bara för att vi är bäst på kubb! ...eller?

awiiiiie älskar sommarkvällar ! ((: jag, fulen & elin träffade flexi & micke för att lira lite kubb och lira lite boll och vi VANN! vi är så jvla bra.......... :D

Nu sitter jag och kliar mig överallt efter alla dessa mygghelvetten! usch fy & blä

But soon it will shine

And I will live today
And I will love tomorrow
No matter what is said or done
Even if its going wrong

 

... så jag skrattar idag

ställde klockan imorse & även fast jag verkligen bara ville sova vidare så var jag duktig nog att ta mig ner till gymmet därefter tillbringade jag dagen på/i/vid(?) blå lagunen tsm med jannica o linnéa ((: va riktigt mysigt! synd bara att jag hade träning, hade fan kunnat vara där måånga timmar till (:


livsglädje på denna



imorrn ska jag kirra mina naglar!!! FINALLY! fan kmr bli dyrt.. inte många som är hela nu inte..  sen lär väll dagen se ut som idag....

nu är det mys med kaffe & beck! el om en timme typ.. först ska man väll glutta lite på u21 och englands sliskiga målis :) el jusste han har ju rött så får inte lira höhö fett synd aja ... är fan sällskapsjuk ikväll! hör ni det? inte varje dag jag säger att jag vill ha sällskap mähähä men nu blä aja har ju killroy iaf!  

if i want to rock i rock





sol sol sol (:

jag somnade strax efter 05 och gick upp 09... applåder

nu: blå lagunen!

jusste! vår lilla papi fyller år idag! :) GRATTIS

(: 

äääääsch alltid mitt fel skitsamma :) fkb...



såå nu har jag hunnit mysa lite med min hund igen men nu är han borta! .... igen ;(


idag startade jag dagen med en promenaaaad därefter åkte jag med micke johan och rikard till kärsön där vi träffade adam och rikard (: vi lirade lite boll och badade (:
...
åkte hem, fixade mig, käkde middag hemma hos micke + rikard sen droppade folket in och ut som det ville hihi det var mys :) men sen vettja fan va som hände...(?) nu är jag hemma iaf , as PIGG! men ska väll sova... i guess(?)


vill bara ha det gjort

idag när jag var på fotvård så berättade caroline, hon som gjorde behandlingen att hon gick en intensivkurs i sveg efter studenten.. hon va precis som jag dvs. svårt att ta tag i det här med att övningsköra...

sveg i härjedalen (jämtland), köra 2 ggr per dag och bara plugga teori hela dagarna i en vecka helt ensam, bo på vandrarhem där folk knackar på dörren på mornarna och säger att frukosten är klar, avsluta veckan med att skriva teorin, åka hem c:a 3 veckor för att sedan åka tbx för att köra upp..

hmm vore inte detta ngt för lilla mig tro? jo jag tror fan det för jag måste fokusera på det, annars kmr jag aldrig att tag i det här




takida - feeble pride

"King of pop" Michael Jackson blev bara 50 år...

han är grym,& kmr alltid att va

 



nu ska jag skutta ner till gymmet, sen på fotvård därefter bollträning

alohamahobaTJAAAA el TJENAREEEE

häääj jag heter linn och jag shoppade.. idag igen wähäj jag är baaad, blidde jeans & en kjol men vet ni? ja ska möta lilla söta goa elin i vby om cirkus 20 minuter och köpa mera wihuu (: sen ska vi till grimsta, hoppa på en varm och härlig buss för att åka till uppsala vilken tur att det inte är så varmt ute :)
trött på att torska nu, 2 matcher kvar sen har vi uppehåll!!!!!!!!! vi ska vinna idag.

TJOS


jag älskar att åka buss med elin, blir så glad av det! finns nog ingenting som tar det.. SAJK

slitna jeans och skjorta ...

