Mobilblogg @ jobbet

En fara för trafiken eller bara ren livsglädje! Jag tar iaf tbx det nuuu, fan vad tiden går långsamt!!! Ge mig 20:00

 


lat är bara förnamnet

Ligger i sängen och har fortf inte varit ute på någon promenad... Kroppen vill.inte. upp ur sängen! Blir kvar här, dryga 2h kvar tills det är är time för jobb! Täppt i näsan, varm & tung i huvve jajjjjaaja.
MEN DET ÄR FREDAG! såååå vad händer den här lediga helgen?



Sista dagen innan SUPERGIRL kommer! Måste typ köpa massa godis ikväll?
Bara för att det är sista dagen idag! tänk.. om 2 månader är det dec..

tips från coachen

En snabb och extremt jävla behövlig uppdatering!
Mitt hår känns gudomligt och jag överdriver inte. Det verkligen känns MÅR BRA!

Funderade även på att ta bort fliken "fotboll" but why?? Jag kan liksom fortfarande inte acceptera/erkänna att jag slutade. "slutade" det är så långt ifrån mig. FAN VAD KONSTIGT DET KÄNNS!

Min pojkvän ligger och sover.......
Eftersom att kroppen inte slutar med att säga ifrån nere på gymmet så har jag gett den lite vila... Vill inte men okej imorgon innan jobbet ska det bli en långpromenad!

1oktober-December förvandlas Linn till SUPERGIRL. akta er

BTW
kom på den briljanta iden att ha med sig datorn in på toaletten för att internetshoppa.... Kan hända att man bllir kvar där ett tag(ett bra tag), bör kanske ej göras under första...kanske andra dejten! kanske inte ens tredje

TVUNGEN

 

Pojken klickade hem en mössa vilket gjorde mig så damn sugen så för mig blev det halsbandet + tröjan!


CRIMINAL

TjaTja bloggen!
Jobbade 9-17 idag så känns typ som att jag har varit ledig!!
En dag kvar sen är det fasen helg(ledig)!
Sitter här med håret i handduken... Sanningens ögonblick! Första tvätten efter Keratin behandlingen, spännande att se/känna hur det känns när det har torkat! Hittills känns det för(?) bra :)
Underbart väder har vi också! Blev en kaffe i solen på lunchen (klädsel: linne)... Snart oktober? Kan faktiskt få bli lite ruggggväder nu i 2 månader så man kan få cosa till det lite ;)
btw, fullkomligt Älskar Brittans låt Criminal !

ses snart istället för hejdå

Satte klockan på 0530 imorse bara för att gå upp och säga hejdå till mami. Så jobbigt att gå upp bara sådär så gick och la mig på direkten igen :p Ingen träning idag, behövde soova! Jobb väntas till 20.
Igår:

"Hem till Liberia"

Julafton får ni se imorgon! Nu sitter jag bara och tar vara på sista tiden med min mamma. Imorgon bitti sitter hon på flyget påväg tillbaka till Liberia. Ses inte förren i Maj igen... Känns konstigt..
Sitter och kollar på en massa bilder från hennes kamera & känner att det finns folk som behöver henne mer än vad jag gör just för tillfället. Klart det känns tryggare att ha henne här men vad ska man göra, bara tänka på allt det goda hon gör och att hon snart är hemma igen!
Jag är och kommer alltid att vara så stolt över min mamma.
Önskar att jag blir lika cool som du...

   

skickat med en hel duns med löparskor som barnen ska få från jobbet <3


PERFEKT

Mer än nöjd! Älskar keratin behandlingen (visst kom precis från frisören), blev även lite slingor och klippte bort allt det slitna. Känner mig mer än fräsch nu.. mer än nöjd! Jannica på salong stubben i Vällingby är bäst, så är det. Vet precis hur man vill ha det. Nu ska jag hjälpa till lite här hemma inför julfirandet!
Ni får se bilder imorgon, dont worrry ;)
.

