[ fort solen ar framme och lyser sa ar det riktigt jvla varmt och skont men sa fort solen gar i moln sa ar det kaaaaalllllt buuu. Hoppas pa stekande vader kommande dagar!!

Vi har suttit och planeratt lite infor Peking som antagligen blir fran fredag morgon - sondag kvall.
Imorgon ska vi som sagt in till city igen, traffa Ullis foljt av ladies night! svar ja- micke ska med!


lite pixs fran idag

 


 
 
ps. jag och micke haller helt ok sams.... vi dodar inte varandra iaf he-he ds.

H'lsning fr[n Shanghai!

Flygresan gick hur smidigt och snabbt som helst! Sitter ute pa terassen med stralande sol med en varsin kall bira!! HEJ SEMESTER. Ska snart in till ett centrum och chilla pa starbucks.. Klockan ar bara 14 har sa vi blir ju nastan vakna i 2 dygn haha bra tagg..
Imorgon kommer jag krama min Ullis om det inte blir idag ....
Vi har det iaf underbart och hamnsat i trygga hander hos Janne, Tina och Liam ! Nu..... BIRA
ps. tycker redan att micke fatt farg.. sa jag kontrar nu i solen utan faktor, bra va maaami hihi

DAG 14 !

Tjeniiis ! Blev inget dag 13, hade fullt upp. Jobbade följt av kussefest !
Nu håller jag på med det sista inför resan, AWIII äntligen 2 vekors semester!
Jag ska njuta fullt ut & må så jävla BRA.
Hej Shanghai, Hej ULLIS!


dag 12

Nu är det inte långt kvar  !:) Har precis varit på gymmet & ska faktiskt packa lite nu på morgonen innan jobbet ! Igentligen vill jag inte packa för mkt eftersom att jag vill köpa massa där samtidigt som jag vill vara säker på att jag har massa kläder så jag har ngt att ta på mig varje dag. Går alltid omkring med en ful jobbtröja + ett par billiga jeans hela dagarna liksom, inge kul !
Så var det sista gången jag hinner träna också innan söndag (tror jag?)... Mitt inre jag är liksom redan på semester! Ska verkligen njuta & ta hans om mig själv i 2 veckor nu ... Sen får jag träna mig i form igen när man kommer hem :p
AAAJA packa vare!
.
ps. i'm with you finus!

Dag 11 !

Det närmar sig! Var på gymmet imorse & körde :) Nu ligger jag i sängen och fixar med ny & fräsch musik till flygresan!  Måste packa ikväll också, Imorgon kväll ska det bara mysas & på lördag ska en av kusinerna firas ! Sen är det SÖNDAG! Sååååå efterlängtad! Jag är så jävla värd semester... 2 veckor, vilken jävla lyx! Fyfan vad jag ska  n j u t a.
.
Lång dag idag också men den kan inte bli så seg som igår .. det finns inte.

SEGT

Otroligt SEG dag idag, värsta på länge.. fyfan.
Nu är det bara 2 långs pass kvar + en kort lördag så det går nog fortare än vad man tror (:
.


dag 10 - 4 jobbdagar kvar

Asso kan inte de här dagarna bara gå? Vill bara ha söndag NU.
Orkar inte vänta meeer.
Halv taskigt väder ute.. Bara det inte börjar regna för jag tänker gå till jobbet idag.

red hiding hood


dag 9

Leeeeeedig! Skulle inte tacka nej till att ligga här hela dagen, men det är sista dagen då jag är ledig innan vi far till Kina så nu först ska jag träna, löpning + gymmet sen ska jag till frissan! Följt av att hänga med bästaste stjärt! =)

spännande

dag 8

Aj, Aj & Aj. Inte skönt.. Tanken var kort & gott att jag skulle knalla till jobbet idag men glad att mamma inte tog bilen... Ont i hela jvla kroppen efter en natt på golvet! Yepp, jag & M kan helt enkelt inte sova tillsammans iaf inte i min säng...
Nu är det frukost som gäller! Imorrn är jag äntligen ledig & ska fixa barret! Låt dagen gå snabbt... 10-20 kan gå långsamt samtidigt som måndagar bruukar gå undan!
.

Dag 7

... 1 vecka kvar !
Vad hände med att jag skulle bli mer glad & positiv i bloggen??
Trots allt folk & kaos idag på jobbet så ska jag le & vara positiv!
Pratade med systeryster idag & allt hade gått bra ♥ & allt kommer bli bra.
.

puss

somewhere

Jag torskar mot mig själv hela tiden just nu.

dag 6

Hej lördag? Har det redan varit fredag? Jag somnade nästan direkt när jag kom hem igår.. & känner att jag lätt skulle kunna ligga kvar här i sängen en låååång stund till! Men jobb väntar! hepphepp
.

jag vill stanna i min sanning

varför kan jag aldrig lära mig att lyssna på min kropp?
Gick hem från jobbet också, el små sprang med en klump i magen
av att folk förföljde mig. Väl hemma ligger jag nu i sängen i min ensamhet.
Grubblar över mina tvångstankar som bråkar med min hjärna.