... det måste fan vara det finaste som killar kan gå omkring i , yammmmie ((:

blev lite som fick hänga med från kista iaf, en vit t-shirt med hål i bak (orkar inte visa) :p , 3st navel piercingar (va på tiden.. minns inte när jag köpte nya senast) sen eclipse ( 3:e boken , fortsättning på twilight asso gahhhh!!!)

förresten så har jag nog jordens rödaste rygg just nu, men de e najs.. eller? haha skitsamma blir nog inte så mkt solande imorrn iaf, måste till banken och kirra mina 500 spänn jag fått eftersom att jag har hittat en stulen bil ;) sen har vi match mot danmark och nej inte danmark danmark utan ett lag som heter så ifrån uppsala hähä xD
skulle igentligen övningskört imorrn me men går inte längre för bilen är ute på vifft! fasen... vill verkligen ta tag i det här igen nu och då menar jag verkligen ta tag i det på riktigt! vill ha det där jvla körkortet nu , så jvla svårt kan det ju inte vara


nu fattas bara en nice body

va ska man säga...


har varit på maltan och solat/badat med fulen hela långa dagen ((: hon fick punka påvägen dit, förlåt men... hahhaa :D
L:
ska vi cykla över vägen?
F: aa inte så mkt bilar nu, jag brukar alltid få punka när jag cyklar den här vägen..
.....
F: FAAAN FICK PUNKA!!!!

så typiskt... :p
nu sitter jag och äter lite mat sen senare så ska vi till kista och glo lite också (:

vi lever på vårat förflutna



ingen ork eller lust


Green Day - Wake Me Up When September Ends



tjo! drömt mardrömmar hela fucking natten.. kul kollade på the unborn igårkväll men drömde inget om den så ... den var bra iaf en skräck med handling och sånt gillas!
har precis varit nere och gymmat såg att nälstabadet öppnat idag men skiter i att dra dit, ska gå ut på min dagliga promenad (nya morgon rutin), ska mellan landa hemma hos pappa och lägga mig på hans baksida några timmar. Efter det är det bara att ta sig hem tbx hit, hämta cykeln och bege sig till ytterligare en bollträning..
fotboll hit & fotboll dit

försöker få tag på min kära syster men som om det vore enkelt?????????????????? döhhh

THE OFFSPRINGS BABY

I want you bad



you'r gonna go far, kid


The Kids Aren't Alright


jag är inte den bästa människan i världen på att visa kärlek...

 

... men min kärlek åt er är enorm ♥



nu:
match

-


03:03

nämen aloha!

klockan är cirkus 03 och jag är pigg(?) .. åkte ju ut till emelie landställe i fredags på tynningö? :p riktigt fint! och mysigt blev det ! var ett härligt gäng med en blandning av sthlmare och sköna skåningar (: imorse när vi vaknade så var det superduper väder så vi låg och stekte tills det var dags för oss runt 16 att röra oss mot våra hemtrakter..


lilla emelie har mer & mkt bättre bilder som mer beskriver kvällen.. så får försöka kirra dem sen kanske


jag, elin & fulen köpte med oss pizza & gottis och drog hem till mig & kollade film, sen busade vi lite med min granne men han va tråkig eftersom att han typ inte var hemma? haha AJA mupparna blev taggade på att supa och det var helt plötsligt inte jag så jag drog ut på en liten promenad och slutade med att jag mötte upp micke och åkte till lövsta för att joina 3 andra grappar på golf sådär runt 23 tiden haha beeeeeef! men det var cosy efter det drog vi hit och kollade movie igen (:

nu är klockan natten måste sova, är inte så pigg längre xD höhö imorrn blir det till att röra på maj!


pOsssen

ehm.. glad midsommar.. eller ngt?

go'morrrrrrrrrrron ! snabbt nu! blev verkligen en sista minuten tripp hem till micke & isac igårkväll... blev inge sent heller för världens sötaste & snällaste jannica kom och hämtade oss sen (a) wieee TACK :) 
idag ville jag bara sova vidare men kan inte för ska vara hos emelie vid 09.. beeef AJA, shiett måste packa nu och se vad jag ska ha på mig! hörs imorrn typ kanske... ska till hennes land, dansa, äta massa god midsommar maaat och ha galet skojj enda tills färjan hem imorgon (a)  possss

 

  
hähä micke rå torska mot elin ((: .. och blidde lite ledsen när vi drog oooopsi




idag kör vi! ere fest så ere..

