shake your pom pom !





idag var jag nere på trolleborgen ytterligare en gång, lämnade polis(protokollet) såg nästan lite tråkigt & tomt ut när registret var helt tomt .. haha :p nej så ska man inte säga (: jag är sååå duktig!
nu är jag grymt choklad sugen buhuuu ja ska ta o'boy! extra starkt höhö

går bra med övningskörandet nu också btw iiiiiiiiih måste bara ta mig i kragen och boka tid för halkbana, buäää   

har jag visat våran nya lilla sak förretsen ? höhö kolla va liten vår chrysler ser ut :p vill åka på road trip iih ! :)

 


har en tendens att vara väldigt(!) självkritisk.

kul. verkligen. ! iiiih :) fan vad bra jag är! bra spelat girls 5-4, vinst.. viktigt !!!!
nu ska jag dra & och springa tills benen viker sig! ...efter det blir det väll gymmet tills ja inte har nå krafter kvar.. därefter blir det gröt! Mmmm vad jag älskar gröt :)



 


♥ AKILLES ♥




vill spendera moneeeeeeey





mamma ja fyller väll ändå år snart ? eller njaeeeeee *snyft


dags för match today

om vi INTE vinner idag... vågar jag nästan säga att vi åker ur serien. TAGGA
nu håller vi på att vi tar mariehem, västerås tar älvsjö och umeå tar rågsved..


när man väl startat kan man hålla på i timmar.....


planerad utgång blir till en slapp hemmakväll ist (:

hejhoppppppp ! idag eller nu ikväll var det meningen att jag skulle sitta och föra, tagga till för att dra med ett stoort gäng härliga tjejer in till stan för att fira rojda som fyller 18 ! men icke då...  har lust men ändå inte.. blir hemma med mina små vovvar ist, slipper dom vara ensamma ((: är typ helt slut efter träningen blöö den var fan inte ens jobbig ? men men är väll otränad.. höhö

sitter och snackar skit med min vän caroline på msn istället , då kan ju faktiskt inte kvällen bli annat än bra iaf xD ! iiiiih glöm inte att room raiders börjar om 10 min på mtv haha blivit värsta room raiders fantasten! de e kul, tummen upp!

aja PEACE



update (22:55) :

äh vafan carrolutten är påväg hit , blir en långpromenad med hundarna så här på fredagskvällen!
helt underbart!


metallica last summer

höhöhö

haha jannicarååå, bruden visade mig nyss denna haha det är alltså jag och vännerna jannica, carrouw, markus & michan som shakar haha fan va FUL men fan va tuffa vi är ! rawr !

btw så tappade jag nyss en nagel TILL bara för att jag skulle vara snäll och ge killroy (hamstern) käk! Ser ni?! det lönar sig inte att vara snäll! det är ju inte precis så att man vinner på lotto för det ....
jvla tur att jag ska fixa dom på lördag iaf ... får stå ut! blir tufft men i know i can do it! 

nu drog min mami, hon ska upp tiiidigt imorrn för att dra och flugfiska heeela helgen haha yepp ! sånt gör hon! eller säg något hon inte gör eller iaf har testat haha är typ så :p yeahyeah bra att lilla mamma roar sig höhö nejmen ja tycker faktiskt du är cool morsan 8) !  jaja ja sitter iaf bara här och lyssnar på elvis (sant) och väntar på att en söt liten onge ska hitta hit wiee ((:

aja vi höres !


lilla mamma, börja inte gråta nu :p höhö

älskar min lilla bebis & izafisa ((:




kommer alltid må bra av att träna

det är inge ruligt  att hosta, inte att vara snuvig & tung i huvudet heller... blöö vad segt. Trots host medicin, ipren & halstabletter igårkväll så gick det bara inte att somna.. tillslut tog jag mitt täcke & hundarna och la mig i mamis bigga säng ist, så jvla skönt! ett mörkt rum med bara en säng.. ingen tv eller dator eller något, det är så det ska vara...igentligen.

men nu snart ska jag ner till gymmet, ta med min ipod och bara gräva in mig i musiken..UNDERBART!
gymmet när man känner sig som segast är det bästa! kanske därför det alltid tar tid för mig att bli frisk igen när ja väl gått o blivit sjuk höhö men nu är jag ju inte sjuk, bara en jvligt irriterande hosta..... typ



THE FRAY !

sitter här ensam hemma och gör inget annat än lyssnar på musik...

