HAPPY NEW YEAR, Backpacker 4 real!

HAPPY NEW YEAR PEOPLE!
Vi lyckades inte hitta nagot boende for inatt.. & da har vi kollat bade billiga & dyra alternativ sa spelar ingen roll hur rik man hade varit, fortfarande fullt! (okej beckham hade sakert fatt ngt place men iaf). Nu har vi hittat ett litet locker som vi last in vara vaskor i sa slipper vi bara pa dom hela tiden! Vi har bokat in oss pa en buss imorgonbitti (bra tajming) som ska ta oss fran Queenstown till Christchurch! Sa nu har vi c:a 19,5h pa oss att vara hemlosa, fira nyar, le & vara glad och sedan hoppa pa bussen! Kommer bli ett langt dygn men glad att det ar nyar iaf! Fanns ett alternativ att hyra talt ocksa men onodigt att lagga pengar pa det for 1 natt..
Blir bra det har! Stralande vader idag! Hur har ni det? Ingen sno annu va? Vi har varit lite lagom kaxiga och sagt att vi kommer hem lagom till fint var vader! .. Vet inte, kanske ar det sno nar vi kommer? Kanns som att man aldrig vet nagot om sveriges vader langre! ANYWAY ha det braaa :)
Hor av mig nar vi troligtvis kommit fram till "sakra" Christchurch! See u
Brande fejset igar, tydligen sa tar solen efter 13 ocksa, ska smorja in mig nasta gang!
Ser dock inte alltfor rod ut pa bilderna ovan ;p

Svaret pa Ferg Burger!

Okej det var 30min ko, de var GIGANTISKA & goda. Absolut ett krav(?) ifall man aker hit fast det racker med 1 gang.. Haha yepp precsi sa kanner jag for FERG BURGER!
Sitter & chattar med Ullis nu ohh sa kul att hon flyttar om 4 dagar!!!! Lyllo ! Miss you <3


YES

Tro det eller ej men vi hade sol idag ! alltsa i typ 2h........
Vi forsoker fortfarande hitta boende har i Queenstown over nyar, fixat 1 natt till iaf (i olika rum) for typ dubbla priset mot vad vi brukar betala men battre an inget iaf. Tror att vi far kora pa det rejset, hoppas pa det basta och hitta 1 natt i taget! Det ar fler har som sager att vi inte borde aka till Christchurch sa tidigt for att delar av centrum fortfarande ar stangt pga forra arets jordbavning + att det skedde igen for nagra dagar sedan.. Far forsoka vara har kanske 1v till... Sa fort nyar ar forbi tror jag det ar lungt att hitta boende.
Kanns nastan hemskt att saga att man ar uttrakad? haha men saa mycket finns det faktiskt inte att gora har nar man inte har solen med sig.. Vi ska nog iaf testa Ferg Burger ikvall! Alltid smockat med folk dar & folk pratar ju om det sa att man far skavsar i oronen.. Nagot speciellt borde det ju vara, aterstar att se!
Carro ligger & sover! Yepp hon korde hart igarkvall hon haha sjalv korde man pa 1 cola.. Sager att jag sparar mig till nyar.....typ

holl pa att glomma...

konstigt att jag ar nojd med den har bilden? sjukt fin! Vid Franz Josef



-ar det har en tvattmaskin? - ar ni svenskar?

Jag & stjart tog oss ut och sprang ! Yepp terrang(!) och styrka med varldens utsikt ;) sla det worldclass!! haha
Inte helt trotta annu sa blev en svang har innan laggdags for jag vet ju att ni gillar bilder ;) bara for er!


Mera Bungy!




..lite for kaxig innan!



Har ar jag tillbaks upp igen haha



Queenstown idag!


finally sovmorgon

"Godmorgon" Svedala! Idag var forsta morgonen sedan vi lamnade sverige 6 december som vi tog sovmorgon!! Den ni... Trodde ni inte va? Det har verkligen varit full rulle har med max 2 natter pa samma stalle. Vi har ju 4 garanterade natter har i Q-town & ar pa jakt efter 3 natter till vilket verkar vara svart att hitta over nyar.. Om vi inte hittar ngt imorgon sa maste vi nog andra vara planer och fly aven fran Q-town sa hoppas det ordnar sig! Vi hade verkligen sett fram emot en hel dag pa stranden idag men nar vi val kom ut sa var det typ mulet sa vi tvattade istallet! Lyckades krympa en del klader...... Kul nar man har sa mycket klader med sig *not.
Eftersom att internet ar gratis ar pa Bungy Stationen om man bokat el liknande sa latsas vi ladda upp bilder idag med ;)
Btw sa forstar jag varfor vi knappt sett nagra svenskar under varat aventyr i NZ.. Alla ar ju har!

