inte alltid glada nyheter

tänk att ett endaste litet ögonblick kan förändra så himla mycket ...


ÄLSKLINGAR




s to the ö to the g

blääää skulle vara duktig och plugga lite teori så jag kunde slappa nu ikväll
framför andra avenyn men är ju imorrn det går ohhhhh förstörde min kväll helt klart!
funtar på att synda lite iaf..? några peppisar ..... skrev ju faktiskt upp mig på 3 pass med vicki imorrn och jag lovar hon är en killer ! as bra!  booty -> core -> x-fit , får dra med mig mami så blir det roligare !


här kan man ju inte sitta & ruttna...

drar och träffar --> ullis <--  =)

  


1 advent

blidde en hyffsat tidig morgon för mig då lilla pojkvännen skulle upp & träna med aik... han berättade inte det förns vi träffades så kunde ju inte dra hem då! haha :p men var ganska bra att jag kom upp ändå, har fixat till 2 CV som jag ska lämna på stadium & intersport .. Ska bara äta upp min soppa =)
Ikväll är det träääning och jag längtar hihi ((: Ska snackas med nya tränaren 1h innan, får se hur det går då senaste samtalet höll igång i kanske 2min haha som sagt mycket snack i omklädningrummet när inte tränarna är där sen är det knäpp tyst :p

men men 1 advent today och inte alls långt kvar till julen.... julen är fan skit mysigt men inte i år.. vill inte fira jul!
första året på ett tag som jag faktiskt har skrivit en önskelista! men funtar på att riva sönder den? har ju ändå inga pengar själv att handla för så vrf ska jag ha... whatever det är ju bara en dag, kanska ska ta mitt pick & pack och dra iväg nånstans den kvällen? ensam och låtsas som att det är vilken dag som helst? värt att tänka på



So Happy I Could Die



vi bakade lite lussekatter idag hihi & lyssnade på julmusik =) titta


det snurrar i min skalle ..


familjen - det snurrar i min skalle


yeahyeah man mår som man förtjänar fast som sagt så borde man inte behöva må dåligt bara för att man har haft lite roligt liksom men men snurrar lite lagom i skallen iaf, inte sovit såå många timmar inatt heller kunde inte sova så kommer vara lagom trött ikväll!
Först så fixade jag, jannica & carrouw oss lite sen begav vi oss till Hardrock och käkade med lite annat folk, mysigtmysigt =) Därefter drog vi till grodan och tur nog så stod jannicas sister längst fram och kunde hjälpa in oss smidigt det tackar vi för (: Det tog väll ett tag innan det blev fart på stället och carro gjorde allt för att tagga till mig haha ! Tillslut stod vi och hoppade på dansgolvet och jag fick faktiskt lite rhodos feeling där ett tag när carro står och hoppar med "rhodos johan" hihi dock såg det väll inte riktigt lika crazy ut som på party ön iaf inte från carros sida.. haha :D Efter ett tag så säger carro: näfan linn ja tror vi är på fel dansgolv.. Vi tittar oss omkring garvar och kikar på det andra där då alla "svenskar" befann sig haha fan vilka typiska svennebananer typ 2 st som stod och dansade :p jaja när fötterna dunkade lagom omysigt bestämde vi oss för att dra oss hem men först stannade vi till vid hötorget lite och snackade med 2 små pöjkar (: Va kul att se dig igen lilla johan måste ses lite oftare faktiskt! Sen på tunnelbanan börjar Carro snacka om att hon har svinan bara rätt upp & ner haha! så skön, så vi satt och diskuterade de lite med folk och sen vettja fan vad som hände kände som att vi i vagnen blev en stor familj haha nejdå men hoppade på en lagom dyng grabb som började diskutera om vem i vagnen som ville ligga med vem osv.. haha

jaja blev en lyckad kväll iaf =)



 

bildregn från carrouws camera

    
          


idag får vi se vad som sker, snackades igår om att jag & stjärt ska baka lite lussebullar eller
ngt samtidigt som vi är iklädda tomteskägg & tomteluva och dansar till julmusik(?) återstår att se..