LOST AND INSECURE (you found me)



NEVER SAY NEVER


Rhodos -09 . det var galet. galet men helt underbart! (:



SAKNAR!

linn som dagisfröken ? hmmmmmm :p

hej hoppppppppp ! händer rååå , ja sitter och segar .. måste ta tag i kragen och pallra mig ner till gymmet, men orkar verkligen inte! har ingen lust ... ska ner till dagiset också och lämna cv men tycker det känns så fel att bara stampa in, alla ungar kmr ju typ bli livrädda? höhö sökte på barn på google så kom den här bilden upp, creeepy huh?


hon har 8 barn i magen, fyfan usch! aja ska väll dra på mig nånting , limma på mitt fina barnleende och skutta ner ... sen ut med hundarna en långis sen gymmet? SNARK vad glad jag kommer vara när jag är klar :p vill igentligen bara sova

i eftermiddag ska jag på riskutbildning tsm med flexi 4h hur ska jag stå ut det? haha nejdåååe det kommer bli sååååå kul! eller :p missar bollträningen iaf, ska bli rätt skönt eftersom att vi är lediga onsdagar så har jag 2 lediga dagar nu sweeet !

nej nu ska jag ta tag i det här! TJOS. btw hostar som f*n! vet inte hur lång tid det tog för mig att somna inatt buhu stackars mig.. och stackars elin som inget öra har snart :o ! nejdå det kommer gå fiiiint !!  YOO CAN DO IT GIRL ! :):)

AWIIIIIIIIE

vad är grejen med allt deppande!?
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIH ! aja nu ska ja o elin göra maaat soppa och scones! MUMS sen träning!


det får inte hända det SKA inte hända. BRUDAR NU KÖR VI!


....det är inte så svårt(?) vad göööör vi ? dags att vakna fan,, vill inte åka ur när vi precis klättrat upp! vill inte lira 2:an igen, kommer inte göra det.. nu ser vi till att vinna resten!!

blöö

damn! va jag behövde det här... kom precis hem efter att varit ute med jyckarna. gick till grimsta, drog gula spåret vidare till blackan ( där det är värsta tivolit :p ) och därifårn hem igen tog typ 2h benen bara rullade på av sig självft i slutet :p men men det känns bra ((: nu ligger akilles på golvet och slänger iväg hundbenet åt olika håll, fattar inte vad man ska göra för att få honom trött :p
senare ska jag väll köra lite bil också (:




haha älskar er jankos !

KORV!

Mmmmmmums! korv med bröd = världens bästa lördags middag ! ...spec efter dagens ruttna match! helvette!
nu ska jag fixa till mig lite sen ska ja dratta mig iväg ;)


visste ni att sälar kan simma med en saltgurka i en av sina gälar?

idag var jag på skansen med elin get och fulen det var trevligt, aporna är ju bara fööör ruliga höhö (skulle lagt in bilder om jag bara hade hittat usb sladden till min mobil grrr)
imorrn är det match mot västerås, de som ligger precis över oss, damn så viktig  !! blir buss dit haha alltid lika trevligt ((: tur att du är med elin annars hade jag typ ehh hellre sprungit bakom bussen dit..?? igår på träningen:
lenis - bussen går 13....
elin - längst bak är paxat!
hihi myyys

btw så skickade jag frågan " vem är linn lissel nilsson samt en annan fråga"  till 118100 som alla andra idag...
svar:
118100 tror att Linn Lissel Nilsson är en go och glad tjej som tycker mycket om att umgås med sina vänner och sin familj. Vi tror även att lina(?)  har ett brinnande intresse för fotboll och att hon är väldigt duktig inom sporten. Ja, Sälar har inga problem att simma även fast dom skulle ha fått en saltgurka i en av sina gälar. Dock är detta mycket ovanligt som tur är.



