..och kvällsträning

LETS GO BODYJAM MED MAMI!
l

stockholm city

måndag <3! ska chilla i sängen med mitt te tills det är dags för bodypump ! efter det ska jag gå ut med hundarna och göra mig i ordningen för en tripp till staden. Ska gå omkring själv och bara mysa! ska in i varenda liten affär & in till NK för att se om det fixat med juldekorationerna och tänka på Ullis hihi :) <3


seg

hola! det va ett jvla skrivande överallt att det är 1 advent idag, tack vad man nu ska med det till? 1 advent okej... sooooooooo. Igår var jag iaf tsm med mina älsklingar <3 det var mys att träffas, och lika mkt prat & skojj som alltid! utgången som följde senare blev inte riktigt som man hade hoppats på så ja o joss drog oss hem ist haha men allt innan det var klockrent <3
Idag har vi inte gjort mycket, jag har varit skit seg o inte alls mått så bra haha bli lite mkt igår ändååå (:
Men nu börjar Beck igen tjo!

1471 spänn KUL!

SKÖNT nu har jag betalat era jääääävla 1471:- i telefonräkning !!!!!!!!!!!!!!!!! ta mina pengar gör de! hatar er.

imorrn är det iaf lördag och jag ska upp tidigt på lite ärenden i stan. nervös faktiskt... men SEN ska jag köpa sprit för på kvällen är det FEST!!!!

great

wowoo slutade tidigt idag (19:00..) så hinner med 1h bodypump nu kl 20 greeeat!
asso imorrn är det fredag ! sweet betyder att dagen efter det är LÖÖÖÖRDAG!

VILSEN TJEJ

.. jag är glad att jag jobbar om dagarna så tänker man inte lika mycket på allting. jag önskar verkligen att det fanns ngt att göra. Sen är det en del andra saker som är på g. Varför är det alltid så att när det väl händer något så ska ALLT hända samtidigt? Även fast det är en del spännande & roligare saker än vissa andra så går det inte fullt ut att le, för det finns en sak som alltid är i tankarna mest & den tanken är starkare än alla andra tankar tillsammans.
Min hjärna är i full fart kan man säga, tror aldrig att våra stackars hjärnor tänkt så mycket som dom gör just nu..
jag vet inte vad som är svart&vitt längre, vet inte när man ska vara glad & när man ska vara ledsen, när ska man vara arg? ALLA känslor ligger bara i en stor jävla säck hos mig & rör om.. allt ser likadant ut så känner mig mest som ett vandrande frågetecken på jakt efter verkligheten.
allt som skulle kännas så stort känns så litet

snälla..

igår snöade det fan hela dagen...gör inte så mkt för mig förutom att det blir knöligare att ta sig fram överallt. blev ingen träning alls igår (vad händer!!?) min syrra & delar av gänget befann sig i kista c så jag tog bussen dit och var där vet inte hur många timmar men mysigt var det ! jag trivs verkligen med er, alla ni är så jävla mysiga :)
-
Idag vill jag bara få bra besked , morgonen började bra iaf ;) fan va spännande ! men det andra är viktigare än allt annat på denna jord ♥
-
mysiga vällingby centrum en dag som igår ;)
Stjärt & Ullis erkänn att ni saknar det? kom heeem med ER

monday morning

morning. nyss målat naglarna.. why? dom är redan förstörda liksom, skitsamma. Blir ingen träning nu för har lite saker att göra men får bli efter det ! jobbhelgen gick riktigt snabbt & sånt gillar vi! mami överraskade med en taco tårta till middag igår ! sånt gillas också, mkt :)

like the way
låt som får mig att tagga lite extra till helgen!

life is a bitch and so am I

det sköna med att vara svin rik & känd är att man är så fruktansvärt snygg även fast
man precis har vaknat, inte borstat håret på flera dagar och går med slappa sköna kläder.

hähähähä-HÄ!

najs dag idag faktiskt, gick fan sjukt fort att jobba .. väntar på att hundarna ska äta klart sen ska jag ta med dom ut på en promenad så jag kan filosofera lite (; sen när jag kommer tillbaks är förmodligen lilla mamma klar med maten, ska äta MASSA ikväll så mycket så jag inte kan röra mig efter...typ hähäHÄ!

