slutet blir till början

När man tänker sig 2st tjejer båda med ordning och reda i huvudet så kan man inte tänka sig att det ska se ut som det gör efter att vi lämnar ett ställe! Tror att resandet har fått oss att bli så chill som det går att bli, allt löser sig. Vi har iaf samlat allt på samma ställe! Vad mer kan man göra? Kanske bli någon glad när personen hittar ett par Nike skor iaf! Tycker att dom har gjort sitt efter en tur i Kina, hundpromenader samt 4 månaders äventyrande! Tack Lunarfly, måste väll svälja stoltheten och säga att ni funkat helt ok... :)
Kanske var det bra att jag la upp väderprognosen förut.. Vi har klarat oss från regn om dagarna och idag bjöds det på strålande sol! Det tackar vi för, sista solningsdagen är förbi & nu återstår det lite shopping i Bangkok. Kan hoppas att solen tittar förbi lite där också.. Man är väll blek igen innan man ens hunnit gå på planet i Bangkok!
Imorgon tar vi iaf taxi härifrån vid 14 sen återstår det båt+buss! Framme vid 02 på natten & kommer bosätta oss på samma ställe som vi startade vår resa i Thailand!
Om solen steker imorgon också så hinner man nog klämma in några strålar på kroppen iaf!




För att försöka slippa övervikt så ska jag försöka göra av med så mycket som möjligt...
svårt.... vääldigt svårt!
Fan vad konstigt det kommer vara när man kommer hem & inte umgås med min Stjärt varje dag...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0