lovelovelovelove

dagen i ära

vet inte om det är mammas smärtlindrande tabletter jag hittade eller om det bara är vätskebrist, har iaf satans ont i huvudet och typ ingen känsel nånstans haha! aja whatever....
imorse när jag vaknade hade jag helt glömt att mupparna sov här så blev lite små chockad när dom stod i köket och fixade frukost hihi ((: senare drog jag och carrolutten till barkarby outlet följt av jakan.
nu sitter jag bara ensam i mjukiskläder och duntofflor, har ingen träning idag (läs:skönt), väntar på att klockan tickar iväg så det blir ännu mera mys (a)

vet inte om örat blir bättre eller sämre heller.. tabletterna tar ju bort smärtan så känner ju liksom ingenting längre.. man ser ju fortfarande inte pluppen på baksidan men man känner den långt lååångt in haha örat är mega svullet fan hmm hoppas det blir bra !! damn
nu ska jag kolla på room raiders!

förresten höhö folk har eller börjar ju skolan nu fyfan vilken ångest ! usch är så skönt att skolan är över! trodde jag skulle sakna det men ajaj vad skönt det är.. visst saknar väll folket och sånt men aa överlever :p
känner faktiskt ingen panik över jobb heller haha vill ha pengar men fan samma där .. överlever (a) hittils........





tycker att min lilla bebbso kan komma hem nuuuuuuu

lite spontant bara sådär...

precis tränat, ikväll blir det girlnight! anden i glaset, dricka, snacks och en sjuukt jvla massa skit snack! älskart!

ps. jobbar på för fullt med att hålla örat vid liv!



linn- malin är det 12 eller 22 bokstäver i alfabetet ?
malin- jag tänkte säga 29 ... men ja vet inte :p

haha med denna säger jag natti :)


SMÄRTA!

jävla FAN skit ÖRA!  Efter smällen från matchen igår har det bara blivit värre... så idag efter träningen skulle elin försöka lossa lite på självaörhänget och ja det gick men vi skulle stannat där... istället så tänkte vi, vi försöker liiiite till och så vipps fuck! råka hon dra ur hela örhänget men tillslut fick vi in det igen och ont gjorde det! men då hade örat hunnit svullna så jvla mycket så man ser knappt pluppen på baksidan nu så går inte att få på själva bakspännet nu... ohhh och det gör jätte ont, bara dunkar :( vill inte ta ur det fan får se hur det är imorrn.. hoppas svullnaden gått ner så man kan klämma åt baksidan men tveksamt....

tips?


KAN INTE VARA ANNAT ÄN TRYGG MED ER. BIG LOVE!


från i lördags - syrran, papi, jag & brorsorna :)

VIKTIGT

blev 3p idag, riktigt viktigt! nu är vi över strecket.. nästa match är lika viktig!!
gjorde illa mitt öra på matchen FAN vad ont det gör! typ dränkt pluppen med rengöringsskit men aja...
nu ska jag smälta maten sen ska jag ut & köra lite bil. vill igentligen bara sova är helt slut men får bli efter det!

abcdefghijklmnopqrstuvwxyzåäö

ja men fräsch dröm man hade rå ... mitt örhänge där i pluppisen i örat hade tryckts in så mkt så jag fick åka in till akuten så fick dom försöka ta bort det med hjälp av en fet jvla tång(!) sen när jag väl kommer hem så drar jag och mami ut på stan och då tar dom hål i ngn klädaffär så bara för att så tar mamma 3 hål i den där lilla pluppisen.... så fräck!
men nu var det ju inte så, tack & lov.
sov så jvla skönt när jag vaknade! ville verkligen inte opp men ändå tog jag mig ner till gymmet , riktigt stolt över mig själv hihi (: nu är det frulle som gäller följt av dusch sen sängen ? haha!

idag blir det lite partaj... men har match imorrn (onajs) !!! men satan va viktig...
.. så vet inte om jag kommer befinna mig där hela kvällen eller om jag ska hem & myspysa ist .. hömm skulle ju varit roligare om man kunde köra all in liksom hähähä



update: dags att kila! brådis


lets leka with the kamera!

My hopes are so high that your kiss might kill me.

nu har jag sett ett avsnitt av 22.. på första säsongen av 6.. kuul men ÄLSKAR den här låten !