förresten så sa carro igår att efter den här kvällen så ska hon inte dricka fram till julafton... tror vi henne? jag gör inte!


fyfan va äckligt !

okej första försöket på egna köttbullar gick ju typ rent åt helvette  ? :p stod att man skulle ha dom i ugnen mellan 10-20min beroende på storlek.. Mina var typ vanliga, små dock hade jag dom i ugnen i närmare 40 min om inte mer(?) och tveksamt på om det var tillräckligt.. Det smakar rått för fan, EUW !!!!
Tror att något gick lite fel när jag gjorde "smeten" den blev liksom för vattnig skulle jag gissa på.. AJA enligt vicki så skulle de bli alldeles för råa första gången, alldeles för brända andra gången och därefter helt perfekta så vi får väll hoppas på det :p

har iaf fått i mig lite "lunch" lite skinka & kezo, så jvla hungrig så tog en macka, JAG SYNDADE! mackor går fet bort igentligen men men det var faktiskt en nödsituation! Igentligen vill min mage ha en riktig jvla pasta måltid just nu ja fyfan va ja e hungriiiiiig men ikväll blir det ju hard rock (beställt en ceasarsallad) höhö! 'Men grejjen är att jag ska ha en tajt svart liten klänning på mig så då får inte min mage vara alltför uppsvälld! japp där har ni svaret.. Mmmm vad kroppen kommer gilla lite alkohol tonight =)

Ska dra hem till stjärt lite senare för att fixa oss lite & snutta på lite caprice kir hihiihih sen drar vi mot staden för att möta gänget utanför Hardrock för att fira lilla Linnéa som fyllt år och därefter väntar nattlivet i city, see ya !

deams...

har drömt 2 nätter irad nu att jag blivit jagad på olika sätt, riktigt läskiga drömmare har det varit, fy..
googlade lite på det och kom fram att det kan bero på att man pressar sig själv för hårt eller känner sig stressad . hm ja inte alls för omöjligt.. igår vaknade jag upp 03 nånting helt jvla svettig och hade sjukt svårt att somna om igen, inatt vaknade jag inte på samma sätt men var det sjukt obehagligt, sov skit dåligt.  bläääää


ska ut med hundarna nu sen ska jag ge mig på det här med att göra hemgjorda köttbullar ! oh girl hoppas dom blir bra. fick det i läxa av vicki + 2 matsaker till hihi

ikväll är det utgång ♥ rå taggad (:

SURPRISE DADI, DU HAR BLITT MORFAR! (igen) =)

svar: ja , jag var bebisvakt hihihi :)













ser ni blicken? kommer alltid tycka att katter är läskiga, känns ju som att de ska anfalla en..
Skulle iaf aldrig komma på tanken att leka arga leken med en misse inte, nix!
Hittade inte lilla grå, han var väll ute och mördade möss ! usch


Nu ska jag byta om till träningskläder ! yepp pooosss :))
förresten så gick det rätt bra på träningen igår hihihi nya tränaren sa dock inte så mycket men han skulle babbla på mer på söndag så då får vi väll se om mitt intryck av hnm förändras? haha hittils verkar han okej höhö

en sak till haha ÄLSKAR torsdagar eftersom det är mammas pojkar gahh :D Bobby & Jane mina favoriter, HELT KLART! följt av paradise ;))


typiskt mami ....

Jag: ska du träffa mr. B ?
Mami: nej ?
Jag: nähe? ..vrf sminkar du dig då?
Mami: jag ska till Forden och sen bolaget.. då måste jag ju se ut som 20....


meddelande från Riala!

sitter och filosoferar lite här vid Rialas köksbord, har fått i mig lite frukost och sitter nu och snuttar på kaffe , muuuuums . Innan jag åt så var jag ute och joggade lite på tomten, puhh

FRÅGAN ÄR: vad gör jag ensam i Riala? fast är jag ensam? elller? lista ut de du om du kan lilla pappa (morfar)

me like


CHOOOKLAAAD !!

var mer än 2 jvla veckor sedan som jag åt choklad !
gahhh älskar det och vill ha det nununu men näääe


stackars lilla mamma

idioter som sabbat vår ford under natten ! så jvla onödigt!!!!!!!!!

hade lite planer på att hänga med Tisa & josskoss inne i stan idag men huuuur kul är det igentligen när man verkligen får använda sitt kort ?! så nääääe ska köra lite bil med papsen ist så man gör någon nytta idag !

