you cant destroy me

Tänker låtsas som att den här dagen var helt ok. orkar inte.
Ville bara skriva hur mycket jag älskar min syrra. Hur stark du gör mig av att bara tänka på dig. miss you


VILL HA VÄRME !

S.Montazami. Jag vill också kunna gå ut med bara ben

shut your mouth

suck. skulle ju leka lite med kameran & mammas "kostym" ju... Hon har pluggat någonting.... haha bra koll och tar "examen"(?) på tisdag(?) haha inte mycket som är klart i hjärnan nu :p anyway så ska hon vara stiligt klädd!

ännu en helg

jahapp så har man jobbat ännu en helg då och trots att det var löningshelg så var det sjuuuukt lungt! Igår efter jobbet så åkte vi hem till en jobbarkompis till Micke & hans tjej så var i där & åt mat & spelade spel.. Så var det jobb idag också och det var verkligen inte min dag idag, gud vad jag suckat osv.. men när vi stängde så drog jag snabbt hem & drog på mig träningskläderna. Sprang lite över 1mil följt av liiite styrka. Drack faktiskt ingen celsius innan passet men gick ju lika bra ändå ;)  Nu har jag nyss ätit köttfärs med sallad och ska ta ett bad! Fast solsidan börjar om 20min så väntar nog tills efter..

BRAIN WASHED

kan jag bara få sova någon natt utan att drömma massa skit?



kaffffffffe

wääääj typ haft stjärt hos mig här på datorn typ hela dagen(?) haha klagar inte! riktigt trevligt. Kan inte fatta att hon snart varit borta i 1 ÅR! Min stjärt, snart är hon HEMMA!
Sitter & dricker kaffe nu efter maten. Vad vore livet utan kaffe? Herregud vill inte ens veta!
Jag som aldrig kollar på tv... Om det inte vore för MTV men nu så har dom tagit bort MTV från mig WHYYYYY? Vad har jag gjort!? Så nu har jag tv men ingen mening med den :( ...Och Pojken är på innebandy & tränar & har sig. Han fick hoppa in och spela lite på deras match i tisdags! roligt för hnm som varit skadad i fan mer än 1 år nu ! Pojken då naaaw...Och nu ska stjärt dra iväg till outlet, fy vad jag vill vara hos henne nu! Sitta i bilen & sjunga till vad som helst! Vi leker med livet och aaaa ohh vad jag längtar tillbaka! hoppas hon hittar mina coverse jag vill ha! hoppashoppashoppas.
<3

för varje dag som går...

...så blir saknaden bara större & större.


savesavesave

ops! klickade hem 2 linnen... lite måste man ju få unna sig.
van att ha använt min budget efter 1vecka iaf....
hoppas jag kan ha dom bara för det fanns bara M och dom är tydligen jäättte
stora i storlekarna... time will tell! dom ska ju vara lite loose fit iaf ;p

love training

Bara tanken får mig på så otroligt dåligt humör, önskar att jag kunde koppla bort det men går fan inte.
Köpte iaf med mig lite nya plagg som jag kan visa upp på gymmet imorgon så det fick mig på bättre humör :) Tänkte på det, igår i Vby C . Har inget sug att köpa vanliga kläder... fattar inte vad som hänt (säkert för att jag aldrig orkar göra ngt spec när jag väl är ledig längre) men träningskläder i all ära!
Visar imorgon för fan vad jag längtar ! Blir nog bodypump 1h följt av milen ! Innan det en celsius så klart ;)
Om jag kunde trolla så skulle jag trolla mig till den där toppen.
Där skulle jag skrika så högt jag kunde, bara rakt ut för att släppa på massa man har inom sig.

Montazamis

Vem längtar inte bort när man ser denna film? El iaf till värmen .. Kolla HÄR
Gillar att dom sitter med shorts & linne fast det är "vinter" skitungar!

just the truth

if it had been easy to be skinny, more people had been it.
it's like an art.



kolla vad jag åkte & köpte..

..kanske man kan få ngn poäng mer iaf..... gjort mat har jag också, lyxar till det med lite kolhydrater till middag då jag tränade rätt hårt & ätit lite sallad efter det! matmatmaaat
ps.älskar min syster ds.