 

Be my little Rock N' Roll King


You are so cool
You are so rock and roll



nu sitter jag hos papi igen, har tagit min dagliga morgonpromenad (a) eller halva iaf gick en omväg hit, igenom björnbodaskolan där jag gick från 6 års - åk 6 och sedan på massa gamla vägar hem.. haha blev nästan tårögd.. fan vad jag älskade min barndom.. jag och anna, jämt! tsm med våra brorsor fan vad kul vi hade!!

idag kommer min mami hem & åker igen imorgon.. så får possssa på min hund & lilla iza idag ohhhhh längtar! har träning idag också.. på mossen (läs: hata) tror jag ska cykla dit.. fan vad jag mår bra av att röra på mig ! :)

fortf oklart om vad som händer imorgon (?) midsommar är överskattat..... men nånting måste ju hända, lite planer på en väns landställe men blir typ inge folk då så vet inte .. det löser sig, det gör det alltid

jag har sån jävla tur..


du anar inte hur glad jag blir varje gång jag ser dig, hur stolt jag är att ha just dig som min storebror


vet att jag skulle kunna klara av vad som helst med dig vid min sida

typiskt mig...

när jag badade tidigare idag tappade jag min mobil i vattnet och det är ett under att den funkar nu! torkade den med hårfönen ett x antal minuter för att få touchen att fungera och ljudet.... trodde det var kört ett tag tack gode gud att den funkar (:

.......

när jag & micke kom hem senare så skulle jag öppna porten men shitt tog ju av hemnyckeln från nyckelknippan för att jag inte orkade ha så mkt med mig! konstigt nog brydde jag mig inte så mycket.. för blev inte förvånad :p haha så vi fick helt enkelt slå oss ned utanför och vänta tills som tur va min granne dök upp (:

och han gör det igen...

ohhh vad sånt här är irriterande !! skrev fan hur jvla mkt som helst och sen bara försvinner skiten AJA!!!

(bild som jag i smyg tog förra sommaren) och tror ni inte jag blev glad idag när jag satt inne på gymmet och helt plötsligt fick syn på denna pudding utanför.. iår igen?! han va dock inte lika snygg som förra året men han duger hähä xD Han gick där i samma vita sneaker, svarta shorts, röda linne, bruna hår (fast kortare), solglajjer (fast vita), lyssnade på musik, rensadelite ogräs och gjorde nälstabadet redo för att så småning om öppna! kanske är detta ett tecken på att jag den här gången borde snacka något med grabben ? (a) hoho he's mine

började även den här dagen med 1h promenad, kompis det går bra nu (: hihi därefter träffade jag pt'n vicki nere på worldclass och snackade massa skit om allt från mina matvanor till mina fobier och mina framtisplaner samtidigt som hon sakta men säkert plågade mig och det gillar vi! =)

nej nu måste jag börja knata, ska jag äta middag hemma hos pappsen, hoppas på att patrik och thessan också vill med men ser ytterst tveksamt ut buhu tråkiiiii ! sen ikväll blir det film med micke (:














större och större för varje dag som går....

godispåsen jag köpte igår va så inte okej! bara för att man haft förbud nu i ett ½ år så frossar jag i mig bara för att... onödigt... nej nej back to work! från och med idag skiter jag i godiset igen...  iaf fram till rhodos 3 veckor & 4 dagar, nu kör vi! ...igen.. el det är ju inget förbud nu men ska iaf tänka mig för om man är extreeeemt sugen så är det väll okej...  att smaka iaf xD haha jaja men ni förstår... har sån ångest nu
blev 1h prommis idag med men den här gången sa foten ifrån /; , fick sällskap av ullis, fixade lite gott gott till midsommar (a) höhö
bollträning ikväll igen men ska till vby först och träffa eileen & fulen!

PEACE

fan vad skönt det skulle vara att vinna pengar ! grrrrr

maha! ja hade ju redan gymmat och så tidigare idag så drog tidigare till träningen för att vara lite personligt stöd ut camillus :)) och såhär kul hade jag... sorry millis :D


träningen gick helt okej (även fast fossingen fortf är STOR och blå! lalala)så som belöning drog jag och elin till coop och köpte lite godis xD och en tian lott för jag skulle blir rik!  men inte ens 10 spänn vinner man! nejnej alltid några gamlingar som har max 1 år kvar att leva som vinner miljonvinsterna el folk som redan badar i sedlar! tänk inte på mig nej gör fan inte det!



nämen det regnar inte! dags att dra ut...

gick upp strax efter 12 , hur skönt som helst!! det regnar inte ute! man vet fasen aldrig hur länge det kommer hålla i sig så ska klä på mig ngt nu och gå ut och GÅ! därefter dra & gymma sen senare är det bollträning, skön dag! TJOS


mayhem !


