Bandit rock spelas ur mina högtalare

 

 





Shit happens when we party naked (Caroline W.)

Igår var vi på spången ha-ha! Verkade ngt dött på calles så vi gick in sen vände! Men det blev mysigt kanske inte riktigt så mysigt som jag hade tänkt mig! Men kommer fler kvällar! Vi (flippgänget) startade iaf kvällen hemma hos finun typ första gången vi snuttat på det goda tillsammans! haha vi är sköna tsm yes we are!




Idag vaknade jag upp med grym huvudvärk! Så har hängt med Carro & Jany i vby typ hela dagen! Hur najs som helst trivs med er 2 :D ! Vi kommer ha så tokigt kul i sommar !! gaaahhhhh



J: ohh jag ska ha en macka!
....
J: mmm den här mackan var god!
....
J: oh när jag kommer hem ska jag äta lunch
....
J: ikväll ska vi äta lasagne!
....
J: gud vad gott med naturgodis till bion ikväll!


var bara tvungen, kolla jannicas bullfi**a till hand! (sssssh vi sitter faktiskt på ett café!)


typiskt mig..

...står i köket & kirrar frukost när jag märker att mamma glömt mobilen hemma.. självklart ska jag vara snäll & säga det så jag skickar sms till henne, men hur kan jag tro att hon ska få det när mobilen fortf. ligger hemma i köket? mahaha






bjuder på en goding me, eller a inte för carro maha cry me a river!

En härlig vårtermin

Nu äntligen vågar man säga att det är bestämt ! efter mkt ändrande hit & dit så har vi nu hamnat på ett hotell & det känns bra! det blir lägenhetshotell så jag kmr packa ner en väska full med nudlar så behöver man inte tänka mer på matdelen ! Den 12 juli är det rhodos som gäller i 2 underbart härligt speedade veckor!
Innan det är det en skön vårtermin med 19 års firande, studentskivor & träningsläger.. Det här kommer gå fort.. kanske för fort? 


   
jag, thailand drygt 1 år sedan


idag har jag haft bollträning, gick hyfsat bra lagom segt att ha träning så sent bara men men.. imorrn är det gymmet som gäller sedan veckans sista bollträning (fan va veckorna går snabbt!) Efter den är det bara snabbt hem för att duscha, käka lite & slänga på sig ngt för att tillbringa en grym fredagskväll tsm med flippgänget! kommer bli galet! Mycket prat, mindre dans men mer utav det goda ;p alltså helt jvla super mysigt, precis vad jag behöver!  :)

P o K /L


hur fasen bär han sig åt?


morron...

... det är verkligen VITT ute! kul med ute träning ikväll, wowoo! men nej nu ska jag inte vara neggo, ser rätt mysigt ut ju värsta snötäcket & en helt tjock kritvit himmel (läs: brrr)
Dags för mig att göra ett besök i duschen! ..sedan bär det av till att klara veckans sista skoldag. Att vara lediga fredagar är hur sweet som helst!

 

Kepsen har fan alltid varit min grej


brist på fantasi

Idag köpte jag,elin, hille & mikaela med oss mat från CC och gick ner till vby hallen för att kolla på lite fotboll innan vi började. Ett tecken på att M är samma lilla devil som alltid... haha

H -
oj kolla (en killes + kort, bankomat kort, ID osv..)
M - ohhh kan inte jag få + kortet! har inget!
L - men nej fett taskigt, lämna in det istället..
H - ja fett taskigt ju
M - men snäällaaa jag behöver + kortet!! vad fan har hänt med er?!
H - vi har mognat! haha
(hille går & lämnar det och felix ropar upp namnet så grabben får tbx sina grejer. Sen frågar han sina kompisar som sitter framför oss: shit schysst vem var det som lämna in det?)
M - DET VAR VI SOM GJORDE DET! :D

haha självklart är det bruden som ville ta det ifrån grabben som tar åt sig äran hahaha


Efter första & sista lektionen (eftersom att vi bara hade naturkunskap) så drog vi åter igen upp till vby för att sociala oss med en varsin latte (:
Ingen träning idag wowoo! Tänkte köra pilates med Hille & thessan ikväll men sen ångrade dem sig och skulle gymma fritt istället så ja skippade det, körde lite mage hemma och la mig i badet :)
Hittils har jag klarat mig utan godis & läsk i 28 dagar känner inge sug heller, kompis det går bra nu haha hur går det för dig carrobarro? :D

Veronica Maggio - Nöjd? , klockren låt





nej nu ska ja slänga på mig kläder & rusa upp till centrum, ska ta en fet stor jvla latte o snacka me girlsen!

Jag är en linn i kokande vatten

jag kan nästan svära på att jag just nu har samma känsla som pastan har när den ligger i kokande vatten & blir mjukare & mjukare..pain pain pain!  igår kväll var jag grymt trött & seg, idag har jag också varit grymt trött & seg tänkte missa träningen ikväll men nej sån är inte jag.. så tog mig dit - sprang - gymmade & nu är jag d-ö-d yes! jag är en linn i kokande vatten, så jvla seg! Löpningen gick bra, men kändes inte alls lika lätt som sist.. kanske är det så att man börjar bli krasslig trots allt? eller så hade jag bara en sån där "dålig" dag helt enkelt...

imorrn är det en ny dag & nya tag! Bosön på kvällen, bollträning! Sen är vi träningslediga på onsdag då ska jag s-o-v-a! ..eller nej för jag måste plugga .. äckel psykologi som aldrig blir klar!! känns som att man står på ett löpband.. alltså man typ jobbar & jobbar men kommer ingen vart! haha fett synd!