ÄLSKA ONE TREE HILL, BÄSTAAAAA!

dampdampdampdampdampdampdampDAMP! assssssoo försökt ladda ner säsong 1 av one tree hill huuuur länge som helst nu men det funkar fan inte !! lyckats få ner första avsnittet men kul?! sen då ? ohh :( det är liksom inga som seedar på de tidiga säsongerna längre (finns 6) så går inte att ladda ner fan ohh det här förstörde seriöst min mysiga ensamma kväll :( nu blev linn ledsen... fan . blir inte bättre av min döda rygg !


jag vill köpa alla säsonger eller nej jag vill få dom! yepp det vill jag (: maaaaaaaammmmmaa :)))))))) one tree hill, 6 säsonger iiiiiiiiiiih min höst min framtid mitt liv är räddat ... om jag får dom :D (a)


time for autumn

damn! jag är så trött på sommmmmmmmmmmar !
ska iaf kriga mig ut & ta en långpromenad med jyckarna! i need it! blev svullo & mys efter träningen igår ((:
ikväll händer nog inget speciellt.. som det ser ut nu iaf .. har träning sen hmm ska nog bara vara hemma (: (om inget annat dyker upp ;p ) blir iaf inget svullo denna fredagskväll! nejnejnej inte på ett tag faen va händerrrr med mig kanske drar en gymmet innan bollträningen med (a) yeahyeah

..såg precis att H&Ms höst katalog hade kommit också illa! blir till att ligga och bläddra lite i den sen, men först hundarna!



tagen nu. min lilla pluttis

världens bästa stjärt HELT KLART!

innan den här bilden togs hade jag sprungit omkring fram & tillbaka längs bargatan och frågat varenda random efter dig, visade bilder förklarade hur du såg ut, ringde dig men fick bara tillbaka ett sms där det stod att du inte tänkte svara för att jag var så sur? HAHA whaaat!!? sprang hem till hotellet och du var inte där! sprang tillbaka till bargatan tröttnade på att leta efter dig så dansade lite hahaha sen fortsatte jag letandet men hittade dig tillslut på rummet , finally! dagen efter får man höra att du var där med han! haha störda ongjvl vad jag älskar dig!
jag var sur på dig efter allt letande och du på mig för jag hade varit arg på dig under kvällen ? haha men det räknas inte när man inte minns det!!! ändå krigade vi med våra dräggbilder haha BIG LOVE!


det lär finnas många caroline på den här jorden men fan ingen i närheten som du

OH GIRL I MISS RHODOS


Som en saga, som blivit sann
Vilken tur att vi har funnit varann
Du är vännen alla borde ha
Du är den som alltid gör mig så gla!
caramell - som en saga (läs: den är agnad åt dig gums :D )

blöö

.. ohh jag är inge bra på sånt här

KENNY BEGINS

Kenny Begins måste helt seriöst va en av de bästa filmerna! :D

sitter och ritar, sjukt avslappnande ((:

 





haha elin skulle bara kolla hur lång väntetid det var men hon klev ut med en ny tattoo :) as fin (: hennes syrras klockslag när hon föddes på alviska ((: efter det drog vi med hem till felix och åt mat (:

snork

 usch dåe vad trött jag är men klagar inte ((: var tvungen att gå upp med tuppen också eller nästan (a) men klagar inte på det heller för har gymmat på morgonen (: sen somnade jag så fort jag la mig i sängen ! :p men nu är jag uppe.. äter sallad & är vrål pigg SAJK
bara gilla läget , måste ut med hundarna en lång eller nej får bli en halv lång prommis innan jag ska hooka upp med elin :)
inga direkta planer för kvällen dock, tar det som det kommer helt enkelt :)
igår efter träning (som btw inte gick nå vidare pga min onda rygg!!) så  fick jag iaf träffa micke & isacs små vovvar och satanigatan va söta det var (: älskar små bebis magar iiiiih :) 


för övrigt så kan jag lova att filmen kenny starfighter är otroligt rolig ! hihihihi :D







one tree hill för hela slanten! nästan så man ska ladda ner alla 6 säsonger från start (a)