GYNNING

För mig, Sveriges coolaste kvinna! Efter mamma då såklart...

men hey de vita kom till mama ! I'm in LOVE

hur snygga var inte dessa? ge mig de vita GIVE ! Nu: gymmmmmet

update: mamma, sökandet kan börja! fyller ju år snart :) ps.träningen gick sjukt bra! ds.

snaart kommit halvvägs !

Ahmen fy vad skönt jag ligger ! finally en bra säng ! Började morgonen med att betala alla(?) räkningar, låter som att jag har ett berg av det här hemma haha men att betala av 2st mobiler varje månad är inte så roligt...
Så avis på alla som drar till värmen nu! Själv ska man ligga kvar & mysa ett tag till och tagga inför milen! Blir att traska ner till gymmet, dricka en celsius och springa springa springa :)
Ska försöka orka ta mig till centrum också och kika efter en bok så man skriver 2.0 på högskoleprovet sen haha xD

trött & irriterad tjej

Lång dag, 10-20 men kändes så mkt längre, seg med andra ord! Åkte förbi pappa i spånga snabbt och kikade på nya lägenheten och gav bror skjuss hem. Nu ligger jag här trött & irriterad i min nya säng som Micke & hans far var snälla och körde hit efter att dom slutat! Kanske vaknar man upp imorgon utan rygg ont? Fast all smärta i ryggen kommer nog inte från sängen... Fan vad man kånkar & bär hela tiden på jobbet .. Fast det vet väll inte du ha-ha-ha.

Imorgon åker mina bajs kompisar Elin,Finen & Nea till Thailand...  Inte avis jag inte nejnej men jag får tänka framåt istället. Ha så underbart fina vänner & njutNJUT åt mig, I NEEEED IT!



bilden passar ju helt perfekt! Humöret får säga sitt & ni ser även mina 3 fina thailando vänner :)

skallebank

Fyfan. ska bli nykterist!
Det var super trevligt igår men tillslut dog verkligen mitt huvud och att ta sig hem var den värsta promenaden jag varit med om. Herregud mitt huvud.... Om c:a 1h måste jag vara klar & börja ta mig till Täby C! kul... Tar typ 1h 15min.. Jag & micke ska till Lasse & vickan för att kika på deras nya hydda hihi och busa med livia & lilly så bäst huvudet rycker upp sig snarast!
Ne mitt huvud klarar inte mer.. Micke drog ju på träning nu haha så drf jag ska möta upp hnm i Täby efter.

lördag morning

morning ! fan vad skönt att vara ledig. Skulle igentligen behöva träna idag men känner mig typ död och idag ska jag nog chilla så mycket som det går... Ska träffa papi en sväng snart och se igenom det sista sista innan han flyttar imorgon... Kanske ska sno med mig en säng så man slipper vakna med rygg ont varje morgon här...
Ikväll ska vi hem till brur & thess och köra lattjo eftersom thess har fyllt ååår yeäjjj =)
imorgon vet jag inte.. har jätte lust att träffa big syskonen med barnen men vet inte ännu....
bror senast vi var där ;)

INVENTERING

1 dag kvar! Min kropp är så sjukt sliten efter igår, jobbade mellan 06:00-20:30 med 45min lunch kl 11.....
Humöret var inte på topp de sista timmarna men jag stod ut & ni andra också, fighters!
Nu är det bara att piggna till så gott det går och jobba 10:45-20 denna fredag och tänka på att jag är ledig i 2 dagar sen!

för mycket i huvudet


tänker inte ens skriva av mig .

EM-GULD F89

blipp blipp blipp blipp blipp blipp

go'kväll! Trevlig dag idag... Idag startade vi inventeringen på jobbet och blev nästan(!) klara med ena lagret... Så imorgon start kl. 06:00 - 21:00 om så behövs så ska vi köra resten! Dvs.. Butiken + de andra lager utrymmena... Alltså, allt blippande man hör ständigt om & om igen timmar efter timmar blir så irriterande så man håller på att spricka + att det är så tråkigt & tröttsamt så humorn kommer därefter också haha!
Fick iaf gå hem redan kl 17:30 idag! REKORD! shitt... Så drog hem till bror & thess där thessan firades :) Det var mys sen på lördag blir det ännu mera firande hos dom hohoho taggad. Nu kom vi nästan precis hem och ska väll knoppa snart så man tar sig upp imorgon!
Bästa bror & Thessan hihi

mamma kom hem...