Ikväll är det bollträning & då ska vi få träffa vår nya tränare.. hoppas han verkar skön ! Sen dirr efter träningen åker jag med Ken hem till dom i Norrtälje (:


min kagge is screaming

BLÄÄÄÄÄÄÄÄ ! blev as trött redan vid 20:30 nu ikväll ! krigade mig vaken till 21 då andra avenyn startar ;p
sen efter de släckte jag lampan, men har så jvla ont i magen eller typ kramp aktigt..
så kan inte sova ! helt omöjligt ...  ingen bra mat dag idag helt enkelt,
en soppa till lunch och en liten portion gröt till middag ajaj men nu får jag stå ut tills imorgon bitti..


Annars så var det huuur mysigt som helst att chilla lite hemma hos Tisa iaf :) Känns som att det var igår vi umgicks men ändå as länge sen.. Minnen at your place haha love! Tycker ändå att usa inte är någonting för dig och att du kan ta ditt pick & pack och flytta dig hem igen på heltid alltså (: elllllllllllller så kan du få packa ner mig i din lilla trunk så jag kan bosätta mig i ditt studentrum hihihi :)


  
hähähä ruli dag/kväll ändå ;p



jusste sa jag att jag har sån fet jvla ångest inför julen?!   s k j u t   m i g .


:)

nu drar jag till Af igen (läs:snark) följt av tjejsnack vare ja! ♥


aww så fint !



speciellt det vita ! giiiiiiiiiiive


AMÄN NU ÄRE SÅHÄR VAA..

... Att imorrn efter andra mötet med Af ska jag glida hem till Tisalajnen (klick)
för att BARA snacka en så jvla massa skitsnack! ohhh underbart :)


monday

  • äta frulle,duscha, fixa moí
  • möte på Af
  • prata med affären
  • träffa Ullis
  • Tandläkaren
  • Bodypump

när man frågar en hur det går med grabsen, då är det inte okej .


 
Moby - Why does my heart feel so bad?                                       Moby - In my heart


MEGAN FOX

inte nog med att Megan Fox är en av de snyggaste så ÄLSKAR JAG HÅRET !
tattoon vid revbenen är också sjukt snygg, om jag inte skulle ha sån nojja över att jag kmr ändra mig så skulle jag inte tveka på en sån fast annan text .. ajj vad ont det skulle göra(?) :p



ikväll sätter skiten(?) igång igen !

yepp ! ikväll har jag fot(bög)bollsträning.. inne i rissne blää fan vad b .. men hoppas det kommer vara roligt! Har inte längtat efter fotbollen ett dugg, inte ens lite så det känns sådär att det redan startar igen .. men men som sagt, jag hoppas på det bästa iaf :)
testade precis mina dojjer som legat och dammat i garderoben, fan vad stoora det är, as obekvämt ju :// suckkkkkkkkkkkkkkk !


Är även bara 1 vecka kvar tills första advent hihihi fan vad cosy råå :)) jag som dock planerar på att skita i julen..
inge kul utan ekonomi så den bajsar vi snett på tycker jag. Skulle inte ha ngt som helst emot att få ett jobb nu och jobba på julafton , vill bara ha pengar !!


Rah-rah-ah-ah-ah-ah! Roma-roma-mamaa! Ga-ga-ooh-la-la!


EN LEDIG DAG KVAR !.....