god jul

Det är ju julafton idag, det firade jag morgonen med att klicka hem 2 fina linnen från kandee shop!
Nu har jag segat alldeles för mycket så ska sprinag ner till gymmet! Efter det ska jag traska iväg till frissan! Sling & keratinbehandling väntar :))
Idag är sista dagen med mamma.. Imorgon bitti åker hon tillbaka till sitt Liberia & nästa gång vi ses blir i maj 2012.
Därför vi kör julafton idag tillsammans, och tro mig. Det är jul här ikväll.. <3

lovely mondays

.. och jag fortsätter med att älska måndagar! Snabbaste jobbdagen helt klart, alltid! Är väll för att det alltid är så mycket att fixa med! Slutade "redan" kl 18 så brummade iväg direkt till Kista C och mötte upp min fina vän Ullis :)
.

kärat ned mig

Fy vilken körig helg! Full rulle.. värsta löningshelgen på året sägs det vara i september och det märks.
Efter jobbet tog jag med mig Micke ner till gymmet så körde jag slut på mina sista batterier!
Imorgon är det måndag! haha känns lika skönt varje helg man jobbat... Som fredag för mig eftersom att jag är ledig på tisdag! :)
yesterday <3

mysig lördagskväll

Efter jobbet igår åkte jag hem och mötte pojken,  fixade mig lite snabbt och begav oss in mot Söder för att möta upp resten för en mysig middag på Koh Phangan.
Nu sitter man åter igen i soffan en trött söndagsmorgon redo(?) att ta sig tll jobbet....
<3


back

Nu funkar det igen... wieerdoo! Ovan ser ni mina små guldklimpar =)
Måste fixa mig redo för jobb nu.. Ikväll ska vi äta ute, antagligen på Koh Phanang det var så mysigt sist (:

men å

Inte alls kul när det är såhär!! Varföör kan jag inte lägga in bilder osv.. för ? Finns liksom ingenting att trycka på, alla ikoner liksom. IRRITERANDE!!!!!!

STRUL

Nu strular skiten igen... Alla ikoner är borta så kan t.ex inte lägga till bilder osv.. Jag som skulle visa min julklapp jag fått! (ja ni hörde rätt) Kommer inte kunna fira jul med mamma så vi ska ha julafton på tisdag! Haha älskar min familj! Igår var jag & mami på gymmet först sen drog vi in till staden båda med klackar och gick & gick, vidare till Kista C! Tillslut fan brann det under fötterna haha. Förstår inte dom som går med klackar 24/7? . Imorse ringde klockan vid 8 & Jag bestämde mig för att somna om till kl 10! Men kunde inte när jag såg träningskläderna på golvet.. Var bara att dra på sig & ta sig ner till gymmet för att döda benen samt rumpan! Glad för det nu när jag ligger här med min kaffe :)! Jobb till 20. Får visa sakerna sen! Ledtråd- ♥ Michael Kors

min hund

Träning avklarat tillsammans med Mami! Nu ska vi fixa oss sen ta oss in till staden!
<3

varför tisdag

Jag skulle kunna ligga kvar här i flera timmar! Börjar jobbet om 1h till kl 18 sen är jag ledig imorgon igen så bara gilla läget! Efter det jobbar jag fram till tisdag igen.. Nä mycket onödigt snack nu, tråkig blogg! Men den kommer bli roligare, tro mig. Dags att fixa mig nu
.
Visst är tisdagar sega dagar? Varför finns dom ens! samma gäller onsdagar!

letar för fullt

Snart är en dag här som jag vill ska bli speciell, vet bara inte hur..klura klura!
Snoozade ett bra dag imorse innan jag kom upp & tog mig till gymmet! känner mig fortf inte helt kry! Mamma är hemma nu, i 9 dagar typ :) Vi har strosat runt i vby där jag fick med mig både kostymbyxor & höstskor hem!
<3

love of my life


jag har hittat mannen i mitt liv

värre än såhär blir det inte. hejdå

slappppp

Frukost och långpromenad avklarat! Har faktiskt slappat ute på balkongen med bikini också! Nu gör jag så gott som ingenting, det är ju verkligen underbart väder ute så igentligen borde man ta vara på det... Orkar inte, ska fixa lite lunch och se om det är någonting på tv tror jag..  Roligare än så blir det inte, får se vad som sker...