Annars hander det inte mycket, nagon som har tips pa nasta grej man kan gora nar man gjort sky diving & bungy?? Jag ar lite sugen pa att hoppa in i en bur och skickas ner till hajarna? Men dar kanner jag mest panik over att behova ha sanna dar tuber pa sig ....

NEVIS BUNGY, QUEENSTOWN

FINALLY!
OM jag tvekade? Det var sa nara att jag bangade haha men i did it! Skulle inte kunna fortsatta resan om jag inte gjorde det... Steget ut ar verkligen omanskligt skrammande men faktiskt sa fort man tagit steget sa ar det grymt.. Nu efterat skulle jag kunna gora det igen men inte de sekunderna (host minuterna) som jag stod dar uppe..

For ovrigt sa kom vi fram till Queenstown idag, tiden gar sa fort.. Vi ska stanna har i 1 vecka forhoppningsvis om vi lyckas fa boende over nyar. Gillar det starkt redan! Kanns som att tiden bara kommer rinna ivag och att vi snart sitter pa planet ivag fran NZ vidare mot Australien.
Sag att det fanns en tattoo studio har i krokarna.. sugen! Ar val solen som kanns lite ivagen?? Men det gar ju faktiskt att skydda! Kanns ju anda sakrare har an i Thailand ;) fast billigare dar saklart...

 


(Tidsinstallt) Nu: Nevis Bungy

OM vi ar nervosa????? Jag kommer DO. Men samtidigt ska det bli sa skont att fa slappna av och njuta av resandet efter!!! Onska oss lycka till.. Herregud. Maste man sa maste man. Far se om jag overlever.


GOD JUL fran Franz Josef!

God jul pa er sahar firade vi julafton haha! Glacier vandring i Franz Josef & sa lyxade vi till det med en middag ocksa forsta gangen under varan resa haha! sweeet upp tidigt imorgon med !!!



Franz Josef & Grattis till min karlek!

GRATTIS MIN FINA FINA MICKE!!!!!

Nu ar det stressigt! Maste hinna med sa mycket som mojligt den lilla timmen man betalat for!! Och datorerna ar aldrig de snabbaste.. Vi har hunnit med lite sen sist da vi var i wellington!? Vi har varit 1 natt i kaiteriteri, 1 natt i westport och nu ar vi har i superfina Franz Josef! Stralande sol och jag kommer vara sa rod imorgon!! Imorgon ska vi ut pa hiking! Franz Josef Glacier 8h....
Slanger upp lite bilder bara... Sa far ni tolka det sjalv haha! Oh vad jag saknade min pojke nar jag pratade med honom tidigare idag <33



Inte varje ar man firar julafton med en 8h glacier vandring hoho tomteluvan pa saklart


Rafting foljt av Wellington!

Imorse blev det som sagt white water rafting i River Valley! haha det var riktigt sjukt bara att det var sa sjukt javla kallt i vattnet! Och saklart(!) sa valte var bat redan i borjan da vi fastnade mot en sten hahah panik! Kunde fan inte andas for att det var sa kallt! Men vi lyckades vara kvar i baten resten av turen som var 2h lang.. Och med att vara kvar i baten kan aven betyda att man var helt drankt med vatten haha!
Efter det blev det en ratt sa lang resa hit till Wellington! Vi stannar bara over natten for att imorgonbitti ta farjan over till Sydon! Hoppas pa sol resten av NZ vilket betyder mindre bloggande!! Forhoppningsvis...
Annars sa ar Wellington bast hittils av det lilla vi hunnit se?


en gullig liten polis station pavag till Wellington haha



Tog lite bilder ut genom fonstret fran bussen.. Ni kanske fattar varfor det anda ar helt okej med alla buss resor? Ser ungefar likadant ut overallt men man slutar aldrig tycka att det ar sa javla fint att kolla pa. Inte direkt som att ta 118 upp till vallingby ;)


Vanligtvis brukar kullarna var tackta med vita prickar!! alltsa far!