...tills fotbollen startar igen, med inomhus! alltså catchingwowow(?)
or not :p inomhus är inte riiiiktigt min grej men men.. får se hur det känns

När det för en gångs skull är SOL ute så är det första jag gör när jag vaknar att klaga på den haha lös ju fan rätt in i rummet, snark..


Förresten så kom tajsalajnen hem idag, efter att ha tillbringat en evighet i USA :D

 

damn girl jag är säker på att vi har en masssssa to talk about (a) (innan du draar igen)



nu ska jag fixa i ordning mig lite för att träffa stjärten en tag :)
vi ska ut & gå en liten sväng för att säga hej till soolen (: ikväll blir det myyys ♥
..och ja, ja sitter och lyssnar på pirates of the caribbean musik ;p


NYA KRAFTER!

Damn! Känner mig vrål taggad :p Har precis fått i mig 1 ägg & te, ska dra på mig träningskläderna och springa ner till gymmet för att skaffa mig riktig jvla träningsvärk i mage,rygg, armar & rumpa bl.a.  ta med mig ipoden och spela min träningslista tills jag inte orkar lyfta 1kg längre..

Igår berättade Vicki för mig att dom även ska börja köra Bodycombat där, feeeting kul! som jag har längtat !
Det är ett pass med tekniker från karate, boxning & muy thai , gahh ska bosätta mig på dom :) 



Sen blir det en långis med hundarna, städa lägenheten följt av en liten tripp till Vällingby

HEIPA    (ja vet.. det är tufft att vara arbetslös)


gorgeous


plzz call me


wowoo typ klar ! tog sin lilla tid och vill inte ens se efter i de kassar jag proppade med kläder.. då kommer jag ångra mig och sen är garderoben tillbaks på ruta 1 igen, så såhär får det va!

Det gick bra hos Vickipicki hon skällde bara lite på en dag resten var fine (; måste bara börja rulla egna köttbullar istället för att äta klara! haha yeah yeah vad gör man inte ;) om 2 veckor ska hon få se på resultat! fick 3st läxor som jag helst ska ha fixat tills dess (:


Nu har jag badat och sitter och kollar på Spread med Ashton kutcher, speciell men charmig :)

Om 30min börjar världens bästa pogram hähä, Mammas pojkar ! yiiihaaaa följt av Paradise hotel ;) tummen upp för den här torsdags kvällen helt enkelt :)


WHAT HAVE I DONE?!

INNAN





NU




well well, gjort är gjort!
Ska ju bort här i cirkus 1½h så har lite att fixa med när jag är hemma igen iaf :p
lär ju ta hela dagen/kvällen. tur att musik finns :D


hallå intresseklubben

känner mig så jvla  f-u-l .

Redan när jag klev upp imorse kände jag hur trött(?) kroppen var.. Ändå så pallrade jag mig ut och sprang och fan vad skönt det var! ..i början. I slutet bara svartnade det för ögonen & kändes som att jag skulle svimma men fan vad B och börja gå? haha så fortsätta tills man va hemma och det va lite äckligt att sluta springa usch, obehagligt kändes som att jag skulle ramla ihop men icke rååå ..
När Micke sedan kom hit så somnade vi rätt upp & ner nästan 2h.. och efter det så har jag fan ont i hela kroppen! ingen huvudvärk eller så men min kropp shitt va svag jag känner mig.
ska mysa sönder mig ikväll framför paradise hotel!

Imorrn ska jag träffa min "pt" igen, vi ska gå igenom min matdagbok osv.. tror dock hon kmr skälla lite på mig för jag inte sköter kosten på rätt sätt aaja time will tell.. kan vara svaret på min döda kropp? ääsch vad vet jag :) ska iaf bli skönt att snacka av sig lite :)

sen som pricken över i't så var ju jag hos doktorn för kanske någon månad sedan och fick någon salva mot finnar. tack , den hjälper verkligen! SAJK! ohhh vill inte se ut såhär :'(

är man arbetslös så är man ...

