good life

awiawiawi nu har jag cirkus 3h på mig att dra & kuta följt av gymmet hihihoho :) Därefter är det jobbbbb till 8 som det ser ut , trevlig valborg på er ;p ciao

1 år sedan mösspåtagningen ...... tiden går snabbt. saknar er <3



startar idag



undrar om de är någon skillnad om 14 dagar..? Nu: ut & kuta! =)


(:

detta mina vänner är glädje! (förra juni)

tjo

wowoo ledig idag ! typ... ska dock på möte 09-15 så nu måste ja fix moí!

HATE THIS

hatar att även fast jag är medveten om att det är för mycket så kan jag inte sluta


1: min skjuss segade så envisa jag tog bussen!
2: åkte till kista för att köpa en tröja (fanns såklart inte)
3: hittade en till tröja (köpte inte för att jag sörjde den andra tröjan)
4: pojkarna ville hem (inte jag)
5: jag är AS HUNGRIG (klockan är för mkt för att äta)
6: svar ja, jag har mens (slut på tamponger!) så jvla irriterad så orkar inte åka & köpa.




victoria beckham dresses down 10
har iaf köpt nytt diet meal pulver + tandblekning som bör komma om 2-3 dagar


LYCKA TILL IDAG

iiih löparkittet var hela 2 min snabbare! =)
jobb idag då, efter det får vi se...?

LYCKA TILL IDAG TJEJER !

Broken Door - Angel


helt okej fredag ändå (:

heelt okej jobbdag! den bara rann iväg typ :p jobb imorgon också men den morgonen får invigas med mina nya löparkläder :D


blidde även ett par (läs: sexiga) badbraxor åt pojken eftersom att han är såååå snäll =)

nattinatti

Efter ett gäng dagars träning så fick det bli vila idag då... har redan ångest. ska det behöva vara så? tydligen
Blir upp & kuta imorgonbitti följt av gymmet i think!


mycket nu

hemsk natt. inte kunnat sova, drömt så jvla mkt sjukt så vet inte hur många ggr jag vaknat.. Har iaf tränat & nu har jag precis suttit och kikat lite i bloggen från sommaren 2009, fan vad jag saknar er flippisar! det var verkligen våran sommar.
Sitter även och väntar på ett sms från grabben så man vet att han lever.. Det har ju faktiskt hänt att personer aldrig vaknar upp efter de blivit sövda?
En sak till... Vill veta vilka veckor man får ledigt i sommar så man kan boka lite flyg & sånt där så man har något att se fram emot hihihoho (:


visste ni att greta från paradis hotel har riktigt bra musiksmak ? (:





l.o.v.e

Med denna goding säger jag godnatt! Ska upp & träna innan jobbet imorgon (:
Min lilla pojke ska operera bort sina halsmandlar + en körtel imorgon buhu stackarn <3


Måndagsmys

efter en springtur på morgonkvisten så blev det en heel del chill =)


lördagskvällen bjöd på tacos & bowling (:

  
  
  


vad har denna dag att komma med då ? fint väder iaf kan jag lova! =)
Får se om man drar till uppsala & kollar fotboll kanske ;p Nu ska jag fixa våfflor!


löööördag

wowoooo startade helgen med ett bodypump pass! känns i ryggen kan ja lova , ggggggreat! Vaknade upp i soffan imorse efter en fight om plats i sängen.. Pojken vaknade upp med ett hyffsat blåmärke på ryggen efter alla armbågar han fick mohah!

har lite planer fö kvällen får se hur det blir bara, ciao! =)

världen går under

noooo tog precis det sista av min diet meal och det är inte löning ännu , sög . Blidde iaf en del träning "finally" inte känt mig helt kry så blivit vila 2 dagar nu.. two days is en dag för mkt! yepp
blir dock inte en jordgubb nästa gång.. jordgubb är nog inte min starka sida, uäk! 


