P!NK

.. och så blev min Mac rosa! :)

Nevis Bungy Jump

Den dagen, den stunden.. det ögonblicket..
FY-FAN. Men det är bara att göra det, bita ihop sen hänger man där & mår så JÄVLA BRA.


inte bli sjuk nu..

Såklart att man vaknar upp med ont i halsen :/ helvette.. Men som sagt, sålänge man orkar stå upp så är det bara att köra! Tänker dra ner till gymmet sen iaf! Vägrar bli sjuk nu när motivationen är tillbaka! Först ska jag mysa lite längre här i soffan med mitt kaffe framför Animal Planet :)

snart när jag har lite längre till gymmet så ska denna användas flitigt :)

alltid lika skönt när en ledig dag väntar!

Jobb 9-20 avklarat. Trots den långa dagen så går Måndagar alltid lika fort! :) Myst med Ullis & pratat så man har träningsvärk i käken! Har nyss tagit ett varmt bad och sitter och kollar på något "nära döden" pogram som verkar riktigt intressant! Är i England.. just nu är det två svenska tvillingsystrar som typ springer över motorvägen & blir påkörde, klarar sig men åter igen springer över iväg från polise och skriker HEEELP,sparkas, slåss & allt haha skäms lite för att vara svensk just nu...
.
Imorgon ska jag sova tills jag vaknar utan klockalarm, äta god frukost & ta en morgon promenix med dogsen följt av TRÄNING! Blir tennis lite senare också när Ullis slutat! BRA  du är som fick det !! Inte för att jag är förvånad....
visar snyggaste väskan imorgon :))
.
trött tjej imooorse

motivationen tillbaka

Efter jobbet idag så drog jag bara snabbt hem och bytte om till träningskläder. Drog ner och mötte stjärt på gymmet! Det känns bra nu, motivationen är tillbaka!  Vill bara tränatränaträna. Ska köpa jordens kanske snyggaste träningsväska imorgon också :) Jag som verkligen behöver det, som har 10sek till gymmet och alltid duschar hemma haha men den är så SNYGG.
Från och med 1 sep har jag nytt schema & då kan jag träna nästan varje dag om så önskas :)! + att kosten ska skötas! På ett bra sätt..

Nu ska jag lyxa till det med att släcka ner & somna! Helt slut! Jobbar 09-20 imorgon.. Efter det ska jag hooka med Ullis så har ju något att se fram emot iaf! Dogsen träffar jag imorgon också! Saknat dom, varit ifrån mig hela helgen :') Tack B.


kom igen nu träningsvärken, du är så välkommen till mig imorgon :)

pancaake

Jag gör pannkakor! I MÄNGDER!
Blev så sugen idag på jobbet så pannkakor blir det! Om jag & pojken får i oss alla återstår att se. Blir myskväll ikväll :) ska njuta till 100! Gick rätt segt idag på jobbet men slutat har man ändå & hemma är man så bara att jobba pååå.
.
Igår efter jobbet mötte jag upp bästaste Stjärt & begav oss in till stan för att vara med & fira Frasse! Om jag inte skulle varit på jobbet idag kl 09 så hade jag lätt stannat längre än vad det det blev! Fick ju till och med skjuss hem så vad gör man inte.. Trevligt var det iaf!
.
BTW så drog min syrra & gänget till Turkiet idag, 2 veckor.. Avis.. jag? NEEEEEJ
Men faktiskt så tycker jag att det ska bli mysigt med höst/vinter. Ska passa på att njuta av det man får ha-ha...
.
älskar bilden på bror, jag & mami