helluuuuuu ! trött är vad jag är.. igår så taggade jag, flexi, elin,fulen & hillgur lite hos mig först sedan taggade vi iväg mot stan till söder haha fan felix hoppar omkring och skrämmer folk på perrongen så pinsam!  "man lever ju bara en gång" :p finen har PANIK för hon måste kissa haha söt :D tillslut kom vi iaf fram till snaps men det sög för uteserveringen var inte öppen när vi kom dit och var typ 23 in ? hm anyway så drog vi till sturehof söderhof istället (: självklart så var mayhem det först man hörde när man klev in ! wowoo, när dem stängde så drog vi hem till mig eller vi ångrade oss påvägen så vi hoppade av tuben och skulle se om ego var öppet men det var det inte så nähepp drar vi väll hem iaf då... haha värsta catfighten på tuben mahaha fattade inte riktigt hur det startade men en otroligt mogen grabb showade penisen och därefter showade även en brud upp sitt paket och tillslut blev det catfight mellan den bruden och en brud som satt bredvid..  jag satt precis bredvid och fick inte fram någonting annat än: beef typ 3-4 ggr haha sen skuttade jag till mina homies så att brydarna ite skulle slita av mitt hår med haha nejmen aa det var hm...kul .  xD Felix fick gå in och styra upp lite hahaha bra där ;)  hos mig satt vi och chillade ett tag tills vi la oss men ack så dåligt jag sovit haha nej sorry mysigt när det är trångt....




... när klockan var strax innan 11 imorse var jag tvungen att få liv i gänget då jag var tvungen att dra på 6 års kalas! woho ! :p satt verkligen fint med käk och pannkakstårta kan jag iaf säga ! haha :D lilla vildis 6 år, tiden går snabbt :)

nu ikväll blir det moviemys med ullis ! (: blir en rysare då en 12 åring blir fången/instängd i en källare av en psykopat fy! därefter en komedi/drama med b.la. björn gustafsson (: behövs! fan vad tröööööööött jag ÄR! får se om jag håller mig vaken haha nejdå imorrn ska jag iaf sova ut! sweeet :)

...dags att hitta tbx till glädjen igen...


såhär känner jag för att festa just nu...

  



match idag igen då... fan är pinsamt nu, måste börja vinna igen tjejer, dags att hitta tbx till glädjen.........



update: VINST! finally!!! 2-0 och det ska firas va eller hur ;p? skit i det ja skrev ovan mahaha PEACE 

BARA 1 månad kvar till Rhodos, sjukt!

1 FUCKING JVLA MÅNAD KVAR TILL RHODOS!!!!!

Hörde jag gymmet ropa? YESSSSSS , gymmade med nya schemat första gången igår och jag satt typ och plågade mig själv samtidigt som jag hade världens ångest då det nästan bara är övderdelen (fobi fobi fobi) jag kör nu ... men nej jag måste tro på henne jag kommer inte få muskler, bara långa fina..
AJA efter det ska jag in till stan & träffa benji var ju typ år & dar sedan :p sen träning (med stukad fot) sen chill i think, folk som ska fiesta tonight men har ju match imorrn så godiset och tv 'n komsi komsi (:
CIAO!

felix kan du förklarar för mig vrf jag 10:35 sitter och lyssnar på: nu kommer det tomtar ? som btw suger!! :p 


När jag tagit körkort ska jag få denna goding av min far!...

... och jag älskar den!




så har mamma, björne & hundarna dragit då.....

nu har jag lovat laget att jag ska glömma allting så är väll bara att gilla läget... krismötet slutade precis så som jag hade väntat mig, allt handlar om inställning. Det jag inte kan få fram är att christer har tagit allt mitt självförtroende! ohhhhh aja håller allt det här inom mig tills vidare, bäst så :)

har iaf varit i staden idag och lämnat ut lite cv'n får se om det är ngt som nappar... hoppas mest på ett ställe sen ett annat ... time will tell säkert inga som hör av sig hahah jaja ullis langade precis dissen SCHYSSTRÅ!


