Jordbävning i Christchurch!

Snabbt som fan nu! NZ är nog det snålaste landet med internet pa jorden!!! ANYWAY! För att avsluta Kaikoura pa ett bra satt sa simmade vi med delfiner igar! 100 tals! FRIA! Det var sa coolt, sa manga sa man krockade med dom! Och om man fick en/nagra intresserade kunde man simma runt i cirklar som att man lekte med dom!


Nu ar vi framme i Christchurch! Och vilken tur att vi traffade ett par igar som sa att det kommer(!) skaka nar vi ar har minst 1gang per dag.. For vi hann inte vara har i mer an 1,5h innan det skakade haha. Vi lag inne pa rummet och hela huset borjade vingla! Men det gick över typ precis nar vi fattade vad det var! 5 ´natter har da.. Gar nog bra!! Men kanns sakrast att vara utomhus anda... Vi forsokte hitta en donken for gratis internet men eftersom att man inte riktigt vet vad som ar avstangt har el inte sa fanns det ingen öppen.. Det finns ett stalle dar de byggt upp baracker med lite butiker och cafeer osv,.. ratt mysigt men usch all stangsel far mig att tanka pa nar vi var i oslo i somras..
Jag som vill skypa med M har innan vi flyger.. Finns inte ens bra datorer??? Hoppas Carros datorsladd vill funka ett tag nu sa jag kan skypa pa den har!!


Sjukhus???? Aja 3 nätter här sen lyxar vi till det med ett eget rum våra 2 sista !!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Vilken upplevelse att få simma med delfiner samtidigt som det är skrämmande med efter skalven. Var försiktiga, själv skulle jag sova i skogen och inte på andra våningen. Kram pappa

2012-01-06 @ 11:25:31
Postat av: Syster

Hu läskigt m skalv..ser ut som det är krig ju.. Saknar dig! Avis på delfinerna jättefint!! Puss

2012-01-08 @ 02:48:57
URL: http://iggyb.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0