COOL

okej.. det ar faktiskt okej att sitta vid datorn aven ikvall. Iallfall nar det bara ar rusk ute och man precis klivit av bussen for att sedan hoppa pa igen imorgonbitti! Innan vi satte oss har funderade jag pa vad som var mest vart pengarna, en kaffe eller 1h har.. Det fick bli bada haha lyxade till det ;)
Vi har inte atit ute nagongang sen vi landade i Auckland. Gillar varan lilla matpase som vi bar med oss fran plats till plats hehe. Bor i mixade rum med ett par vaningsangar,sa man vet aldrig vilka man hamnar med haha. Chockerande nog har vi endast sett/hort ett fatal svenskar har borta (ratt skont :p) annars brukar det alltid bara vara svennar overallt nar man reser..
Fint landskap iaf, om man  gillar gras och kullar haha. Tror vi akt forbi ett dussin kossor och tusentals med far, sen aven annu mera far och ytterligare nagra tusen kossor + ett gang fler!!
Aven lart mig ett nytt ord; cool.. Tror man far med det ordet i varenda mening, samt avslutar varenda konversation med det.. cool...
BTW en snubbe som jobbar i Sydney som bara ar har ett par dagar sa att det typ ar den samsta December manad som Australien haft pa ar! Kanns som att vadret har far borja ta och ordna upp sig faktiskt!



Jag gillar att resa med dig stjart for att du undrar varfor du inte sett en enda kanguru nar du ar i NZ...


random pixs fran carros camera,

Arlanda

NZ

Cape Reinga


Kommentarer
Postat av: Anonym

Hallo ! Bra dagbok med fina bilder, kul att höra att ni har det bra. Åsa åker på onsdag. Fortfarande snöfritt i Sthlm. Kramar pappa

2011-12-12 @ 17:15:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0