fyfan va äckligt !

okej första försöket på egna köttbullar gick ju typ rent åt helvette  ? :p stod att man skulle ha dom i ugnen mellan 10-20min beroende på storlek.. Mina var typ vanliga, små dock hade jag dom i ugnen i närmare 40 min om inte mer(?) och tveksamt på om det var tillräckligt.. Det smakar rått för fan, EUW !!!!
Tror att något gick lite fel när jag gjorde "smeten" den blev liksom för vattnig skulle jag gissa på.. AJA enligt vicki så skulle de bli alldeles för råa första gången, alldeles för brända andra gången och därefter helt perfekta så vi får väll hoppas på det :p

har iaf fått i mig lite "lunch" lite skinka & kezo, så jvla hungrig så tog en macka, JAG SYNDADE! mackor går fet bort igentligen men men det var faktiskt en nödsituation! Igentligen vill min mage ha en riktig jvla pasta måltid just nu ja fyfan va ja e hungriiiiiig men ikväll blir det ju hard rock (beställt en ceasarsallad) höhö! 'Men grejjen är att jag ska ha en tajt svart liten klänning på mig så då får inte min mage vara alltför uppsvälld! japp där har ni svaret.. Mmmm vad kroppen kommer gilla lite alkohol tonight =)

Ska dra hem till stjärt lite senare för att fixa oss lite & snutta på lite caprice kir hihiihih sen drar vi mot staden för att möta gänget utanför Hardrock för att fira lilla Linnéa som fyllt år och därefter väntar nattlivet i city, see ya !

Kommentarer
Postat av: Felix

Bästa är att köpa blandfärs/nötfärs sen blanda ägg,ströbröd och sen låta det stå ett tag sen bara rulla bollar utav det så stora du vill ha sen steka dom det är fett gott :D

2009-11-27 @ 13:51:32
URL: http://funkyme.blogg.se/
Postat av: linnn

mm det var så jag gjorde :P men skulle helst ha dom i ugnen för att få jämn "bränna"

2009-11-27 @ 14:51:04
URL: http://linnlissel.blogg.se/
Postat av: linnn

men skulle låtit det stå lite längre dock..

2009-11-27 @ 14:51:48
URL: http://linnlissel.blogg.se/
Postat av: Felix

haha okej övning ger färdighet ;)

2009-11-27 @ 18:50:58
URL: http://funkyme.blogg.se/
Postat av: linnn

hoppas det iaf :p

2009-11-28 @ 11:50:57
URL: http://linnlissel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0