fixat bloggen liite..  nu säger alla mina nära: ut & sök jobb istället! sanningen är att jag gjorde faktiskt det igår! (kör ett varannan dag race annars orkar man inte!) och hoppas hoppas hoppas att dom hör av sig, lät ju iaf liiiiiiiiiita lovande men men med min tur så ska jag nog inte förvänta mig något :)


Tänkte iaf ta ett litet break nu och sätta på mig lite kläder för att dra ut och springa ! Vilade från träning igår eftersom att mina ben typ håller på att gå av (känns det som) så tror det kommer bli riktigt skönt att kuta idag ist (:  Har lagt in massa musik på ipoden så dags att se vad den går för ;)



haha :P


min bästa vän drunknade i cider...

så nu har jag en ny , hoppas vi kommer lika bra överrens dude !

tack världens bästa mamma

säljaren: är hon rosa?
mamma: nej, inte i närheten

haha klart hon tog en rosa ;) men jag gillar den , den är frän ! hihi :))


1000 kronor mindre än planerat

blääää ! vart har de tusen spännen tagit vägen ?!?
ska be min mami gömma mitt bankomat kort! sant. ÅNGEST!


en liten mini diva


träning träning

gahhhhhhh trodde mina muskler skulle spricka på passet idag ! haha ser en bild framför mig :P ... euw
försöker hitta nya oth avsnittet men det finns ju inte? surt.. kanske har det inte kommit ngt nytt? eller? jo
aja ska äta & fortsätta leta ! skulle verkligen sitta fint med ett av jordens bästa serie just nu :)



ska försöka fixa flikarna där uppe under headern också men det får väntaa


2012 VA C000000000L

så jvla skönt att inte ha ngt jobb.. SAJK !! ge mig!

Drar iväg en sväng med stjärt iaf, man kan ju inte bara sitta hemma & ruttna även fast ja har världens mysigaste hundar :)
Senare idag blir det bodypump, kommer seriöst på lår/rumpa låtarna.. min rumpa är död från igår :p Det kommer kännas fint i kroppen imorrn kan jag lova ;p


  
stjärt & jag på rhodooooooooos, SAKNAR



förresten, såg ju 2012 igår. värt pengarna :)  ! man satt typ spänd under hela filmen :p c00l gjord :)


(:

gahhh så skönt att träna ! hoppas ja inte får värsta träningsvärken i benen nu (som jag alltid får efter booty) , mina ben/lår måste gå med på att köra bodypump imorrn jööö aja ska fortsätta med min middag och vänta in pojkis :)




ASSSSOOOOOOOOOO !!!!!!!!!!!!!!!!!!


träning följt av 2012

Nu drar jag ner på booty följt av core , ikväll blir det biorio! 2012 blir det yeääääj ! (:




SUMMER 2009


... för lång tid kvar till jul


INGEN IPOD INGET LIV

sådär ! efter att ha vaknat, konstaterat att ipoden är död, tvättat ur min väska och hängt upp den på tork, tvättat(?) mina converse och slängt alla dyngsura tuggummin så ska jag dra in på tv4:as hemsida och kika på senaste "mammas pojkar" !



hmm kvällens snabba sammanfattning..

okej, årets BP middag avklarad ! Grattis till Elin som fått två "väntade" pris! Har även en trasig/död ipod !! :'( (vilken normal ungdom klarar sig utan ipod :'( ) klippte även sönder ett par svarta strumpbyxor i onödan ... allt som låg i väskan är blöttttttttt! saknar er som fan !, sa inte hejdå :))  och vette fan hur jag ska göra...!?!?!??!!?!?!  inge sug, :') :$



NATTTIII fan va ja ska sova läääänge imorrn ! mamma & hundarna är i Dalarna, skulle hängt med?! Saknar Akilles! vill mysa med honom ! Världens bästa kille


"snabb hand vibration är härlig"

står och diskar när Micke plötsligt säger "snabb hand vibration är härlig" jag vänder mig om och kollar förvånat på honom :p han pekar då på kylskåpet haha jag springer in till mamma och frågar vad fan hon skrivit men inte var det hon inte.. så vi skyller på Björne! han nekade också så då får stackars Micke skulden ... tills vi tänker att det säkert är patrik som försökt vara lite rolig :p vilket det var också haha sjukt :p