Ulrika Ohlson, med dig skulle jag kunna leta jobb varenda jvla dag!



haha ullis & Linn on fire, sega gubbjvl skyll dig själv för nu tar vi dina jobb! haha
fan vad bittra människor det finns! le medans ni kan för fan
tog faktiskt studenten igår och har inget jobb hallå?! .. jobbigt själv har man inte haft jobb på 5 år!!! 

påväg mot bättre tider...

var precis nere på gymmet och snackade med en PT;
pt - vad är du ute efter med att träna?
jag - ehh få fin kropp
pt - inte hälsan el ngt?
jag - nä.. el vadå låter det bättre om jag säger jo ? haha

- inga magövningar > what?! haha, de jag gör jämt :p
- bröst & axlar! > som jag har fobi mot?
- skippa mackor.. > bahh
- det är mer socker i choklad än banan > nähe? men choklad som choklad
- ingen kondition på gymmet, räcker med fotbollen > nej för våra träningar är slappa!
-
gå på mer yoga & pump pass..  > sure, är så grym på yogan hahah
- inte vara rädd för att få muskler.. > hata muskler...
- fotboll 4-5 ggr i veckan + gymmet 3 ggr > tummen upp
-
aldrig mer mina gröt dieter höhö
- äta iaf 6 ggr om dagen, kolhydrater frivilligt till lunch el middag beroende på humör

nu kör vi! ska träffa henne igen nästa vecka för att träna (: idag snackade vi bara
hon märkte hur rädd jag var för att bygga muskler på fel ställen haha, men hon lovade mig att jag får det jag är ute efter om jag bara gör som hon säger.. så aa nu kör vi

blev att man stannade på ullis mottagning :) grattis sötnos!


Första måndagen som arbetslös kan se ut såhär...


lady gaga, äntligen en tjej som kan sjunga




lady gaga - boys boys boys



Boys boys boys
We like boys in cars
Boys boys boys
Buy us drinks in bars
Boys boys boys
With Hairspray and denim
Boys boys boys
We love them!
We love them!



övrigt så hoppar jag runt med hjälp av 2 golfklubbor när jag ska ta mig någonstans haha kul... hoppas det går över fort.. måste ju knata hem till ullis senare (: och vill faktiskt träna tro det eller ej.. inte för att jag älskar fotboll utan för att jag gillar folket!


btw, från och med torsdag är jag ensam hemma i 1 hel jvla månad :O :D kommer inte sakna min hund så mycket... gahhhhh saknar hnm redan... sen när dem kommer hem ska jag till rhodos i 2 veckor, hallå han kommer glömma mig!!!!!!



sanningen

försökte förklara varför man inte kan ha kul utan pengar...
och slutsatsen blev den att;  i vårt gäng så festar man eller äter mat!

ses på calles ikväll då, tjing!


update:

blev inte calles utan blev till att komma lite i stämning här sedan drog vi o spelade fotboll med några men blev en kort historia för mig då jag vrickade foten hahaha så DÅLIG! aja.. att missa fotbollen en vecka hit el dit gör väll ingenting just nu iaf ? min mami känner mig iaf bra o ringde precis i rätt läge och frågade om jag ville ha skjuss hem, SÅKLART jag ville! skiter i att kolla på walthers kampen imorrn som va planerat... är så irriterad så vill bara sova.. ska gratta ullis imorrn iaf som tar studenten! din tur att känna känslan bruden! ta vara på dagen för den är över innan du ens hinner förstå vad du gör..

felix har fixat spotify till mig! så jvla snäll tack grabben :)





ja & eileen ((:

live your life


lady gaga - eh eh   livsglädje

jag säger bara en sak.. glöm fotbollen just nu! Vår enda chans är att du drar... finns ingen glädje kvar, du kan en sak.. och det är att sänka allas självförtroende så mors!





Idag har jag sprungit! Ikväll blir det brydarna!

mer bilder :)

 





känner ingen ångest ännu... det är ju sommar"lov" maha :D men tänkte fixa lite med mitt cv iaf.. fattar inte vrf folk är så deppiga, orka livet leker fan (förutom fotbollen)  :) :)

FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN ! och vill görat igen


bättre sent än aldrig! Studenten var grym! Vi startade kl 08 i rondellen ! stämning va vad det var där! efter det gick v i alal till skolan och hoppade & dansade på borden, fick våra betyg och därefter tågade vi iväg till scoutstugan.. Ville inte att dagen skulle ta slut.. När vi var framme i stugan så stod alle och tröck där inne rå taggade för att få springa ut ! Vår klass var först ut och känslan gahhhhh ! vill springa ut igenigenigen!  Stod och kramades lite med folket och vadå tårar ...? hihi (: sen var det bara att byta om för att tagga till till flaket! FAN VA TAGGAT !! men okej... vi åkte kanske i 3h , om inte mer.. (tillskillnad fårn andra som fick åka 10min haha! ) stannade i stan och badade i fontänen :D så värt det ! även fast man stod helt dyngsur på flaket sen och höll på att frysa ihjäl! men man tar bara studenten en gång...  När vi tillslut kom fram blev jag hämtat i en porsche och jag förstörde pappas planerade entré haha :D sry men bara för att jag är en sån tävlingsmänniska? Vi skulle köra efter pappa men när han körde rakt fram säger jag åt min snubbe som kör att ta höger för då kommer vi vinna! hahah ! Hemma hoppade jag bara snabbt in i duschen och sedan var det mys med lite släkt osv.. fan gick ju och hade frostskador kvällen ut.. :p innan vi taggade iväg ut sen till kvällen :) Det blev inte som man tänkt sig men det blev ändå bra :) 

