YES

Tro det eller ej men vi hade sol idag ! alltsa i typ 2h........
Vi forsoker fortfarande hitta boende har i Queenstown over nyar, fixat 1 natt till iaf (i olika rum) for typ dubbla priset mot vad vi brukar betala men battre an inget iaf. Tror att vi far kora pa det rejset, hoppas pa det basta och hitta 1 natt i taget! Det ar fler har som sager att vi inte borde aka till Christchurch sa tidigt for att delar av centrum fortfarande ar stangt pga forra arets jordbavning + att det skedde igen for nagra dagar sedan.. Far forsoka vara har kanske 1v till... Sa fort nyar ar forbi tror jag det ar lungt att hitta boende.
Kanns nastan hemskt att saga att man ar uttrakad? haha men saa mycket finns det faktiskt inte att gora har nar man inte har solen med sig.. Vi ska nog iaf testa Ferg Burger ikvall! Alltid smockat med folk dar & folk pratar ju om det sa att man far skavsar i oronen.. Nagot speciellt borde det ju vara, aterstar att se!
Carro ligger & sover! Yepp hon korde hart igarkvall hon haha sjalv korde man pa 1 cola.. Sager att jag sparar mig till nyar.....typ

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0