ÄLSKA KORV

sitter och käkar ikea korv med elin get ! kom nyss hem från kista centrum, iiiih vi tog hål i den där lilla pluppen i örat tragus eller vad det heter hihi :) sen shoppade vi lite eller nej det gjorde vi inte för jag har inga pengar men hon har grrrrr än så länge snart är hon fattig för hon får inge jobb MAAAHAAA ! har inte heller jobb men AJA :p
nu ska vi bara käka upp sen knata till nyopererade lilla finus och gegga på en ansiktsmask innan det är dags för 2h träning iiihaaaa

poss

iiiiiiiiiiiiiiiiiiza

sl suger .. iaf om man åker från norrtälje, vad är grejen med att behöva vänta c:a 40 min på bussen ???? döhh aja kom ju fram tillslut iaf..

nu är jag iaf hemma igen, ska gosa galet med iza innan det är dags att bege sig till grimsta för att gymma lite innan bollträningen. fy hon blev överfallen av en dum jvla hund imorse, tur att det inte var jag som var ute med dom då, hade blivit livrädd :O

 
första bilden är typ för 4 år sedan ? gick iaf i 8:an eller 9:an och ville tydligen vara så blond som möjligt ? herregud :p
tur att det gick bra med lille izafisa iaf ((: hon må vara jobbig ibland men ändå, ohh nu ska vi mysa! akilles me :)


förresten så har jag inte hållt mig längre maha eller jo iaf med alkoholen men blev glass och godis igår xD ! det var faktiskt okej för fan vad gott det var mihi! fast det höll på att kosta ett finger xD haha :D



Akon feat. Michael Jackson - Hold My Hand

bad idag

dags att fixa iordning sig.. idag ska jag träffa både syrran & brorsan och leka med alla barnen ..
sen ikväll blir det myys (:

gagagaga är cool


själva låten börjar först efter 3 min men den är så ruulig innan höhö skarsgård (: rawr

idag ska jag jobba lite på grimsta... grilla korv! kul NAAAAT hade varit kul om man hade fått pengar... :p ! AAJA och så är det sol ute såklart... är så sjuukt trött på sommaren! :p orkar inte, vet inte va ja ska ha på mig! vill ha jeans o ngn skön tjocktröja men jag kommer svettas ihjäl då ohhh suck..

..fattar inte hur jag alltid lyckas.. min tå är helt jvla blå.. damn gjorde illa den igår på bögmatchen (läs: vi torskade...igen) nu ser den ut som den gör... låret jag sträckte här om dagen är inte så mycket bättre heller men så är det väll att vara bollspelare i guess, aldrig hel
aja tjos! får se vad som händer ikväll


 
september last year

brist på fantasi

och så var man ensam hemma igen då.. mamma och björne tog med hundarna och ska tillbringa helgen på ngn festival med husbilen hahah beeef!
malin ta körkort!

fan vad kul man har... väntar på match

vill få tiden att gå...

Det där eller det här
1. Kärlek eller pengar ? -  öhh båda
2. Vin eller öl ? - isåfall vitt med utblandning.. annars öl
3. Dag eller natt ? - natt
4. One night stand eller förhållande ? - ehm
5. Tv eller internet ? - internet
6. Pepsi eller cola ? - spelar ingen roll
7. Vild fest eller romantisk hemmakväll ? - båda
8. Färgfoto eller svartvit ? - färg men s/v är fint
9. Telefonkontakt eller ''Face To Face'' ? - face to face
10. Bilddagboken eller myspace ? - inget......

Tio ''Har Du Någonsin''
1. Har du någonsin blivit upptäckt när du smitit ut ? - naej, skrev en lapp haha
2. Har du någonsin velat ta livet av dig ? - njae sagt orden men aldrig varit så seriös
3. Har du någonsin gjort något du verkligen ångrat ? - japp
4. Har du hoppat bungy jump ? - nope, vill
5. Har du någonsin varit med om en olycka ? - mja
6. Har du någonsin ätit en hel tårta ? - ne
7. Har du någonsin önskat att någon ska göra sig riktigt illa ? - jaaaaapppp
8. Har du någonsin gått på bio ensam ? - nej
9. Har du någonsin gillat någon utan att det vart ömsesidigt ? - yepp
10. Har du någonsin tyckt att världen suger ? - japp :p