grym grym GRYM dag! 


        


vi 4 , ALLTID

    
 
              

NEXT CHAPTER



Igår blev det en heldag med grapparna hihi jag och hillgur mötte upp lidde & flexi o kollade på deras match.. el aa kollade och kollade felix (kryckan) skulle bara visa intresset ;) höhö sen drog vi och kollade på film följt av mat och avslutades med fotboll igen + massa gottis ;) ja tror nåååån hade seperationsångest ? haha :D

 

AJA fan det här tog tid! nu måste jag fixa mig.. har match idag... i UMEÅ!!! kul :) tur att vi flyger iaf ...

sista inlägget som student!

baaahhh va stressad jag känner mig!
igår fixade jag bara mina naglar & färgat håret och senare fixade jag och mami en ny mobil , wihuu älskar den!

Idag hade vi studentlunch & fotografering.. vad ska man säga.. smått med ångest.. jag är nervös men vet inte riktigt för vad.. kommer va grymt kul att ta studenten imorrn men vill nog bara inte att allt ska vara över...... fy
jag blev nominerad till ehh typ den elev som det gått bra för med studier samtidigt som man idrottar.. haha var dock lilla joän som vann :)

nu måste jag plocka ihop kläder som jag kan ha på flaket imorgon och kläder som man kan ha till kvällen när det är dags för utgång! mkt nu känns det som.. mottagningen blir hos papi därför jag måste packa med mig saker...
men först är det champagnefrukost !!!



ja & hillgur      vi 4 om några ska INTE splittras, det händer bara inte


Tudor var gullig och skjussade hem oss tur det ! för jag hade lite brådis då jag hade träning ! men vad fan skyndade jag mig till ? en jvla predikan om hur man ska vara som spelade.. men som du sa... jag kanske ska satsa på schack iaf  ;) lovar att det är dubbelt så roligt ! allt är roligare där man inte har dig som överhuvud...
13 år nu... till vilken anledning ? snygg kropp får man på annat sätt iaf MAHA !

HÖRS ! ..när jag är arbetslös

vi ber för bra väder imorrn !

helt seriöst.. jag tål fan inte dig längre :)

vi torskade.. du SUGER ! jag kan sitta hemma och längta till fotbollen sen när man väl är där och träffar dig då vill jag bara hem! 


3 jvla fjuttiga dagar kvar ! ... och det regnar!?

 

dags att rycka upp sig.. har typ varit på irri humör hela långa dagen .. är väll vädret? vill verkligen ha fint på fredag! .. och torsdag! men men det får blir som det blir så får man väll göra det bästa av det .  Har iaf fixat lite flaket idag & lämnat in våra kära datorer kan ju inte vara nån i skolan som köpt ut den asso :p men matkortet behåller jag fan en dag till ifall man hinner få i sig ngt imorrn xD !

måste dricka massa vatten nu ! match ikväll mot bollstanäs, TAGGGGGA ! är meningen att vi ska lira på a-plan idag men tvek pga allt regn... time will tell gör liksom ingenting om vi måste lira på konstgräset istället (a) hoho

nu ska jag kolla på twilight! lovelovelove . så sjukt TRÖTT!



vill se den nya ju !!

finns det en gud? KOM IGEN NUUUUUU


what a feeling



det var ingenting som var brutet (: bara en ordentlig smäll typ.. 340 spänn reent åt helvette :p ska iaf testa träna lite boll idag men vet dock inte hur det kommer gå... ;/ hoppas på det bästa eftersom att vi har match imorrn! ;o funtar på att jogga till träningen me för att få igång fossingen lite hmmm aja TJING!

har förresten betalat Rhodos nu! vadå PARTY

RSS 2.0