that's all she wrote

Blottat mig totalt i en lång jvla text som skulle ta runt fem minuter att ta sig igenom,
den skulle snurra in allas huvuden samman. Att skriva av sig är ett steg närmre.
Men att publicera det..,erkänna det, är ett steg längre bort. jag vet hur det är & det är så det är.
Bloggar i all ära. Ibland får man en smäll tillbaka, dags att stänga ner-se verkligheten.
Lyckliga jag, så jvla underbart. Önskar bara att jag hade visat det mer innan.


for a while then..

..varför sluta när jag ändå kommer vilja skriva lite efter sommaren om planerna blir som planerat...
bloggen får la helt enkelt hänga med ett tag till!
.
träningen flyter på bra , för er som undra höhö xD
Gjorde dock illa mig lite imorse efter gymmet när ja skulle fixa kaffe! Buuu men kletat med "barn-rump" salva hela dagen så det ser hyffsat bra ut ...
.
Supergänget som stängde idag! Inga mindre än *trummor* jag, Sofiiiiiii & Patric! Va en kund som kom in med en skål med godis som tack för att vi hittat hennes nycklar. Idag var verkligen en sådan dag då det satt så rätt! 3 trötta jävlar, lämnade i skiten haha.
.
+ ett par godingar jag lagt undan åt pojken! HEJ JAG ÄLSKAR NIKE.


blogg?

heiiiiiii . Är våren här eller? ALLA ska ha springskor nu & CONVERSE! Känns att skor är igång på jobbet igen! Dagen gick sjukt fort! skyndade mig hem för att hinna gymma men så var det stängt! Jag tog mig ut & sprang fast jag verkligen inte orkade! CRED!
.
Bror & tess är här, vi ska la äta lite sen får vi se vart vinden för mig om det blir något trevligt =)
VARFÖR BLOGGAR JAG?! JO för att jag ska ha någonting att göra!!!! Funderar starkt på att sluta! Jag kommer vilja skriva ngt varje dag men varför????? Kanske fjantigt kanske inte men känns som att jag vuxet ifrån detta??????

true

Måste bara få sagt att det är så jvla skönt att inte vara bakis!
Känns inte så dumt med jobb ändå, slutar ju trots allt 17...

well,holy moly,me-oh-my,you're the apple of my eye

HÄÄJHÄÄJ! Titta hicken hiiiin tröjja ja köpte :) Tror den e sjuukt skön att springa i när det blir lite varmare ;)
Jag som inte skulle köpa någonting innan Kina :/ ,, Frissan ska jag till också & är man tjej med långt hår som vill klippa och färga så kostar det fan en förmööögenhet! iiiiiiiiiiinte roligt. + att min äckel hy aldrig vill bli bra!! Nu är det två som rekommenderat samma tabletter men då kostar det ocksååå! Ullis jag kommer va pank i Kina!
Jag & mami har suttit & ätit lite våfflor och kollat Lets dance (mest för att mamma gillart) men hejjade faktiskt på Frank, blev förvånad att han inte vann :/ Nu börjar BB igen! Jobb imorgon, känner att det väntas vår-KAAOS(!)

men hur GULLIGT??


23 dagar kvar

FFFFFREEEDAG! men jobbar helgen ............... Tog mig till gymmet nu på morgonen, blev mest styrka. Har ändrat min träning från att bara köra kondition till att köra kondition & styrka! Kom till en fas då jag slutade med all styrka för att gå ner i vikt.... Nu är jag tillbaka, satsar på snygg överkropp el hela kroppen såklart!
Räkningar är betalade (surt!) , duschat & ligger här i sängen med en kopp kaffe i väntan på att man ska börja göra sig redo för jobbet! Man borde få sluta tidigare än 20 de fredagar som man faktiskt jobbar helgen.. men icke
.
update från bowlingen igår:
vi är sams, det gick bra! Gjorde sammanlagt 10 strike under 3 serier ;p