Trevligt igår förrsten! :) Dock samma visa varje gång man druckit.. whyy? Kan inte kalla mig bakis i nuläget men det känns ju så onödigt med alkohol.... aja 1 gång i månaden ska man väll inte haka upp sig på.


gypsy

skulle bara säga att jag inte känner mig lika sjuk längre :)
3 dagars ledighet från och med nu, det firas med Stjärt :D


dags att samarbeta lite nu

meeeen jag är inte den som går ut & roar mig varje helg & bara för att jag ska direkt hem till Stjärt efter jobbet för god mat, fix & vin följt av att fira jossan så vägrar min kropp att samarbeta med mig!? Kanske säger den bara att jag inte ska dricka? haha nej vi har bestämt att det är okej ikväll! Så duktiga som vi varit !
Jag tänker inte låta kroppen vinna över mig.. Inte idag..Ikväll..
Måste bestämma mig för vad som ska bäras ikväll och packa en väski. Hade tänkt hinna städa lite också eftersom att mami kommer hem efetr helgen :p Underbart väder ute också! Perfekt promenad väder men nej linn....
Får glida lite på jobbet & ta det lungt!
.

2000,- och den blir din :)

Prutat & klart! 4000 ordinarie förra vintern! Mejla: [email protected]
Annars då så har jag gått & mått dåligt hela dagen på jobbet idag, feber typ ehh vet inte slutade 17, tog 2st alvedon och mötte Stjärt på gymmet för lite träning :) Bra el dåligt, det märker vi ;) Nu ska jag ta hand om mig själv så att jag mår bra imorgon = fredag ! (även för mig)

?

Godmorgon.. Ligger med mjukiskläder under både täcke & chillifilt. Det är så snuskigt kallt i den här lägenheten så det knappt går att befinna sig här. Vaknade när M drog till jobbet & kunde inte somna om. Fixade te & hämtade datorn till sängen och slappade istället. Jobbar 9-17 idag hur skönt som helst! Längtar tills jag är på gymmet med stjärt! Ska fortsätta att plåga min överkropp framför allt rygg!
.
Igår efter jobbet svängde jag förbi coop & fick med mig lite nötter hem. Har märkt sen ett tag tillbaka att min kropp reagerar på just cashewnötter rätt kraftigt så undvikit det. Igår blev det likadant med pistagenötter ;/ Nötter som är så goooott! Chilinötter, dont let me down.
.
Oslo-11

skämma bort håret lite

yeäjj ! Bokat tid för både keratin behandling & sling! Självklart så fick jag tiden efter mami haha typiskt oss! Jannica får flera timmar med Lissel, as bra ;) Nu längtar jag till den 27 samtidigt som inte eftersom att mamma åker tillbaka den 28 ;(

sweeet

Hade ställt klockan på 08 men vaknade 0730 och då var det ingen idé att snooza så jag drog på mig träningskläderna & knatade ner till gymmet. Milen avklarad + utfall & knäböj! Efter en promenad med dogsen så sitter jag nu i soffan med Kaffe(viktigt) & kollar på Unga mödrar haha kan inte rå för att jag gillar det..
Igår blev allt klart med skadan som min lilla Iza råkade ut för .. Skönt att ha det klart! Hon är återställd så gott det går (stissad när man går ut) & pengarna är tillbaks där dom ska vara!
Kanske belönar mig med lite shopping när mamma är hemma nästa vecka? På måndag kommer hon hem! :) Dock bara typ 10 dagar.. Efter det kommer det dröja innan vi ses igen! Booooo


hur SVÅRT kan det vara att hitta ett par snygga svarta enkla klackar??? Typ som de på bilden som en bloggare såklart hittat i London. Jag letar & letar men det finns ju fan ingenting som faller mig i smaken!
Det borde typ vara bland det enklaste som finns att hitta? men iiinte! VILL HA