En eftermiddag i Wellington!


(Tidsinstallt) Congratz Brother

Vill bara saga grattis till big bro!!!! :) grattis grattis grattis

RIVER VALLEY

Okej, vi är bokstavligen mitt ute i bushen!! En bil kom och hämtade våra väskor sa fick vi gå ner till huset.. Japp typ ETT hus i hela river valley? haha vi tog oss iaf ut och vandrade i bergen ;)

bussarna vi åker omkring i och hikingen vi gjorde nyss haha



Innan vi kom fram hit så stannade vi till vid Tongariro National Park på ett ställe där typ Gollum? Hoppar omkring i sagan om ringen...



Fint va? Vi trodde vi hade solen med oss men den försvann lika fort! Finns typ ingenting(!) att göra här... Vill typ sova så att det kan bli morgon snart för då väntas 2h Rafting!!!! :D:D


YO DA ONE


Hela den har dagen har varit chill chill chill det ar kallt & regnar konstant! Vi gick och handlade mat, kopte fel? kott, typ lamm som luktade och smakade skit! Brande broden i ugnen sa det luktade brant i hela koket haha..
Vi har sagt att det far regna sa mycket som bara den nu sa att det ar soligt imorgon!! YEPP.


som sagt Bildbomb

Okej, hang med nu! De forsta bilderna ar fran ett stopp vi gjorde igar nar vi var pavag hit till Taupo.
Pa forsta bilden sa kokar vi agg i en "hot pool"




..Efter det stannade vi till vid ?? glomt alla namn har allt pa rummet :p Fint  var det iaf ;)



Sen stannade vi till vid Taupo Bungy for att en skulle hoppa.. Vilket jag saklart ocksa gjorde och jag var verkligen radd.. Aldrig matt sa daligt som jag gjorde sekunderna dar uppe och det var BARA 47m.. Hej Nevis i Queenstown pa 134m... Men som sagt sa ar det steget ut som ar varst, resten ar nog detsamma..
Vill bara hoppa nu sa att jag kan sluta tanka pa det sen och aldrig behova gora det igen hahah


Ni ser lilla mig nere i hornet..


.. Kopte en latte och satt & vantade pa stjart som var pa annat aventyr!



Ehm.. God Jul!? Haha pa kvallen gick vi till element bar som bjod pa varsta BBQ ever.. seriost, en burgare mellan tva rost mackor undrar varfor det var free?


..liiiite farg hade ju inte skadat

Nu precis var vi och hejjade pa nagra som slog lite bollar. 10.000$ for den som gjorde hole in one pa roda flaggan.. Vet att du Micke skulle sta dar hela dagen (och nasta dag) haha <3



BTW.. horde jag att det regnade i Thailand syrran??? Ni far ju farg bara ni stiger av planet iaf !!
Imorgon aker vi iaf vidare till River Valley! Och vet ni vad som vantar da? ohh vad jag langtat!
White Water Rafting!! Ska tydligen vara grymt dar.. Hoppas solen skiner imorgon!!


snodde fran google


TAUPO

SKIT NZ! Klockan ar snart 01:30 har och jag sitter i receptionen pa base & vantar pa carro hahah! Tankte lagga upp bilder fran varan typ forsta? soliga dag men datorn strejkar sa kan inte fa in nagra bilder!!! Ni far se imorrn kanske... ANYWAY vet ni vad jag gjorde idag nar carro var pa annat aventyr? Jag impuls hoppade bungy hahah 47m och vet ni? Jag har aldrig varit sa radd i hela mitt liv, madde seriost daligt flera timmar efter och kopte varken film eller bilder for att jag ska vara tvungen att hoppa i Queenstown ocksa! Den ar hela 134m ...... Tror att det ar detsamma, ar ju steget ut som ar varst liksom. Fyfan vad ackligt!!
Vi ar iaf i Taupo nu och hittills det basta staller pa nord on!? Helt klart har vi vadret att tacka menmen.. Trist att jag inte kan lagga in bilder varken fran idag eller fran nu ikvall... Far helt enkelt bli en bild bomb sen!!!!
Jag tror jag ska upp till rummet nu,, skulle igentligen pa ett litet aventyr imorgon redan kl 05:00 men blev installt pga regn imorgon! For ovanlighetens skull...
AJA bilder kommer sakert imorgon, tusentals om datorn tillater!! See U!