... en kaffe på det kanske ? =)

milen + högskoleprovet

Sådär! Nu känner jag mig duktig =) Sprang 1mil på bandet följt av styrka ! Nu har jag ätit lite mat & precis anmält mig för högskoleprovet i vår! Spännande... olika tester som finns att göra på nätet är ju omöjliga är det ens mänskligt att få bra på det provet?? Men känns iaf bra att göra det, who knows kanske får användning av det 2012? ;) Kände mig btw som en liten färgbomb idag på gymmet med mina rosa dojjer, blå linne & gula hörlurar! sweet va haha.


vill ha sommar....

här ligger jag i sängen och slappar.. äter russin medan Akilles ligger och kollar på mig med sina stora söta ögon.. måste gå ut med dom snart. Det kanske får en att vakna till ! Ska till gymmet sen, köpa en celsius & springa milen tänkte jag ..
Skulle lägga in en bild på mig & älskling från i somras när vi var i Norge men hittar inte bilderna!! Min hårddisk är typ paj också för den vill inte funka?! Har fan hela mitt liv på den! Iaf så längtar jag till Norge så jag håller på att spricka! Ska tillbringa min lediga tid i sommar där, varenda lediga stund ska jag vara där =) vilket inte blir så mycket för fan vad jag ska jobba i sommar!
min bebis i norge -10 <3

Runaway

för det första: vilken jävla rea vi har! halva rea priset & det är bra saker!
Igår var vi hos bror & chillade tills det var dags att gå på bio, the fockers el va den hette, inte så bra, rätt seg.
Thessade satte iaf på den här igår och jag gillar den =) !


en natt på golvet

jag sov på golvet i natt!.. vaknade när pojken skulle till jobbet så då tog jag täcket & la mig i sängen utan att säga hej då haha. Han va sur när jag skulle lägga mig igår så jag fick ingen plats så envisa jag tog mitt täcke & la mig på golvet! Kan ju inte påstå att jag sovit som en gud. Det har varit hårt & drömt massa dumma drömmar.
Nu har jag iaf ätit lite frukost & ska snart ta mig ner till gymmet! Min kropp har börjat visa tecken efter all träning nu, positivt såklart men den börjar även bli ganska trött.. Inte bestämt mig för vad jag ska köra idag, kondition iaf..

helg

godmorgon! ställde klockan på 10 idag så att jag inte skulle sova bort träningen! ska på bodypump kl 12 men tänkte besöka löpbandet innan. Så ligger här i sängen och dricker te, nyss fått i mig välling + 1 ägg.
Efter det är det bara att fixa till sig lite & ta sig till Vällingby, ska på ansiktsbehandling =) !
Jag är ledig både idag & imorgon så ska njuta av min helg nu =) woopwoop undrar om bror är ledig hmmmm..
.
Jag & Micke hyrde filmen SALT igår.. Vad ska man säga.. I början var jag impad & den verkade grymt bra, men COME OON ! Vet att Angelina Jolie gillar den typ av roll men överdriv lite mer? Det blev bara för mycket!

tattoos

Najs dag, inte gjort någonting idag förutom dagens träning där det blev 1h pilates, 7km på bandet följt av styrka! Känns bra , känns som att jag kommit på rätt väg igen. Kosten går bra då jag käkar kolhydrater max/helst 1 gång om dagen & skippar bröd helt. Godis,läsk osv finns inte längre.

Ligger & klurar på min efterlängtade tattoo jag vill göra. Dock inte bestämt mig ännu, när jag äntligen kommer på ngt så gör jag allt för att hitta något negativt med den. Jag vill att den alltid ska hålla, ska alltid ha samma tanke/åsikt om den. Gäller att klura,klura,klura ! Innan sommaren ska jag ha den iaf !

ledig betyder träning

MOOOORNING
Ligger och njuter här i sängen ! Efter 1 banan, välling och en kopp kaffe är jag hyper taggad för träning om 1h. Blir först 1h power pilates sen ska jag springa på bandet c:a 1h. Kan bli lite styrka efter det innan hemgång !
Nu ska jag läsa lite bloggar dvs familjen montazamis! Måste fixa lite låtar till iphonen också som ska peppa mig på bandet :) wihooo seee u !

beckhams får tillskott i sommar hoho


grymt snygg på den här bilden !