GODNATT, GODMORGON TRÄNING


inte lätt när det är svårt

När jag vaknade imorse så tvingade jag mig ut på en långpromiss med dogsen sen fixade jag bara lite kaffe & packade in hundarna i bilen & brummade iväg till Norrtälje. Mötte upp syster där, kikade i lite affärer och sen bjöd hon på lunch så satt vi och pratade om allt mellan himmel & jord. Vidare hem till dom i Riala, plockade upp ungar på dagis & ungar som kom från skolan :) Skönt att träffa alla igen, alla bruna små saker som varit i Turkland 2 veckor! När klockan närmade sig 19 tog jag mig hemåt igen & satan i gatan vilken storm det är outside! Stormen blåste upp balkongdörren fastän den var stängd :/ Så den är typ trasig nu :p Bundit fast den med ett sidenband!
.
Imorgon måste jag ställa klockan så jag hinner til gymmet innan jobbet! Satsar på 1 mil imorgon!

ÄLSKAR ATT HA DIG MIN FINA STORESYSTER.    ps. du är sjukt snygg! ds.


pälzzzz

Te & Yoghurt(?) infinner sig nu i min lilla mage ! Efter att ha levt på kaffe så var te mer än yammii :)
Jag måste införskaffa mig en finfin kompis till min skinnjacka! Var på jakt redan förra hösten men blidde inget.. Känns så fel som stor djurvän att ha en mysig räv t.ex runt halsen ! hallå det är fel, djuren kom inte för att värma oss eller ännu värre styla oss? Äta, ok. Men iaf! Den här fina kostar dryga 3000... Så den skriker ju mer än äkta!
Men den var ju så fin.. time will tell
Jobb 10-18 today! då hinner man träna efter. Jag & Stjärt tränade igår efter
jobbet med fokus på överdel, tyyycker nog att det känns lite där bak i ryggen hihi :))
.
jusste ! jag drömde att jag började spela fotboll i bp igeeen det var kul..

alkohol är BAJS

Efter jobbet idag så drog jag på mig träningskläder och sprang 45min följt av promenad. Vädret var ju så underbart så benen gick av sig själva!! Nu ska jag lägga mig i badet en sväng sen kommer världens bästa Stjärt hit och myser :) Fick lite beslutångest om man skulle haka på lite jobbkollegor inom Intersport till Snaps på söder eller ej och det blev ej haahaa träning before sprit liksom AAAIINT? =)

 

Igårkväll kollade jag & M på Apornas planet´me like, helt ok iaf :)


love.

..dom fortsätter att leverera!

nu, långpromiss med dogsen!


DONNA KARAN NEW YORK

Hittat en klocka som jag vill ha. Har även velat ha ett par svarta skinnbyxor ett tag men gett upp letandet då jag aldrig hittar några som hitter som en smäck... Ska det vara så svårt? Mycket som finns på vill ha listan nu...
.

SNYGGAST .


träningsvärk

Yeääjj! Tack Sofi! Jag må ha jordens svagaste rygg, men igår visade Sofi mig en övning som bara tog som helvette! haha & det känns! Träningsvärk både i rygg & mage, me like! :)
Planen var att gå upp tidigt idag & dra till gymmet men jag ändrade mig och ska gå ut 1h med dogsen snart istället :)

heidååå

sådär! tröttnade på headern så längde upp en ny, vet inte... men den får vara där tills jag orkar fixa något annat :p
Nu är det snabba ryck här! Måste packa väskan och ta mig upp till Vällingby! Ska hooka upp med lite jobbnissar för träning på Sats. vi får träna gratis där i typ 2v om man jobbar på Intersport så lite omväxling liksom ;)men men! Har tvättat sen 07 imorse! trööööttt mycket snack på mig nu! Fixafixa! Sen ska jag träffa Ullis! :)

yesterday

Igår blev det som sagt 1 års kalas! Mina söta små brorsdöttrar!
På kvällen kom mina flippisar samlade hit hela bunten :) Älskar de gångerna <3
.
Nu snart ska jag börja fixa mig och hooka upp med stjärt för att kirra lite saaaker :) bye