Längtar fan sjukt mkt till nästa helg! PARTYPARTY fan övertagg på mig alltså.

SOMEBODY SAVE ME

tack.

mina viljor fightar med varandra totalt! vafan ska jag göra. hatar det här. verkligen HATAR
skulle kunnat jobba hela natten. jobbet räddar mig från att tänka.

det kväver mig


robot linn

jag är fan extremt dålig på att göra saker jag vill samtidigt som jag är extremt duktig på att ignorera min egna vilja. känner mig lite som en robot, anyway! ska kila ut med hundarna sen är det jobb! jobb hela helgen,
kan inte bli bättre

puss

mys. känns som helg, att man e ledig imorrn. Ja o baby sitter och äter mat & kollar på robinson <3

tänk er staden, vattnet, tänk er vitt, antikt, lexington, tänk er stora fönster & högt i tak...
måste sluta tänka & inte hoppas så mycket , då blir man bara besviken!

Who's That Girl

ledig idag, har varit ute och sprungit och kört lite på gymmet. Förutom det så har jag bara varit. Är ensam hemma med hundarna. Har legat i sängen och läst minst 100 bloggar fan. n o  l i f e.
men har ingen lust el ork till att hitta på ngt iaf, t r å k i g men känner mig inte alls för att vara social.
what-to-do.


usa -10


please

det är mycket jag vill just nu men det här vill jag sådär extra mycket

finns ingenting att säga samtidigt som det finns hur mycket som helst


BUS

t r ö t t ! väcktes av att det studsade upp en jätte hund i sängen haha bus är bombhund & ska va hos oss idag, skit gosig ;) jag börjar dock jobba kl 12 så här får man inte ligga hela dagen inte..
Igår kollade jag och M på Cornelis hehe den va helt okej :)
bus

"Carpe Diem! Fånga Dagen! Seize the Day!"

"Kom ihåg den här dagen! då du kände att allt är möjligt och livet tillhör dig!
Låt känslan bestå i ditt hjärta, förhoppningsvis genom hela livet!"



skulle kunna hålla på i evigheter

nu har jag legat och kollat runt på kändisbilder & skvaller alltför länge, kanske dags att ta ett bad..
jag tror att det är meningen att jag ska bo i usa? typ..
'
så snygg & söt tjej den där richie !

L E D I G

Helgen gick verkligen föör fort! så att vara ledig idag känns inte mer än rätt ;) Ska kila ner till gymmet nu för att köra bodypump & springa. Är på de humöret då jag skulle kunna träna tills kroppen verkligen säger helt ifrån a jag ska köra gärnet tills det inte finns ngt kvar av mig , typ hähä.

Godis är så jvla onödigt.. visst att det är mysigt och gott ngn kväll men dagen efter då? det är inte precis så att man njuter av det då, fett onödigt ska sluta från och meeeeed NU.
alltid gillat den här bruden, förutom den här typen av brillor hon alltid bär
.sorry men gillar inte alls den där modellen/formen på solbrillor... annars så passade hon great i grönt!

syskonkärlek <3

Blev massa prat & lek i Riala följt av lite innebandy i Täby. Nu ligger vi i sängen och kollar på wanted.





verkligheten är inte verklig

Nu sticker jag till storesyster ♥
min mysiga mössa jag köpte igår

idag har vi blottat oss totalt

jag tänker inte säga mycket om idag. man kan inte känna sig mer trygg än med er.
hillgur & jag.


♥Hille Elin Finen Linn

"färre än 5% är under 40 år"

blev så jävla glad över att träffa er i butiken igår, såg ni hur jag sken upp? hur kan det vara möjligt att just du är en av de knappt 5 procenten? hur fan är det möjligt?? varför ger den inte upp för? fattar den inte att hur jävla djävulsk den än blir så kommer vi slå den? varför ska du få gå igenom det här? en person som du som vill att varenda människa här på jorden ska ha det bra? Varför en person som DU? varför någon men varför du????

världens bästa gäng! + charlie ;)

efterlängtade fredag!