Tio känslor
1. Saknar du någon just nu ? - yes
2. Är du glad ? - är ja väll..
3. Är du fundersam ? - ne
4. Är du uttråkad ? -   jaaa annars hade jag inte gjort det här
5. Är du tysk ? - nej
6. Är du italienare ?-  nej
7. Är du fransk ? - nej
8. Är dina päron gifta ? - nope 
9. Gillar du någon just nu ? - kanske de
10. Älskar du någon just nu ? - min vovve

Om dig :
1. Hur mycket är klockan just nu ? - 14:16
2. Namn : Linn
3. Vart bor du ? - sthlm, nälsta 
4. Hur många barn vill du ha ?  - barn? ja venne.. 2 kanske
5. Vill du gifta dig ? - kanske el ja typ
6. Rullar du spagettin eller skär du den ? - båda
7. Har du ätit sushi ? - aa BLÄÄÄÄ
8. Favoritglass ? - daim!
9. Hur många olika sorters flingor har du i skåpet ? - inga eller müsli

Fyra grejer
1. Har du någonsin blivit jagad av snuten ? - haha räknas hemma?
2. Har du en hund ? - nope, 2 ;p
3. Sover du helst själv eller med någon ? - med någon (:
4. Tror du på spöken ? - ne ellllller

kryssning 17 september

nu tycker jag att vi kör en kryssning den 17/9 och festar loss till hoffmaestro! yepp det tycker jag (:

krama dej



sommaren med göran va ruuli :)
wii också! vill ha ! :D jobba på nu brossan :))))))

hjftursuybolg

det var myspys hemma hos emelie igårkväll :) nyktert! yepp! idag då ? jag har gymmat, ska äta pannkakor hos brossan senare ;p sen vette fan ändrade planer helt enkelt.. thats life 


fan elin jag som trodde vi var diskreta ? ... rawr ;)

me like



idag är det staden , träning och därefter kräftskiva(nyktert!)

mamma slutar aldrig att överraska mig :p

 vi ska flytta... eller typ?? haha nej men mamma ska flytta på helgerna iaf (läs: najs!) hon och björne åkte tidigt imorse ner till göteborg för att köpa hem den! haha
dags att ta körkort linn så att det blir trevliga turer nästa sommar ;) ett måste


har precis varit och gymmat, gahhh fan va jobbigt det var haha men måste ta tag i det här nu, från och med idag är det ju vit och nyttig som gäller augusti ut!


btw.. jag är så trött på sommar... :p tro mig.. jag vill ha höst ! man får bara ångest över att ligga/sitta hemma och inte sola men jag orkar verkligen inte, jag orkar ingenting längre :p det är sova, äta, träna som gäller just nu
...på tal om det så ska jag nog göra det mörkt i lägenheten nu och lägga mig i sängen och kolla på film! :p det är okej måste intala mig själv.. ibland får man göra absolut ingenting :) har ju faktiskt tränat så.. och måste ladda batterierna inför träningen ikväll (a) TJOS

mycket roligare än så blir det inte..

  • min uppladdning inför matchen var världsklass 
  • pain... riktig jvla smärta i vaden!
  • första matchen efter uppehållet slutade med torsktorsktorsk
  • har precis gnuggat bort all min färg i duschen

    ..nu är min bror här, tjabbahej

there is only one thing i need, it's you

No, I don´t need no drugs to make me high, no
I don´t need no pills to make me calm, and
I don´t need no beer to make me wild, no
I don´t need no booze to make me warm


There is only one thing ...

prideparaden

..idag bär det av in till stan för att kika på prideparaden! blir keps & hood tröja för att dölja mig..  haha nejdå men försöker hitta tillbaka till formen så får bli osminkat och ofixat hår :p .. och vatten + tuggummi i väskan som snacks/lunch, kalasbra! minns inte när jag stod på en våg senast & kommer inte göra det heller! men känner mig seriöst 10kg tyngre efter rhodos.. så inte okej! 



 

eyyy partypistolen



dags att sluta deppa över att vara hemma! resan var helt oslagbar och det tackar vi för, kommer nog alltid minnas den. men tillbaks till verkligheten
nu är det jobb och körkort som står på spel, elllllllllllllller? kanske snart... maha

RSS 2.0