Hej gymmet!

skulle verkligen vilja dra en sväng till London på semestern....
någon frivillig som vill pröjsa? haha dojjerna var det också ja!
.

hör & häpna

Gick upp kl 7 för att fylla 3 tvättmaskiner! Gick upp igen, misslyckades med både kaffet & gröten... Hoppas på det bästa när det gäller tvätten!
Mina små vovvar ligger här & myser, lovelovelove! För övrigt så känns det som en bra vecka! Lyckades byta bort min lördag till torsdag ist som är en röd dag & jag jobbar endast mellan 11-17 ;) Så ledig på lördag då det är summmer buurst med stjärt & syster a la V.I.P ! Dock jobbar jag på söndag ... Men det får funka helt enkelt! =)
(guuud vad jag är duktig! nästan så man är värd ett par nike dojjer........)
.
När tvätten är färdig ska jag ner till gymmet!
Sen när Micke slutat ska vi spela golf =)

en helg

helloooooooooooo jag startade min lediga helg med att åka upp till Riala & mysa med min syster och familjen :) Åt så mycket gott där som alltid när Ken är i farten! Passar på också eftersom att det är så tomt här hemma haha! Därefter skjussade papsen hem mig bara snabbt så ja fick byta om sen vidare hem till stjärtis där vi gjorde oss i ordning för att träffa lite tjejor hos marie :) Satt där, babblade, drack, skratta hade mys & sen drog vi till min M där massa grappar var då.. Kvällen avslutades med en morgonpromenad vid 04 från gård - nälsta, själv, ensam, aloone! Men jag lever !


Idag gick jag upp till vby och köpte med mig en kebab pizza hem till bror & tess! Bruna, fräscha grejjer var dom! Anyway! Lika snabbt som jag åt pizzan kom jag på varför det var så sjukt länge sen som jag käkade det innan... Fy vad äckligt det är, jag ska aldrig mer äta pizza!
Efter det köpte jag med mig knäckebröd hem (så jag klarar mig till nästa lön) och inväntade stjärtis så har vi bara suttit i soffan och degat :)
Nu ska jag fan lyxa till kvällen med en latte i min ensamhet! Köpte faktiskt mjölk idag också...

golfarn

Hej det känns som att det är fredag idag.. det ÄR fredag idag!! fast när jag vaknade kändes det som lördag.. äsch en dag till på jobbet dör jag väll inte av!
Igår efter jobbet skulle jag iaf skynda mig hem med cykeln så att jag och M skulle hinna skjuta nej SLÅ lite bollar.. men med inge luft i bakdäcket så fick han plocka mig och cykeln i barkarby så åkte vi vidare med öppen baklucka, jag hållandes i cykeln så att den inte skulle åka ut till golfbanan! Haha, köpte till och med en vante nej handske på jobbet så att jag skulle passa in!
Ge mig några gånger så kommer det snart gå felfritt för min del! yeppyepp! Älskar att man kan ha en anledning till att ta en weekend till något varmt jvla ställe "bara" för att få spela golf!
Nu kör vi!



golfARN

jag har en foogel på benet

Jag har verkligen gått & blitt fet av mig... M var snäll och tog hundarna imorse innan han drog till jobbet så jag fick sova ut! När jag slog upp ögonen så var det så jävla tråkigt väder utanför så fick ingen lust att träna(idag heller), istället frågade jag vad finus hade för planer så hon tog sig hit sen drog vi till Lifestyle i Sumpan och bokade tattoo tider och dom hade tid för mig på direkten så blev en svan nej SVALA på insidan av fotleden(?) med ett litet gulligt rosa band för min finfina syster ♥
Kände verkligen för att göra någonting nytt eftersom att jag är så jääävla trött på allt annars.. SKIT lön fick man också....? Det enda jag gör är att jobba.. ellller ..
.
Efter det mötte vi upp Eileen här hemma hos mig och bara myyste!