chill söndag

Det har varit en lugn dag idag. Micke hämtade mig i stan i natt så sjukt skönt att slippa ta sig hem med tåg... Låg och drog oss i sängen tills klockan började närma sig 13 ! Micke åkte iväg och köpte mat på godaste orion till oss :) Blev en kyckling sallad med curry till frukost/lunch YAMMII!
Sen efter lite mer slappande fick han skjussa hem mig för han skulle på match. Tog en promenad för att inte sega till allt för mycket sen tog jag bilen hem till papi och kikade på alla saker om det var något jag ville ha kvar eller kasta.... Trist att radhuset är sålt men thats it! Finns så mycket som man skulle vilja ha kvar men vet att det mest kommer ligga och damma någonstans så tog inte med mig så mycket...
Tog iaf med mig det här konstverket som jag fick av Elin i Falun när jag fyllde år ! Minns inte när det var? 15 kanske? Den är grym iaf haha fick en dikt också som också ska ligga här någonstans.....

INTE LÅNG TID KVAR NU !


HEIPA


morgonen startade bra med mami !

1h bodypump
30min core
1h bodyjam
.
BRA start på dagen ! Känns bra (: Fan va kul bodyjam är haha (; Ikväll blir det fest hihi ska träffa Sofi & hennes homies först och äta någonstans (tusen & en natt?) sen försvinner vi ut i dimman och roar oss :)
.
Igår hämtade Micke mig från jobbet så åkte vi till Kista & kollade på The Town. Sjukt bra film! sjuukt BRA!
.
wowoo
kan fortfarande inte göra mellanrum alltså radbyte, irrrrri

irriterande

Min kropp skriker efter sömn men jag kan inte somna, samma visa igår. Ligger och vänder på mig om och om igen, grubblar & funderar. Kan inte slappna av. Sen på jobbet är jag hur trött som helst. Långt pass i morgon men sen är det ju faktiskt helg och jag är till och med ledig! Ska ut med Sofi & lite vänner till henne på Lördag, mat + utgång. Men på dagen ska jag vara bosatt på gymmet, fan vad jag ska träna. Ge mig Lördag! Kommer bli en bra dag.
Skulle vilja ha sömnpiller. Känns som jag nästan alltid har svårt att somna, sjukt vad jobbigt det är! Micke säger att jag måste lära mig att slappna av, men det är lättare sagt än gjort. Kan inte, vet inte hur man gör.. Men blunda bara och sluta tänk! Vadå sluta tänk? Man kan inte bara sluta tänka...
Nej, åter till nytt försök. Längtar tills att morgondagen är över.. Känner redan hur ont i ryggen jag har, hur fötterna värker, hur benen håller på att vika sig, hur ögonlocken sakta kämpar sig nedåt, hur man kollar på klockan utan att det händer något. Säger inte att jag ogillar mitt jobb för det gör jag inte. Vissa dagar är bara så mycket segare än andra. Hoppas på att dagen i morgon går snabbt!
Nu när jag skrivit av mig lite kanske hjärnan kan slappna av lite iaf.... eller?

något positivt idag är iaf låten...


bra humör. SAJK

1: jobbat mellan 1045-1715
2: skit seg dag
3: ont i ryggen !
4: vill inte ha mer snö!
5: VILL TRÄNA men worldclass här är stängt & jag tänker inte gå ut i snön...
.
nej nu ska jag lägga mig på golvet & träna , börjar med plankan 8x45sek
ooh va jag vill att min boxningsäck ska hänga uppe i taget! ..inte ligga på golvet.

vi hade kult på lunchen idag!


JOBB

vadå halvdag?? slutar 20:05 (:

Montazamiiii

det gick finnemang att träna idag. Sprang 1mil enligt löpbandet & 1,2 enligt Nike+ :) Efter det körde jag styrka ben,mage,rygg & armar ja typ allt i 1h :) Sen vet jag inte men när jag stod i duschen fick jag sån jävla yrsel så det var bara att hoppa ut med schampoo i håret & lägga sig i soffan! Vätskebrist typ? vet inte mamma babblar om att hon & morfar har lågt blodtryck också jaja jag lever ju iaf & nöjd med dagens träning! =)
.
Mamma dör ju typ för Maria Montazami haha & jag dör för hennes döttrar Hanna & Sara haha nördar vi är! Såg iaf på ett klipp då dom visade hur de lockar sitt hår med samma locktång som jag har då dom också tycker att lockarna blir för starka om man använder den som man ska göra.. Så testade deras knep och det blev ju riktigt bra ! Då gjorde jag snabbt & slarvigt.... Gjorde även en likadan liten söt skål som dom har sina smink borstar i ! HAHA copycat linn :p Nu ska jag äta ! =)