hepphepp

Finns det seriöst något värre än när man duschar sådär på gymmet & ska få på sig tajta jeans osv direkt efter & man bara är sådär äckligt jävla varm så typ svettet rinnner!? Var tvungen att ta hundarna direkt när jag kom upp så att jag fick chansen att svalka av mig! Ha
Sitter på balkongen nu och bara tar det lungt med mina älsklingar.
När jag hoppade upp på bandet så kände jag mig på topp så blev milen idag , bra linn :)
Du är verkligen min bebis. Tänk att jag haft dig sedan dagen du låg i magen. Att du knappt var vid liv när du kom ut. Blev förälskad i dig så fort jag såg dig. Min Akilles, min bebis.  Du kommer alltid att vara min bebis.

mode i all ära MEN

jag kommer aldrig förstå det snygga(?) med dessa Jeffrey Campbell skor...

äntligen lite värk

Yeäääjj vaknade med träningsvärk i benen :) Har varit ute & gått med dogsen & nu äter jag lite frulle! Ska ner till gymmet om 30 och springa lite osv hade jag tänkt mig ;) Tar med mig grejer dit så jag kan basta efter såå länge sedan! Efter det drar vi upp til storebror & firar Lill Lilly som blir hela 1 år ! GULLUNGE!



love training LOVE caoline


kärlek

Klackar i mängder & nike street är vad som behövs fyllas på. Det är enkelt att göra mig glad.

vad tror folk igentligen?

vänta nu.. en 14 årig kille vårdas på sjukhus för svåra brännskador då han och hans kompisar skulle göra en film till youtube när de andra slänger farlig vätska på kompisen och tänder eld. Jahaa vad fan trodde dom skulle hände? Herregud han vårdas på sjukan & resten åker dit för grov misshandel? Dom får fan skylla sig själva om dom inte kan tänka längre än så ! pinsamt

Jag vaknade iaf tidigare än tänkt idag (kan fan inte sova längre), så sitter här framför nyhetsmorgon & äter frulle. Stjärt var också uppe nu så vi ska ses på gymmet kl10 ist! TAGGAD!


new jersey med stjärt -10

vad sker ikvälller

Bläää min förkylning är värre.. whyyy? Nu vet jag inte om jag ska ut ikväll eller inte.. Beslut ångest!
Träna ska jag iaf om exaaakt tyyp 35min!
Jobb 12-20, sen är jag ledig i 3 dagar ! moohhaha neeej nu blev jag sugen på ikväll ändåå ohh AJA time will tell!
mot gymmmet
update: ja har ändrat miggg tänker inte förstöra formen jag håller på & jobbar med för lite alkohol! Alkohol suger! eller? Men iaf! Man kan ju fortfarande klä upp sig och ha mys i stan för det! ;)

Ack, Sundbyberg

OOOOM det var skönt att jobba 9-18 idag! Gjorde en skön tabbe idag på lunchen när jag stoppade in havregrynen i Mikron utan vatten.. Haha OOM det luktade bränt(!) (ja,ja gillar ordet om). Fick ta mig till preem och köpa en sallad istället! iiiiinte bra. Blev även en sväng till Grönan efter jobbet med Baby, Ullis & Stjärt för att lyssna på Linnros! En kväll med 3 favoriter till skön musik, det tackar man denna torsdag för. Nu är jag pank haa-haa.Boo.
.
Ullis vill att jag ska med henne ut imorgon & jag är typ skit taggad men saa ju till mig att jag skulle fokusera på träning uutan alkhohol meenmen tror det blir en utgång imorgon iaf fastän plånboken säger nej liiiiiiinn.
Men först ska jag börja fredagen med lite löpning följt av ett corepass på morgonen innan jobbbbb.

NYTT

Torsdag & idag går jag över på mitt nya schema, känns förjävla bra! Kommer klirra mindre vid löning samtidigt som jag får ett liv igen! Jobbar bara 2st stängningar i veckan från att alltid jobba stängning (20). Idag kör vi 9-18 woopwoop :)
Blir eventuellt hem och träna efter, fast min hals bökar ;( DUMMMMMMA, hinner inte med dig så det är bara gilla läget eller försvinna helt! yepp

RSS 2.0