boooowling

glad tjej! snart blir det lite mat sen ska jag & pojken ta med stjärt på bowling! ..eller han ta med oss på bowling? eeheheh vi ska iaf lira bowling! Får se hur det går! För er som inte känner mig så har jag & min pojkvän aldrig kunnat göra något liknande tillsammans... vi har spelat minigolf 1 gång & aldrig mer... Båda är enormt tävlings inriktade..... Hoppas det går bra nu när carro är med! haha


grymmmmm syster jag har

nyår 10/11 - syster, challe & jag

mot gymmet

Nej nu köööööör vi! Jag är så äckligt taggad! Blir löpning & styrka(en masssssa rygg!). Har världens träningsvärk i rumpan! Inte lår...(lite baksida) men rumpan är sjuk! Sweeeet hehe känns som att jag inte stått stilla 1sek den här veckan..

love u systeryster

Baaaaaaaaaaaaaahhh Micke skjussade hem mig strax efter 07 imorse! Känns som att det verkligen var evigheter sedan som jag sov... Menmen ska fixa kaffe nu & gosa in mig i chilli filtarna i soffan & mysa med hundarna framför tv'n ett tag. Ska träna som en gud idag! (fast gudar tränar nog inte dom kan väll bara säga hur dom ska se ut så gör dom det...?) ..träna ska jag iaf!
.
Tankarna går för övrigt åt syster idag .. & lite mamma ♥
.
hahaha jag & sofi lacka igår .... asso vem skriver sitt namn på mjölken?
är det något jag tycker är pinsamt så är det sånt... vägra köpa fler ist & ta pengar från jobbet el något....

en dag i taget

Tjao! Sovit skit dåligt inatt! Men härligt väder ute så ska ta årets första promenad till jobbet ! Tror dagen kommer gå fort eftersom att jag inte varit på plats nu de 4 senaste dagarna.. Vågar jag ens tänka på hur det kommer se ut???

ibland säger det bara..klick

looooooove


kort(?) & gott

Back from Bosön!
2 jobbdagar redan avklarade den här veckan! hur skönt? Utbildningen gick iaf mest ut på att man skulle få tillfälle att testa alla märkes olika modeller. Befann oss nere vid löparbanan i stort sett hela utbildningen förutom några enstaka föreläsningar. Blev rättare sagt några omgångar på löparbanan då med x antal skor på fötterna för känna & ha sig. Vissa kändes bättre än andra och självklart är det en individ fråga då skor passar till olika typer av fötter.
.
Eftersom att jag var hemma redan runt 14 så lämnade jag bara sakerna hemma för att möta upp stjärt på en promenad! Lagom stel i benen/kroppen tog vi oss runt på en trevlig promenad längs med vattnet och pratade :) Sjukt att isen redan smält och jag som var ute & traskade på isen i söndags med micke! Läskigt värre haha..
Vi avslutade iaf promenaden hemma hos stjärt där vi gymmade & trimmade våra kroppar lite haha ;)
Nu har jag badat & sträckt på mig lite, ska försöka skissa ihop en liten lathund för att hålla en liten utbildning på jobbet om det vi lärt oss på denna utbildningen & förra som jag var på för någon vecka sedan.
.
Ett + är såklart att jag lyckades få med mig 2 par jogging skor hem ;p samt lite träningskläder =) Bara att tacka & ta emot!
Har även smått bestämt mig för att införskaffa mig en pulsklocka för att ta min löpning till nästa nivå! Under dom här 2 dagarna har jag funderat över vad mitt mål med löpningen är & inte riktigt kommit fram till något då det bara är en massa snack om att springa ngn typ utav lopp. Lopp skulle aldrig funka som mål för mig då jag rent ut sagt mår psykiskt dåligt av sådant då jag har en sådan enorm prestationsångest! Gör jag någonting så måste jag.. inte vinna men inte långt därifrån! Så tror att en pulsklocka får bli mitt nästa steg. Det skulle trigga mig totalt & mina tider skulle bli bättre & bättre då jag inte skulle kunna sluta att tävla mot mig själv!
.
de jag fick från Adidas - Adizero Aegis lättviktar dojja som bara är ute efter snabbhet
..& de från Nike - Lunarglide, mängdträningsdojja som jag även har i rosa/grå

lyckad kväll

seriöst..mådde sjukt bra igår. vaknade runt halv 10... kom upp.... åkte till kanaan & gick på isen och myste lite när det ändå var sol. Illamåendet gick aldrig över så åkte hem, somnade.. soov och sooov och sooov. Till typ kl 20.. Sen gick vi och la oss vid 23, somnade på en gång! Haha.
Hade iaf en bra & lyckad lördag med sofi och hennes vänner :) Först åt vi massa(!) gott & drack hemma hos henne. Sen fick vi alla skjuss in till stan! Där en lyckad vistelse på Berns väntade :)