FREDAG DEN 13: ONDE

  • övningsköra med papsen
  • kika lite kläder i Kista + lämna cv
  • promenix med hundarna / chillerilla
  • träffa pojkelojken ♥
  • BP middag
  • utgång
  • sleepa

ohh jag är dum i huvve !

bodypumpen är ju samtidigt som mammas pojkar ! fuck ! som tur är så går det väll att kolla på det på tv4:as hemsida?!?! DAMN


ps. försöker fixa bloggen lite ds.


vickipicki, räddaren i nöden ! typ...

efter nästan 1h snack med Vicki om allt mellan mat & vikt till förhållande och intressen känner jag att jag hittat motivationen igen ! hoppas jag ... Ska träffa henne igen om prick 1 vecka, då ska vi prata ännu mera + att jag ska visa upp min mat dagbok som jag nu så fint ska börja med ;p
har fått ett helt A4 med saker som jag bör & inte bör göra/äta (självklart är allt frivilligt men man vill ju uppnå resultat!!?)



nu ska jag ta & skriva upp mig på bodypumpen ikväll & gosa galet med min lilla vovve






done with the halkbana

bläää sov inte mycket inatt inte... låg och vände/vred på mig, stördes av ljud från elementet(?) , drömde onödiga skit drömmar osv.. ingen bra sömn alls, var riktigt trött när klockan ringde 06:15 imorse, sådär trött så man mår illa, fy! men nu är det gjort iaf ! Halkbanan avklarad, skönt! dock så undrar jag ibland vad som finns i folks huvven alltså... hahah xD vilka reeetard det finns :p Roligast var när man fick välja hastighet själv och väja för "älgen" haha hamnade i "skogen" varje gång men va så kul att köra snabbt så fick bli så (:

  



ska alldeles strax bege mig till vby och se om Ullis lunch matchar mig så vi kan äta tillsammans ((: Ska nog kika på nå plagg, fan är värd ngt ! inet köpt ngt på huuuur länge som helst ! dahhh.
14:30 har jag även tid för coachning hos vicki nere på gymmet, me like ! ska prata om min träning/kost så jag får motivation igen hihi (:
funderar även på att boka upp mig på en bodypump ikväll vid 8 ... träningen igår tog inte nå vidare, vill ha träningsvärk!

allt för moooi ! pöss

jusste dags att passa på att njuta! fan BARA 9 hela lediga dagar kvar från att bollen startar igen ... kill me(?) eller som mamma säger: är det nu det är över?
ge mig ett fast jobb och det är lättare att svara på den frågan  ...


lilla mamma: power pilates är för mesar

power pilates var inte alls något för mig & lilla mamma, alldeles för lite krut i helt enkelt..






direkt när vi kom hem så bestämde vi oss för att boka upp oss på latin om 1h igen !
så om cirkus 40min ska vi ner och köra igen , men denna gång blir det dans haha hoppas det är ruligt :)
efter det passet har jag fått ihop mina 10 st olika pass så då får jag en wc t-shirt höhö xD


........




VÄRLDENS BÄSTASTE STJÄRT !



SAKNAR RHODOS !


pappa räddade precis min dag ...

... genom att skriva på ett sms att han kommer 11 istället höhö ! är trött trött trött, ovanligt huh? men sånt är livet! vi ska iaf övningsköra lite, känns bra att testa lite olika bilar liksom och hans är verkligen inte min stil haha alldeles för lätt så jag vågar knappt röra gasen :p jaja !

har sjuk träningsvärk! ja som tänkte gå på något pass senare idag .. får se hur det blir med den saken..
ska nog läsa lite teori också ..
igår var jag inne i några affärer och lämnade cv så var jag på arbetsförmedlingen också och fick 2 tider till nå möten & skit, boring (?)


vad ska det bli av lilla mig


borde igentligen inte bry mig men klart jag gör..