David Grey - Saiil Away




lovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelove


TRÖTT var ordet!

blidde alvedon till frukost. Sjukt tung dag, lite folk (tack&lov) Nu har jag SJUKT ONT i ryggen.
En dag imorgon också då ska man vara glad! =) godnatt


från underbart till skit

dagen började fint med ett träningspass på wc följt av vby med elin & fulen =) Tillslut beslöt vi oss för att ta oss hem till F, sätta oss på verandan med käk & lite vin hihi (: Tråkigt nog så fick mamma komma och hämta mig och nu ligger jag helt död. Mår verkligen kasst. Magen bara krampar sönder och huvudet sprängs. Måste va bättre imorrn då jobb väntar!



va en löptur som behövdes!

Idag va nog första dagen av mina 2½(?) månader på intersport som jag inte kände mig heelt på g.. Kan bero på att jag igår kväll började känna av irritation i halsen som även satt i under natten.
När jag kom hem nu efter jobbdagen så drog jag bara på mig joggingskorna & drog ut och sprang! Mycket uppskattat! Känner mig absolult på g nu hihi inte en stund försent! =)
(kan dock ha att göra med att mamma & jag fick hem varsin jacka också hihi)




ska nog ta och lyssna på denna varje morgon ;p eller som mamma sa, ha den som alarmsignal ;)


vafan det är ju så underbart väder ute så man vill ju bara dra på sig skorna & dra ut igen..


spegel spegel...


Victoria Beckham

Har mina "perioder" . Nu är just en sådan.

Ska ta fram det där Otroligt envisa barnet som finns inom mig


love love love

06:50 ringde klockan denna lördag då, ville bara slå sönder mobilen och sova vidare men sicken tur att jag tog mig upp och stack ut & sprang ändå! annars skulle hela min dag blivit kass pga ångest... nu blir den nog as bra ist ;) Jobb väntar idag & imorrn, klagar inte , tycker faktiskt det är skönt att jobba helgerna hihihoho kanske inte varje men varannan såhär är mkt lagom ;p För varje dag som jag jobbar så blir jag bara mer & mer säker på att jag hamnat rätt hihi (:

Igår vid stängning så tog jag upp en fotboll och började leka lite, ack så roligt det var! Min kärlek åt bollen finns iaf kvar ♥ På kvällen sen så satt jag och camade med mina bp brudar hihi dom kommer hem från turkland på söndag wihuu =) A-Ekman in our hearts! I sommar F&E då ska vi spräcka högtalarna :)...& telescope :D


eileen & me last year


Nu har jag precis suttit & pratat lite med stjärt :) kl är halv 2 på natten hos henne och hon var uppe för att hon va hungrig hihi vågade inte gå och hämta ngt för att hon var rädd att väcka huset hoho söt :) Men bara så att du vet..... 1 år räcker gott & väl tycker jag :$ tycker alla! sitonge, du ska vara här med oss och göra det gråa sverige färgglatt hihihihoho =D

på andra sidan jordklotet

Godemorgon! Sitter här och lyssnar på pojkens ipod samtidigt som jag tänker på carrooouw , hähä bara massa nostalgi låtar ;D

2
månader har gått av 12 ! 10 kvar då..  alltså 2 månader!? dom har väll ändå gått hyffsat snabbt ändå men satan vad saknad du är! Så fort man har fritid tänker man på att man vill ringa dig & hitta på något.. Förhoppnibgsvis om c:a 4½ månad så ses vi! Om det blir som vi vill iaf hihihoho hoppppppppas! Efter den träffen återstår det bara 6 månader så sista halvåret tror jag kommer gå snabbt =) hoppas kan man ju göra iaf ! 

 
                                 stjärt jag längtar tills jag befinner mig hos dig! jag längtar tills du kommer hem!   