dag 5 = 9 dagar kvar

Ännu en dag.. Jobbar från 10-20 så inte så mycket att skriva om där.. Har ingen bil idag så ska börja knata om 1h. Om någon är sugen på att hämta mig strax efter 20 så är ju det heeeeelt ok!
Annars då, jag jobbar varenda dag nu fram tills vi åker förutom på tisdag. Skrev ju till och med upp mig på ett extra pass nästa lördag, dagen innan vi åker för att få dagarna att gå :)))
.

ps. det kommer gå så bra idag sis  ♥

dag 4 - träning på schemat

Idag ska jag träna,träna & träna!
Så härligt väder ute så man är ju nästan dum om man inte går ut & springer följt av gymmet.
Tankat mobilen med ny musik också så det blir en naaaaajs runda





dag 3

Asssooooo. Var på bio igår & såg "Let me in", dock när det närmar sig halvvägs ini filmen så kan jag klart konstatera att det är 99,9% samma handling som en film som heter "Låt den rätte komma in" som kom ut för c:a 2 år sedan. Filmen är ungefär 2h lång och jag kunde allt i förväg som skulle hända! Skillnaden är att det är andra skådisar annars så är det samma handling att en mobbad kille träffar en tjejkompis som visar sig vara vampyr.
Eftersom att jag annars gillar sånna här sjuka filmer så måste jag ju säga att den är bra. Men eftersom att jag hade sett precis "samma" innan så sög det! Om jag måste välja så är nog "låt den rätte komam in" snäppet vassare ;p
.
bild 1: låt den rätte komma in      bild 2: let me in
.
verkar iaf som att folk fattat att det var samma? ellllller. Fast de flesta ser nog en "skräck" senare på kvällen

fett hår

Ge mig nästa tisdag! Då ska jag äntligen fixa till mitt hår. Ända sen sist jag var där så har jag det problemet att mitt hår blir jätte fett direkt efter att jag har duschat. Jag kan inte tvätta håret utan att det blir skit äckligt efteråt!!? Och ja, jag sköljer ordentligt! Sist jag var hos frissan så mådde mitt hår jätte bra men nu är det fan skit slitet & a det andra... FATTAR INTE.
Inget på mig som är bra fan.
.
Annars då. Det var faktiskt jätte roligt att lira tennis! Iaf för mig haha Sofi hade nog inte lika roligt då det var totalt omöjligt för mig att ens försöka svara på hennes servar som kom i 220 km/h haha. Men en privat träning var inte fel & det gick faktiskt inte såå farligt för att vara nybörjare :p Efter det åkte vi & käkade sen var jag tvugen att dra hem till hundarna! Senare idag blir det bio! Let me in i think..
.

day two

Godmorning! Lyxar till det med en latte & 2 ägg. Ska möta Sofi i sumpan hakv 11 för en tennis match haha hon ska lära mig allt hon kan ;) Ska bli kul :)
.

Dag 1

Nu kör vi, 13 dagar kvar.. Om 2 veckor är vi i Shanghai! Om 13 dagar sitter vi på planet! Jag är så jävla värd den här resan, den här semestern. Ska inte äta det minsta lilla onyttiga nu förrens vi är på underbara Arlanda! =)
Ska försöka mygla till mig att jobba en extra lördag dagen innan vi åker också.
.
Den här helgen har jag bara slappat, hur bra som helst! Förutom lördagen då det skrevs Högskoleprov i c:a 8h så man var ju lagom trött efter det! Jag & Carro låg bara och sov hela kvällen typ haha. Igår va ungeför samma... Körde Bodycompat på morgonen (grym träningsvärk i rygg idag me like!) sen har jag & M mysit ba .
.

-

sjukt dålig dag! tur att jag tränade imorse iaf

jag tycker om dig stjärt

USA-2010

VILDA MIN VILDA

HUR STOLT blir man inte som moster? Fattar inte hur hon vågar haha modiga lilla tös!

Nästan så man blir djurgårdare.... haha eller? pff


protein-smooothie

2 ägg, kaffe & en protein-shake!
Sanningen är att det inte finns goda protein-shakes.. men med banan & hallon i så blir det muuummmma!
Blev lite kondition & styrka på det denna fredagsmorgon. Va sååå nära att jag stannade kvar i sängen istället men nejdååe.
.
Igår såg vi filmen "The Fighter".. Jag hade för höga förväntningar, blev lite besviken men den jobbade ikapp det i slutet på filmen annars var den rätt seg i början..
.
Brännsåret börjar bubbla upp sig till en fet jvla vattenblåsa, EUW! Hur ska jag klarar att låta den vara? Jag kånkar & bär hela dagarna, att låta en stor vattenblåsa mitt på handleden vara,, hmm återstår att se!
.
jag & stjärt tänkte plugga lite inför högskoleprovet men det gick sådär va...

RSS 2.0