one minute on my lips,forever on my hips


roligare än såhär blir det inte

Godemorgon. Måndag idag då, el fredag för mig eftersom att jag finally är ledig imorgon! Helgen har gått bra, till och med haft en riktigt lyxig helg då 2 nya grabbar på jobbet hjälpte mig på skor :) Annars så händer det inte mycket.. Jag bara finns & flyter med just nu känns det som..
Min lilla mami har snart varit borta i 1 vecka..haha ångest på den :p menmen..
.
Dagens fråga: ska man cykla idag eller inte? Cykla..
Förresten så fan i helskotta vad skönt att "gurkan" åkte ut ur huset igår!!

bra styrt joss!

oooook jag vet inte hur hon fick ihop det men jossan lyckades typ få dit vartenda ansikte igår! Var väll c:a 15 tjejer först som grillade & pratade om allt! Träffade mina fotbolls älsklingar & godingar från första skoltiden. Sen droppade det in en efter en :)
Nea åker till USA snart i 1 ååååååår & Emma hade precis kommit hem från Bali där hon rest runt och äventyrat med sin pojkvän i 5 veckor! Jag vill verkligen inte vara här längre, vem vill resa?????????!!


Nu ska jag hoppa på cykeln & svettas till jobbet!


I'm ready for the next chapter in my life.


förresten så tog jag kund 22 igår igen,

så blev ett par Asics Gel-Exult också för min del ;)

skit telefon

Jahapp typ 4 dagar fick man behålla luren efter lagning(fick en ny) & var precis uppe och klagade igen så nu är den inlämnad one more time! pallante ge mig en fyra bara el skiter iphone ge mig en lur som funkar!
Tvingade mig upp imorse för att ta vara på den lediga dagen! Tog 1h promenad med hundarna i regnet =) Men nu är det sol! Efter det fixade jag mat så jag har några lådor klara(och folk klagar på att man inte äter?)...
Nu ska väll hundarna ut en sväng till snart innan Stjärten slutar jobbet! :))
Vi ska fixa hennes gymkort på worldclass & ev. in till stan en sväng för att spana in framtiden lite? hiiiiihiiiiiiiiii
.
kolla mamma vad akilles gööööör? hähähähä min tillfälliga mobil ser ni också, love den!
älskling

Ensam

Fick precis sms från mami, framme i Bryssel, nästa plan till Liberia-Monrovia går om 4h. Känns konstigt att vara själv här hemma i en 4:a. Hoppas att bytet med lägenheten i sumpan blir av... Antar att det är dags att klara sig sjäv nu, har ju liksom inget val :p Kommer sakna lilla mamma hur mycket som helst men vet att hon kommer göra mycket nytta där borta..
Nu cyklar jag iväg till jobbet, inga konstigheter. Ledig imorgon!

DU MÅSTE VARA RÄDD OM DIG MAMMA

Hurräjj för att jag fick sluta 19 idag! Krigade för det! Har suttit & ätit mat & druckit skumpa här nu tillsammans med mamma & B. Fikat och pratat.. Buuuuu för att hon åker imorgon bitti... 6 månader i Liberia (kanske 6 till). Känns inte sådär alltför bra att skicka iväg henne för jobb där men what to do? Har hon bestämt sig något så är det bara att gilla läget.
Hur ska jag klara mig?
Hoppas på att tiden går snabbt (förutom sommaren/Semestern) och att hon snart är hemma och hälsar på igen! =) Medans hon är borta & skapar fred på jorden så ska jag lära mig att tvätta, göra alla matlådor själv, träna, äta bra, passa hundarna & JOBBA! haha..
.
ps. LOVA att va rädd om dig.

glömde älsklings b-day!

dålig matte....

sista dagen

Skulle igentligen vilja vara ledig idag.. Om ett dygn sitter mamma på planet. Jobbar till 20 idag också så blir bara snabbt hem på cykeln & hinna ses lite innan hon far tidigt imorgon bitti...
Förresten så har jag sovit sjukt bra inatt!