äntligen träna

har legat & dragit mig i sängen fram till nu, så skönt! När micke gick upp imorse frågade jag hnm varför han bara gick upp mitt i natten för att klä på sig o dra till jobbet? Tyckte han va hel knäpp men klockan hade tydligen ringt 2ggr utan att jag hört det :p
Nu ska jag iaf ner till gymmet & köra slut på mig ! Blev en banan & välling till frukost med en kopp kaffe, det går bra nu :)
bra bilder! SAJK anyway, nu drar jag iväg :) Ska testa dricka en celsius dryck innan som man hört så mycket om. Spännande att se om det är så super som en vän säger ;)

cutie

amän titta vilken otroligt söt nyckelring cecilia visade mig på jobbet idag ! totally in löve!
självklart är den köpt i USA, så eftersom att min söta stjärt befinner sig där så beeer jag dig att kika lite hihihi <3

älskade lediga måndagar ...

... finns nu inte längre. jobb 10-20 men ledig imorgon & då vet jag någon som kommer bosätta min nere på gymmet. Även fast det bara är i början på det nya året så känner jag att det går bra, allt onödigt onyttigt är borta & så ska det bli. Dags att fixa till sig lite då ! ...Längtar efter sängen !

känslor

Efter en hektisk dag på jobbet så ligger jag här i sängen i min underbara rosa one piece. Ligger & läser i min blogg, (el jag kom en månad tills jag var tvungen att skriva av mig) 2009. vilket år. Alla glada inlägg efter skoldagar tillsammans med Elin,Hille & Finen. Tror inte mitt leende kan bli större än när jag tänker tillbaka på oss. Ingen av oss kunde någonsin tro att det skulle bli såhär? Tror inte ens att folk som såg oss tillsammans kunde ana det.. Jag blir så ledsen när jag tänker på det, jag vill bara ta tag i dig & ruska om dig. Önskar att det gick, att det hjälpte. Men det enda som hjälper är att du kommer på det själv (vilket du nog tyvärr inte kommer?). Kommer på vem du va, vem du är. ..& fram för allt vad du förtjänar. Jag vet att det här inte är vad du vill, el jag hoppas det iaf. Jag skiter i vad alla säger, jag kommer alltid ALLTID att älska oss! När jag läser allting i min blogg önskar jag att man skulle kunna spola tillbaka tiden lite som man ville.

Oavsett om livet går vidare & nya kompisar trillar in så kommer ni alltid att vara ni. Vi fyra kommer alltid att finnas. Så starka minnen som vi har försvinner inte bara. Haha när vi gick omkring i Vällingby C och pratade om hur våra döttrar kommer bli som oss tillsammans om inte värre? Asso fatta om vi skulle bli typ ovänner någongång, fatta vad mycket saker vi skulle kunna sprida om varandra? Vi har ju blottat oss totalt för varandra. Ni har varit min axel att luta mig mot, det är ni 3 som känner mig till 100%.
det här är för starka känslor för att bara skita i. jag vet att du tycker det också väntar bara på att du ska visa det!

Jag älskar er

vad ska man säga .. sitter & pratar med stjärt på skype just nu.. kan ju inte börja året bättre ! Sen att jag fick avsluta 2010 tsm med syrran + starta 2011 med henne gör ju saken ännu bättre :) Mitt nyår blev hur mysigt som helst ! Pojkvännen, Syrran, Ken & barnen (förutom vilda som va hos en kompis).
Jag är glad att det är 2011. 2010 va inte alls mitt år. förutom att jag fick fast jobb & körkort så har det inte alls varit så bra... Visst har man haft bra stunder med Cypern, Fallskärmshoppning, USA hos stjärt & tider med vänner,pojkvän & familj. Charlie kom till världen & Lilly! Men min storesyster fick cancer. 2011 kommer vara året då du kämpat dig igenom det! 2011 kommer även vara det året då jag får åka till Austarlien b.la.? känner iaf på mig att 2011 kommer bli så mycket bättre än 2010.

RSS 2.0