Den här veckan blir nog rätt bra trots att jag jobbar helg. Ska på utbildning både idag & imorrn så jobbar bara onsdag innan jag är ledig en dag sen jobbar jag resten igen.. Man ska igentligen sova på bosön inatt men åker nog hem ..
.
yesterday. 27 dagar kvar till shanghai

hejdoooo

hejdoo nu drar jag iväg till sofiiiiiii ! Har höga tajta(!) byxor på mig med dragkedjan bak. Ehm kan inte sitta, 100 spänn på att byxorna hinner spricka innan man drar ut !

sol mys på ballen efter träningen


bra dag?

Skönt det var att sova idag! Gårdagen var så fruktansvärt seg så jag var på världens sämsta humör & ville bara att dagen skulle ta slut. Idag är det inte mycket bättre, känner mig som jordens fulaste människa.
Ska ner till gymmet med mamma.. Hoppas det får mig på bättre humör! Ikväll blir det som sagt firande för Sofi som troligtvis slutar på Berns! Fint väder ute iaf.. då pratar jag om solen, inte snön! Jag vill vara brun! Ha fin hy!

öööööh

Lyxade till fredagen med en sväng på gymmet på morgonen ! Naaajs så nu ligger jag i sängen med min kaffe =) 1 dag kvar att jobba sen är jag ledig helgen & på lördag ska Sofi firas så det blir rajtantajtan!
Jag håller fortfarande på att brottas med min hy så blir inte mycket bilder här i bloggen assssooo



Hur bra fantasi har man när man googlar "rubriker" haha

jamen enkelt linn...enkelt..

Statistik (VT 2011)

Gymnasiebetyg    Högskoleprov    Antagna      Sökande

19.30 1.20 95 1275


17 mars och sliten tjej vare här

Godmorgon.
Ligger i sängen & degar med en hel frukostbricka bredvid mig. Kände för att lyxa till det för mig själv. Var sjukt trött igår & har fullt upp att göra på jobbet varje dag. 17 mars idag & 17 april åker vi... vilket innebär att man kan börja nedräkningen. Längtar sjukt mycket, ska bli så härligt att äventyra & få klä upp sig lite. Älskar kläder men det är inte ofta som jag får ta nytta av det känns det som eftersom att jag jobbar i jobbtröja (ful) & knappt ledig.. Men som sagt det är 2 veckor kvar av mars sen är vi inne på April! Bett om semester till sommaren har man gjort också, lyxade även till det där med 2 veckor hehe känns som att tiden kommer gå hyfsat snabbt nu. Snart är det sommar & värme, snart är du frisk

dreams of reality


live your life

0530 ringde klockan & då var det snabba ryck med att rasta hundarna, fixa kaffe & hoppa in i bilen. Självklart körde jag förbi avfarten till Arlanda så va tvungen att åka en bra bit innan det gick att vända igen... Mamma & B slapp vänta trots det. Väl hemma stannade vi & köpte frukost så satt vi & babblade & kollade lite bilder osv.. Skönt att ha henne hemma igen! Får väll se då hur länge hon är hemma nu innan hon far iväg på utlandstjänst? BUUUUUUU men man ska leva livet! Men vem vill ha sin mamma i Liberia??? ANYWAY! Har precis badat med ett par converse jag fick som va väldigt för små.. Hoppas på att dom töjer sig! Jobbar 11-20 idag så blir en lång dag ..