free day

okej för det första, vad har hänt med bloggen? alla de där "snabb" ikonerna har försvunnit så om jag tex ska ladda upp bilder måste jag ladda upp en bild för sig först och sen kopiera den osv osv... strul MEN ledig idag! Typ första gången som jag känner att man faktiskt känt att man varit ledig! Kvällen igår orkar jag inte gå in på förutom att det var jävligt obehagligt och att jag & hundarna tillslut somnade hemma hos min pojkvän! Nu ikväll kan jag nog bokstavligen inte vara så mycket tryggare? love my family (kan inte ens göra kursiv text menmenkul) Vaknade upp och tog Iza till Veterinären för att ta bort stygnen! Handlade små saker på coop & åkte åter till pojken! Sen tog jag med mig både honom & dogsen hem hit till mig, sprang ner till gymmet och tränade med stjärt! Hoppas på träningsvärk imorgon! Sen kom pappa hit som alltid hjälper en när det är som värst!<3 Tog tag i saker som är så skönt att det är gjort! Även hyrt film & kollat på "hur många lingon finns det i världen" med pojken då och nu sitter vi här! fina hundar

save me

Jag är alltid stressad, är aldrig nöjd med vad jag gjort, har aldrig tagit i ordentligt, har alltid något att göra/fixa,  ligger alltid efter osv.. jag orkar inte. Jag sover inte när jag sover, jag är alltid vaken, alltid i högvarv, tänker alltid på något, hur kan man inte tänka? Jag blir tokig! Tänker mer för jag är tokig & tänker ännu mer för att jag tänker! Tempot kan aldrig bli för högt, jag följer tempot, följer det tills jag får panik. Måste hinna allt! Det är inte ont om tid det är jag som måste skynda mig. Varför får jag panik? Ännu mer panik för att jag får panik, måste skärpa mig, aaandas. Så, måste skynda mig nu, gräver in mig tills jag är klar. Fast det finns inget som heter klar, det finns alltid nya saker, bara att fortsätta. Jag o-r-k-a-r inte. Jag saknar & jag längtar. Måste stanna allt, kan livet stanna för en sekund, helt stilla, kan allting bara vara helt stilla förutom jag, då kanske jag skulle känna mig lugn. Skulle vara med i tiden & inte hamna efter. FRYS.  Jag ligger efter.

pass


äckel

Kan inte gå med mina hundar längre.. Imorse bestämde jag mig för att gå med dom på ängen igen.. Men Iza reagerade på en gång & där han satt hundjvln på en sten med 2 personer.. Såg inte om han var kopplad el inte men antagligen inte. Jag vände på en gång & släppte inte blicken från hunden... Ägaren såg att jag kollade på honom , ibland önskar jag att man kunde döda med blickar.

Annars så var det riktigt mys hemma hos Sofi igårkväll, följde dock inte med ut pga hundarna......... menmen
Idag då? Jag ha ingen mat, skit hungrig. Ska göra lite kaffe & ta ett bad.
jag gör allt för er

kom till mig, du gjordes för min skull

Jag har hittat min vinnare inför hösten/vinter 2011. Jag är kär,kär och ännu mera kär. Kom till mig nu! Jag längtar tills löven ligger på marken & tills jackan släpps i butik! Kommer bo i den bokstavligen. GE MIG!
börjar nästan gråta för jag vill ha den så mycket
Annars då, det är så fruktansvärt skönt att vara ledig! Lite bättre väder än regn,regn,regn hade ju inte suttit fel men skitsamma! Ska möta upp fin-ullis i Vällingby om ungefär 1h. Sen ikväll ska jag på middag hos Sofiiiii som flyttat till en lägenhet i Blackeberg nu, wwiihoo! Ska bli mys :) Får stänga in hundarna i var sitt rum ett tag.. Borde inte vara några problem.. BTW tog bort en fet fästing på Iza imorse som jag tappade i badrummet & inte hittade! Hur äckligt är inte det?????????

kanske lite mat nu

SÅDÄR Världens längsta dag! Gick upp 07 för att vara nere hos veterinären vid 8 och vid halv 10 fick jag hjälp! Izas sår har såklart Akilles(?) lyckas få upp stygnen på men det är lungt nu .. Sen var min storebror så snäll och bara jobbade typ 3h på jobbet för att ta hand om dom hela dagen tills jag nu vid 9 kom och hämtade upp dom igen! Nu kokar det i kastrullen, potatis & purjolöksoppa! Det är min första middag den här veckan!...... Efter varje dags grötlunch på jobbet vid 13 så har det inte blivit mer än så. Det beror inte alls bara på min sjuka inställning för mat utan det har en hel del med stress b.la att göra.. faktiskt! Men nu är jag så hungrig så jag snart spyr!!