hej måndag

Hej & hhå vilken mysig kväll det blev! Fick till och med upp en lampa i mitt rum som jag inte har haft sen vi flyttade hit.. Så åkte äntligen Tråk-Madde ut ur huset ! Nästa hoppas jag på gurkan....
Nu är det bara 2 små enstaka dagar kvar tills min lilla mami sticker... BUUUUUUU


Jobbar 48h den här veckan så vi hörs.... Känner iaf inte samma ångest längre =)
Ska snart hoppa på cykeln! 10-20 idag.
.
party in the USA - Philadelphia med Stjärt - 10 <3

jag är nobody

<3

Nu håller vi tummarna.

Skiter i att den här bloggen är öppen men ibland ska man verkligen inte ha pojkvän! Vad är grejen men att aldrig kunna gå ut en kväll och bara få ha kul med sina kompisar? Säger inte att jag är felfri men det är det fan ingen som är. Skiter i detaljer, hade iaf roligt tills jag sket i jackan i garderoben & drog hem (tack stjärt för att du tog den<3).

Först var vi lite tjejer hemma hos Jannie som varit ute & rest/levt livet några månader. Sedan drog vi vidare ut ..
Nu sitter jag här och inväntar ett par som ska kolla in vår lägehet för ev. byte. HOPPASHOPPASHOPPAS!!
Jag har städat osv så mer kan jag inte göra.. Låt det ske...
Ikväll ska jag mysa med b.la mamma & storebror <3
-
förresten så ser jag ut som 7!

mot jannie

Fyfan va skönt(!) men jobbigt det var att springa idag, körde intervaller i backen efter .. sen kollade jag på match tsm me finus & nea =)
Nu håller jag bara på att bestämma mig för vilka dojjer ja ska ta? Klackar så petar jag fan Gud i arslet & converse är inget kult att ha.... HMM

L E D I G . träning - fotboll - utgång

Nu gör vi såhär vaa att ja tar bilen till Grimsta & springer i spåret, efter det kikar ja på tjejernas match mot Bajen!
Följt av käk hos jannie(?) & utgång!
Fan va otroligt roliga mina inlägg är! Orkar inte lägga ner mer tid, har inte tid..... eeeeh haha sant.
igår tillbringade jag iaf kvällen med stjärt efter jobbet !

2 bra saker idag!

1: Tog kund 22 idag på jobbet (dvs. en "kund" som kollar hur jag är som säljare). Vann ett par Gel Nimbus 1900:-!
2: YEEEEESS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

så var det dags för jobbbbb

Snart 2 år sedan studenten.. Förutom en galen party resa till Rhodos strax efter det så har jag jobbat,jobbat & jobbat. Känner att det är dags att njuta snart, dags att leva lite. Jag behöver verkligen det! Tror jag håller på att bli tokig..
...och kul att jag fått tillbaka de jvla soleksemen el vad det är!? Fick samma förra sommaren på Cypern, vad är det här, tål jag inte sol elllller??? orkar inte,, är helt knottrig längs hela magen på bägge sidor samt lite på armar & börjar komma på låren.
Nu: Jobb till 20!.. som alla andra dagar



kuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul

redo för självständighet

bra dag.
Jag & mami åkte och kollade in 2 st lägenheter nu ikväll bägge  i Sumpan. Ettor, en var större än den andra och jag föll... för den mindre. Charmig lya perfekt för lilla mig & perfekt läge. Antar att det bara är att hålla tummarna. Redo att flytta redan imorgon! Inte om 4-5 månader...
Time will tell vad som händer !
-
på språng i Beijing -11

lilla mamma

Efter en helgs slit så är jag ledig idag dvs min tur att få njuta av solen! Jag tänker dra mig ett pyyyttte tag till i sängen sen tänker jag gå ut med hundarna på en feeeet långpromenad i shorts & linne!
Hoppas få kika på en lägenhet senare idag som inte blev av förra veckan....
.
Det är bara 8 dagar kvar.. 8 dagar kvar tills min lilla mamma lämnar mig för att Jobba i Liberia.. Verkar som att våra drömmar går in i varandra & kanske ses vi igen först i jul eller efter... Hur ska jag klara mig?
Jag är 21 och ska väll klara mig själv nu, så är det men buuu va tråkigt.
.
världens bästa människa

