Vi hade iallafall inte tur med vadret

Haha - hoppas vadret ar sahar resten av resan! (stralande sol i auckland)
Inte riktigt va.. Vi har nu varit 2 natter i Paihia,Bay of Island. Ni hor ju pa namnet att det later som ett paradis! Ja, fast vi har verkligen inte haft vadret med oss haha menmen. Igar tog vi en dagstur som startade i en REGNskog typ haha som hade 500 000 ar gamla trad, vidare upp till Cape Reinga som ligger sa hogt/langst ut pa NZ man kan komma. Som sagt vi hade inte varldens basta utsikt, blev mer som en spokdag! Googla Cape Reinga sa far ni se hur fint det ska va! Men det var fint anda saklart!
Efter det akte vi vidare och akte sandboarding haha vi blev som barn igen! Sen fick vi sitta helt sandiga och lota i bussen samtidigt som vi bokstavligen korde pa nintymile beach :)

Soliga Paihia ;)

BBQ



En forest

Cape Reinga, spookigt



Sandboarding. Om det var jobbigt att ga upp? och kallt!

NintyMile Beach


Soliga Auckland!



Frukost vid Albert Park

Solning vid Mission Bay


Vi maste checka ut har vid 10 sa vet inte vad vi ska gora fram till bussen gar tillbaka till Auckland vid 15.. Det ar ju sa daligt vader haha boooo! Vi stannar bara i Auckland 1 natt for att ta oss vidare till Hot water beach! Far se om vi blir dar 2 el kanske 3 natter beroende pa vadret !! Vi som vill hinna bli bruna till vi kommer hem! hahah...


Kommentarer
Postat av: syrran

Om det fortsätter såhär är jag brunare än dig om fyra dagar, vi åker om tre.. Neeejdå ta det lugnt du hinner! Stolt över er att ni åkte, Go Girls!!!

2011-12-11 @ 22:49:17
Postat av: linn

haha skoja inte for det ar ju sant! boooooo men vanta bara...

2011-12-12 @ 08:25:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0