jag hjälpte till lite ute på junior konfen :) & min retard söta hund hos storebror :)

fan

Ibland är det jobbigt att vara så envis & självkritisk som jag är. ibland är det bra

tiden läker alla sår

Idag lät Iza mig tvätta såret rätt ordentligt & nu har B hämtat dom :) Så träffar dom imorgon igen! Problem inför fredag bara då ingen kan ta hand om dom.. Så dom får väll sitta är hemma från 10-20......?? (nej jag fattar att det inte går) + att dom kommer hålla på och pilla på stygnen! vad-ska-jag-göra?

Jobbar till 20 idag & imorgon ska jag först vara på intersport Sergel kl 09 sen till Barken & slutar kl 20..

vill bada i pengar

Hatar att behöva säga såhär men jag har alldeles för mycket kläder/skor. Ingenting får plats längre & när jag kollar igenom garderoben så är det fööör mycket som har hängt där inne så länge så jag inte ens visste att jag hade det. Ska försöka rensa allt jag inte använt på 1 år, hur "fint" jag än tycker att det är så lovar jag att det kommer hänga där inne 1 år till osv..

Det som står på införskaffa mig listan nu är:
-Bruna Acne Pistols
-Svarta Converse
-En sjukt snygg höst/vinter skinnjacka jag sett!
-Gå och fixa barret!
Synd bara att lönen som kommer nu inte kommer va så mycket att hurra för pga semestern! Gäller även nästa löning... + olyckan med hunden som också gör att det ser för tomt ut på kontot.. sög

Ledig idag, hunnit kolla igenom ytterligare 3 avsnitt OTH, gå ut med hundarna utan att bli överfallen & börjat rensa alla mina saker vilket jag ska fortsätta med NU.

min lilla hund

Imorse va Iza helt skakis & åt endast om hon fick sitta i mitt knä.. Ringde sjukan också så imorgon har vi tid för att ev. ta bort dräneringen, skönt :)
B kom precis och hämtade dom så jag kan jobba 10-20 & tjäna mina pengar ha-ha längtar till ikväll när ja får pussa henne igen <3

kan inte sluta svära åt dig

Jag har legat i soffan med mina hundar typ sen jag kom hem från jobbet! Lämnade dom hos storebror innan jobbet och hämtade dom efter + alla säsonger av One tree hill som han fixat till min dator under tiden! ÄÄÄLSKAR den serien! Helt sjukt!
Man kan väll inte kalla det att Iza börjar repa sig eftersom att det bara gått några dagar.. Det är istället nu som man måste ha extra mycket koll på henne då hon börjar irritera sig på såret & gärna kliar med bakbenen..  Kan fortfarande inte ha henne i koppel för att såret är i vägen och jag kan inte sluta vara "rädd" varje gång jag går ut med dom.. Kollar efter den svarta hunden extra noga, känner bara hur den kommer springandes hela tiden..
Imorgon bitti får jag inte glömma att ringa västerorts djursjukhus för att se om de har tid för oss på tisdag för att eventuellt ta bort "dräneringen" (slangen).. Kan tänka mig att hon tycker den är jobbig att ha där.. Sen efter ytterligare några dagar så ska stygnen tas bort också.. Det sitter stygn lite här & där på henne efter tänderna... usch


Imorgon är det MÅNDAG & för mig innebär det starten på ett sundare liv ;) finally! Känner mig riktigt motiverad! Får väll även gratta Ullis & gänget till nya tillskottet i familjen ;) Alice! haha så söt! Vi kommer snart och gullar med henne!!
Nu är klockan 22.17 & efter den här helgen med både jobb & olyckan så är jag och hundarna jävligt sugna på sängen! Tar väll med mig datorn och kör 1 el 2 avsnitt till :)
ps. pappa kan du komma hem så du kan hjälpa mig med dörrknackningen...?