just cant get enough

Jag måste ta mig i kragen nu och inse att jag inte kan njuta av ledigheten längre för den är ööver. Var 1 vecka sedan som vi kom hem från Kina. Nu måste jag sluta slöa så även fast jag inte orkar ska jag ta cykeln till jobbet. & inga bröd el mjölk produkter på ett tag...

Igår efter jobbet åkte jag hem till finus och myste och pratade om allt mellan himmel och jord. Efter ett tag kom även joss och Neis över :) Sen drog jag vidare till brorsan och kollade på Big brother! Asso jag håller fortfarande på Rodney... Han kommer tillbaka. GURKAN ska UT! Likaså Madde & "björnen"..


no phone

Kuuul. Knappt 1 år tog det innan man behövde lämna in iphone på lagning! Så eftersom att jag jobbar till 20 ikväll får M fixa det åt mig. Eftersom att han är så duktig på att prata så bad jag honom att försöka prata till sig ett ev byte till den vita fyran.. Men blir säkert inte så!
Anyway, mobil lös fram till dess! Fan vad naket...... inte kul

go with the flow

Hängt med stjärt, me love her.
Fick med mig detta fina smyckeskrin hem :)
Lediga dagar är inte nyttigt för plånkan...
Men förbaskat skönt är det iaf! Tatuera mig vill jag också men inte 17 vet jag vad jag vill göra!

u cant wait for something to happen

Shanghai @ Phebe 2011

IVRIG PÅ LIVET

Trött jag är, fast ändå vaknar jag förbaskat pigg tidigt på mornarna... I slutet av dagarna väger ögonlocken bly! Antar att det är vad man kallar jetlag !
Visste inte att man kunde vara såhär förkyld som jag är, men det kunde man tydligen.. Myser i sägen med mina 2 håriga, mysiga favoriter. Ska bara finnas & försöka gå ut på en långpromenad. Senare ska jag träffa min soulmate.
.
Det är så mycket jag vill, så mycket jag vill göra. Ogillar att det mesta kräver pengar, inte lite pengar. Är så hungrig på att leva & utforska.
.

sjukling

D-e-t  s-n-ö-a-r. FAN det är maj nu!

Var nära på att sjukanmäla mig igår för min hals men klarade dagen ändå är ju trots allt ledig idag.. Har sovit i soffan inatt & nu satte jag precis på filmen Cleopatra som är 3 timmar lång. Ska försöka få i mig lite frukost och kanske lägga ut lite Shanghai bilder på fejjan!
Igår började jag som sagt mitt nyttiga liv. Känns bra :) Så ska jag och mami kika på en lägenhet ikväll också!

SLITEN TJEJ

Blev en hel dag i Riala med alla syskon together samt familjer osv.. Så har varit full rulle! Jag är SKIT TRÖTT & har ont i halsen.. Semester sjukan(?) som typ alla får när man kommit hem efter en resa.... Återstår att se imorgon, hoppas det går över under natten.

Nu ska ja lägga mig i sängen och jag kommer somna dirr! Igentligen vill ja va uppe så att det inte är måndag...MEN jag är så trött så ja dör eeeeeheheheh
underbara

segiser

Jag älskar tidskillnad. Ni är klockan igentligen 5 på em för oss, fan man kände sig bakis när man vaknade för huvudet var så tungt haha. Både jag & micke var jätte trötta igår kväll men det var så kul att få träffa Stjärt så hon kom över & spenderade Valborgs kvällen tsm med oss! =)

Nu ska jag fixa mig för att sedan plocka upp bror & bege oss till Riala eftersom Noa fyller 6 år !!!
Sista dagen med onyttigt, imorrn börjar ett nytt äventyr!!

RSS 2.0