äntligen FREDAG! börjar 13 idag så har hunnit gymma och ha mig nu på morgonen. Min kropp e seriöst död, att knalla omkring i butiken där det knappt finns ngt syre dag efter dag sliter på kroppen, men idag är det fredag och min åttonde dag i rad även den sista innan jag går på 3 dagars ledighet! FA-AN vad skönt!

ps. i love you sister

palla

va i vby 0745 imorse, skulle till läkaren men dom hade flyttat så hittade inte så gick hem igen o la mig. nödvändigt.. börjar om 47min ska ta en snabb dusch.. godnatt! el hej mena ja äh vet inte sover hela tiden känns det som. min 6:e dag idag sen 7 o 8 yes efter 8 dagars jobb är jag ledig då ska jag SOVA :) fast näe
JAG VILL RESA! SPRICKER SNART. vill träffa stjärt! hej kalifornien? haha nej..

arg jag blir

JAG VILL HA MER PENGAR !!!!!!!
och nej inte överdrivet, men typ 10 lax till iaf skulle suttit så jvla bra!

T R Ö T T

workwork.. inte alls varit lika mkt folk den här helgen på jobbet men ändå tufft för då blir det mkt segare.. helt slut efter de här 3 dagarna skulle kunna gråta om jag bara la mig ner & lät mig :p kom precis hem från att ha chillat lite hemma hos mickes mamma. förstår inte ens att jag orkar skriva här för om jag bara lägger mig ner så kommer jag somna bums är så trött så det gör ont haha , i vanliga fall är jag ju ledig måndagar men imorrn ska jag dra hem ifrån 05:30 ! INTE OKEJ. och slutar 20........... ledig igen först på lördag får se om jag är kapabel till att hitta på ngt då el om jag kommer sova hela helgen haha :p fick iaf mitt dec schema idag o det är najs me like :) jobbar julen men vafan gör det? är ändå bara till 14..

igår kollade vi på "the social network" den var bra, man blev lite beroende.. precis som man blir av facebook haha nej sängen kallar ! apöss

lovelovelove

"dags att ändra mina tankebanor, tror min energi börjar komma tillbaka"

- det här med att sluta göra naglar var nog ingenting för mig.. hallå min mamma är polis o vettefan allt hon gör med sina naglar så vem är det som säger att jag inte kan ha för att jag jobbar på skor! nänä äändring på det sker snarast!

- och det här med att vara avis på alla som drar utomlands! herregud vem är det som säger att jag inte får göra det. dumma mig & mitt tänkande med att spara spara o spara, hinna spara ihop pengar till nästa vinter kommer jag ändå hinna göra!


underbara torsdag

att träffa hille var verkligen efterlängtat! kände verkligen hur mycket jag saknat dig vännen blev så jvla glad så fort jag såg dig!!!!!!!! love love love

heeelt okej torsdag! blev thai mat med lite rosé följt av smält choklad till jordgubbar hihihi ibland är det okej att lyxa till det lite även på torsdagar ! spec när man jobbar helgen...

"bästa känslan är när benen viker sig & det värker överallt"

leeeeeedig! ska kolla lite mer på PH sen ska jag traska ner till gymmet & fa-An vad jag ska köra hårt !(:
idag är en bra dag för idag ska jag träffa min vän hille, ska krama sönder den tjejen!
tänkte äve dra förbi brorsan och kika på hans nya tattoo + att iggypiggy ska vara hos hnm :)

'' ... ''


cooolt brorsan :) !


gräver snart ner mig

jag vill inte vara här , jag vill RESA! får fan panik asso,
måste sluta läsa alla bloggar eftersom att alla bara skriver om vart dom ska osv..
skiter i det här, vi hörs om 1 år för då ska jag iväg !!



så var det måndagen den 1 november..

...älskar dig storesyster <3

RSS 2.0