TUR I OTUREN

Såhär ser det alltså ut efter 3:e attacken av samma jvla hundjvl... Tycker ju nästan synd om den andra hunden, fan ägaren som ska se ut som Iza gör nu MINST! Det blev iaf inte allt för sent igår kväll innan läkaren ringde och vi fick hämta hem min älskling. Usch så trött & groggy hon var.. Hon ville verkligen bara hem! Väl hemma somnade hon på direkten! Nu gäller det bara att se till henne 24/7 så hon inte kliar bort "slangen" (som är där för att blodet samt vätskan ska ha någonstans att ta vägen) & stygnen hon har på halsen.. Tur i oturen sa veterinären att hon inte blev biten i halspulsådern.. då hade hon inte varit här nu! Skulle börjat 9 imorse igentligen men fixat till mig så jag börjar runt 11 istället så hinner jag hämta hennes medicin på apoteket och åka och fixa ett sele till henne så hon kan gå ut och gå utan att ha ett koppel som sitter och trycker rätt på såret på henne. Min älskling <3 Bästa Ullis är snart här för att hjälpa mig att se efter båda mina bebisar medan jag jobbar! Fan vilken tur att vi har dig!
.
du kommer väldigt snart ångra att du inte började använda koppel efter 1:a samt 2:a gången det hände..
<3 Går inte att förklara hur otäckt det är när ens hundar blir attackerade.. Tror aldrig jag mått så dåligt.
Jag som funderat på hundförare inser nu att det inte skulle gå, då man skulle offra sitt eget liv istället för hundens..

NU BLIR DU ANMÄLD,IDIOT!

Det här är tredje gången som jag är nära på att bli av med mina hundar pga en svart hund som hoppar på dom(spec,Iza). Den här gången har jag en familj att tacka som var i närheten där mamman lyckades kasta sig över hunden.. Medans jag sparkar hunden så hårt jag kan mot revbenen!
När ägaren till hunden tillslut kommer fram och jag frågar vad fan hans problem är när det inte är FÖRSTA gången det händer försvarar han sig med att det "bara" är våra hundar som den hatar. JAHA? Som att det betyder att det är okej att ha hundjäveln lös! Och när jag sa att han fan får han hundjäveln koplad svarar han- det kan diskuteras.. Nu har det gått för långt! När vi kom in upptäckte jag att Iza blödde på halsen så hon är påväg till veterinären med Micke & hans mamma. NU BLIR DU ANMÄLD IDIOT JÄVEL, NÄSTA GÅNG ÄR DET DIG JAG SPARKAR MOT REVBENEN!!!

fotboll

Ändrade bullar! Hade tänkt att bara leva på gymmet idag men det slog mig att det var allt för länge sen som jag träffade syrran & gänget. Så när jag vaknade imorse packade jag bara in hundarna i bilen & brummade iväg till Norrtälje. Spelade fotboll med Iggy (i kens djurgårds kläder,som faktiskt klädde mig?) och sen kom även Big brobro över med små tjejerna också så det blev en hel dag med alla mina syskon barn :)
Har ändå slarvat så mycket den här veckan och knappt rört på mig så bestämt mig för att börja på Måndag istället. En "slarv" vecka efter semestern är kanske ett måste?

blev lille lilly som fastnade på bild denna gång <3
..& Ken stod för maten (såklart) som alltid är GRYM!

tappa solen i backen

BOOOO kl 7 imorse åkte mami tbx till Liberia! Vet inte när vi ses nästa gång, time will tell!
Jobbar iaf till 20 idag med sen efter det ska jag hoooka med min fina vän Ullis!
Nu sitter jag här i soffan med kaffe & kollar på Nyhetsmorgon, ehh vuxenpoäng? Gör det varje morgon nu för tiden. Blivit min grej liksom, om jag inte får den tiden så blir typ dagen bajs :p "Little Marbles" är där & fan vilka sköna tjejer. Ska öppna spotify & lyssna lite nu, hoppas dom är hyffsade annars blir jag besviken ..!
jag & mami i smögen/kunghamn för någon vecka sedan <3