GRATTIS LIVIA

Tidsinstallt (sitter nog pa bussen nu). Vill bara saga grattis till varldens finaste Livia!!!!!


Gullig va? Kiwi fagel som ar NZ national fagel.. Inte sett annu men vill saa sot! (dock en liten bebo)


KIA ORA

Halleluja bloggen! Jag har kopt en fin bla liten bok som jag ska ha att skriva i under alla bussresor! Startade idag och tankte att jag kunde skriva det som kursiv text har i bloggen men glomde saklart den i rummet sa startar nasta gang! Vi ar iaf framme i Rotorua nu och GUESS WHAT? Its raining! Herregud vad det regnar.. Jag och Stjart tog oss ut pa en hiking iaf! Finns liksom "varma kallor" har, luktar skit och ser ut som skit. Typ jordskorpan som ar for tunn eller nagot.. Ratt coolt anda, cool! Igar satt vi pa Curlys bar och chillade lite men det sag lite tomt ut da det fanns hur manga flaggor som helst men ingen svensk! Och sa ar det i hela det har landet, vi existerar inte! Sa vi bad om penna och papper och fixade en som hanger sa fint over entren nu :) Storre an alla andra dessutom! Rattvisa.
Vi stannar aven har bara 1 natt for att imorgon aka vidare till Taupo dar vi stannar (hall i hatten) hela 2 natter. Jag ska lyckas ta mig upp och vara redo & klar redan vid klockan 05 pa sondag for att ta mig till Tongario Crossing. Ska tydligen vara jatte fint och aven Lord of the Ring landskap! Snalla goda gud det kan vall vara uppehall da??? Ryktet gar att solen ska kika fram igen pa sondag vilket vi hoppas for da far vi till River Valley for roligheter!! wihooo!

Vill ni hora en rolig sak?? Jag la in varat palagg i kylen igar och imorse sa fanns det inte kvar!
For jag hade lagt det i en "free food" korg! Generos jag ar va? haha
+ att mina (mammas) ralp lauren strumpor snoddes i Auckland! Jag menar, hur snal kan man vara??

Curlys Bar

ROTORUA

Bokstavligen kokade...


..och nej det ar inte regnperiod verkar bara vara varan tur! Vi har varit i NZ 1v nu och haft EN solig dag!
COOME ON!


soldansen ngn??

Vi ar pa landet och allt ar segt alltsa internet och det regnar hela tiden! haha men vi star ut. kan inte skriva sa mycket om ni ska fa hinna se nagra bilder eftresom att det tar san lang tid! Det var en vecka sedan som vi akte.. snabbt det gar, herregud

Hot water beach. OM det regnade? Goooodbye white shoes! Man kunde grava sin egna lilla pool med varmvatten (var typ en vulkan under? haha)





Idag pavagen hit till Waitomo. Vad tycker du farsan? Nastan som Orsa va?;)



Bron jag hoppade pa for att se om den holl haha

Min blixt gjorde ljuset, det var annars backsvart!! lite sma panik..


Stannar bara har 1 natt sen vidare till Rotorua!
Patrik, vi missar typ Hobbiton staden :( Om vi inte stannar forbi dar en svang imorgon! Men tror inte det..
Asso jag fattar inte hur folk kan bo har?? Om man inte ser kossor och far i 2h sa ser man berg och skog! Sen kan det komma en liten stad som man aker forbi pa 1min MAX. haha men fint ar det. De rekommenderar typ ngt att se pa varje stalle man hamnar! Men nu idag ska vi mest chilla.. Forsta gangen jag och Stjart fatt ett eget(!) rum! sjukt skont haha! 8,30 gar bussen imorgon, langsta sovmorgonen hittils pa resan typ?
Kanns som att vi nu kommit in i tiden !