1 lektion imorrn! nästan inte värt att gå på ? haha men jo.. måste va duktig missade ju matten imorse så vafan! man kan ha kul i skolan! iaf om alla är på de humöret som idag mahah förutom hille, naaaa gumman TAGGA TILL! själv typ grät jag ett x antal ggr pga dålig humor + övertrötthet! ..och elin.. HAHAHAHA


Favorit i repris!   drar undan stolen från Hille mahaha !  

morning

igår la jag mig i sängen 19:30! rekord.. men kollade på massa the hills innan jag somnade (: ändå är jag trött/seg idag ha. Gick upp 06 - duschade - åt frukost & fixade mig men bestämde mig för att strunta i första lektionen (matte c) jag jobbar ändå ingenting där & nästa måndag har vi prov så istället sitter jag här med min c-vitamin framför mig, lyssnar på skön musik och pluggar! wowoo. Ska träffa brydarna i vby kl.10 för käk.
Ikväll är det träning, löpning & fys. Kul. Det kommer verkligen gå bra, fan 0 energi!! 
 

  


ja & min prins imorse

söndag

Vi har kollat in en lägenhet idag som vi väntat på att de ska bli klara i 1 år fan och fy bövlen va snygg den var!! nu skriver vi upp oss på den, väntar och hoppas på att vi har tur!

bandy final idag, go sverige! inte för att ja är intresserad



update:
Så vart sverige världsmästare i bandy! coolt ju. Så jvla rätt att de i båset sitter med guldhjälmarna på innan slutsignalen ens gått haha, äsch  vi är bäst helt enkelt, bra jobbat grabbar ;)

övrigt så börjar jag bli krasslig, fett ovärt

Time will tell...

bra? inte bra? bra? inte bra? bra? inte bra? bra? inte bra? bra? inte bra? bra? inte bra?         osv......


smile like you mean it

 

Att plugga är mysigt om man gör det på rätt sätt!

mätt mätt mätt! De senaste dagarna har jag klarat mig på frukost & sen en ordentlig måltid, hur pass bra det är vet jag inte men it feels good mahaha.
Idag har jag hängt med Carro! hur skönt som helst! Först träffades vi några st i vby för att diskutera resan i sommar och ja shiett vilket kackel haha får se vart vi hamnar tillslut eller rhodos stad är jus pikat men inte hotell..  time will tell!

Ikväll händer det så mycket som ingenting? HAHA jag & mina vänner har jag total tappat festlusten.. Var snack om att dra in till staden & lira lite biljard men fan jag köpte ju en deo idag så jag har inte råd! hahah + den där vanilj saken till vänster så man kan göra vanilj latte, låter som en g rymt trevlig kväll för mig. Har en hel del psykologi kvar att göra! köpte även en t-shirt & trosor hoho, jag vet att jag måste spara mina money men fan inte köpt ngt på as länge så var värd detta!

Nej dags att släcka ner, tända, ljus, på med skön musik, dricka mitt goda kaffe (som typ bara jag gillar), njuta av att jag är ensam hemma ikväll, upp med bärbara framför min "stora" dator, fram med lite psykologi arbeten och plugga ! hihi hur kan det låta mysigt att plugga? 


Ikväll är det wallander! wowoo men beck är klart mkt bättre men men.. Ola rapace är ju med så vafan (a)



PUSS /L 




I don't wanna play that part


Beyonce - Broken Hearted Girl  

PSYKE VAKT



 

den här lilla góbiten har jag haft hos mig sen igårkväll och kommer ha till c:a 20 ikväll. Han heter Psyke och är en blandras mellan pitbull/amstaff lite skillnad från mina egna små gullisar som helst undviker att komma i närheten av psyke haha stackarn.. men när det gäller natten så fyfan va han tog plats!! där föredrar jag nog min lilla akilles!
jag har precis varit ute på en låång premnad med p om det inte var tvärtom.. haha stark han är ! nu snart får man lite trevligt sällskap sen senare idag är det veckans sista fotbollsträning som gäller! Ikväll händer det nog ingenting annat än att vi brudar ska snacka om resan i sommar i think! ja som är så DAMN festsugen!

PoK

I wanna love you but I don't know if I can

Jag har alltid sett det som att jag inte har någon farfar av en anledning... Men inatt gick han bort och idag är nog första gången som jag har sagt att jag faktiskt hade en farfar.. men inte längre

jag förstod inte att du fanns förns du försvann.. jag ångrar att jag inte lärde känna dig, att du inte lärde känna mig men jag vet att du har det bättre nu.


FUCKFACE

Någon mer än jag som tycker killar är svåra att förstå sig på ibland? Vi kan säkert också vara besvärliga, tvivlar jag inte en sekund på men åter till killar.. ; Man gillar ngn och då är han galet svårflörtad - man tappar intresset för grabben - han kmr tbx som en ny glad kille? whats the point? TO LATE GRABBEN!

mitt nya missbrukande ord: fuckface.
Grymt jvla fult! men kan inte sluta säga det när jag misslyckas el tycker illa om ngt.

JAG DROG MEN JAG KOM TILLBAKS!

sååå nu har jag avreagerat mig lite, var inte riktigt meningen att radera bloggen som inte var långt ifrån 1 år.. men men gjort är gjort, nu fick ni vara med om ett av linns ryck.. Hade tänkt byta blogg helt men funkade inte som jag hade tänkt mig så får helt enkelt fortsätta på den här...

over n' out / L

RSS 2.0