SLUT

Det var den semestern... Nu ska jag tagga inför jobb 10-20.
Från och med NU så ska jag fixa tbx kroppen där den hör hemma! Tror dagen kan gå rätt fort, har ju en hel del nya shoes att sniffa & säga hej till ;)
Byebye alla lyckostar som har den här underbara dagen att njuta i !

home

Vi startade vår resa hem strax innan halv 10 imorse och hemma på plats nu efter en sväng på coop... Allt gick fint tills vi kom av färjan i strömstad, JÄVLA IPHONE GPS haha men eftersom att min pojkvän kör bil som en fartDÅRE så kom vi fram hyffsat fort? om man kan kalla det så än vad vi igentligen skulle iaf! Trötta är vi så nu ska vi chilla!
sådär glatt såg det inte ut efter färjan ha-ha
Folket över oss har fest & gapar iaf så dom har det bra!
Det smittar nog av sig lite så nu ska vi fixa lite mys här o ba haaa det :)

PÅ HYTTA

Jag ælskar semester!! Sjukt ju, 1vecka till hade varit perfekt! Å vad jag ångrar att jag inte tog 3 veckor.. Men jag har verkligen njutit de hær dagarna!! Och tænker njuuta de sista dagarna också! Mår SÅ BRA.
Det enda som ska bli skønt med att komma hem till verkligheten igen ær væll træningen & kosten! Ætit som en hæst den hær semester och tænker æta mig full tills den ær slut! Taggad infør att bli super fit till vinter, visst stjært ;) ? Såhær ser det iaf ut på hytta (pojkens land) OOOM jag gillar det? Imorgon blir det nog en tur med båten :)




EMIL I LØNNEBERGA

Hej igen! Hær sitter vi och sjunger med till allsång på skansen haha skøna lirare med nu ju!
Johnny Logan shaajse vilken røst! Vilken man!?
Vad tycks om min Emil møssa? Haha ælskar den!! Fyndade en långklænning också! Pojken fick med sig en heel del igen då haha vart fan har han fått pengar ifrån liksom?
Aja hær kommer mer bilder, PAPPA du får VRIDA på huvudet helt enkelt! Hær i Norge får man tydligen inte vænda på bilderna... Hur skønt ær det inte med semester? Ta førsta cidern innan lunch och bara må sådær jævla bra! Sen nær jag blundar och tænker framåt så kan jag inte annat æn att må ÆNNU BÆTTRE!

5 dagar kvar! Imorrn drar vi ner till hytta, åka båt, bada och sola! LOVE U SEMESTER!


..och en dag till

Igår kvæll chillade vi hær & idag gick vi upp hyyyffsat i tid før att dra ivæg & sola & bada MEN vaart var solen??? Så vi drog tbx hem hit och nu ær solen hær... Nu! Men så såg jag att One Three Hill gick på TV och ett avsnitt som jag inte sett?? Så som jag visste så har jag inte sett att det finns fler sæsonger efter? Men verkar som att det finns både 8 & 9???? Nu vill jag næstan hem till Sverige så jag kan ladda ner dom och bara nøta OTH! ÆLSKAR!!

 


SISTA & FØRSTA

Sista dagen i smøgen:

 

Førsta dagen i Oslo:














Fan vad det kændis med alla blommorna øverallt hær i Oslo. Vi la sjælva dit en varsin vit ros <3 Annars har vi bara strosat runt inne i Oslo hela dagen och shoppat(!) iaf min pojkvæn!! Før jag hittade typ inget menmen jag blir ju glad nær han hittar massa fint med haha! Nu dør datorn och jag ska ta & njuta av mina SVINDYRA cider nu!
Imorrn ska vi nog bara bada och chilla hela dagen sen drar vi ner till hytta på onsdag morgon.
puss & kram från Norge :)


RSS 2.0