COOL

okej.. det ar faktiskt okej att sitta vid datorn aven ikvall. Iallfall nar det bara ar rusk ute och man precis klivit av bussen for att sedan hoppa pa igen imorgonbitti! Innan vi satte oss har funderade jag pa vad som var mest vart pengarna, en kaffe eller 1h har.. Det fick bli bada haha lyxade till det ;)
Vi har inte atit ute nagongang sen vi landade i Auckland. Gillar varan lilla matpase som vi bar med oss fran plats till plats hehe. Bor i mixade rum med ett par vaningsangar,sa man vet aldrig vilka man hamnar med haha. Chockerande nog har vi endast sett/hort ett fatal svenskar har borta (ratt skont :p) annars brukar det alltid bara vara svennar overallt nar man reser..
Fint landskap iaf, om man  gillar gras och kullar haha. Tror vi akt forbi ett dussin kossor och tusentals med far, sen aven annu mera far och ytterligare nagra tusen kossor + ett gang fler!!
Aven lart mig ett nytt ord; cool.. Tror man far med det ordet i varenda mening, samt avslutar varenda konversation med det.. cool...
BTW en snubbe som jobbar i Sydney som bara ar har ett par dagar sa att det typ ar den samsta December manad som Australien haft pa ar! Kanns som att vadret har far borja ta och ordna upp sig faktiskt!



Jag gillar att resa med dig stjart for att du undrar varfor du inte sett en enda kanguru nar du ar i NZ...


random pixs fran carros camera,

Arlanda

NZ

Cape Reinga


Vi hade iallafall inte tur med vadret

Haha - hoppas vadret ar sahar resten av resan! (stralande sol i auckland)
Inte riktigt va.. Vi har nu varit 2 natter i Paihia,Bay of Island. Ni hor ju pa namnet att det later som ett paradis! Ja, fast vi har verkligen inte haft vadret med oss haha menmen. Igar tog vi en dagstur som startade i en REGNskog typ haha som hade 500 000 ar gamla trad, vidare upp till Cape Reinga som ligger sa hogt/langst ut pa NZ man kan komma. Som sagt vi hade inte varldens basta utsikt, blev mer som en spokdag! Googla Cape Reinga sa far ni se hur fint det ska va! Men det var fint anda saklart!
Efter det akte vi vidare och akte sandboarding haha vi blev som barn igen! Sen fick vi sitta helt sandiga och lota i bussen samtidigt som vi bokstavligen korde pa nintymile beach :)

Soliga Paihia ;)

BBQ



En forest

Cape Reinga, spookigt



Sandboarding. Om det var jobbigt att ga upp? och kallt!

NintyMile Beach


Soliga Auckland!



Frukost vid Albert Park

Solning vid Mission Bay


Vi maste checka ut har vid 10 sa vet inte vad vi ska gora fram till bussen gar tillbaka till Auckland vid 15.. Det ar ju sa daligt vader haha boooo! Vi stannar bara i Auckland 1 natt for att ta oss vidare till Hot water beach! Far se om vi blir dar 2 el kanske 3 natter beroende pa vadret !! Vi som vill hinna bli bruna till vi kommer hem! hahah...


wangberg.blogg.se=Stjarts!

Hej Svejs dar hemma! Kom fram till Auckland igar Finally! Lagom trotta tjejer var det, madde sa daligt igarkvall for att man var sa javla trott! Tror vi gick och la oss strax innan 9 och jag somnade pa en gang.. Vaknade till en gang inatt och trodde seriost inte att jag skulle kunna somna om men det gick, tur det for klockan halv 8 var det dags att kliva upp da lilla Stjart redan varit klarvaken i nagra timmar haha.. Blev en smoothie att ta med upp till Albert Park som ar hur fin som helst ! Satt dar ett tag och myste till solen sedan begav vi oss vidare till Mission Bay som ar en popular strand har i staden.. Far se senare idag hur mycket farg vi lyckades fa.. Men satan vad varmt det var! Forutom i skuggan, da fryste man fan ihjal.. Jobbigt vi har det har va? Haha

Kanner att man borjar bli lite halv seg nu sa blir nog en tidig nattning ikvall med da vi imorgon vid 0720 beger oss vidare mot nasta stalle! Hej da Auckland och Hej Paihia! Lets go sand boarding hoho

Kanns lite konstigt att ga omkring i varmen och lyssna pa julmusik fran alla butiker haha. Nar vi lag pa stranden idag sa var det ett gang ”aldre damer” som hade julklapps delning haha!