gahhh va trött(!) tvingade mig upp, sitter o snuttar på lite te & en banan för att orka ta mig ut med hundarna. Sen ska jag möta upp min stjärt ♥

frågan lyder: kommer man bränna pengar idag? Har ju nästan varit alldeles för duktig i att hålla i dom !? men det behövs väll när man som mig inte har någon inkomst !!!! fy . Måste liksom spara till ett grymt mysigt nyår + att jag ska klippa/slinga håret & fixa mina ögonbryn men det är det värt! okej håller i dom ett tag till





förresten, hipp hipp hurra på din lilla födelsedaa (: !


sweet dude !

kom nyss ut ur duschen, blev 2 timmar på gymmet ikväll.. booty, core & step ! känns riktigt bra ! jag & mamma höll typ på att dö i slutet på stepen haha nejdå (a) ellllller......
imorrn ska jag börja skärpa mig med maten också (: ..... och kanskee kanske kika efter lite jobb?

råttan

killroy är nog världens mest socialaste dvärghamster... eller råttan som han så fint kallas


BIG LOVE

har inget roligt att säga ..

hemma nu iaf, blev även en träff hos papi today med alla syskon & deras små "familjer" alltid lika trevligt att träffa alla ! biiiiiiiiiiiiiiiiiiiig LOVE


ja vill ha JOBB !!!!!!!!!!!!!!!!  vore ju inte så najs med lägenhet ...


Dire straits






min lilla busongeeeee


igår var jag och mamma på afroexpress haha de va feting roligt! :) ikväll måste jag övningsköra!


imorrn ska jag träffa min sis när hon slutat i skulan så ska jag åka med hem till henne :)


money makes me happpppppppppppy

att vara utan jobb är jobbigare än vad det verkar.. saknar thailand, usch & fy känns piss att man inte ska dit den här vintern.. Känns som att det är just vad jag behöver för att hitta energi till att fortsätta orka leta..

ingen motivation längre




fick även sms idag om de nya bolltiderna för nov-dec , kändes ännu mera piss hejdå


en grabb utan snus funkar ju bara inte(?)...

precis badat oss genom 20 hela låtar på ipoden, inte så skrynklig... nu har grabben bara några fjuttiga minuter på sig att hinna dra iväg & köpa snus! för ja menar han måste ju bara ha't ! damn...

tummen upp för karlaplan

hejsansvejsan ! (:

blev en liten utgång igår ändå, till karlaplan.. Kan inte säga mycket annat än att det var riktigt riktigt trevligt.. Saknat eller a saknar dessa hemmafester ! Det var hur sköna people som helst hihi :) ser fram emot att göra om det (:

idag tog det emot när jag var tvungen att ta mig till vby för att fixa naglarna halv 1 , sen drog jag hem till micke och kollade på matchen. yeaaaajjj SM GULD SM GULD SM GULD !! :D hihihihihi :) fan vilken känsla för fansen att springa in på planen efter slutsignalen ! daamn

sen har jag varit på step, jobbigt !! nu har jag och picke ätit tacos, ska myspysa lite nuw :) men båda mår så jvla illa haha :p


PYSS

tummen upp för karlaplan

hejsansvejsan ! (:

blev en liten utgång igår ändå, till karlaplan.. Kan inte säga mycket annat än att det var riktigt riktigt trevligt.. Saknat eller a saknar dessa hemmafester ! Det var hur sköna people som helst hihi :) ser fram emot att göra om det (:

idag tog det emot när jag var tvungen att ta mig till vby för att fixa naglarna halv 1 , sen drog jag hem till micke och kollade på matchen. yeaaaajjj SM GULD SM GULD SM GULD !! :D hihihihihi :) fan vilken känsla för fansen att springa in på planen efter slutsignalen ! daamn

sen har jag varit på step, jobbigt !! nu har jag och picke ätit tacos, ska myspysa lite nuw :) men båda mår så jvla illa haha :p


PYSS

RSS 2.0