ja & stjärt. USA 2010

iMovie

lekt lite med iMovie i hopp om att man skulle få en humm om det..
*


ÄNTLIGEN

bra dag.
Var som sagt ledig idag & i vanliga fall är jag så jvla trött & sliten när jag väl är ledig så brukar bara ligga och dega framför soffan + en liten sväng på gymmet. Men idag började dagen med att jag & pojken tog oss in till stan på jakt efetr en fotoautomat på morgonen, när vi hade fotat oss så drog vi vidare till Kinesiska ambassaden där det va gaanska mycket folk! Men en snäll jvl gav oss hennes nummer så vi kom lite före i kön iaf vilket fortsatte med att jag kunde göra en annan människa glad genom att ge min lapp till henne :)
När det var fixat så stannade vi & åt lunch på Café 60 sen släppte han mig vid tuben så jag skulle åka & möta Stjärt! MEN haha jag satt fan & väntade på den jvla tunnelbanan i 45min tills jag insåg att jag satt på fel perrong! haha inte konstigt att den aldrig kom? Så c:a 1h efter att pojken släppt av mig så befann jag mig i Kista med stjärt det lämnades CV på jakt efter jobb åt tjejen! Jag hoppas verkligen att det blir något så starten på sparande kan sätta igång till 100%! Jag själv hittade ett par enklare svarta byxor som jag funderar på att ha på lördag när Sofi ska firas! Sen var det slut på det roliga för hundarna väntade på mig hemma så efter en promenad med dom så drog jag även ut och sprang! Så underbart väder ute + att jag sprang min lilla runda 5-6min snabbare än vad jag brukar? Som belöning blev det pannkakor och nu har jag städat lägenheten & badat för sa jag att jag ska upp tidigt imorgon med för att hämta mamma & B som landar 06:00 på arlanda!
Ska bada hundarna också så dom är fina för dom ska såklart följa med mig. Wiie så glad att hon äntligen kommer hem! :p

I have plans... with u. Big plans!

Så var måndagen avklarad också! skönt, långt pass & nu när man kom hem trött & sliten stod Micke och lagade mat! ME LIKE!
Imorgon är jag ledig så först ska vi in till stan på morgonen & fixa visum till Kina därefter ska jag åka och möta stjärt så ska hon söka lite jobba osv.. :) Så kul att hon är hemma igen!
.
Nu ska jag gå & kramas med M , tycker han är värd det ikväll haha..
Btw ser en skymt av mina naglar där..... dags att börja igen. Fy så ful ja känner mig utan. sjukt.



stjärt

tjabbahej! Gårdagen gick sjukt fort & va liksom "kul" att jobba... idag va rena motsatsen, ville bara hem & det gör ju att dagen går ännu segare! Men hemma är jag ! så nu ska jag bege mig ut med hundarna sen ska jag faktiskt åka över till stjärt ! sjukt... hon som brukade vara i usa & nu ska jag ta bilen till henne hihi va ska man säga ... wihuu! Igår kväll va jag och M på bio och såg Black Swan .. Helt ok eller a den var bra riktigt jävla UDDA men bra.
love my jacket

äckel tsunami

jag gillar inte att det är tsunami prat både här & där just nu. Speciellt inte i Bali där mamma & B befinner sig. Dom bor på 3:e våningen och hon får det att låta som att det är säkert? hallå... 3:e våningen? upp med er för fan.. Ber till gud att det inte blir något!
Annars då för att byta samtalsämne helt! Köpte ett par dojjer efter jobbet idag, kommer jobba i dom !
Nu väntar jag på att Micke ska komma med sallad från älskade Orion
<3

hoppas på en bra dag

tog mig till gymmet imorse & efter att ha varit ute med hundarna,duschat & ätit så ligger jag och kollar på lite O.C . Jobbar 1045-20 idag + helgen. Hoppas på en hyffsat bra dag iaf..

Vill att min hy ska bli bra nångång men det kommer ju aldrig hända. kul

inte fattat att stjärt är hemma igen <3

samtidigt som dagarna har gått otroligt långsamt så känns det ändå som om att det var för 1 vecka sedan vi pratade om hur jag skulle klara mig utan dig i 1 år! Idag kom du hem.. Efter att ha varit i USA i mer än 1 år ..
stjärt & jag i augusti när jag hälsade på henne i philly <3 så glad att du är hemma igen.