BTW, galler att njuuta nu fan under resan for helt arligt sa har jag svart att tro att jag tanker satta mig pa alla flyg en gang till! Men you never know!

 

 Stjart forsta dagen vid hamnen (notera efter en lang resa!/carro)

Hinner ej ladda upp nagra bilder sorryborry men dom kommer!


Hongkong

2h till London - 5h sittandes i London - 11h till hongkong - 4h sittandes har och 11h flyg vantar nu! Ful man kanner sig!! Tog 1 somntablett innan forra flyget och vet inte riktigt om det ar den som gor att allt gungar just nu eller om det bara ar resandet. Vi borjar iaf tro att denna gigantiska flygplats befinner sig pa vattnet!?
Gud vi ar redan langt hemifran och tank om 11h hahah
Men maste erkanna att jag redan saknar dig Micke.. Tanker iaf se till sa att du kommer till Thailand :D
ANYWAY planet vi akte sist var sant dar dubbelvaning flyg sjukt stort!! Och tiden gick ratt fort med filmer och sovande! Jag som som brukar ha svart for att sova, tror carro kommer sno en tablett av mig till detta flyg ;)
amen fyfan vad det gungar.. hur manga vatten maste man klunka? ..och mina fotter kommer se ut som jordklot nar vi ar framme!
Fixar kontantkort val framme i Auckland iaf !
Kramis

LOVE YOU YOU YOU!!!! MY LOVE

Usch.... Nu har älsklingen åkt till jobbet.. Vad ska man säga..
Från att ha dig nära nästan varje dag till att inte få krama om dig på 4 (kanske 3) månader..
Det är inte konstigt att jag kommer dö av saknad! Men herregud vad snabbt tiden kommer gå! Det är nyttigt att vara ifrån varandra lite också ;) Ska se till att leva livet nu & verkligen njuta av äventyret med min bästa vän!!
Vem vet.. kanske ses vi i älskade thailand ! ..eller jag hoppas iaf :)
Mycket att göra nu! Har c:a 3h på mig nu att fixa & dona med packningen! Ullis kommer hit en sväng om inte alls lång tid för att ta en frukost och säga hejdå.. Hon har inget annat val än att hjälpa mig med packningen också!
.

MAGISKT

TACK <3
Jag har bokstavligen sett ner på er ikväll gott folk!
Stockholm - på kvällen - alla miljontals lampor - uppe i luften.
Jag har ändrat mig om Stockholm! Mäktigt..
Nu fick jag ny energi till packandet, helt klart! En dusch sen ska den bli packad & klar!
Baby slutar ju snnart så vill ha all tid åt honom !

MIN:PRINS/SKATT/BEBIS/ÄLSKLING/ÖGONSTEN/VOVVE MITT:HJÄRTA/LEJON/ALLT

B kommer snart.... USCH vad jag hatar det här! Om ni bara kunde förstå mig ♥
du & jag killen.. you n me
ne fy vad jag redan saknar er ..

DECEMBER 5TH

O H  M Y  F U C K I N G  G O D... Jag har velat det här så sjukt länge och nu är det dags!! Blev åter igen en sväng till jobbet imorse för att lämna nyckel! Följt av vällingby för sista shoppingen inför resan och en snabb lunch med pappa! Håller på med packningen men måste ta pauser för jag får så ont i magen! haha samtidigt som Akilles hoppar omkring i sängen som gör att jag inte kan göra annat än att pussas & kramas med honom istället! Måste erkänna att tårarna kommer när jag tänker på hur mycket jag kommer att sakna honom, min älskade prins!! Så är det alltid, han förstår ju liksom inte! Vill bara att han ska förstå att jag kommer sakna honom skit mycket men kommer tillbaka!! Men som sagt han förstår ju inte...
Och min fina pojkvän som jobbar till 20:30 ikväll & tidigt imorgon igen! Gud jag kommer inte kunna släppa taget om honom.. Usch vad jobbigt det kommer bli men tyvärr så kommer det här äventyret va över så snabbt så gäller att njuta fullt ut och ta vara av varenda liten sekund!! Snart är jag hemma igen och då väntas nya planer! Nej jag måste ta en stor paus nu från allt fixande & gå ut med hundarna <3 Längtar tills M slutar ..
Allt är mer el mindre klart förutom koden till ICA kortet som inte kommit ännu ://
.
Norge i sommar MYSMYSMYS

MUSIK MED KÄNSLA

LOVE


dog lite

Så himla charmig bild från igår! Har raderat alla bilder från kameran nu så att det finns massor med plats inför resan som får tömmas på ett stick med jämna mellanrum.
Gud vad stressad jag känner m i g
.

ont i magen?