                              
                              
                              

"fredag" idag då, jobb hela helgen för min del! :)

njuter .

ledig ! så skönt, ligger och slappar i sängen =) Inte mycket på tapeterna idag.. Ska ut & springa (till chain reaction - daniela) följt av gymmet där jag även vid 4 ska träffa Vicky och prata om kost och lite övningar och så hihi me like (:
Annars ska jag nog bara finnas och mysa med hundarna :)


MINA BEN(!) blidde en runda imorse på 40min sen skulle jag ju ner och snacka med Vicki så nu har jag lite ny & fräsch motivation till hur ja ska gå ner i jeans storlekar bl.a. hihihoho tanken när jag gick ner var att köra lite armar iaf eftersom att mina ben redan var rätt så döda.. men självklart hade vicki 2 pass så var ju bara för mig att bita i äpplet och efter armarna köra core & booty också! Imorrn börjar jag 13, så lär bli träning då med :p


S V E T T

me like .

crosstrainer,core & spinning, följt av en diet shake! Börjar om lite mindre än 2 timmer :) Idag kommer mami hem(?) om jag inte minns helt fel ;p mkt roligare blir det inte, måste duscha & lista ut någon lunch jag kan ta med till jobbbbbet

always on my mind

Vill känna mig fräsch. Vill till frissan, bleka tänderna, tränatränaträna osv..
VILL HA SOMMAR .

dags att hoppa in i duschen.. inte så vidare pigg idag, har varit en helvetes natt. En kille som bara klagar över hur lite plats han får, 2 hundar som ligger mitt i så man själv får ligga som ett jvla as. nej fy. Men snart är det jobb =)


INTE okej

spontant var det här! Jag & micke drog iväg en sväng till täby centrum för att kika lite men blev inte så mkt innan vi stötte på brorsan, vickan och lilla livvan! :) blev en fika sen efter lite snack så drog vi bara hem snabbt för att ta ut dogsen en sväng innan vi drog tbx vidare hem till bror för käk! Inte varje dag man träffar ena brorsan ena dagen sen bror 2 nästa dag :) mysigt mysigt =) Imorgon får de reda på vad nästa lilla busfrö blir för kön!! Jag tippar på en liten grabb! men vi får väll se om det blir en lilly eller ej hihih :)

Stolen jag sitter på just nu håller typ på att GÅ SÖNDER efter all mat & snacks de senaste dagarna! Skönt nog så blir det jobb nu imorrn .. Men innan det ska jag TRÄNA !!!!

fan va B .........

ohhhhhhhhhhhhhhhhh skulle ju på bodycombat kl 12. sicken tur att ja gick in o kikade för det var ju ingen snyft :( inga andra roliga pass heller btw buhu.. Hade behövt det passet efter allt ätande igår! shitt assssso ;/ :p blev både våfflor, godis,läsk o bullar hos bror igår samt allt godis & chips hemma innan honom .. aja påsken är nu sl ut så från & med idag blir det ändring igen (: hundarna har nyss fått mat och nu ska jag fan gå ut på en lååångpromenad med dom i snön :s jvla skit snö !!!! GRRR :@

precis vad ja behövde

roligaste kvällen på länge, helt klart! Börjades då hos mig sen blev det Nype tills lokalen började tappa folket, endast kontanter i baren (kanske bra) & tills fötterna var helt döda . Tack & lov hade jag ett par converse i väskan men ändååå har så sjukt ont idag. smällar man får ta helt enkelt! Träffade på en massa folk där som man inte hade sett på väldigt länge så kul kul =)





bp brudarna är inte bara bäst på planen ;p när vi vill ha något, så tar vi det!


nu ska jag gå en snabbis med hundarna sen se om jag kan få liv på pojken som också var ute och härjade igår <3

påsk var det här

tillsammans med bp tjejerna. paus var det också, och svar ja. nummer 9 är MITT. <3 massa kärlek ! :(

4

en så jvla bra kväll kmr det bli

rosa var det här


amän tjaa! 8) nya jobbkläder var det här då blått på grabbarna & tjejerna fick rosa hihi så gilla rosa om du som tjej (eller kille med undantag) ska börja på intersport ;p 1 dag kvar innan 3 lediga dagar + att det blir utgång ikväll! hihi wowoo rå taggad! =) nej men nu måste jag fica börjar ju faktiskt snart, var uppe 06:50 och sprang! fan vad det är skööönt en sån sak gör typ heela dagen :) aja tjo

RSS 2.0