VÄNTAR PÅ BÄTTRE TIDER

..nothing i can do



Obsession - Aventura

tummen ur röven

Dags att få tummen ur röven & bege sig ner till gymmet! Ska möta upp Sofi senare för att kirra lite saker innan vi drar vidare in till stan för personalmöte för hela Majema Intersport, håller på till 22:30 kul..

Jag beundrar verkligen folk som en dag bestämmer sig för att släppa allt & dra iväg för nytt. Man måste våga & jag vet att jag kommer vara en av dom... någon dag..
Gymmet vare! hejhej

BERNS

Såååådärja. Satte klockan på 11:15 för att piggna till så gott det går. Flickorna har match idag i S-tälje så ska skjussa! Så ju mer jag piggnar till desto bättre! eelller?
Vi var iaf här igår & åt tacos & drack lite cosyy =) Fick en jätte fin orm ring från Kenzas kollektion + ett skit fint armband med ett litet rosa bandet på & ett hjärta LOVELOVELOVE =) Sen bar det av mot Berns. Me Like!
Jag är så jävla bra/sjuk så det första jag gjorde när jag kom hem inatt var att diska & fixa. Haha ja nu när man vaknar upp är det jävligt skönt att det är gjort!
amän okej rå pussss påre elin! =))
bjuder på den här Nea bara för att du ser så j*vla brun ut!
sofi fastnade för min lille samling (:

ABRAKADABRA

lämnat hundarna hos brorsan, handlat det sista, städat... Lyssnar på musik & fixar lite.
Klockan är.... bara 13:34! Ska ta ett långt bad & chilla innan tjejerna kommer.
trevlig bål som består av rubbet. farlig? trevlig? farligt trevlig!

jvla luddrigt inlägg

............... imorse när jag vaknade ville jag bara att den här dagen skulle vara över! mmmm vet! bra start linn.
Nu sitter jag här hemma, själv. eller har ju hundarna. Åkte & handlade direkt efter jobbet, resten fixas imorgon! Fan vad jag längtar till imorgon ... FINALLY ska jag få träffa mina tjejer. Helt sjukt, det kan inte vara ok att träffa så lite vänner som jag gör... Det kan inte vara ok att ha så lite fritid som jag har. Nej jag vet att det inte är ok. 21 år & slutkörd. Utan mitt mål jag har så skulle jag gräva ner mig. POSITIVT LINN! JAAAAAAA för imorgon är imorgon & ingen annan dag! Precis! Ja, som sagt mina närmsta vänner är skor,skor,skor,skor sa jag skor? jag älskar skor! jag lever för skor hahahaha man önskar ju att det där var ett skämt! Det var m
eningen att det skulle vara ett skämt men insåg när jag skrev det "jag lever för skor" ÖÖÖÖÖÖÖÖ SANT!
Äsch grabben i graven bredvid på tv!
Imorgon kommer jag vara glad! ..& full punkt


min fina vän elin & jag

jackan som fick mig att gråta


48 dagar

Kan det gå segare? Jag verkligen vaknar på mornarna & räknar hur många dagar det är kvar till Shanghai.... För varje dag som går så har det gått EN liten dag.. rätt logiskt va, men måste det gå så segt?
Vi fick in converse igår & jag började med att lägga undan 3st till moí eftersom att storlekarna går på en gång! Men då är frågan! Är man dum om man köper converse innan Kina? Tacksam för svar ullis.... & du vet hur jag är mot *host kopior haha...
.
Var på jobbet 08-12:30 imorse för möte+utbildning. M skjussade dit mig så att jag kunde vara hurtig & springa hem. Och det gjorde jag, hann inte ens reagera på att jag sprang förrens jag var hemma! Första låten som kom upp när jag klickade upp itunes var Cee-Lo - FUCK YOU kunde seriöst inte bli mer perfekt.
.
ledsen för trista inlägg men jag fastnar uppenbarligen inte på bild längre.
eller för tillfället.




RSS 2.0