Var jätte mysigt hos brorsan & vickan igår med små tjejerna! Senare tog vi bileni rusket vidare till Riala & satt uppe och pratade om allt! Nu har vi ätit, myst & pratat massa mera! Ska hjälpa till med lite grejer innan vi beger oss hemåt! Gud, börjar få ont i magen & lite smått stressad för saker som borde fixas osv.. Känner att jag inte kommer hinna riktigt allting men vad gör det igentligen? Ikväll funderar jag och M på att ladda ner & köra Vampire Diaries marathon som sista mys tillsammans!! Imorgon jobbar han så då MÅSTE jag bli klar med packningen samt hinna med sista fika med fina vänner! På kvällen om jag har tur så kan det nog bli den coolaste "sista-kvällen-grej"!! Håller tummarna.. Sen är det the Day.!
2 nätter kvar.. Två jävla nätter haha gud vad sjukt!
Snattade en mysig bild från syrrans dator på deras hus från förra? vintern.. Det är 4 december och strålande sol utanför & inte i närheten av någon snö! Haha vet inte om jag ska skratta eller gråta när det ryktas om att snön ska dyka upp nu på tisdag?? Jag & stjärt kommer säkert bli sittandes där på arlanda med inställda flyg pga snökaos!

LOVELY FRIENDS

VAFAN! Hatar när det laggar sig så det man skrivit försvinner!! ANYWAY haha det här är igentligen min jobbhelg så sweet att vara ledig!! och så fortsätter det ett bra tag framöver!!
Vi startade som sagt på ett Karaoke haj följt av både det ena & det andra som avslutades på Pure! Klockan blev 00:00 och Helena Saksing startade sin födelsedag!! DansDansDans & Veronica Maggio i högtalarna samtidigt som ingen annan än Ullis!, allas egna Maggio dyker in i dimman! Det blev en riktigt lyckad kväll tillsammans med fina vänner! :)
.
Nu ska jag chilla ett tag till innan det bär av upp till Norrtälje för mat,mys & bus hos brorsan följt av en övernattning hos systeryster.
.

PACKAR

Usch kommer aldrig tycka om att packa ! Specielt inte när man bara har en rygga på 60L att packa i som helst inte ska vara i närheten av full!
Kommer man använda långklänning? Känns skönt att ha med sig... 1 eller två koftor? Hur många linnen ? Jag VET ju att även fast man säger att man inte ska shoppa under resan så är det självklart att man enkelt utan problem kommer lyckas fylla väskan med nytt!
.
Ikväll blir det roligheter med mina älsklingar med start på något karaoke hak vid odenplan haha herregud hur ska det sluta? Fina Elin fyllde ju som sagt år igår och imorgon fyller fina Hille år! Två personer som betyder sjukt mycket för mig!! Ikväll är nog sista gången vi ses innan jag drar så ska se till att ha kul till 110.
Först ska jag hämta upp brorsan & ta oss till jobbet för ett sista hejdå + att fixa lite mer hockeyprylar följt av att lämna dogsen hos B !
.
Jag, Hille & Elin - Taggar inför vår studenskiva -09 <3 FINA TIDER

Stort Grattis även till lyckosten Ullis som fått lägenhet vid hornstull!!!!

Så var det December ..

Torsdad & December! haha sjukt vad tiden går! Ska ner till gymmet om 45 och köra bodypump! Känner mig riktigt stark idag så ska maxa vikterna :) Sen får vi se vad som sker.. Fortfarande saker som måste fixas innan tisdag.
Förresten så fyller min lilla onge år idag så stort Grattis till dig så ses vi imorgon :)!

RSS 2.0